Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske in pamet ???

Ženske in pamet ???

Pa če človek pride sem s težavo in dvomov, mu postavim vprašanja. Ta vprašanja oziroma odgovori na njih, niso namenjena meni, ampak avtorju. Če si slučajno do zdaj mislila, da jaz “zbiram” odgovore na ta vprašanja, si bila v zmoti. 🙂
Pa saj ne razumem vsega, kje pa. To se samo tebi zdi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa če človek pride sem s težavo in dvomov, mu postavim vprašanja. Ta vprašanja oziroma odgovori na njih, niso namenjena meni, ampak avtorju. Če si slučajno do zdaj mislila, da jaz “zbiram” odgovore na ta vprašanja, si bila v zmoti. 🙂
Pa saj ne razumem vsega, kje pa. To se samo tebi zdi. :)[/quote]

Dvomo, da gre zgolj za to, kar se mi zdi 🙂 Večkrat izhajaš v odgovorih iz razumevanja, potem pa kar napišeš dalje pa večinoma ni plod razumevanja :))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Popravek: Dvomim…ne vem zakaj zadnje čase tako površno tipkam? Kot da mi ni mar za pravopis, le misel šteje 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ah, mogoče pa samo ti ne razumeš dovolj, da bi dobila občutek razumevanja. 🙂
Težko je napisat dovolj jasno, da bodo vedno vsi razumeli. Tega ne pričakujem. Nimam niti toliko časa/volje. Če bi pisal knjigo, bi se gotovo bolj potrudil, tako pa, računam tudi na “podporo” ostalih, ker imam nekaj somišljenikov.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ah, mogoče pa samo ti ne razumeš dovolj, da bi dobila občutek razumevanja. 🙂
Težko je napisat dovolj jasno, da bodo vedno vsi razumeli. Tega ne pričakujem. Nimam niti toliko časa/volje. Če bi pisal knjigo, bi se gotovo bolj potrudil, tako pa, računam tudi na “podporo” ostalih, ker imam nekaj somišljenikov.[/quote]

V redu, kar imej svoje stališče in somišljenike 🙂 jaz jih ne rabim 🙂

Verjamem, da je težko brati nekaj, česar ne razumemo.
Pa če sam ne razumem, še to ne pomeni, da nihče ne razume. 🙂

Kolega, ti postavljaš vprašanja samemu sebi. Če bi pri sebi ers imel tako razčiščeno, kot trdiš, d aimaš, bi razumel tudi, da niso nujno vsi taki, kot ti in da eni razmišljajo tudi drugače. In da to slednje ne pomeni nujno, d aimajo travme.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kolega, ti postavljaš vprašanja samemu sebi. Če bi pri sebi ers imel tako razčiščeno, kot trdiš, d aimaš, bi razumel tudi, da niso nujno vsi taki, kot ti in da eni razmišljajo tudi drugače. In da to slednje ne pomeni nujno, d aimajo travme.[/quote]
Zakaj bi postavljal ta vprašanja sebi? Po čem sklepaš? Zakaj sklepaš, da ne vem, da drugi razmišljajo drugače? Ker jim postavljam vprašanja?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close