Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženska krila

Ženska krila

Joj si se ti zdaj obeseil na mojo rit! Če spravim bikinke na rit, menda spravim tudi minico, ampak meni osebno to ni všeč. V tako kratki minici, da ti glih rit pokrije se nisem nikoli v redu počutila. Še pri teniškem krilcu imam spodaj triko. Ko sem bila mlajša se mi je zdelo, da imam kot športnica preveč poudarjene mišice nad koleni in minic nisem rada nosila. Je bil pa to bolj moj osebni občutek. Seveda pa noge ženske, ki redno trenira, malce drugače zgledajo kot noge ene anoreksične preklice. V glavnem, jaz kakšnega posebnega ljubečega odnosa z ultra kratkimi minicami nisem nikoli vzpostavila in ne vem zakaj bi ga zdaj na stara leta. V takšnih oblačilih se nisem dobro počutila in zdaj se še manj. Se pa zavedam, da imam dobro rit in to rada poudarim z drugačnimi, malce daljšimi krili. Rada nosim tudi petke. Glede na celotno postavo imam razmeroma dolge noge, tako da je to pri meni ok. Definitivno pa bi ženskam, ki so nižje rasti ali pa imajo kratke noge in ne nosijo petk, odsvetovala nošenje krila pod koleni. One morajo obvezno nosit kaj krajšega, ker to potem vizuelno podaljša njihovo postavo.

[img]http://3.bp.blogspot.com/_Cbvkjeyut70/S9zzbFpkupI/AAAAAAAABl8/mOVQLtfQ2oU/s640/Picture+1.png[/img]

Na prvi sliki hahahahaha, umru od smeha 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Bikini, na dobro žensko rit se moški radi obesimo…. 🙂

Tale kitajka je ziher 120 visoka.

Ti pa si ziheraš. Jaz pravim, da je najmanj 145. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne vem koliko je visoka, ima pa takšno postavo, da ji daljša krila res ne pašejo. Saj tudi kakšne ženske, ki so recimo 175 cm visoke imajo glede na celotno postavo kratke noge, so v takšnih krilih enako čudne. Tukaj gre pač za telesne proporce, ne toliko za samo višino.

Tiste ta prve od Matkica bi tako zgledale od zadaj.

[img]http://4.bp.blogspot.com/-6-pdJaOBJiI/TejGXGzMdhI/AAAAAAAAG1E/7BzhD95zYqs/s1600/minigonna6.jpg[/img]

Tako “na izvoli” pa jaz vseeno nisem bila nikoli. 🙂

Tole sploh ni rit, to je krneki. Počutil bi se, kot da 10 letnico filam odzadi.

Fora je, da za dobro rit morjo tud noge bit nabite. Manekenke majo npr kr eno rit, ker jih je samo kost pa koža, pa nobenih mišic.

Tole pa niti pod razno ni sexi… niti rit, niti noge
Za takšno krilce, mora bit postavca bolj nabita…

pa kakšen monstrum od temice sem spet naredil ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

super 😉 8/10

edino pri desnem kolenu al tak čudno stoji al pa ma zjebano 😛

Ženske ste še bolj na izvoli kot tole 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ženske, ki preusmerjajo pozornost nase zgolj skozi seksualnost, kaj hitro pomislim, če je to edino, kar lahko ponudijo? Ker ena pametna punca zagotovo ne bo kazala pol zadnjice, če ima kaj v glavi, a ne? 😉
Ker to je pač ceneno, oblačenje brez stila.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ženske, ki preusmerjajo pozornost nase zgolj skozi seksualnost, kaj hitro pomislim, če je to edino, kar lahko ponudijo? Ker ena pametna punca zagotovo ne bo kazala pol zadnjice, če ima kaj v glavi, a ne? 😉
Ker to je pač ceneno, oblačenje brez stila.[/quote]

@Matjazko
: ena taca je o Matkića, druga pa od DoSadnega …. obe pa sta krivi in kosmati
kolk ste vi dobertrio “adijo”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ker to je pač ceneno, oblačenje brez stila.[/quote]

Moški ki ponujajo le govoričenje na forumu in se ne upajo prikazat mi dajejo tudi občutek da je tole (govoričenje in pametovanje na MoNu) vse kar ponujajo….

In ja matjazko ti si prvi na spisku med njimi 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ej Matjazko, jst nevem, a se ti samo delaš neumnega, ali dejansko si tak prizadetek. Sam limaš te slike po forumu, ko pa kdo drug naredi podobno se pa zmrduješ nad njimi. Tebi, ki lepiš gor na pol gole ženske definitno ne bomo verjeli, da se brigaš za to kar imajo te ženske v glavi.

Ma ste zahtevni. Ženska ne sme biti predebela, če je normalno suha, je že premalo nabita. Pri desnem kolenu čudno stoji (‘) Rit ne sem biti velika, ona zgoraj pa je baje premala. A se sploh berete? Mater, imate do milimetra določene proporce. Ni važno, da je krilo ozko, važno je, da se ven vidi nekaj genitalij, če prav razumem???

Hja nič upam da sami ustrezate tem kriterijem, ki jih določate. Upam, da te ženske, ki jih predstavljate kot samozavestne in odlično oblečene, tudi v postelji in s praktičnimi veščinami dokažejo to, kar kažejo navzven. Vi boste že vedeli, taki izkušeni playboyi kot ste, kakšna je korelacija med izzivalnostjo obleke in izzivalnostjo v praksi in karakterju ženske. Upam, da vas tako oblečena in polna pričakovanja ženska še ni razočarala 🙂

Glede kril … Jih nosim zelo pogosto, nekaj v tem elegantem stilu, kot je nalimala Bikini (za vas verjetno staromodno in nunsko, a jaz se v tem odlično in čisto ženstveno počutim). Sicer pa sem raje normalno hranjena Slovenka v nunski opravi kot Američanka z BMI nad 30 in v minici. Moja krila so v tem stilu (ja, so bolj elegantna, pa ne zato, ker bi imela grdo postavo – ker postava je v taknšnih oblačilih dovolj vidna in tudi za njih rabiš samozavest -pač pa se v tem stilu odlično počutim, zaenkrat pa še nisem imela želje po razkazovanju mednožja):

[img]http://images.asos-media.com/inv/media/3/3/2/1/3201233/black/image1xl.jpg[/img]

[img]http://images.asos-media.com/inv/media/4/9/6/7/3407694/darkgrey/image1xl.jpg[/img]

[img]http://2.bp.blogspot.com/-zxl41wbuJao/TsZxtCJ-qXI/AAAAAAAAE-I/JVyT6kN3TDQ/s1600/Pictures23.jpg[/img]

[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS1wL_3Dt7FGYyaT61M85KXaKmg6y-SqcUGoaBwYo0Z9AtNu4DZ[/img]

tretja slika LOL 😀

1 pa 4 pa sta dobre ja 😉

Lušna pesnitev 🙂

naše bejbe, krilca mini, slina in oteklina 🙂
Poet dober si tole spesnil …[/quote]

Primer ženskega oblačenja, ki mi je všeč…

Ti je pa všeč sexy način oblačenja 🙂

Elegantno sexy način, mi je všeč 🙂
če si mene komentirala?

tebe, seveda.

Nisem zasledil kakšen stil oblačenja je pa tebi všeč?

Tudi elegantno seksi, visoke pete, krila, itd. Ampak ne vedno in povsod, seveda. Psa ne grem sprehajat v štiklih 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close