Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske itd….

Ženske itd….

ok, bom 🙂 če ti praviš :))))

Bravo, dečva, brez smajlijev.

Bravo, dečva, brez smajlijev.[/quote]

Me veseli, da uživate, kako mi ni več do smeha na monu, kjer prevladuje čredni nagon izpodrivanja pozitivne energije. Keep going.

Na MONu je pozitivna energija in veselje vedno dobrodšlo ampak le ko je to iskreno.

Tisto zaigrano in prisiljeno se kmalu pokaže za moteče Pikica veš

TOČNO TAKO! Vse podpišem.

Res si nekdo, ki naj bi ti bil prijatelj – ne virtualni ampak celo osebni (to je potrebno v vsaki temi omeniti vsaj 2 X “phe kaj boste vi jaz njega poznam”) ne zasluži take plehke kot je “saj bo”

Če ne znaš spravit iz sebe pametnega stavka nasveta ali podpore obstaja še opcija C: biti tiho.
Pa čas bi bil po nakupu nove tipkovnice. Tiste, ki ima . in ! za ločila ne samo :))))

V take težke teme pač to ne sodi in ni odraz pozitivizma ampak jebanja v glavo.

Nisem Pikica.
Nikoli ne igram, še manj, da bi se silila v nekaj, kar ne čutim. Ampak itak vsi veste več od mene…Kofetarca ti prerokuješ iz kavne usedline…ostali me sicer nikoli ne berejo, a imajo izoblikovano svoje mnenje…prav.

Res si nekdo, ki naj bi ti bil prijatelj – ne virtualni ampak celo osebni (to je potrebno v vsaki temi omeniti vsaj 2 X “phe kaj boste vi jaz njega poznam”) ne zasluži take plehke kot je “saj bo”

Če ne znaš spravit iz sebe pametnega stavka nasveta ali podpore obstaja še opcija C: biti tiho.
Pa čas bi bil po nakupu nove tipkovnice. Tiste, ki ima . in ! za ločila ne samo :))))

V take težke teme pač to ne sodi in ni odraz pozitivizma ampak jebanja v glavo.[/quote]

Presenečaš me, od tebe sem pričakovala več intelekta. Očitno si ljubosumna, ker tvoj nos ne more priti vsaki zadevi do dna. Imej svojo virtualno kost in jo zglodaj do konca. Resnico poznam le JAZ.

Jo bova s trilili poglodali. Ne skrbi za naju.

Ti pa malo malo premisli preden kaj natipkaš. Čisto malo če bi šlo. Sploh ti ni jasno koliko gorja ti uspe povzročiti s tem kao pozitivnim jezikanjem.

Pa sedaj ne mislim te teme. Ampak še vse druge v katerih ti to uspe.

V take težke teme pač to ne sodi in ni odraz pozitivizma ampak jebanja v glavo.[/quote]

Presenečaš me, od tebe sem pričakovala več intelekta. Očitno si ljubosumna, ker tvoj nos ne more priti vsaki zadevi do dna. Imej svojo virtualno kost in jo zglodaj do konca. Resnico poznam le JAZ.[/quote]

Tralala…..saj bo…..za dežjem vedno posije sonce…..ne sodit dneva po večeru…..itak da je vse v tvoji glavi….ker kar žanješ, to seješ…..

kaj še? aha, pa lep večer še naprej!

Joj ženska, še veš ne kaj je gorje:)). Zakaj me sploh bereš, če povzročam takšne travme, rane, ki se ne bodo nikoli zacelile:)). Grem na drevo, da boš srečna in vesela.

Presenečaš me, od tebe sem pričakovala več intelekta. Očitno si ljubosumna, ker tvoj nos ne more priti vsaki zadevi do dna. Imej svojo virtualno kost in jo zglodaj do konca. Resnico poznam le JAZ.[/quote]

Tralala…..saj bo…..za dežjem vedno posije sonce…..ne sodit dneva po večeru…..itak da je vse v tvoji glavi….ker kar žanješ, to seješ…..

kaj še? aha, pa lep večer še naprej![/quote]

Točno tako. In kar te ne ubije, krepi:). Tudi tebi lep večer:).

Ravno o tem govorim, ja. O tvojem žepnem večnamenskem priročniku pozitivnih izrazov,, ki jih trosiš po raznih temah kot peteršilj, saj tako povsod paše. Ni res, ni povsod na mestu. V drugih temah preskočim, v tej me je pač zbodlo. Kot je lepo povedala Kofetarca, prijatelj si tega ne zasluži.

Ravno o tem govorim, ja. O tvojem žepnem večnamenskem priročniku pozitivnih izrazov,, ki jih trosiš po raznih temah kot peteršilj, saj tako povsod paše. Ni res, ni povsod na mestu. V drugih temah preskočim, v tej me je pač zbodlo. Kot je lepo povedala Kofetarca, prijatelj si tega ne zasluži.[/quote]

Če sama ne premoreš niti kančka pozitivnosti, je to tvoj problem, ne moj. Vsak vidi po svoje in prav je tako. Že stokrat sem napisala, da ni moj namen biti všečna drugim!
Poskrbi za svoje prijatelje, mojim se posvečam maksimalno in še nikogar nisem pustila na cedilu!

Ravno o tem govorim, ja. O tvojem žepnem večnamenskem priročniku pozitivnih izrazov,, ki jih trosiš po raznih temah kot peteršilj, saj tako povsod paše. Ni res, ni povsod na mestu. V drugih temah preskočim, v tej me je pač zbodlo. Kot je lepo povedala Kofetarca, prijatelj si tega ne zasluži.[/quote]

Če sama ne premoreš niti kančka pozitivnosti, je to tvoj problem, ne moj. Vsak vidi po svoje in prav je tako. Že stokrat sem napisala, da ni moj namen biti všečna drugim!
Poskrbi za svoje prijatelje, mojim se posvečam maksimalno in še nikogar nisem pustila na cedilu![/quote]

Tole pa ni pisanje pozitivne osebe, prej samovšečne in hladne osebe. Si pokukala izza fasade? Sicer pa, svoje mnenje sem povedala, od tvojega glede na tvoje siceršnje pisanje ne pričakujem kaj dosti….avtor teme je pa tako ali nekdo, ki mu iz vsega srca želim, da reši svoje težave brez takšnega prerekanja, kot poteka tukaj med nami “pozitivnimi”.

Poskrbi za svoje prijatelje, mojim se posvečam maksimalno in še nikogar nisem pustila na cedilu![/quote]

Tole pa ni pisanje pozitivne osebe, prej samovšečne in hladne osebe. Si pokukala izza fasade? Sicer pa, svoje mnenje sem povedala, od tvojega glede na tvoje siceršnje pisanje ne pričakujem kaj dosti….avtor teme je pa tako ali nekdo, ki mu iz vsega srca želim, da reši svoje težave brez takšnega prerekanja, kot poteka tukaj med nami “pozitivnimi”.[/quote]

Kaj si pričakovala, da te bom spreminjala? Point pozitivne energije je v tem, da živi in pusti živeti. Želim ti, da najdeš svoj mir v sebi in ga nekoč lahko deliš tudi z drugimi.

jaoooo, ženske ženske!!!

Se strinjam! Kot v kokošnjaku:).

e

Ja, fantek, saj je naslov teme ženske, itd. pikice za njim – kaj pa si pričakoval drugega? Saj fantki mu niste nič pametnega napisali, potem s(m)o se pa ženske mal med sabo skavsale, vsaj dogaja:)

Pa sj če maš doma eno tako … pol itak ni druge k da se ti zmeša

A ta babji ravs zdaj poteka zato, ker se nekaj neuslišanih potrebnic fajta z eno malo bolj uslišano al kako?? Babe, tolk potrebnih tičev kroži po realnem univerzumu, da res ni treba, da frči perje zaradi enega bemfla, ki mora svoj ranjeni ego razgrinjat na forumu. Zližite mu rane skupaj v slogi, bo delo prej opravljeno in fante bolj zadovoljen..

Eh, kokošnjak…

Kako brez petelina? A ga ne vidiš na vrhu (vmes pa še sosedovi mal zraven hočejo prit, pa jim ne rata – očitno imajo premajhno rožico.)

Mhmmm. Mislim, da je ravno to.. Mnogo govorjenja o niču..
Sicer pa, vedno padajo na bananinem ..olupku..

no bemf a zdej vidš kako iz muhe rata slon …………………….pa še kurji ravs povrh

BMW nekaj napiše, vsi pa napadate tralala…. A ne znate več komentirat teme, ali kaj?

Ti mater, zanimivo….zanimivo…., nekaj odgovorov je bilo zelo uporabnih, nekaj khm…., nekaj khm X2…..

Jaz se seveda strinjam, da je pogovor osnovno orožje za reševanje različnih mnenj, videnj, razumevanj itd..vendar je to težko, če do osebe prihajajo glasna verbalna sporočila: kurbir, prasec, govno….pa še kaj bi se našlo….

Eh, phe!

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close