Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske…kakšni moški so vam všeč?

Ženske…kakšni moški so vam všeč?

Folk, jaz sem se samo hecala halooo…Ni mi pisal, mislila sem, da bo malo sodeloval z zafrkancijo…

Sorry Sadni, nisem mislila, da bo to tako izpadlo jaooo[/quote]
To, da tebi ni pisal, še ne spremeni dejstva, da nekaterim je. Pa to ni bilo omembe vredne, vse do trenutka, ko je napisal, da nobeni ni pisal prvi. Samo to.[/quote]

Ja saj vem, samo vseeno nisem hotela tega sprožit- ker sem vseeno jaz začela. Ne poznam ozadja tukaj, ne vem kaj se dogaja med vami in kdo komu piše in kdo ne.
Pa pustimo zdaj to na miru 🙂

odreagirale smo pač na njegovo laž. Ne rabmo dokazovat nobenmu ker ni pomembno. Če njega zanima a je v tem kaj resnice nej sam klikne na Zasebno in bo vidu, vem da men je repliciral na nek post in se mi želel na podjebantski način prikupit, kako ima zlomljenega srčeka haha sm šla prav pogledat, nimam pa nobene potrebe po limanju sem ker to so privat zadeve med dvema pa budaleštine gor dol. 🙂

debata se je takoj zaključila in to je to, pari vem da ste pisal pa ne vem če sem sploh že odpisala več kot en stavek nazaj komu in je to to. V lajfu sm pisala lih in samo Redni ker me je nekaj spraševala 😀 carica haha.

potrebe po objavljanju ne čutim, je le forum. Sicer pa nimam kej skrivat, brez problema se izpostavm tuki gor z Imenom in Priimkom. ampaaaak tega ne dela noben ki nima potrebe po tem ali po kakšnem tesnejšem prijateljstvu v reali. 🙂 Tist ki me pa najde na FB,pa kr, welcome 😀

Jah glej, the most wanted man na Monu. Očitno še Spiderja prekosim 😀

Pa saj ni težko, še ti napiši parkrat, da redno hodiš v fitnes, kako pretečeš po 5km 3krat na teden, kako ti ženske same od sebe pišejo vroča sms sporočila, kako hodiš po centru Ljubljane in z lahkoto ogovoriš katerokoli mimoidočo…

Ampak to je za njih bahanje, ker s takšnimi izjavami preveč izstopaš, se dvigneš iz povprečja dolgočasnih Monovcev. Moraš bit točno tak, kot Marko, ali pa njegov prijatelj On_, edino potem te pustijo pri miru. Po njihovo si normalen samo, če si 10 let v resni zvezi in nikoli nič slabega ne rečeš o ženskah.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

haha…. žal ne hodim v fitnes… laufam tudi bolj poredko(sploh pozimi) no tisto o vročih smsih bi včasih kar držalo :D, po Centru LJ pa hja… ene 4x sem pa bil 😀

ogovarjanje pa res ni problem 😀

Midva bi itak različne lovila Sadni… ti si fitneser, nabit, pobrit na 0 itd….. jaz pa sem bolj tak…. povprečne postave, kosmat vsepovsod bradica urejena 😀

jaz bi lahko bil tvoj Wing-man…. ti pa si pomoje prelep da bi bil moj 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pomoje se gre sam za to kok je nekomu do sharanja lajfa v virtuali kjer je vseen kdo si, kakšna so tvoja stališča, kje si bil,kaj se ti je zgodilo. preprosto ne čutijo potrebe po objavljanju tega gor, je ča opazit da se je med vami fanti začelo neko prikrito rivalstvo oz.dokazovanje kdo zna bejbo zapecat, koliko jih je kdo mel, in odkrito receno je smešn ker konec koncdv smo ja v virtuali. škoda enerje in živcev za virtualo katero jaz osebno jemljem kot sprostitev, da prebereš kšno O saj je res pa ne morš vrjet zgodbico, da vidš da si učas res srečen da si karkol,že si, včas se kej novga naučiš, te prizemlji, včasih te kakšns zgodba opomne da lajf ni samoumeven… no pa tako 😀 učas tut da pošeraš kšn svoj vidik ali plat zgodbe, skratka, po potrebi bi se rekl 😀

haha…. žal ne hodim v fitnes… laufam tudi bolj poredko(sploh pozimi) no tisto o vročih smsih bi včasih kar držalo :D, po Centru LJ pa hja… ene 4x sem pa bil 😀

ogovarjanje pa res ni problem 😀

Midva bi itak različne lovila Sadni… ti si fitneser, nabit, pobrit na 0 itd….. jaz pa sem bolj tak…. povprečne postave, kosmat vsepovsod bradica urejena 😀

jaz bi lahko bil tvoj Wing-man…. ti pa si pomoje prelep da bi bil moj :D[/quote]

hahaha dobra 😉 mi smo itak prot Sadnemu nule, sam zanimiv kok previsi gor na Mon-u pa si vse vzema k srcu k da lajf po seb nima dovolj drame 😛 hmmmm da ni on čist neki drugega za kar se izdaja 😀

To, da tebi ni pisal, še ne spremeni dejstva, da nekaterim je. Pa to ni bilo omembe vredne, vse do trenutka, ko je napisal, da nobeni ni pisal prvi. Samo to.[/quote]

Ja saj vem, samo vseeno nisem hotela tega sprožit- ker sem vseeno jaz začela. Ne poznam ozadja tukaj, ne vem kaj se dogaja med vami in kdo komu piše in kdo ne.
Pa pustimo zdaj to na miru :)[/quote]
To je samo lep primer, kako se lažnivce razkrinka. Tudi če nihče tega noče, naključje poskrbi za to. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glej na koncu je sheranje real lajfa tu gori enako kot če grem v gostilno pa se pač z enim tipom ki ga prvič vidim sedim pač za šankom pijem pir in povem kaj o svojem ”real lajfu”

ni razlike ali napišem tukaj ali povem za šankom v gostilni nekomu ki je prišo z dornave po opravek v emsto pa je zavil na eno laško pa je pač bolj odprt človek ki se rad pogovarja kot jaz.

Razlika je samo da me on vidi in sliši vi me pa berete 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Dvomim, da je to res, vsaj pri teh avtorjih, ki jih jaz stalno omenjam. Oni so še dlje časa gor, kot mi, nekateri se še v živo poznajo medsabo. Tako radi se vtikajo v življenja drugih, o svojem pa ne povejo čisto nič pretresljivega, zanimivega. Kako vem, da govorijo kar nekaj na pamet in da imajo bolj malo izkušenj z ženskami ? Bodisi po številu oddanih postov, bodisi, po nasvetih, ki jih talajo, nasveti, ki ne temeljijo na realnih primerih in so že po osnovi čisto mimo.

Npr. Od Spiderja mi ne bi bilo potrebno niti ene življenjske prigode prebrat, da bi kaj več pridobil na kredibilnosti. Že po nasvetih, ki jih tala, je dovolj razvidno, da ve o čem piše. Tega se ne da zanikat, tudi pri Daterju ne. Ženske pač niste tako nedolžna bitjeca, kot se izdajate.

Pozabil si dodati, da takrat, ko so izpolnjeni dotični pogoji…ja, potem ostane le še brezpogojna ljubezen:)).[/quote]
In veliko sreče pri iskanju popolnega, ki bo zadostil vsem pogojem. 🙂

Pozabil si dodati, da takrat, ko so izpolnjeni dotični pogoji…ja, potem ostane le še brezpogojna ljubezen:)).[/quote]
In veliko sreče pri iskanju popolnega, ki bo zadostil vsem pogojem. :)[/quote]

A pol ti nisi popoln svoji?:)))

In veliko sreče pri iskanju popolnega, ki bo zadostil vsem pogojem. :)[/quote]

A pol ti nisi popoln svoji?:)))[/quote]
Seveda ne. In obratno prav tako ne. 🙂

A pol ti nisi popoln svoji?:)))[/quote]
Seveda ne. In obratno prav tako ne. :)[/quote]

Obratno tudi ne?:)) Čudno, ker tvoja mi pa sploh deluje popolno:))).

Dvomim, da je to res, vsaj pri teh avtorjih, ki jih jaz stalno omenjam. Oni so še dlje časa gor, kot mi, nekateri se še v živo poznajo medsabo. Tako radi se vtikajo v življenja drugih, o svojem pa ne povejo čisto nič pretresljivega, zanimivega. Kako vem, da govorijo kar nekaj na pamet in da imajo bolj malo izkušenj z ženskami ? Bodisi po številu oddanih postov, bodisi, po nasvetih, ki jih talajo, nasveti, ki ne temeljijo na realnih primerih in so že po osnovi čisto mimo.
Npr. Od Spiderja mi ne bi bilo potrebno niti ene življenjske prigode prebrat, da bi kaj več pridobil na kredibilnosti. Že po nasvetih, ki jih tala, je dovolj razvidno, da ve o čem piše. Tega se ne da zanikat, tudi pri Daterju ne. Ženske pač niste tako nedolžna bitjeca, kot se izdajate.[/quote]

Razumem kaj hočeš povedat, sam še vseen eni ljudje majo do virtuale distanco pa so v živo lahko prav normalno zgovorni ljudje. Tako kot ti ki nimaš FB-ja pa bi rekl lahko potem da nisi socialen in da to da ga nimaš,kot da ne obstajaš 😀

a tisto zgori si prebrou, najdbo med mojimi Pvt 😀

aja še eno vprašanje, bom to priliko izkoristla za to in sicer zakaj Matjažkotu pravte da nej gre v hlev, da je napaljen na živali, kaj je spolno občeval s kakšno, je kje to zapisal? Če se poznate z njim tud v živo pol morte določeni vedt kaj je fora 🙂 😀

distanco do virtuale? običajno srečujem oz. sem srečeval ravno obratne ”paciente” torej v virtuali živi v real lajfu bedni (teh je večina bi rekel) pol je nekaj takih ki so enaki vsepovsod, pol je še nekaj trollčkov….. nisem pa še slišal za nekoga ki gre na forum z distanco do virtuale…. to je skorajda kontradikt…. To je tako kot da bi šel z distanco do športa na igrišče…. pol raje ne grem :))))

v živo bi se spoznali dolgo časa nazaj ko ni upal povedat kje se dobimo pa da bi mi v obraz povedal enako kot blebeče na forumu (kar itak ne bi upal!)

tisto o hlevu pa… no ja pomisli kje je fora…..

Bingo. Ljudje se na internetu ponavadi še bolj razgovorimo, kot v živo. Pred računalnikom smo vsi sproščeni, potem pa še tiste pozne urice, od 22ih zvečer naprej, govorimo pa že o vsem mogočem. Začnemo blebletat o stvareh, ki bi jih v živo raje zadržali zase. Skratka, beden izgovor 🙂

To je ljubezen![/quote]

razlika bi bila če bi napisala na koncu ampak je moj,všeč mi je tak kakršen je in ga ne dam nobeni.

to bi potem bla z mojega vidika brezpog.ljubezen saj ne glede da ni po njenih idealih in predstavah-funkcjonira! :):)

distanco do virtuale? običajno srečujem oz. sem srečeval ravno obratne ”paciente” torej v virtuali živi v real lajfu bedni (teh je večina bi rekel) pol je nekaj takih ki so enaki vsepovsod, pol je še nekaj trollčkov….. nisem pa še slišal za nekoga ki gre na forum z distanco do virtuale…. to je skorajda kontradikt…. To je tako kot da bi šel z distanco do športa na igrišče…. pol raje ne grem :))))

v živo bi se spoznali dolgo časa nazaj ko ni upal povedat kje se dobimo pa da bi mi v obraz povedal enako kot blebeče na forumu (kar itak ne bi upal!)

tisto o hlevu pa… no ja pomisli kje je fora…..[/quote]

Ne bi ti raje prišel sem na podeželje pogledat, tu se s sekirami pozdravljamo? A na Ptuju je isto? 🙂
Sicer pa veš, kako je s porazdelitvijo mišic, če jih je v glavi manj, jih je pa zato več v rokah, in obratno.
Praviš, da si zelo močan v rokah? Verjamem. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

tisto o hlevu pa… no ja pomisli kje je fora…..[/quote]

Ne bi ti raje prišel sem na podeželje pogledat, tu se s sekirami pozdravljamo? A na Ptuju je isto? 🙂
Sicer pa veš, kako je s porazdelitvijo mišic, če jih je v glavi manj, jih je pa zato več v rokah, in obratno.
Praviš, da si zelo močan v rokah? Verjamem. :D[/quote]

mocen v rokah… verjetno ker tko vestno udriha po tipkovnici da si jo bilda. al pa bilda s kozarcki pivicka zraven 😀

Vse dokler bojo dekleta—faxerke jemale samo faxerje to ne bo nigdar delovalo med njimi — ker sta obadva enako tecna -vazna z mentaliteto ki krozi samo okoli denarja in luksuza –standinga ki ga bojo z tem faxarjem pridobile — pa tudi ponos kak prima goloba so ujele ..Ce tudi je ta tip vsrani mamin pobek ki si vsako jutro ogleduje svoj popek namesto da samo en trenutek na druzino poskrbi … Prav vam je vedite da so mozki vse visje solani v resnici bolj leni -tisti ki vse zmeraj ihcejo druge punce da da si dokazejo da so kaj vredni da jih vsi obcudujejo in vse punce za njimi letijo …Slovenke ve skusate previsoko letet in konec koncev koncate vase zivljenje zmeraj same ..Obrnite glavico proti tehnicarjem ali
kvalificiranim delavcem oni so stokrat bolj pogumni za delo –bolj stabilni v druzini in ljubezni …To kar je vazno da se typ za dom briga da ni pijanec in se dobro z druzino ponasa …in ne leti za prvo ritjo ki se mu bo ponudila ….

In tebi je v Franciji tako zelo luštno, da od tam Slovenkam nabijaš?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

In tebi je v Franciji tako zelo luštno, da od tam Slovenkam nabijaš?[/quote]
Kaj ti ne paše? 🙂

In tebi je v Franciji tako zelo luštno, da od tam Slovenkam nabijaš?[/quote]
Kaj ti ne paše? :)[/quote]
Tole:

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Všeč so mi ustvarjalne duše. Takšni malo ekscentrični, da ni dolgčas. Smisel za humor je obvezen. 🙂
Pač mora imeti tako energijo ob kateri se počutim prijetno.

Kaj ti ne paše? :)[/quote]
Tole:

[/quote]
Mogoče ima prav…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close