ženska ne sme biti pijana
[
quote=X6]ni pomemben seveda da ne, sploh pa, če so akterji fejst zadeti se itak niti ne spomnijo da so seksali))[/quote]
Na zalost tudi tako … http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/v-smrt-zaradi-fotografij-na-facebooku-cela-sola-ve-moje-zivljenje-je-uniceno.html
V bistvu, ni boljšga filinga, kot bit nalit, pa hodt okol k zombi, takrat sem vedno nasmejan do ušes. Sicer pa ne pijem alkohola pogosto, zaradi tega, ker vem, da to ni dobro za moje zdravje. Za rojstni dan sem pijan, za novo leto prav tako in takrat se žura do jutranjih ur :>
Se pa da zabavati tudi brez tega, meni uspe, za druge pa nevem.
Na zalost tudi tako … http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/v-smrt-zaradi-fotografij-na-facebooku-cela-sola-ve-moje-zivljenje-je-uniceno.html%5B/quote%5D
Meni je to čudno, sori. Policija več mesecev ni reagirala, posnetku domnevnega posilstva navkljub? V Ameriki policija reagira na vsak prdec. In zdaj odvetnik družine maha s tožbami in da so “počeli z njo neverjetne stvari”? Kje pa je bil ta odvetnik, ko je bila punca še živa?
Jaz mislim, da gre spet za en medijsko napihnjen primer. Najverjetneje ni šlo za nobeno posilstvo, ampak skupinski seks.
Posilstva je neverjetno težko dokazovat. Če žrtev takoj po dejanju ne obišče zdravnika (ne da bi se prej umila), praktično nemogoče. Poleg tega, če je dekle spolno aktivna, in je po možnosti imela več spolnih partnerjev, se na zatožni klopi de facto znajde dekle, ki mora dokazovati, da ni privolila. In če na drugi strani tri tipi razlagajo, da je … no, saj je jasno, zakaj se večina žensk ne odloči za ponovno (javno) ponižanje…
Zato, ker mene ne poznaš. 🙂
Meni ni všeč in mi nikoli ni bil všeč okus alkoholnih pijač. Res sem v najstniških letih sprobal marsikaj, vendar le zaradi družbe, ki me je prepričevala, da naj pijem.
V meni pa je vedno bil odpor in sem se silil, ker nisem hotel izpasti čuden. Danes pa sem ponosen na to, da sem čuden. 🙂
Seveda se še vedno najdejo ljudje, ki me prepričujejo in se mi potem posmehujejo, vendar mi to gre pri eni uhi noter pri drugi ven in se le nasmejim.
antilopa
Bom pojasnila, zakaj je sploh odprta ta tema. Nedavno se mi je zgodilo to, da so me v službi “zasliševali” zakaj ne pijem alkohola. Meni pa se zdi trapasto pojasnjevati zakaj ne pijem alkohola in tudi nimam želje po tem. Na koncu izpade čuden tisti, ki ne pije. Le kam je šel ta svet?
ocitno jim trezna “ne das”, pa hocejo probat, ce bos pijana kaj bolj za rabo
saj ves tisto – baba pjana , rit prodana
.
.
Na zalost tudi tako … http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/v-smrt-zaradi-fotografij-na-facebooku-cela-sola-ve-moje-zivljenje-je-uniceno.html%5B/quote%5D
žalostna zgodba, žalostno je tudi to kar je spider napisal, kako da ni nihče uskrepal, še bolj žalostno je ravnanje njenih vrstnikov, zasmehovanje in poniževanje….naj dekle počiva v miru …
pri pitju je treba imeti mero in kontrolo ter pravo družbo pa ni težav…ponavadi..
Zato, ker mene ne poznaš. 🙂
Meni ni všeč in mi nikoli ni bil všeč okus alkoholnih pijač. Res sem v najstniških letih sprobal marsikaj, vendar le zaradi družbe, ki me je prepričevala, da naj pijem.
V meni pa je vedno bil odpor in sem se silil, ker nisem hotel izpasti čuden. Danes pa sem ponosen na to, da sem čuden. 🙂
Seveda se še vedno najdejo ljudje, ki me prepričujejo in se mi potem posmehujejo, vendar mi to gre pri eni uhi noter pri drugi ven in se le nasmejim.[/quote]
kaj pa veš, mogoče se ga še kdaj skupaj zapijeva))) no jaz recimo pa kot najstnik nisem nikli pil če mi ni pasalo ( in ni mi pogosto), pa so me prepričevali naj pijem , kadim, pa trava ..ampak ko je bil ne je bil ne in pika, nikoli nisem pil zaradi drugih, vedno zaradi sebe, ( ko je bilo treba kako ljubico v alkoholu utopiti))) in če mi je pasalo…res je tud da nikoli nisem kaj dosti maral piva ali vina ( izjema je šmarnica), če sem se ga napil sem se ga z vodko ali pa domačim šnopsom, po vodki in šnopsu ni variante da ti je slabo, niti ni glavobola, še posebno kvaliteten šnops z virantom( pa ne z gregorjem))..no še zdaj se tega držim,…
vidiš mene ne fasicinira tok pijanščina, vedno me pa fascinira ko mi kdo( tako kot ti v mladih letih) reče da se g je napil zaradi drugih ali zaradi družbe….to mi je čudno, da ljudje tako padejo po vzorec obnašanja družbe in potem počnejo neumnosti…
Zakaj nihče ni ukrepal, je jasno. Zato, ker nihče ni nič posumil. Za vprašat se je tudi, v kakšni družini je živela, da se je sramovala tako grozljivo stvar zaupati staršem. Seveda ne moremo obsojat nikogar drugega kot fante, vseeno pa se je treba vprašati, kaj je šlo narobe pri vzgoji takšnih otrok, tako fantov, kot punce in vseh ostalih, ki se jim je to zdelo zabavno. Gre namreč za grozljivo pomanjkanje sočutja do sočloveka ali pa da ne rečem, da gre za željo pa pripadanju neki družbi v slogu “če ti ta dogodek ni smešen, zabaven, potem si čuden, če ti pa ni smešno, pa je bolje, da si tiho in tega ne pokažeš”.
Čaki zdaj, zadnjič je It napisala, da si ženska in me je zmedla, ker nikoli nisem dobil tega občutka. Madona, tile občutki. :))
Če nekaj poskusiš zaradi vpliva družbe, to še ni tako grozno, če se potem lahko odločiš in s tem prekineš, v kolikor ti ni všeč. Huje je, če pri tem vztrajaš in padeš v kake hujše težave, kot je odvisnost.
Saj veš, da ko prvič poskusiš alkohol, je lahko dovolj že 2 dcl vina, pol pa itak izgubiš kontrolo.
Neverjetno, slovenija ima 200 000 alkoholikov in štirikrat toliko pasivnih alkoholikov in vsaj še toliko socialnih pivcev, ampak tu ste sami odlični ljudje, ki nikoli ne pijete… jaz moram reči, da sem bila kakih desetkrat v življenju pijana in vedno mi je bilo lepo, torej zato sem pila.. torej jaz sem tipična tista, ki se jih tu prezira in po božji neprevidnosti sem še ženska… je pa tudi meni grdo, če je ženska pijana, sploh ko je enkrat mama… za moškega je to pač drugače, kot se drugače sliši kletvica iz ust moškega, kot je drugače, če moški pusti otroke… kot je drugače če moški joče, če ima odvečne kilograme, etc etc…nismo enaki pač.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Če ti je pri tej rosni mladosti uspelo biti že desetkrat pijana (torej ne gre za zmerno pitje alkohola), si bila potem bolj malo trezna. Nimam dobrega mnenja o ženskah, ki so pijane, ni pa res, da jih preziram. Bi pa fejst dvignila trošarine na alkohol.[/quote]….in uvedla prohibicijo? :)))
Vsak normalen človek se mora od časa do časa napit, da lahko zdrži z norci…… :)))))
Če ti je pri tej rosni mladosti uspelo biti že desetkrat pijana (torej ne gre za zmerno pitje alkohola), si bila potem bolj malo trezna. Nimam dobrega mnenja o ženskah, ki so pijane, ni pa res, da jih preziram. Bi pa fejst dvignila trošarine na alkohol.[/quote]….in uvedla prohibicijo? :)))
Vsak normalen človek se mora od časa do časa napit, da lahko zdrži z norci…… :)))))[/quote]
On_, če imamo na izbiro dvig DDV ali znižanje plač ali kak nov davek, se vedno raje odločim za višje trošarine za alkoholne pijače, cigarete ipd. Saj jo lahko nabijejo tudi na kavo, čeprav jo pijem.
Forum je zaprt za komentiranje.