Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zašpehane najstnice

Zašpehane najstnice

Pa a ti razumeš da ženske 35+ morajo nadomeščat svoj MANJKO lepote z zdravo prehrano in športom….

le redkokatera 35+ letnica se lahko pohvali da je enako SEKSI kot najboljše ali nadpovprečne 25 letnice….

z zdravo prehrano in športnim lajfom pa marsikatera 40 letnica lahko parira povprečni 25 letnici … simpl…

sicer dobro po koži in napetosti telesa nikdar več ;)[/quote]

Res me zanima, kako zgleda tvoje napeto telo:). Ne vem tvoje točne starosti, recimo da si 25…po tvoji logiki najlepši, najbolj čvrst, oh in sploh kar se tiče vizualnosti. Pa si res tako dober, da ti ne more parirati moški pri 40-ih?:)[/quote]

Matkič ima odlično postavo. Saj se je hvalil tu gor, da je shujašal 40kg.

Res me zanima, kako zgleda tvoje napeto telo:). Ne vem tvoje točne starosti, recimo da si 25…po tvoji logiki najlepši, najbolj čvrst, oh in sploh kar se tiče vizualnosti. Pa si res tako dober, da ti ne more parirati moški pri 40-ih?:)[/quote]

Pa tudi če!!!
Če je ženska moškemu všeč sploh ni važno ali je 40 ali 25… nič ni važno! 🙂 Ribica, kaj te tako muči? Da ne boš več konkurenčna? Morda ne boš zanimiva 1000 moškim, ampak enemu boš. Ali ni to dovolj?[/quote]
ko jo berem se mi zdi, da ji je že moška dlaka preveč ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Debata, ki ne vodi nikamor. Na M/Ž čveku itak prevladujejo 35+ letnice. Zdaj pa ti napiši, da se takšna ne more primerjat z 18 letnico. Itak, da boš napaden. To je tako, kot da bi pihal proti vetru, vse dobiš nazaj v faco.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Pa tudi če!!!
Če je ženska moškemu všeč sploh ni važno ali je 40 ali 25… nič ni važno! 🙂 Ribica, kaj te tako muči? Da ne boš več konkurenčna? Morda ne boš zanimiva 1000 moškim, ampak enemu boš. Ali ni to dovolj?[/quote]
ko jo berem se mi zdi, da ji je že moška dlaka preveč ☺[/quote]

Res je… mislim da je ena velka avša, ki išče nekaj kar niti ne zna opisat kaj in kako bi naj izgledalo 🙂

Ne rabim jaz dokazov za to niti jih ne iščem. Ni to moj “job”. Pravim samo to, da je prav, da otroke spodbujamo k zdravemu življenju, tudi če je morda med njimi kdo, ki je iz takšnega ali drugačnega razloga nagnjen k neki bolezni, ki ga bo morda celo neizogibno doletela v poznejših letih. Seveda zdrav način življenja in šport na splošno ne delata čudežev, lahko pa kakšno bolezen tudi preprečita, jo omilita ali pa vsaj preprečita njen prezgodnji pojav. Zato pravim,da moramo otroke spodbujat, da iz svojega življenja naredijo čim več, ne čim manj.

Če denimo sklepam po sebi in moji nedavni poškodbi, lahko rečem, da se lahko prav temu, da sem se veliko ukvarjala s športom, zahvalim, da sem jo odnesla relativno “poceni” in tudi po mnenju strokovnjakov, ki so se z mano ukvarjali, okrevala neverjetno hitro. Predvsem pa zelo hitro nadoknadila mišični deficit na specifičnih mišicah, do katerega je prišlo zaradi poškodbe.[/quote]

Hja, kaj naj rečem…večkrat slišim koga, ki uporabi besedno zvezo “dobri geni” ali “slabi geni”, nihče pa ne pove nič konkretno več o tem, kaj to pravzaprav je; ne vem zakaj sem navino pomislila, da poznaš (merodajen) odgovor. Vseeno hvala za trud ;)[/quote]

No, v naši družini je veliko srčnih bolezni in smo torej dedno obremenjeni. Seveda bi morala dati analizirati moj DNK, da bi ugotovili, ali se bodo specifične težave pojavile tudi pri meni, vsekakor pa ni neumno, da malo mislim na te zadeve in se ne zapustim. Se pravi, redna rekreacija, čim bolj zdrava hrana, ne kadim, ne pretiravam z alkoholom … Moj oče je ravno zato, ker je fit, uspešno in hitro prestal vrsto zapletov, povezanih s podedovano srčno boleznijo. Mnogo mlajši včasih rabijo pol leta in več, on je bil rekordno hitro iz bolnišnice in rekordno hitro na nogah (pri 80 letih).

Poleg tega telo med boleznijo črpa iz mišic, ne iz maščevja. Se pravi, več kot imaš mišic, laže se spopadaš z boleznijo. Pa vitamin C je pomemben. Kot je napisala Bikini, ti pa fizična kondicija pomaga tudi pri poškodbah. Meni je to logično. Čilo telo se sigurno hitreje regenerira od tistega, ki je bilo desetletja načrtno zanemarjano. Toliko za razmislek.

Hja, kaj naj rečem…večkrat slišim koga, ki uporabi besedno zvezo “dobri geni” ali “slabi geni”, nihče pa ne pove nič konkretno več o tem, kaj to pravzaprav je; ne vem zakaj sem navino pomislila, da poznaš (merodajen) odgovor. Vseeno hvala za trud ;)[/quote]

No, v naši družini je veliko srčnih bolezni in smo torej dedno obremenjeni. Seveda bi morala dati analizirati moj DNK, da bi ugotovili, ali se bodo specifične težave pojavile tudi pri meni, vsekakor pa ni neumno, da malo mislim na te zadeve in se ne zapustim. Se pravi, redna rekreacija, čim bolj zdrava hrana, ne kadim, ne pretiravam z alkoholom … Moj oče je ravno zato, ker je fit, uspešno in hitro prestal vrsto zapletov, povezanih s podedovano srčno boleznijo. Mnogo mlajši včasih rabijo pol leta in več, on je bil rekordno hitro iz bolnišnice in rekordno hitro na nogah (pri 80 letih).

Poleg tega telo med boleznijo črpa iz mišic, ne iz maščevja. Se pravi, več kot imaš mišic, laže se spopadaš z boleznijo. Pa vitamin C je pomemben. Kot je napisala Bikini, ti pa fizična kondicija pomaga tudi pri poškodbah. Meni je to logično. Čilo telo se sigurno hitreje regenerira od tistega, ki je bilo desetletja načrtno zanemarjano. Toliko za razmislek.[/quote]

Hvala za podano stališče.

Pa tudi če!!!

Kaj zdaj projeciraš name? Poglej, o čem ti pišeš. Zagovarjaš samo en kriterij…mladost, ker takrat si napet:). Tebi je starost pomembna, zato imaš toliko za povedati vsem starostnim skupinam. Mene nič ne muči, ker sem še mlada. Samo občudujem te, kako si pameten za vse ljudi do starosti 50. Kot da imaš vse živo pred očmi še iz prejšnjega lajfa:)). Al izhajaš iz svojih staršev, starih staršev? Ja, kar poglej svojega očeta…takšen boš ti v njegovih letih:).

Pa tudi če!!!

Kaj zdaj projeciraš name? Poglej, o čem ti pišeš. Zagovarjaš samo en kriterij…mladost, ker takrat si napet:). Tebi je starost pomembna, zato imaš toliko za povedati vsem starostnim skupinam. Mene nič ne muči, ker sem še mlada. Samo občudujem te, kako si pameten za vse ljudi do starosti 50. Kot da imaš vse živo pred očmi še iz prejšnjega lajfa:)). Al izhajaš iz svojih staršev, starih staršev? Ja, kar poglej svojega očeta…takšen boš ti v njegovih letih:).[/quote]

Ah zaj…sem:). Mi seka luna…sem mislila, da je pisal Matkic:))). EnTip, ni bilo namenjeno tebi…bemu, kaj me dražiš s takšnimi komentarji:).

The hate is strong in this bi*ch

“Tudi če so v vaši družini domala vsi sorodniki zboleli za neko boleznijo, to ne pomeni, da ste zdaj vi na vrsti. Potrebno je le preseči družinska prepričanja in osvojiti nov pogled na življenje. »Z zavedanjem lahko vplivate na um in tako tudi na gene,« zaključuje Lipton.”

Kaj pa bolezen, kot je npr. Vitiligo ? Do zdaj so še vse raziskave potrdile, da je dedna in povsem neizogibna / neozdravljiva. Malo več člankov si preberi, pa videjev poglej. Stres oz. pogled na življenje nima tu nič opraviti, fasal jo boš v vsakem primeru.[/quote]
Bolezni so odsev našega življenja in okolja v katerem živimo. Vedno večja razširjenost določene bolezni, pomeni le to, da še naprej živimo tako, da potenciramo tveganja in s tem omogočamo, da se bolezen še naprej izraža.
Trditev, da stres in pogled na življenje nima nič, ni nič drugega, kot zanikanje naše odgovornosti za nastanek in razvoj bolezni.
Na primer sladkorna bolezen, ki postaja vedno bolj razširjena, je povsem logičen odgovor na način življenja, ki se zaradi nezdravega prehranjevanja, vedno bolj širi.
Vsaka bolezen je izogibna, če poznamo razloge za njen nastanek.

Če bo tisti eden ta pravi moški, potem bo dovolj….Če ne, pa ne bo dovolj. 🙂

“Tudi če so v vaši družini domala vsi sorodniki zboleli za neko boleznijo, to ne pomeni, da ste zdaj vi na vrsti. Potrebno je le preseči družinska prepričanja in osvojiti nov pogled na življenje. »Z zavedanjem lahko vplivate na um in tako tudi na gene,« zaključuje Lipton.”

Kaj pa bolezen, kot je npr. Vitiligo ? Do zdaj so še vse raziskave potrdile, da je dedna in povsem neizogibna / neozdravljiva. Malo več člankov si preberi, pa videjev poglej. Stres oz. pogled na življenje nima tu nič opraviti, fasal jo boš v vsakem primeru.[/quote]
Bolezni so odsev našega življenja in okolja v katerem živimo. Vedno večja razširjenost določene bolezni, pomeni le to, da še naprej živimo tako, da potenciramo tveganja in s tem omogočamo, da se bolezen še naprej izraža.
Trditev, da stres in pogled na življenje nima nič, ni nič drugega, kot zanikanje naše odgovornosti za nastanek in razvoj bolezni.
Na primer sladkorna bolezen, ki postaja vedno bolj razširjena, je povsem logičen odgovor na način življenja, ki se zaradi nezdravega prehranjevanja, vedno bolj širi.
Vsaka bolezen je izogibna, če poznamo razloge za njen nastanek.
[/quote]
Sladkorna bolezen, pa Vitiligo je čisto nekaj drugega. Prvi se s pomočjo zdravega prehranjevanja in redne vadbe lahko izogneš, drugi se ne moreš.

Vsaka bolezen ne more biti “izogibna”, če si že na svet prinesel določene gene, predispozicije za nastanek kakšne resne bolezni. Lahko se zaletavaš z glavo v zid, pa ne bo nič pomagalo.

Robi tega na žalost ne bo razumel. Po njegovi logiki, smo si za VSE, kar se nam zgodi v življenju, krivi sami.

Ja, če ne poznamo razlogov za nastanek, potem se lahko zaletavaš v zid, pa tudi to ne bo pomagalo, ker ni razlog v premalo zaletavanju. 🙂

Ni res. Oboje štejemo med avtoimune bolezni.

Krivi so itak drugi:))). Pa magari so to geni:). Nekaj drugega je, če svojo bolezen, breme sprejmeš za svoje in živiš bogato življenje, ker sprejemaš tisto, česar se ne da spremeniti. Ne sprašuješ se zakaj ravno ti, ampak te to spoznanje dela močnejšega.

Ja, če ne poznamo razlogov za nastanek, potem se lahko zaletavaš v zid, pa tudi to ne bo pomagalo, ker ni razlog v premalo zaletavanju. 🙂

Ni res. Oboje štejemo med avtoimune bolezni.[/quote]

Včasih razlog za nastanek ni toliko pomemben kot to, kako s tem dejstvom živiš. Vseh stvari se ne da pozdraviti s poznavanjem vzroka. To je velikokrat premalo, da premagaš posledice. Za slednje je treba veliko več, kar je izven meja uradne medicine.

Robi tega na žalost ne bo razumel. Po njegovi logiki, smo si za VSE, kar se nam zgodi v življenju, krivi sami.[/quote]
Smo krivi za veliko več, kot se človeštvo, še posebej novodobna družba, ki je povsem izgubila čut za odgovornost, sploh zaveda.
To pa še posebej velja za dedno pogojene in kronične bolezni, ki se razvijajo skozi več generacij, ker človeštvo vztraja na napačni poti.

A to so pravljice za lahko noč ? Am, če bi se ti rodila brez nog in rok, dvomim, da bi se lahko s tem s tako lahkoto sprijaznila in živela bogato življenje.

Robi tega na žalost ne bo razumel. Po njegovi logiki, smo si za VSE, kar se nam zgodi v življenju, krivi sami.[/quote]
Smo krivi za veliko več, kot se človeštvo, še posebej novodobna družba, ki je povsem izgubila čut za odgovornost, sploh zaveda.
To pa še posebej velja za dedno pogojene in kronične bolezni, ki se razvijajo skozi več generacij, ker človeštvo vztraja na napačni poti.[/quote]

Drži. Samo to še ne pomeni, da recimo z uživanjem solatke premagaš vse za nazaj in za naprej. Celice v telesu ne moreš pretentati:). Lahko pa spremeniš miselnost in se začneš ukvarjati z vzrokom na drugačen način.

A to so pravljice za lahko noč ? Am, če bi se ti rodila brez nog in rok, dvomim, da bi se lahko s tem s tako lahkoto sprijaznila in živela bogato življenje.[/quote]

Nick Vujičič živi polno življenje. Ima ženo, otroka…torej, ovire so pri nas v glavah.

Jaz sem prišel na svet, ker sta se tako odločila moja starša. Kar se je dogajalo pred mojim obstojem pa nima prav nič opraviti z mano.

Jaz sem prišel na svet, ker sta se tako odločila moja starša. Kar se je dogajalo pred mojim obstojem pa nima prav nič opraviti z mano.[/quote]

Nosiš gene večih generacij. Ima opraviti s tabo, ker ne moreš zanikati tega, da se je vse skupaj začelo s tvojimi starši. Pred njima so bili stari starši in tako nazaj…vsak je prispeval en delček, da si ti danes skupek vsega:).

Jaz sem prišel na svet, ker sta se tako odločila moja starša. Kar se je dogajalo pred mojim obstojem pa nima prav nič opraviti z mano.[/quote]
To ti misliš. 🙂
Torej si unikat, ki je prišel direkt izpod božjih rok in geni tvojih prednikov
nimajo s tabo nič ? 🙂
Mi se le soočamo s tistim, kar so generacije pred nami ustvarile. Smo le eden izmed členov v tej evoluciji.

Problem je, ker so vzroki večkrat zakomplicirani in posledica medsebojnih vplivov. Mi pa premalo pametni, da bi bili sposobni razumeti to kot celoto.

A to so pravljice za lahko noč ? Am, če bi se ti rodila brez nog in rok, dvomim, da bi se lahko s tem s tako lahkoto sprijaznila in živela bogato življenje.[/quote]

Nick Vujičič živi polno življenje. Ima ženo, otroka…torej, ovire so pri nas v glavah.[/quote]
Si prebrala na 24kur ane ? Pa a se ti zavedaš kako težko je invalidu sploh priti do ženske ? Ne, to je ZELO velika ovira, ovira, ki ti onemogoča, da si enakovreden drugim ljudem, zaradi nje imaš že pri vsakdanjih opravilih obilico težav. In ker se zavedaš svoje drugačnosti, ter kako je drugim dosti lažje v življenju, ti moraš pa preživljat to nočno mori, ti ni prav nič lepo pri srcu. Tistega Nicka Vujičiča bo pa kmalu žena prevarala, drugo žensko si bo pa težko spet našel. Potem bodo pa spet solze in misel na samomor privrle na dan lol

Nick Vujičič živi polno življenje. Ima ženo, otroka…torej, ovire so pri nas v glavah.[/quote]
Si prebrala na 24kur ane ? Pa a se ti zavedaš kako težko je invalidu sploh priti do ženske ? Ne, to je ZELO velika ovira, ovira, ki ti onemogoča, da si enakovreden drugim ljudem, zaradi nje imaš že pri vsakdanjih opravilih obilico težav. In ker se zavedaš svoje drugačnosti, ter kako je drugim dosti lažje v življenju, ti moraš pa preživljat to nočno mori, ti ni prav nič lepo pri srcu. Tistega Nicka Vujičiča bo pa kmalu žena prevarala, drugo žensko si bo pa težko spet našel. Potem bodo pa spet solze in misel na samomor privrle na dan lol[/quote]

Ne, ni bilo 24KUR (wtf). Sledim njegovim objavam na fb.
Povej mi, kako težko je priti invalidu do ženske? Glej, meni je vse to nepredstavljivo, ker nisem nikoli bila v tej poziciji. Samo izhajam iz preprostega dejstva…vsi ljudje smo enakopravni. Torej, od tod naprej gre lažje. In na koncu ugotoviš, da si ljudje delamo ovire v glavi in je lajf veliko preprostejši kot se nam zdi. Je pa nekaj…vse to zahteva delo, napor. Enim to ne diši:). Easy come, easy go:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close