Ženske itd….
Če bi znale kdaj poslušat, morda celo kaj razumet, se bile zmožne postavit v tuje čevlje, bi bilo precej drugače. Najlažje je pa jokcat in zmerjat…..kaki prasci smo, skurbani…..in še kaj “lepega”.
Sebe ponavadi ne vidite, ve ste brez napak, samo se nikoli ne vprašate zakaj dec kaj naredi….seveda se ne ker ste v vaših glavah popolne…..Zakaj je tako težko kdaj pa kdaj presenetit? Zakaj je vse kar dec počne debilno, njega pa recimo osrečuje, zakaj se meče naprej hobije, ja dekleta, če ga vi nimate, zakaj ga druga stran ne sme imeti?
Veza ni zapor mater, ko postane je samo še korag, da začne zaprta oseba pospešeno iskat pilo….
Ne znate poslušat, mi povemo naravnost kaj potrebujemo, ponavadi zelo zelo malo, nič kar je povezano z materialom….samo tega nočete dojet ali pa je posredi huda omejenost in zagledanost vase.
Morda to samo izhaja iz nesigurnosti v sebe, zakaj si najdete deca za katerega menite, da ste “premalo”? Premalo ste samo v svoji glavi, mi ne opazimo celulita,kilce “preveč” in podobnega s čimer si kvarite življenje, dovolj je samo to, da decu pokažete, da je zaželjen in ga sprejemate takega kot je. Oblikovanje in spreminjanje osebe ne prinese nič dobrega, nek izdelek, za katerega takoj po izdelavi menite da je to kar ste želele, kmalu pa se pokaže da temu tudi slučajno ni tako. Preden začnete s kiparjenjem drage dame, se vprašajte v kaj ste se zaljubile in sicer v to kar je takrat dec bil ali v to kar ste želel da je…., če je odgovor v drugem delu je čas za pakiranje….
Pa ti veš kok je to težko?
Ko maš nekoga rad in bi mu dal vse najboljše? Ko bi mu dal celega sebe pa še kaj zraven samo, da bi bil srečen?
Potem pa razmišljaš kaj ti fali, da on ni popolnoma srečen… pa preveč razmišljaš pa rataš tečna…
A veš kook težko je bit dovolj samozavesten, da te ne spravi s tira kak spodrsljaj? Da ne kriviš sebe?
Zelo zelo težko
joj baba, misliš da so tvoje floskule vedno na mestu? priletiš, odvržeš eno res bolano in tralala spet naprej, a ne vidiš, da ima tip resne težave? saj bo…..za dežjem sonce…..bljak!
In ti bi naj bila pozitivka? Če je to največ, kar lahko narediš za prijatelja, si plehka.
bemfl, pogovor![/quote]
tudi nasvet “pogovor” je lahko včasih bolan 🙂
ampak …
ti si izpadla zdrava :))))
joj baba, misliš da so tvoje floskule vedno na mestu? priletiš, odvržeš eno res bolano in tralala spet naprej, a ne vidiš, da ima tip resne težave? saj bo…..za dežjem sonce…..bljak!
In ti bi naj bila pozitivka? Če je to največ, kar lahko narediš za prijatelja, si plehka.
bemfl, pogovor![/quote]
Ravno zato, ker je moj prijatelj, naredim veliko več. Ampak on ni moj virtualni prijatelj, a ne.
@jao jaooo, dovoli, da razložim svoje mnenje:
kdor vsaj malo bere ta forum, ve, da BMW 540 vedno piše hudomušno in vedro, če je napisal kaj takega kot danes, je jasno kot beli dan, da ima težave. Vsak mu je odgovoril pač tako, kot je čutil. Ker tudi jaz berem, sem opazila, da je Tralala prisotna v vseh njegovih “veselih” temah, vedno s kakšnimi “hudomušnimi” pripombami…poleg tega je tudi povedala, da ga pozna, kar pomeni, da sta si veliko bližje kot vsi mi tu. In ob taki temi zna reči samo: saj bo…za dežjem itd….? Jaz si to razlagam na dva načina: ali mu je kako drugače že konkretno pomagala in je to tu samo javna poza, da ohrani sloves “pozitivke”, ali je pa v resnici oseba, ki premore samo pripombe za dva groša, ki jih jaz ocenjujem kot plehke. Prijatelja, ki bi mi svetoval na tak način, si ne bi želela.
Tralala sicer ne berem, ker mi daje vtis zelo mlade frajle, ki v prostem času prebira knjige tipa: Moč pozitivnih misli ali Kako narediti dober vtis na sogovornika in name ni naredila kakšnega posebnega vtisa, BMWja pa rada prebiram, zato me je to zmotilo.
To ni moj prav ali moj narobe, je samo moje mnenje.
BMWja ne poznam, sem pa dobila vtis, da piše (tudi) o težavah zaradi pomanjkanja razumevanja tega, kar razmišlja drugi partner. Zato sem mu svetovala veliko pogovora, ki ga nasploh manjka v zakonu. Drugega si ne upam reči.
Je zdaj malo bolj razumljivo?
Forum je zaprt za komentiranje.