ženska ne sme biti pijana
Alkohola sploh ne pijem. Ne moti me, če kdo tu in tam spije kak kozarček. Pijanih ljudi pa se ogibam. TUdi tistih, ki so samo malo pijani, ker mi gre njihovo blebatanje blazno na živce. Da ne govorimo o tem, da eni moški v pijanosti ne znajo držati rok pri sebi, da mislijo, da lahko šlatajo vsako, ki mimo pride.
Da ne govorim pa o finih damah, vse upedenane. Vse fino napravljene zraven pa čik v gobcu in pijane kot krave. Ogabno. Se ima pa za fino damo.
Pri nekaterih poklicih pa ne samo, da ni fajn, da je oseba pijana… je celo nevarno… si predstavljaš pijanega zdravnika oz. zobozdravnika… pa še veliko drugih… bože nedaj, da se ga pilot nacuka 🙂
p.s.
Pravijo, da en kozarček dobrega vina ob kosilu je ZA zdravje, pa tudi ob kakšnih posebnih priložnostih kakšen kozarček ne škodi. In tudi od tega kozarčka odrasel človek ni pijan.
Jaz osebno običajno ob nedeljskem kosilu spijem kakšen kozarček, pa tudi ob kakšnih posebnih priložnostih imam rada kozarček šampanjca; če je pa fejst vroče, pa tudi kakšno pivo. Od tega še nikoli nisem bila pijana.:)
Pri nekaterih poklicih pa ne samo, da ni fajn, da je oseba pijana… je celo nevarno… si predstavljaš pijanega zdravnika oz. zobozdravnika… pa še veliko drugih… bože nedaj, da se ga pilot nacuka 🙂
p.s.
Pravijo, da en kozarček dobrega vina ob kosilu je ZA zdravje, pa tudi ob kakšnih posebnih priložnostih kakšen kozarček ne škodi. In tudi od tega kozarčka odrasel človek ni pijan.
Jaz osebno običajno ob nedeljskem kosilu spijem kakšen kozarček, pa tudi ob kakšnih posebnih priložnostih imam rada kozarček šampanjca; če je pa fejst vroče, pa tudi kakšno pivo. Od tega še nikoli nisem bila pijana.:)[/quote]
za koga jaz plačam trošarine in DDV od alkohola?? naj mi vsaj kaj povrne.
Tale dokaz je pa ravno tak primer, kot uporaba clipa iz Naše male klinike, ki ga je Michael Moore uporabil kot primer slabega zdravstvenega sistema… 🙂
Sama se občasno napijem, pa ni panike. Nikoli iz tuge, jeze ali iz dolgčasa.
Imam veliko izkusen z pijanimi ženskami .
Ko se ga ženska napje se začenja z kakšnim možkim stiskati in polubljati .
Vendar če ima ženska moža doma je potem šđe bolj korajzna .
Če se pijani možki uleže k ženi jo začenja polubljati ter ji reče da naj mu da prstan .
Ko žena reče možkemu če me pelješ domov te bom peljala v pojsteljo ter se bova polubljala ali seksala .
Baba pijana, rit prodana. Če je moški pijan ostane zvest, ker itak ne more :)[/quote]
Se pa slini in blebeta . Sicer pa kaj misliš če se z eno šlata, lupčka, … da to pa ni varanje al kaj?[/quote]
Če je alkoholno omamljen, se mu to šteje pod olajševalne okoliščine. 🙂
Če ni prišteven, ne more odgovarjati za svoja dejanja.
Se pa slini in blebeta . Sicer pa kaj misliš če se z eno šlata, lupčka, … da to pa ni varanje al kaj?[/quote]
Če je alkoholno omamljen, se mu to šteje pod olajševalne okoliščine. 🙂
Če ni prišteven, ne more odgovarjati za svoja dejanja.[/quote]
Če mu dokažeš, da se je prej napil, da bi potem lažje šlatal in lupčkal, je to obteževalna okoliščina (actio libera in causa). :))))
Baba pijana, rit prodana. Če je moški pijan ostane zvest, ker itak ne more :)[/quote]
Ma kako šlatanje in slinjenje. Takrat sploh še ni pijan. Sicer pa, kdor to počne, steraj ga. Kaj se obremenjuješ s tem? Če je človk v vezi je kakršnokoli slinjenje po drugih prepovedano. Kdor to ne ve, pač ni vreden veze. Razen če se partner strinja 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.