Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zdej vem zakaj je tlele tko…

Zdej vem zakaj je tlele tko…

Zakaj ne odkloni pijače in zakaj hodi v takšne pajzle, kjer se to dogaja? V končni fazi se lahko za takšen jebiveterski lokal obleče lokalu primerno.

lezbe in bi_seksualke imajo svoje klube … ne pa, da kradejo zrak tam, kjer se nastavljajo po.f.ukljivke

Nikjer, povsod te lahko to doleti. Sicer pa, lepša kot si, več podobnih primerov boš morala dat skozi. Za vsak slučaj vzemi še kakšno prijateljico, ali dve, s sabo, da ne boš glih sama v tem štosu. To je edino kar ti lahko svetujem…

Saj vidiš, enega pametnega odgovora ne zmorejo glede tega kam po njihovo pa naj gre samska ženska plesat?
Samo lapajo, da naj ne rine tja. Da bi pa povedali kam naj gre plesat pa ne. To pa je že izven njihovega dosega.

Nikjer, povsod te lahko to doleti. Sicer pa, lepša kot si, več podobnih primerov boš morala dat skozi. Za vsak slučaj vzemi še kakšno prijateljico, ali dve, s sabo, da ne boš glih sama v tem štosu. To je edino kar ti lahko svetujem…[/quote]

Vsaj en, ki je pošteno povedal.

Zakaj ne odkloni pijače in zakaj hodi v takšne pajzle, kjer se to dogaja? V končni fazi se lahko za takšen jebiveterski lokal obleče lokalu primerno.[/quote]

Aja? A zdej je bila pa obleka kriva?
Kot rečeno…kolikor jo poznam je bila oblečena normalno (tega nisva debatirali, ampak vem, kako se
ponavadi zrihta za ven), bila je v enem od dveh največjih ljubljanskih klubov z vstopnino, nobenem
pajzlu, ni je šokiralo zanimanje zanjo (tega je vajena, ker dobro izgleda)….šokirana je bila nad odkritim,
glasnim, nasilnim besom moških, s katerimi recimo ni hotela iti plesat…. ki so jo ozmerjali z vsem mogočim,
bili skrajno žaljivi in primitivni, eden je šel pa celo za njo ven, ko je imela tega dovolj
in je pred njim dobesedno pobegnila v taksi…

Veš Skela, saj ne, da odobravam takšno početje, samo meni je pa zanimivo, zakaj se nekaterim ženskam to neprestano dogaja. Ker, veš, tudi jaz hodim pogosto na takšne in podobne veselice, pa se mi še nikoli ni pripetilo, da bi me kdo šlatal proti moji volji. Se mi zdi, da vsakega potencialnega “šlatalca”, ki ni po mojem okusu, nekje na pol poti prestrežem z dovolj zgovornim pogledom in ga odvrnem od vsake namere.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A nisi poročena? V tem je keč.

A nisi poročena? V tem je keč.[/quote]

Nisem poročena, sem pa v zvezi. Ampak saj to mi ne piše na čelu.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jaz sem tudi do zdaj tako mislila. In sem tudi bila prepričana, da je dovolj pogled, ali celo prijazen “ne”,
če je kdo malo preveč korajžen.
Kar naju je pa s to kolegico šokiralo je to, da zdaj po ta novem za vsako “upiranje” oziroma odklanjanje
kasiraš glasno, nesramno, skrajno žaljivo zmerjanje….najmanj. Še malo, pa bo normalno, da se žensko lahko
udari, če ne gre plesat…
In ne to se prej ni dogajalo. Ne meni, ne njej.

V zvezi, poročena – to je eno ta isto. Ja, ti piše na čelu pa, če verjameš ali ne :).

Skela, probaj kakšen portal kot je Kupid. Tam je standardno obnašanje točno to kar opisuješ. Če zavrneš povabili neznanca na seks, te začne tako zmerjat.

Sej pravim…ne rabim it na Kupid….je tale forum dovolj….
Samo da tukaj jih jaz za povrhu kasiram zato, ker so jih zavrnile DRUGE ženske….niti ne jaz.

Haha, v diskače zahajate, na Kupidu prijavljene, potem pa se čudite kakšni deci vas obkrožajo lol

Once again, ženska “logika” ne pozna meja 🙂

Na kupid hodite kot na ženski in moški čvek. Točno veste, da boste vsakič po gofljicah dobile, pa vsak dan še vedno prihajate po dodatke.

In ko bo dobila batino, bo to zanjo tapravi.

In ko bo dobila batino, bo to zanjo tapravi.[/quote]

Ponavadi je na koncu res tako.

Skela, mogoče pa nekatere monovce moti, da samska ženska uživa, ker sami trpijo v zakonskem jarmu :).

Mah…v glavnem njih vse moti….. sej vidiš….

Jaz sicer ne hodim na žure, plese, ampak imam pa druge hobije, ki vzamejo dosti časa in se menda tudi ne spodobijo za žensko. V nos grem seveda samo tistim, ki niso zadovoljni sami s sabo. Potem pa mi predavajo, da bi morala biti doma, počistiti to in ono, likati, streči dedcu. V glavnem biti na verigi, ki bi segala iz kuhinje do dnevne pa mogoče malo na balkon. več pa ne.
Kaj, češ, se nasmehnem ob njihovih pridigah, ker vem, da smo mi v resnici nevoščljivi.

Kako ne bo? Jst pridem 🙂
A te bom lahko povabil na ples? Obljubim, da te ne bom šlatal niti te ne bom ozmerjal, če me boš med plesom opita slučajno pohodila 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kako ne bo? Jst pridem 🙂
A te bom lahko povabil na ples? Obljubim, da te ne bom šlatal niti te ne bom ozmerjal, če me boš med plesom opita slučajno pohodila :)[/quote]

Zmenjeno.

Čaki, kdo naj bi bil opit med plesom? Jst alkota absorbiram v količinah primernih za mravljice:).

Kako ne bo? Jst pridem 🙂
A te bom lahko povabil na ples? Obljubim, da te ne bom šlatal niti te ne bom ozmerjal, če me boš med plesom opita slučajno pohodila :)[/quote]

Zmenjeno.

Čaki, kdo naj bi bil opit med plesom? Jst alkota absorbiram v količinah primernih za mravljice:).[/quote]
Kdo je omenjal alkohol? :))
Če te dobro zavrtim….. eh boš pol povedala…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A ne hodi en velecenjeni monovc v diskače? Boš morala njega vprašat, skela, zakaj so tipi v diskačih taki.

Zmenjeno.

Čaki, kdo naj bi bil opit med plesom? Jst alkota absorbiram v količinah primernih za mravljice:).[/quote]
Kdo je omenjal alkohol? :))
Če te dobro zavrtim….. eh boš pol povedala…. :)))[/quote]

Napisal si opita:). Užalil si me:)).
Ej, dej ti raje it povabi:))).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close