ženska ne sme biti pijana
Navedeno
intrudercek
kat_enka
to bi ti pasal, da bi hranil tvoje slike
sicer si pa na slikah breez glave – tako kot v lajfu
.
.
Glej intruderček, mene nič ne moti, da si ti stari rocker, ker si čisto prikupno otročji po duši… tako da če se znebiš svojih kompleksov glede let, lahko greva kdaj v gore nad tvojim mestom..če le hodiš po tem svetu ali je bila to pretveza??
ko bos tam nekje cez 10 let koncno koncala studij, se pa oglasi
do takrat pa ne bo nic, “stari roker” noce bit kriv, ker ti sola ne gre
“Katenjka, ne bodi rogovila!”
Sem vedno v pravem trenutku, neopazno dva ali tri potegnil k sebi v grmovje :-))[/quote]
ne boš menda rekel, da si v želji da obdržiš neomadeževano podobo , moral na skrivaj piti v grmovju?)))[/quote]
Ne. Samo sem rekel, da se ga ne bom udeležil, vseeno pa bom nekje izza grmovja opazoval dogajanje :-))
ne boš menda rekel, da si v želji da obdržiš neomadeževano podobo , moral na skrivaj piti v grmovju?)))[/quote]
Ne. Samo sem rekel, da se ga ne bom udeležil, vseeno pa bom nekje izza grmovja opazoval dogajanje :-))[/quote]
a, fetišist))) kot je nekoč rekel en moj kolega, včeraj sem pa videl enega vojažerja, jaz pa, saj jih je polno na cesti, on pa, a res, nisem vedel, sem milsil da se bolj skrivajo po grmovjih)))
Opažam, da so se nekatere ženske razhudile zaradi mojega komentarja zgoraj. Drage moje, to ni potrebno. Srečo imate, da večini današnjih moških ni pomembno, ali je ženska pijana ali trezna ter kakšna je njena preteklost. Nekoč se je od ženske pričakovalo, da bo v javnosti “dama”, zdaj se očitno ne več. Vem, da sem konzervativna, ampak še vedno mislim, da ženski ne koristi nobena titula in tudi ne fancy obleka, če je bila prejšnji večer pijana ko čep.
Sicer pa, dokler v vinjenem stanju ne sedate za volan, mi je vseeno.
Še to, Katenjko smatram za zelo brihtno in čutečo žensko. Glede na to, da so vsi (ki jo poznajo) rekli, da je dokaj zadržana, me je tisto, kar je napisala zgoraj, rahlo presenetilo. Ona bi morala ostati taka kot je in ne zaradi ugajanja okolici spremeniti način obnašanja. Ravno to, da je samosvoja, je pri njej najbolj simpatično in naj še naprej gradi na tem.
Antilopa, hvala enako, tudi jaz te smatram za takšno kot ti mene :)))) Zato me je nekoliko začudilo, da z nekim užaljenim razočaranjem pišeš, da ženska ni več taka, kot (je nekoč) velja(lo) za damo, sem vendar mislila, da je tvoja zgodovina in sedanjost takšna zaradi tebe same, ne pa zaradi tradicionalnih prepričanj družbe in težnji po posnemanju mnenj forumskim posameznikov, ki zagovarjajo žensko milino, saj veš koga mislim, ali ne pač :)))))
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Antilopa, hvala enako, tudi jaz te smatram za takšno kot ti mene :)))) Zato me je nekoliko začudilo, da z nekim užaljenim razočaranjem pišeš, da ženska ni več taka, kot (je nekoč) velja(lo) za damo, sem vendar mislila, da je tvoja zgodovina in sedanjost takšna zaradi tebe same, ne pa zaradi tradicionalnih prepričanj družbe in težnji po posnemanju mnenj forumskim posameznikov, ki zagovarjajo žensko milino, saj veš koga mislim, ali ne pač :)))))[/quote]
Ne, ni nevarnosti, da bi posnemala dotično osebo. :)) Sicer pa, jaz sem daleč od miline, ki jo on pričakuje od ženske. :))
Antilopa, hvala enako, tudi jaz te smatram za takšno kot ti mene :)))) Zato me je nekoliko začudilo, da z nekim užaljenim razočaranjem pišeš, da ženska ni več taka, kot (je nekoč) velja(lo) za damo, sem vendar mislila, da je tvoja zgodovina in sedanjost takšna zaradi tebe same, ne pa zaradi tradicionalnih prepričanj družbe in težnji po posnemanju mnenj forumskim posameznikov, ki zagovarjajo žensko milino, saj veš koga mislim, ali ne pač :)))))[/quote]
Ne, ni nevarnosti, da bi posnemala dotično osebo. :)) Sicer pa, jaz sem daleč od miline, ki jo on pričakuje od ženske. :))[/quote]Antilopa, jaz bi bila tvoja prijateljica, midve se razumeva brez besed :)))) pa saj menda ne gre za tistega, ki je bil subjekt najinega spora in nato najine kratkotrajne sprave.. zakaj že se sedaj ne razumeva več :)))))
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Ne, ni nevarnosti, da bi posnemala dotično osebo. :)) Sicer pa, jaz sem daleč od miline, ki jo on pričakuje od ženske. :))[/quote]Antilopa, jaz bi bila tvoja prijateljica, midve se razumeva brez besed :)))) pa saj menda ne gre za tistega, ki je bil subjekt najinega spora in nato najine kratkotrajne sprave.. zakaj že se sedaj ne razumeva več :)))))[/quote]
Jaz nimam občutka, da se s tabo ne bi razumela.
Antilopa, jaz bi bila tvoja prijateljica, midve se razumeva brez besed :)))) pa saj menda ne gre za tistega, ki je bil subjekt najinega spora in nato najine kratkotrajne sprave.. zakaj že se sedaj ne razumeva več :)))))[/quote]
Jaz nimam občutka, da se s tabo ne bi razumela.[/quote]Mogoče je treba vprašati njega, on je na hantle…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Antilopa, jaz bi bila tvoja prijateljica, midve se razumeva brez besed :)))) pa saj menda ne gre za tistega, ki je bil subjekt najinega spora in nato najine kratkotrajne sprave.. zakaj že se sedaj ne razumeva več :)))))[/quote]
Jaz nimam občutka, da se s tabo ne bi razumela.[/quote]
2 ženski in 1 moški = ne razumevanje med ženskama :)))
Matjažko, tole je samo zate. Glej od 3:30 naprej. :)))
Matjažko, tole je samo zate. Glej od 3:30 naprej. :)))
http://www.youtube.com/watch?v=JYv6gLgx7l8%5B/quote%5D
Katera si ti in katera je Katenjka? :)))
Mah, pri lasih ni nevarno, če mi par centimetrov po nerodnosti škrcneš stran, če bi s škarjami zašla kam nižje, kjer pa ne visi stran zgolj nekaj centimetrov, tam bi bilo bolj nevarno. :))))[/quote]
Ah, saj si mislila “oni konec”. Potem bi te moral res hudo razjeziti, da bi pikirala tako nizko. hahha 😀
Boleča tema je ta alkohol za marsikoga…
Verjetno ni družine (vsaj širše) ne, kjer ne bi našli nekoga, ki je rad pregloboko v kozarec pogledal…
Potem se pa na forumih zastavljajo taka vprašanja in dobi marsikak tak odgovor.
Fajn je, da se pri sebi preveri, kak je moj odnos do alkohola, od kod mi to izhaja, zakaj tako čutim, zakaj potrebujem mnenje drugih? Ne bi rekla, da kar tako za brezveze.
Forum je zaprt za komentiranje.