Ženske…kakšni moški so vam všeč?
Sorry, samo se to, potem pa spat.
Zenske imate naslednji problem. Sprva podzavestno, kasneje pa vse bolj odkrito zavestno, se palite na nekaj, kar sicer rade zanikate ali vsaj v celofan zavijete, ce ne ze kar zanicuje. Medtem ko govorite kako padate na bolj druzbeno sprejemljive vrednote. 🙂
Kvecjemu pri zeljenem videzu vam je za verjeti. Ta pa pri moskemu tako ne igra kljucne vloge. Ceprav je dalec od nepomembnega.
Glede na to, da nekaj malega izkusenj z zenskami ze imam, predlagam, da me kar resno vzamete. 😉 🙂
Glej…sprašuješ po karakternih lastnostih. Torej,katera ženska bo pisala, da si želi lenega, agresivnega pijančka, ki bi jo tepel? Nobena, a ne. Torej idealizira neke lastnosti, ki so apriori dobre. Lahko naštevam tri dni in tri noči. In kaj boš zvedela? Ničesar, ker je vsak človek unikat in sploh ni nujno, da se poklopijo čisto vse karakterne želje, sanje, pričakovanja. Zato ne vidim smisla v opisovanju, orisovanju, idealiziranju, potenciranju dobrih karakteristik. Še bolj smešno mi je opisovanje zunanjih lastnosti. Zato sem napisala, da je to zame tematika za v OŠ, ko smo se punce nasmihale ob razmišljanju o fantih in lepile posterje oh in sploh tipčkov na stene v svojih otroških sobicah.
Jaz mislim, da tebe tišči drugje, ker drugače bi lahko temo mirno preskočila ali pa že v prvem postu napisala v lepšem (debati podobnem) tonu… Zato mi ne sedaj pametuj tu kaj je prav in kaj ne in kaj je za tebe intelektualko primerno za na javni forum… Verjetno rabiš takšne izlive, da se počutiš alfa samico MONa.
Če je tako, pa prosim napiši naslove, kakšne teme se lahko odprejo, drugače pa ššššc 😉
Ja no men je tok en lustkan hijoooj, take ustnce ma socne pa una licka a tko fuul je vsm puncam usec a misls da bo hotu z mano sedet na avtobusu? Pa zanc sm mu pisemcka dala pa napisala da nj napise od 1-10 kok sm mu vsec pa mi ni odpisu, a misls da ni vec zalublen vame? :((( pa tko na fejsbuku je dal status da nej lajkajo in jim u zasebca napise kaj bi z njo mel(vezo/zasrat/poljub), pa je pisal seen a on ncccccc.
grem kr zile rezat, safr furat k nima vec smisla lajf pa se starci mi morijo…..
:((((( :'((((
http://www.youtube.com/watch?v=NZ5FSnkwzds%5B/quote%5D
ahahaa 🙂 Ignoriram te od ZDAJ, da me ne požrejo!
se komad zate sadni, sam đabe k niso Chemical brothers ehh… 😀
Forum je zaprt za komentiranje.