Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zapečkarsti samski moški

Zapečkarsti samski moški

Kaj je s temi samskimi moškimi? Vsi nekaj zapečkarski. Sem se opogumila in si naredila en profil na zmenkarskem portalu. Očitne f.fehtarje itak ignoriram. Teh je največ.

Potem pa ostali. Malce povprašam kaj počnejo v življenju, v prostem času, kake hobije imajo, če gredo radi na izlete, če potujejo, če kaj športajo… pač kako preživljajo prosti čas.

Pa je en sam jamer: ja, bi kolesaril, če bi imel s kom, bi šel na izlet, na potovanje, če bi imel s kom, bi šel smučat, pa sem samski…  pa kaj je z dedci? Vse nesamostojno.

Jaz sem tudi samska pa grem smučat, potovat, na izlete, na kolo… pač grem sama. Saj sem pa ja odrasla?

Pa itak tudi, ko potujem, izletnikujem, opažam podobno: dosti solo popotnic, ampak solo popotnikov pa nekak ni.

evo btdt je vdja spotaknu… jst sm darčija dol zatolku… popaj je mene porinu… desi praska…  borba stari ker bo do tebe prvi pršu…

Odgovor na objavo uporabnika
nezapečkarska, 13.08.2023 ob 21:08

Kaj je s temi samskimi moškimi? Vsi nekaj zapečkarski. Sem se opogumila in si naredila en profil na zmenkarskem portalu. Očitne f.fehtarje itak ignoriram. Teh je največ.

Potem pa ostali. Malce povprašam kaj počnejo v življenju, v prostem času, kake hobije imajo, če gredo radi na izlete, če potujejo, če kaj športajo… pač kako preživljajo prosti čas.

Pa je en sam jamer: ja, bi kolesaril, če bi imel s kom, bi šel na izlet, na potovanje, če bi imel s kom, bi šel smučat, pa sem samski…  pa kaj je z dedci? Vse nesamostojno.

Jaz sem tudi samska pa grem smučat, potovat, na izlete, na kolo… pač grem sama. Saj sem pa ja odrasla?

Pa itak tudi, ko potujem, izletnikujem, opažam podobno: dosti solo popotnic, ampak solo popotnikov pa nekak ni.

Smučat grem tudi sam, na Šmarno grem tudi sam, na bicikelj skoraj vedno sam…

Če je pa družba in ta je v večini primerov, potem pa še toliko bolje. 😉

Jamrovčki pač jamrajo, se jim ne da, jim je vse težko… Skratka, lenobo futrajo.

Sem samski in vse počnem sam. Bil sem poročen in sem ugotovil, da je solo bolj fino. Iz mojih izkušenj ženske preveč komplicitate in želite nadzirati moške. Če obstaja kakšna drugačna – na izzy. Se lahko javi 🙂

Nekateri moški res kot dežniki – se odprejo šele, ko postane mokro. Vendar, vsak metulj potrebuje svoj cvet, ki ga odišavi. Morda je čas, da iščeš tiste skrite metulje med moškimi, ki so še v pupi, in čakajo pravi trenutek, da ob tebi razprejo krila. ?

Iz kje pa si  ?:). Jaz sem samski 35 let športam( kolesarim, tečem ,pohodi v hribe) . Sem pa iz Gorenjskega konca. So pa eni moški res zdolgočaseni. Tudi sam lahko greš marsikam.

Me veseli, da je še kak, ki ni zapečkar.

To jamranje, da nimajo družbe, zato nikamor ne gredo, mi je totalno mimo. Pa saj so odrasli.

Seksat se hodiš tudi sama?

Realnost je, da vsi ti ki govorijo kaj bi če bi….ne bi :). Ker če se ti kolesari greš pač kolesarit, če želiš aktivno življenje imaš aktivno življenje. Da čakaš doma da se nekdo pojavi s katerim boš to počel….ja vso srečo no. V večini ljudje govorijo kaj bi, ampak ostane samo pri besedah. Govorijo o tem kakšen življenjski stil bi imeli, v resnici pa so to samo neke besede. Če bi želeli tak življenjski stil bi ga že živeli. Jih nihče ne blokira pri tem. Se blokirajo sami. Če bi pristala z enim takim bi na začetku hodil s tabo. S časoma bi pa spet pristal tam kjer je sedaj. Na kavču. Ker to on je. Čeprav si to noče priznat.

Enim pac ne pase da gremo sami. Mogoce ce ljidje ne bi vrtali z vprasanji, ne bi dobili “jamrajocih” odgovorov. Sem ze sla sama na dopust in ugotovila, da je to dolgocas. Ce si odrasla, potem razumes da smo si razlicni kajne

Anonimen264, 14.08.2023 ob 07:53

Enim pac ne pase da gremo sami. Mogoce ce ljidje ne bi vrtali z vprasanji, ne bi dobili “jamrajocih” odgovorov. Sem ze sla sama na dopust in ugotovila, da je to dolgocas. Ce si odrasla, potem razumes da smo si razlicni kajne

No če ti je dolgčas na dopustu/kolesarjenju/sprehodu sami, ti bo dolgčas tudi v paru. Mogoče ne na začetku, ampak slej ko prej. Doma ti je tudi dolgčas? Pričakuješ da te nekdo drug animira? Pričakuješ da tvoj partner poskrbi da ni dolgčas? Kaj boš pa ti prispevala? Tam boš? Ljudje ki vam je samim dolgčas….ste pač dolgočasni. Oprosti.

Ni panike, nic ne zamerim. Samo tega ne razumem zakaj vas to tako moti. Najdi si koga, ki te bo animiral, ce to potrebujes in pusti ostale da zivijo kakor jim pase. Tudi jaz gledam okrog sebe in vidim ljudi ki ne zmorejo bit sami in na mestu pa se zaradi tega nic ne obremenjujem. Vsak zivi kot mu pase. Pac ta je dolgocasen in gres naprej k drugemu, kje je problem?

Pardon, če ti je tako življenje všeč je to čisto ok. Tvoje življenje. Moj komentar je bil bolj v smislu za ljudi, ki trdijo da nekaj bi (če bi bil kdo ob njih). Taki si sami sebi lažejo in se ne zavedajo kaj jim ustreza. Če tebi ustreza tvoje življenje – super. Če veš da ti ustreza – še bolj super. Upam da dobiš partnerja, ki bo imel podobnega, to je na dolgi rok vedno najboljše. In ja ljudje smo si različni. Hvalabogu. Bi bilo dolgočasno če ne bi bili :). Fajn je samo da veš kdo si, kaj želiš. In ne želiš drugih spreminjati. Če nekomu ni všeč tvoj stil življenja….pač ni zate, nista za skupaj. Ne pomeni to da je en boljši kot drugi. Samo nista kompatibilna.

total oslarija. Zapečkarji ne gremo nikamor, četudi imamo koga, ki bi šel.

Uživaj sama s sabo.

Eh ti si čudna. Ne delaj si utvar. Ženske se bodo itak na glas hvalile kako potujejo, pa milijon fotk po instagramu in FB. Jaz pa same tipe, ki potujejo srečujem. Sploh ne bi vedel, so lepo tiho ob pivu nekje stran od ljudi, slikajo, pišejo in potujejo. Nekateri so na poti že več let. Tudi ko sem jaz šel za več mesecev, nihče ni nič vedel, nobene objave nikjer… Potem pa se zdi seveda, da nisi bil nikjer, če se ne širokoustiš in marketinga zganjaš…

Se strinjam z Realno.
Osebno se mu ne da ukvarjat s takimi moškimi, ki razlagajo kaj vse bi počeli,  če bi imeli žensko…zdaj kavčarji… potem bi pa kar naenkrat postali kolesarji,  gorniki, popotniki…

Jaz vse to počnem,  ker mi je fajn. Pač sama. Ne rabim, sa ne kdo animira. Tudi jaz ne želim biti animatorka.

Bolje samska, sama kot ŠD ubadati s takimi tipi.

Ne vem, jaz sem vedno na kolesu, pustiš kontakt?

Razlog je predvsem ekonomski. Ženska lažje pride do denarja za take stvari, bo veliko lažje našla nekoga, ki jih bo sponzoriral nek izlet, kot pa ženska moškemu. Marsikdo bi hodil več naokoli, če bi imel več denarja. Saj gre s kolesom, ampak samo od svojega doma pa tam nekje do kakih 15 km daleč. Drugače tudi tisti samski, ki imajo vsaj nekaj, so na stvareh, ki vas ženske ne zanimajo, recimo igranje nogometa, video in namizne igre, koncerti bolj moško orientirane glasbe (npr. metal), dirkanje, lovljenje nebesnih in vremenskih pojavov, itd.

Kake bedarije,Lukas. Samske ženske si kar lepo vse same financiramo.

15 km s kolesom? Več ne? Hja, potem je kriza,  kondicija pa to?

Nola549, 14.08.2023 ob 14:00

Kake bedarije,Lukas. Samske ženske si kar lepo vse same financiramo.

15 km s kolesom? Več ne? Hja, potem je kriza,  kondicija pa to?

Ene sto metrov naprej bi verjetno srečal tebe.

Łukasz Pedalski245, 14.08.2023 ob 13:56

Razlog je predvsem ekonomski. Ženska lažje pride do denarja za take stvari, bo veliko lažje našla nekoga, ki jih bo sponzoriral nek izlet, kot pa ženska moškemu. Marsikdo bi hodil več naokoli, če bi imel več denarja. Saj gre s kolesom, ampak samo od svojega doma pa tam nekje do kakih 15 km daleč. Drugače tudi tisti samski, ki imajo vsaj nekaj, so na stvareh, ki vas ženske ne zanimajo, recimo igranje nogometa, video in namizne igre, koncerti bolj moško orientirane glasbe (npr. metal), dirkanje, lovljenje nebesnih in vremenskih pojavov, itd.

Torej hočeš rečt da samskim ženskam tipi plačujejo da hodijo same po potovanjih in športajo? 🙂

In potem jim zmanjka zase? Al kaj točno hočeš povedat? 🙂

Človek vsak dan kaj novega izve res. Kje pa to ti meceni? Mislim resno, kakšen kontakt? Ker jaz bi takoj zagrabla da mi en plačuje pa ga ni sploh tam 🙂

Kot samski še nisem imel spolnega odnosa, če bi bil v zvezi bi lahko to aktivnost izvajal s partnerko. Kot samski grem na morje zaradi plavanja nekam v bližino (za mene je morje morje), če bi imel partnerko, bi zaradi nje šel tudi v eksotične kraje (finance mi niso problem). Kot samski grem s kolesom predvsem v gore. Če bi imel partnerko, bi šel z njo tudi kam drugam, lahko tudi v tujino. Ker sem samski živim zdravo in velikokrat preskočim večerjo, če bi imel partnerko, bi ji z veseljem pripravil večerjo (samemu sebi ne vidim nekega smisla). Če bi imel partnerko se bi ji prilagodil, upošteval njene želje in verjetno počel še kakšne stvari, ki jih kot samski ne. Dejstvo je, če živiš v dvoje se moraš prilagajati in le takrat počneš določene stvari npr. imaš spolni odnos.

Vse se da počet individualno, če te le zanima. Jaz recimo športam ne, sem pa včasih veliko hodila peš.

Imam individualne hobije, pri katerih si ne predstavljam, da bi jih počela v dvoje: kvačkanje, risanje, branje, igranje instrumenta …

kaj383, 14.08.2023 ob 14:12

Torej hočeš rečt da samskim ženskam tipi plačujejo da hodijo same po potovanjih in športajo? 🙂

In potem jim zmanjka zase? Al kaj točno hočeš povedat? 🙂

Človek vsak dan kaj novega izve res. Kje pa to ti meceni? Mislim resno, kakšen kontakt? Ker jaz bi takoj zagrabla da mi en plačuje pa ga ni sploh tam 🙂

Dobro jutro, očitno nisi dovolj atraktivna!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close