Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske itd….

Ženske itd….

ko je prvi “naliv” mimo, jo lepo vprašaj, če se ima sploh rada

Uf, Bemfi, tole pa ni dobro..Te psovke so predvsem slabe- za drugo stran. Za vedno ostanejo nekje:(
Nama v takšnih burnih časih najbolj pomaga, če sva mnogo v družbi-skupaj. Napetosti se razelektrijo.In ko se malo pomiri in razjasni ozračje, se po nekaj časa lahko mirno pogovoriva.

Uf, Bemfi, tole pa ni dobro..Te psovke so predvsem slabe- za drugo stran. Za vedno ostanejo nekje:(
Nama v takšnih burnih časih najbolj pomaga, če sva mnogo v družbi-skupaj. Napetosti se razelektrijo.In ko se malo pomiri in razjasni ozračje, se po nekaj časa lahko mirno pogovoriva.

Pa kaj se tu dogaja?! Kolikokrat se je napisalo.

Seveda ni, samo žal je vsaj po mojih izkušnjah tako, da se druga stran sploh ne vpraša zakaj bi recimo prišlo do česa.., če bi že. Ko sem bil jaz pred leti v vlogi, ko sem bil prevaran sem prevzel tudi svoj del krivde, tudi sam nisem dajal to kar bi moral, pač nisem tako čutil in je prišlo do česar je pač prišlo. Vsi smo samo ljudje in nič drugega, obtoževanje in sovražnosti so povsem odveč. Samo malo se je potrebno postaviti v nasprotno vlogo, priznati tudi svoje napake, se odločiti ali si jih zmožen odpraviti, predvsem, če si jih želiš odpraviti in se na podalagi tega odločit kako naprej v življenju.
Veza, kjer se morata oba ves čas prilagajati za dosego neke normale zame sploh ni veza ampak tovarniško delo, monotono delo, slabo plačilo, utrujenost, brez osebne rasti…skratka ni to to….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

BMW sej ne vem, kako je pr vas, sam jaz sem ženska, poročena 15, skupaj 25 let, pa imam čednega, postavnega, komunikativnega moža, ki je zdrav in rad pogleda tudi lepo žensko, ima svoje hobije in svoje navade – pa mi še nikoli v vseh teh letih ni prišlo tako daleč, da bi mu rekla katero od teh opazk, katere omenjaš in sklepam, da jih pogosto slišiš.

In ja, imaš prav. Nekateri ljudje (ne le ženske!) pa ne spoštujejo svojega partnerja ali mu ne zaupajo, lahko da so ljubsumni nanj (ne le v smislu zvestobe!)…in potem se najprej začne s prevzgojo, kontriranjem, oporekanjem, nesprejemanjem, nerazumevanjem in konča z jezo, gnevom, zmerjanjem. Se pa strinjam, da znajo osebe ženskega spola izražati več histerije, čeprav ni pravilo…

Pa srečno!

Tu pa ti sam sebi nasprotuješ. Najprej praviš, da je treba videti tudi drugo stran – kar pomeni prilagajanje, nato pa praviš, da taka veza ni dobra?
Ni res, v zvezi se je treba kar naprej prilagajati, seveda pa ne preko svojih meja – nasilje na primer pač ne spada sem.
Nekdo je rekel, da je treba za uspešen odnos partnerja vsak dan znova izbrati v množici, vsak dan sproti reči, da je on/ona pravi; in ko tega ni več, tudi zveza nima več razloga za obstoj.

Določena mera prilagajanja…., ne pa samo prilagajanje……saj tudi v avto daš lahko motor od podobnega avta, od kamiona pa ne….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Mislim da so dobrodošle tiste spremembe, ki jih narediš prostovoljno, ne tiste, ki jih narediš zato, da ti neha najedati…

Točno tako, spontano z željo, drugače je vse samo igra, katere rezultat je drama s koncem kjer glavni igralec umre….

V vsaki zvezi so vzponi in padci. Treba je znati počakati, da se mračni dnevi iztečejo. In takrat videti predvsem to, zakaj je tvoj sočlovek tisti, ki si ga takrat izbral. In ne se zatekati v neke površne odnose, kjer ti nekdo, ki mu pravzaprav niti ni mar zate gladi dlako samo navzdol:)
O.k. pomlad je, hormoni poskakujejo, ampak pomlad bo šla mimo- ali se splača Bemf?
Negotova je tale tvoja, zelo, drugače te ne bi tako obkladala. Ali ne bi poskusil pogledati, kaj ji je toliko zamajalo ta pod nogami in ji poskusil ponuditi roke?

Prevsem je težava v tem, da mi ves čas govori, da imam precej povpraševanja, da sem preveč prijazen, da sem bil celo življenje nekako hm “nepriden” v vezah….., da se z vsako in povsod pogovarjam, seveda samo s tistimi, ki naj bi mi bile všeč, ampak jaz sem pač tak, prijazen, družaben….

uf, tud z mojim sva mela včeraj podoben fajt…hm, a je kej v zraku, polna luna???

Ma kaj luna jebemtiš…., vse lune stvarstva!

to bi tudi mene motilo. Zato sem pa vzela enega, ki ponavadi grdo gleda, da se mu že takoj umaknejo iz poti 🙂

Ljubosumnost je že v osnovi hudič, če je pa to bolestna, potem pa beži stran od tega hudiča – pravite pogovor, prilagajanje… . Ni variante, ker bolestno ljubosumna oseba se ne bo spremenila, razen če bo imela eno strokovno pomoč (vendar je vic v tem, da take osebe ne priznajo, da tako pomoč potrebujejo). Scenarijev, ki so jih take osebe sposobne napisati v svoji glavi, si sploh predstavljate ne:(. Se poizkušaš pogovarjati, zastonj, se prilagajaš in spreminjaš sebe – ne gre na dolgi rok, ker to nisi več ti.

Če si naiven in misliš, da partnerju vse poveš, ga pošteno “u kamn”, ker to dobiš servirano nazaj dnevno na xy potenco, če ničesar ne poveš, si ga “u kamn” dvojno, ker potem ti očita, da lažeš, skrivaš…

Meni so to razložili enkrat na ta način: To je tako, kot da imaš eno majhno ranico na roku – si se recimo opraskal na trnu. Ranica se skoraj zaceli, je le še majhna krastica – ampak, hudič v tebi ne da miru, to je treba razpraskati. Praskaš, praskaš, narediš krater, boli, izgleda grdo, trpiš – ampak, kakšno olajšanje. Ja, paradoks, ki ga ne razume niti oseba, ki to počne – ampak to je to.

Sedaj se mora pa nasprotna stran vprašati, ali je pripravljena to prenašati naslednjih 30 let? Jaz nisem bila:(

se popolnoma strinjam – full dobro napisano

Povej ji, da si ji bil ravno zato všeč ! In naj ne poskuša sedaj tega preusmerit samo nase, jo bo zalilo in zadušilo:))
Pošlji jo k meni. Da vidi, da je to samo +. Tudi jaz imam takšnega moža. V vsako žensko se prijazno obregne, klepeta kot zmešan, šarmira, kaže najlepši obraz:)
Mene to zabava, sem tudi sama bolj odprta in se znam zaklepetat s popolnimi neznanci.
Zadnjič se naletela v eni vasi na zanimivega gospoda in sva se tako zaklepetala, da je moj vmes, ko me je čakal v avtu-zaspal(za 1,5uro):) No, priznam, ni bil najbolj zadovoljen.
Ne , ne sme te v tej smeri spreminjat !! Zdaj razumem, zakaj si govoril, da bi na koncu umrl.
Ker zahteva, da ubiješ bistvo v sebi in takrat bi tudi ona izgubila VSE!
Ali res ne razume, da si to ti? In da ni za tvojo prijaznostjo nobene ‘kurbarije’?
Če bi brala tvoje prispevke tu gor, bi ji moralo biti popolnoma jasno. Vsaj meni je.
Upam, da ji boš uspel to dopovedati in jo pomiriti.

Dvomim, da mi bo uspelo…., vedno sem rekel, zakaj hočeš hiter avto, če ne upaš hitro vozit….

Saj ji ni treba vozit.Naj se zlekne na zadnji sedež in uživa v spretnostih šoferja:
Zdaj sta si povedala. Počakaj, da ona premelje in razmisli. Upam, da ji uspe biti realna in tolerantna.

Hm tole je pa tako dvoumno napisano, če razumem prav in ni tako kot je razumela hja, potem, pa ni vredu, če si izjavil njej.:)

če ne upa imet “divjega” deda

Hm tole je pa tako dvoumno napisano, če razumem prav in ni tako kot je razumela hja, potem, pa ni vredu, če si izjavil njej.:)[/quote]

Vidim, da ni bilo pravilno razumljeno…, mišljeno je takole…, zakaj si v štartu izbereš partnerja, ki lahko izbira.., če kasneje tega ne preneseš, se počutiš manjvredno, premalo in podobno….to je vse kar kasneje povzroča težave…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close