Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženska krila

Ženska krila

Pomembno je da človek zna izbrati namenu/priložnosti primerno oblačilo. Stil oblačenja pa še vedno ostaja. Tudi za sprehajanje psa ni potrebno da človek izgleda kot tazadnji klošar, še vedno je lahko sprehajalno sexi 🙂

Se strinjam, moj komentar je bil na neko zadnjo modo različnih spletnih trgovin, kjer modeli zraven športnih hlač (trenirk) nosijo salonarje z visoko peto :-). Jaz sem pa itak vedno seksi 😉 (malo šale, malo resnice)

Moj memory center pravi, da imaš psico!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Hm, ne moreš se me spominjati, ker sem nova. In nimaš prav 🙂

Če maš psa pol si že ena tistih samskih faliranih žensk ki si je omislila cucka… da jo vsaj en uboga

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Glavno, da si ti ves zafrustriran v svoji srečni vezi. Glede na tečnobo bi rekla, da si že celo večnost aladin … saj bo …

jap v zvezi s svobodo je prav fajn bit …. ni frustracije…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close