Zapečkarsti samski moški
Łukasz Pedalski245, 15.08.2023 ob 15:22
luzer165, 15.08.2023 ob 14:28
Łukasz Pedalski245, 15.08.2023 ob 14:16
Nola916, 14.08.2023 ob 18:15
Tudi jaz bi rada vedela kje so ti moški, ki plačujejo samskim ženskam potovanja, športanje?
Bi prav prišel kak tak.
Reveži, ki zagonijo denar za avte, mi niso zanimivi.
Če zmore samo 15 km s kolesom v hrib, je pa vprašanje, če je sploh v kondiciji za seks. Verjetno je tudi hitro konec.
Verjetno nisi dovolj lepa za take moške, zato jih ne najdeš.
Če denar zagoniš za avte, vsaj imaš neko premoženje, ki ga še vedno lahko prodaš, če rabiš nujno denar, denar za potovanja je izgubljen za vedno.
Tipično razmišljanje luzerja. Bi dal denar za materialne stvari, ne pa za izkušnje/spomine/uživanje. Kaj naj si normalna ženska s takim počne? Avto občuduje z njim? Življenje je za živeti, ne za zbirati stvari.
O pa še kako lahko uživaš z avtomobilom, če je tisti ta pravi. Res pa da če nimaš izpita je to bolj težko 🙂
To da je avto vedno manj vreden v teh časih niti ne velja toliko. Seveda moraš vedet kaj kupiti, da vrednost ne pada toliko. In seveda če stvar uporabljaš, vrednost pada, ampak tudi od tega imaš nekaj.
Za kaj ga pa uporabljaš če se ti zdi kam it brezveze? Za v bife in štacuno? Kot da tisti ki potujemo in dajemo finance za izkušnje nimamo avtov 🙂
nezapečkarska, 13.08.2023 ob 21:08
Kaj je s temi samskimi moškimi? Vsi nekaj zapečkarski. Sem se opogumila in si naredila en profil na zmenkarskem portalu. Očitne f.fehtarje itak ignoriram. Teh je največ.
Potem pa ostali. Malce povprašam kaj počnejo v življenju, v prostem času, kake hobije imajo, če gredo radi na izlete, če potujejo, če kaj športajo… pač kako preživljajo prosti čas.
Pa je en sam jamer: ja, bi kolesaril, če bi imel s kom, bi šel na izlet, na potovanje, če bi imel s kom, bi šel smučat, pa sem samski… pa kaj je z dedci? Vse nesamostojno.
Jaz sem tudi samska pa grem smučat, potovat, na izlete, na kolo… pač grem sama. Saj sem pa ja odrasla?
Pa itak tudi, ko potujem, izletnikujem, opažam podobno: dosti solo popotnic, ampak solo popotnikov pa nekak ni.
Najprej pišeš, da si se opogumila in si ustvarila profil na zmenkarskem portalu, potem pa žališ moške, da niso “odrasli”, ker ne gredo sami kam. Ne vem, kakšen “pogum” je ustvarjanje profila in kakšen “iti kam sam”, očitno se le tebi zdi, da zato potrebuješ pogum… Ti ne razumeš, da je določenim to že preživeto in jim je nezanimivo. Potovanje v družbi je lahko veliko bolj zanimivo, pa kot moški lahko ženski razkrivaš lepe “kotičke” sveta, če pa si že vsepovsod bil, se pa pričneš dolgočasiti kot samski…
Uf, kaki komentarji. Zmaga pa oni, ko en piše, da naj take zapečkarje vlačim na svoje aktivnosti. Hja, super dan: da animiraš odraslega moškega, ki mu ni nič v interesu.
Mi je en tip težil , ga vprašam kake hobije ima, samo ja, on bi vse naredil za žensko. Ga vpršaam kaj počne v prostem času, ja spet, da nima časa, da ko ima dopust, gre domov k domačim, drugače nima časa. Nima hobijev. Kolesa nima, ker nima prostora zanj. Časa nima. Bi pa žensko, bi seksal, ampak seveda kadi. Časa nima, hobijev nima, bi pa seksal… hm. Ja, vse bi naredil za žensko, ampak seveda nima pa časa. Pa kaj češ takega sabo vlačit?
Je pa že bolje sama okrog vandrat. Ne rabim prikolice, ki bi rinil z mano, v zameno pa pričakoval seks.
Če že več let sama okrog vandram, bom pa še naprej. Dedci pa naj visijo na netu pa jamrajo kako so ubogi.
Nola970, 15.08.2023 ob 17:58
Moj avto ob nakupu: 4 leta star, 6000 €. Čez par let bo vreden par evrov. Jaz bom v 10 letih izgubila 6 jurjev. Kdor kupi avto za 40 jurjev pa bo izgubil bistveno več.
Tako, da ja, moški, ki vlagajo v avte, so ponavadi reveži.
Danes ne dobiš 4 leta star avto za 6000€ nikjer. Je pa res odvisno kak avto kupiš, če je nek golf dizel, ki jih je ko dreka, bo seveda padla cena, če pa vzameš kako miato, ti bo držalo ceno.
nezapečkarska, 15.08.2023 ob 21:29
Uf, kaki komentarji. Zmaga pa oni, ko en piše, da naj take zapečkarje vlačim na svoje aktivnosti. Hja, super dan: da animiraš odraslega moškega, ki mu ni nič v interesu.
Mi je en tip težil , ga vprašam kake hobije ima, samo ja, on bi vse naredil za žensko. Ga vpršaam kaj počne v prostem času, ja spet, da nima časa, da ko ima dopust, gre domov k domačim, drugače nima časa. Nima hobijev. Kolesa nima, ker nima prostora zanj. Časa nima. Bi pa žensko, bi seksal, ampak seveda kadi. Časa nima, hobijev nima, bi pa seksal… hm. Ja, vse bi naredil za žensko, ampak seveda nima pa časa. Pa kaj češ takega sabo vlačit?
Je pa že bolje sama okrog vandrat. Ne rabim prikolice, ki bi rinil z mano, v zameno pa pričakoval seks.
Če že več let sama okrog vandram, bom pa še naprej. Dedci pa naj visijo na netu pa jamrajo kako so ubogi.
Hej nezapečkarska, očitno imaš občutek za detajle in prepoznaš, kdaj kdo stoji na levi ali desni strani življenja. ? Dejstvo, da ima nekdo več izgovorov kot hobijev, je definitivno red flag. ?
Če iščeš nekoga, ki ima kolo, motor in morda še kaj prostega časa, potem morda pravkar bereš komentar tistega, ki bi ga lahko vzela za izziv. Ne morem obljubiti, da ne bom kadil … ?
Povsem razumem tvojo željo po neodvisnosti in spoštujem tvojo odločitev, da sama vandraš. A občasno je lepo deliti pot s pravo osebo. Če kdaj iščeš sopotnika, ki zna ceniti kakovostno družbo in ne pričakuje “plačila” v obliki seksa, se oglasi.
Do takrat pa vozi varno in uživaj v vseh zavojih na tvoji poti. In, prav imaš. Tisti, ki resnično cenijo žensko, bodo našli čas in ne bodo iskali izgovorov. Vsi drugi … pa naj uživajo v svojem virtualnem svetu jamranja. ??
Lepo se imej in obdrži tega ognjevitega duha!
Lukas, pojma nimaš. Ampak ok, dobro leto nazaj sem kupila avto. Bencinar. Meni ste tipi obsedeni s plehom res ubogi. Koga mislite, da boste nafarbali s temi neumnostmi, ki jih ti pišeš?
Bodi dec in priznaj, da si ego filaš s tem, da kupuješ predrage avte. Priznaj, da čez par let bo ničvreden pleh in denar bo šel v nič. Bodi dec in si priznaj resnico. Vsak, ki ima kaj v glavi, ve, da je avto prevozno sredstvo, ki bo čez nekaj let izgubilo večino vrednosti. Dražji avto kupiš, več denarja poženeš v nič.
Pa saj ženske vemo kaj moški kompenzirate z avtom :).
Mi je pa hecno, da ravno taki bebčki potem jokajo kako se nanje lepijo le pleh p… iste sorte ptic skupaj letajo. Raje naloži v avto tega 1637 pa se zabavajta skupaj. Ženske niso za vaju.
Jaz sem pa raje doma zapečkar, ker se mi ne da z ljudmi nasplošno ukvarjat.. Delam v firmi, kjer nas je okoli 70 ljudi, že to moram gledat 8 ur vsak dan, popoldne pa hočem mir in da ne vidim nobenega človeka več. Ko pa berem komentarje žensk v tej temi pa vidim, da niti ni čudno, da se decom ne da ukvarjat kaj več kot sam za seks..
Kolk ti dam prav.Tud sam samski in vse prevec zensk ki samo to jih hrani da deca kontrolwra.Men je cist ok it sam in uzivat ne pa da se najprej odpravit nikakor pa cas ni ok pa en kup problemov.Pol so pa še tukaj njihovi soncki ki so itak vredni vsega ker. Se je ona odlocila da bo naredila za njih vse,tvoji pa niso vredni a ma nič.
realno, 14.08.2023 ob 07:58
Anonimen264, 14.08.2023 ob 07:53
Enim pac ne pase da gremo sami. Mogoce ce ljidje ne bi vrtali z vprasanji, ne bi dobili “jamrajocih” odgovorov. Sem ze sla sama na dopust in ugotovila, da je to dolgocas. Ce si odrasla, potem razumes da smo si razlicni kajne
No če ti je dolgčas na dopustu/kolesarjenju/sprehodu sami, ti bo dolgčas tudi v paru. Mogoče ne na začetku, ampak slej ko prej. Doma ti je tudi dolgčas? Pričakuješ da te nekdo drug animira? Pričakuješ da tvoj partner poskrbi da ni dolgčas? Kaj boš pa ti prispevala? Tam boš? Ljudje ki vam je samim dolgčas….ste pač dolgočasni. Oprosti.
Na dopustu ti je vsekakor dolgčas če si sam, že v družbi zna bit. Doma je vedno delo, hobiji. Izleti, potovanja so mi všeč, če imam dejansko kakšen oprijemljiv razlog da grem tja, da pa kar nekam hodiš seveda je dolgčas brez družbe. Morda bi takšni fanje kaj več znali povedati o drugih hobijih, ki jih imajo, izetnikovanje kar tako ni vsem višek življenja.
Łukasz Pedalski245, 14.08.2023 ob 13:56
Razlog je predvsem ekonomski. Ženska lažje pride do denarja za take stvari, bo veliko lažje našla nekoga, ki jih bo sponzoriral nek izlet, kot pa ženska moškemu. Marsikdo bi hodil več naokoli, če bi imel več denarja. Saj gre s kolesom, ampak samo od svojega doma pa tam nekje do kakih 15 km daleč. Drugače tudi tisti samski, ki imajo vsaj nekaj, so na stvareh, ki vas ženske ne zanimajo, recimo igranje nogometa, video in namizne igre, koncerti bolj moško orientirane glasbe (npr. metal), dirkanje, lovljenje nebesnih in vremenskih pojavov, itd.
Nisem Še imela te sreče, da bi mi moški plačevali dopuste. Rada bi ga najdla, da vsaj svojo rit preživi.
Potem si samozadostna in ne rabiš moškega. Dejstvo je, da ve, da ste srečne rabite potovat, lutat naokol, nam to ni potrebno. Rabimo le mir, udobje, ne da ti skoz ena nabija, ki si gre sama sebi na živce. Mi smo lahko veseli, da posabimo vrt, prebarvamo stanovanje, kaj dobrega skuhamo, gremo na pivo. Ve pa ne znati biti pri miru…
nola124, 16.08.2023 ob 07:42
Lukas, pojma nimaš. Ampak ok, dobro leto nazaj sem kupila avto. Bencinar. Meni ste tipi obsedeni s plehom res ubogi. Koga mislite, da boste nafarbali s temi neumnostmi, ki jih ti pišeš?
Bodi dec in priznaj, da si ego filaš s tem, da kupuješ predrage avte. Priznaj, da čez par let bo ničvreden pleh in denar bo šel v nič. Bodi dec in si priznaj resnico. Vsak, ki ima kaj v glavi, ve, da je avto prevozno sredstvo, ki bo čez nekaj let izgubilo večino vrednosti. Dražji avto kupiš, več denarja poženeš v nič.
Pa saj ženske vemo kaj moški kompenzirate z avtom :).
Mi je pa hecno, da ravno taki bebčki potem jokajo kako se nanje lepijo le pleh p… iste sorte ptic skupaj letajo. Raje naloži v avto tega 1637 pa se zabavajta skupaj. Ženske niso za vaju.
Kaj pa ženske kompenzirate z avti? Vedno več vas vidim v prevelikem in predragem plehu. Nekatere ste tako pritlikave, da niti čez volan ne vidite.
Nekaj na pamet, 17.08.2023 ob 06:39
Kaj pa ženske kompenzirate z avti? Vedno več vas vidim v prevelikem in predragem plehu. Nekatere ste tako pritlikave, da niti čez volan ne vidite.
TI, nekaj na pamet, od kje pa ti veš kak avto imam jaz? Verjetno si bolj omejene pameti ali kako? Mimogrede: imam Dacio Sandero. Visoka sem pa 171 cm. Avto je moje prevozno sredstvo in nič drugega. Drugič se nauči brati, da ne boš klatil takih neumnost kot jih klatiš. Nepismenost kompenziraš z avtom?
Forum je zaprt za komentiranje.