Ženske…kakšni moški so vam všeč?
No, tak tip moškega meni ni všeč. :)) Tip, ki bi doma imel gospodinjo, ki mu bo nadomestila mater. Ta gospodinja ne bo smela imeti svojega mnenja, ampak bo morala deliti njegovo. Na volitvah bo morala voliti isto stranko kot on. Po možnosti bosta imela skupni transakcijski račun, da žena slučajno ne bi kupila kak higienski vložek več kot je to nujno potrebno.
Roditi mu mora pametne, lepe in ubogljive otroke, brez kakršnekoli dedne bolezni. Fakulteta ni zaželjena, ker bognedaj, da bi ženska razmišljala. Če bi razmišljala, bi se morda tudi odločila, da ga zapusti. :)) Finančno tudi mora biti odvisna od njega.
O njej ne smejo krožiti nobene govorice, da je s katerim moškim bila, še več, tudi pogledat ni smela drugega moškega.
Zakaj pa gospodinja ne bi smela imeti svojega mnenja? To se tako bere, kot da so ženske gospodinje po neki višji sili, ne pa po svoji izbiri, želji.
Moški, ki pričakuje naštete 3 točke od ženske, mora sam prav tako biti samostojen, dober oče in dober “jebač”, pa ni nobenih problemov. 🙂
Mnogi moški ne vedo tega, da se velika večina žensk trudi v službi doseči čim več in čim višji položaj. Vendar pa nekaterim to ne uspe, zato ostale zmerjajo, da so karieristke. Spoštujem pa ženske, ki so kljub družinskim obveznostim veliko dosegle na pošten način in s svojo sposobnostjo.[/quote]
Nekako tako, dopolnila bi te le v tem kontekstu, da se veliko žensk mora še kako zelo dokazovati, da službo obdržijo – zahteve so vsak dan večje, doma pa zgleda, da gradi oh in sploh ne vem kakšno kariero, čeprav je ne. Sodobni čas je ženske precej trd in prav nič prijazen, se pravi na pošten način (in s sposobnostjo) ne prilezeš nikamor, moraš biti zahrbtna svinja in si upati druge izkoriščat – to je pravi recept za napredovanje.
Ker je poudaril, da ne sme imeti univ. izobrazbe in kariere. To kaže na to, da mu ni všeč, da ženska razmišlja s svojo glavo. Niso vse ženske, ki imajo univ. izobrazbo, volkulje.[/quote]
Ti pa dobro opazuješ. 🙂
Hopla cefizelj, meni si pisal sam od sebe.
Ampak imaš prav, to ni nobena sreča, kvečjemu obratno.
Hopla cefizelj, meni si pisal sam od sebe.
Ampak imaš prav, to ni nobena sreča, kvečjemu obratno.[/quote]
Saj ta laž se je vohala že na daleč.
Forum je zaprt za komentiranje.