Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske…kakšni moški so vam všeč?

Ženske…kakšni moški so vam všeč?

Kleopatra…spodbudila si val drugih, ki so se oglasili, kako jih Frutko nadleguje:))). Resnica je prišla na dan:).

To pa ne, on jih zapeljuje…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No saj jaz tudi nadlegujem ženske po ZS. Najbolj pa sem nadlegoval mojo veliko ljubezen Bikini :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Bikini je bila top ženska, v primerjavi s telimi junklami 😉

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Neki neverjetnga je ko Sadni obmolkne in odgovarja samo se z enostavcnimi povedmi sebi v bran 😀 trenutek priznanja,za v zgodovino vpisat ejga.

Neki neverjetnga je ko Sadni obmolkne in odgovarja samo se z enostavcnimi povedmi sebi v bran 😀 trenutek priznanja,za v zgodovino vpisat ejga.

Kaj je dons s prijavami v sistem, prek telefona mi je vn metal prej.

Bolj neverjetno je kako me ti že dve leti preganjaš po monu, vključno s tvojimi prijateljicami. To vaše neprestano citiranje mojih komentarjev je že tragi-komično.

očarljivega, šarmantnega, romantičnega ter zapeljivega. seveda z debelo denarnico:)
imam pa siromaka, ki ni niti očarljiv, niti šarmanten, o romantiki nima pojma, zgleda vredu, je pa karakterno čista kontra mojim željam oz niti špribližek:(

To je ljubezen!

To je ljubezen![/quote]

Brezpogojna!! 🙂

To je ljubezen![/quote]

To je trpljenje:)).

To je ljubezen![/quote]

To je trpljenje:)).[/quote]

Pa dobro, moraš vse spraviti v negativo?! 🙂

To je trpljenje:)).[/quote]

Pa dobro, moraš vse spraviti v negativo?! :)[/quote]

V tem primeru ja:). Ne morem videti nekaj, kar to ni:). A ti bi imela takšno brezpogojno ljubezen s pridihom neskončnega trpljenja?:))

Pa dobro, moraš vse spraviti v negativo?! :)[/quote]

V tem primeru ja:). Ne morem videti nekaj, kar to ni:). A ti bi imela takšno brezpogojno ljubezen s pridihom neskončnega trpljenja?:))[/quote]

Brezpogojna ljubezen obstaja? 🙂 Spet sem prebrala nekaj novega tu gor. Vem, da je potrebno v ljubezni kaj potrpeti, da pa nekdo izjavi, da konstantno trpi s svojim/svojo, potem to ni zgolj ljubezen, prej nezavedno samotrpinčenje, samokaznovanje.

V tem primeru ja:). Ne morem videti nekaj, kar to ni:). A ti bi imela takšno brezpogojno ljubezen s pridihom neskončnega trpljenja?:))[/quote]

Brezpogojna ljubezen obstaja? 🙂 Spet sem prebrala nekaj novega tu gor. Vem, da je potrebno v ljubezni kaj potrpeti, da pa nekdo izjavi, da konstantno trpi s svojim/svojo, potem to ni zgolj ljubezen, prej nezavedno samotrpinčenje, samokaznovanje.[/quote]

V tem primeru je brezpogojna, ker je ženski vseeno, s kom je, samo da je:)). Torej nobenih pogojev in zdaj ima tisto, kar v bistvu ne želi:).

Po moje je brezpogojna ljubezen le do otrok. Partner pa ma da je tak kot hočmo me ženske in pika:)).

Calypso….glede na to, da si ti napisala, da je to kar ona ima LJUBEZEN (a želi si pa čisto nekaj drugega), sem bolj za šalo pripomnila, da ni samo ljubezen ampak je BREZPOGOJNA. 🙂
ahhh

Seveda obstaja brezpogojna ljubezen. Kdor pravi da ne obstaja nikoli še ni ljubil 🙂

Pozabil si dodati, da takrat, ko so izpolnjeni dotični pogoji…ja, potem ostane le še brezpogojna ljubezen:)).

Pozabil si dodati, da takrat, ko so izpolnjeni dotični pogoji…ja, potem ostane le še brezpogojna ljubezen:)).[/quote]

Gotovo vsaka ljubezen ni brezpogojna 🙂

Sadni na tebe so se opice spravle ker mislijo da si najmanj izkušen in trden med ostalimi in te hočejo zjebat z mona da bodo lahko potem na nas šle…. boge lažnivke…..

Saj če jih vprašamo sem verjetno tem vsem pisal tudi jaz čeravno nisem nobeni… vsaj ne prvi 😀

in tako bom jaz tudi busted…. kao

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ženskam pač postane bad, če jih ne smatraš za dovolj zanimive. Things can get ugly. Češ, bo že dobil vraga toti prasec, ki me ne šljivi, ga bom osmešila pred vsemi, če bo potrebno…lololol

Par sladkih besed pa jo že spreobrneš 😉

Si ga na tomboli zadela ali si ga sama izbrala? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Komentirala sem izpoved…glede na to kar ima, lahko rečem da je to ljubezen, če je brezpogojna ali ne, tega pa ne vemo. Poševni tisk so lahko pogoji, morda pa niso….kdo bi vedel:

“imam pa siromaka, ki ni niti očarljiv, niti šarmanten, o romantiki nima pojma, zgleda vredu, je pa karakterno čista kontra mojim željam oz niti špribližek”

Folk, jaz sem se samo hecala halooo…Ni mi pisal, mislila sem, da bo malo sodeloval z zafrkancijo…

Sorry Sadni, nisem mislila, da bo to tako izpadlo jaooo[/quote]
To, da tebi ni pisal, še ne spremeni dejstva, da nekaterim je. Pa to ni bilo omembe vredne, vse do trenutka, ko je napisal, da nobeni ni pisal prvi. Samo to.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close