Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zapečkarsti samski moški

Zapečkarsti samski moški

Z aviona se vidi, da si moški :). Pa se lahko na trepalnice mečeš, ampak me ne prepričaš, da si ženska. Ampak lej, mogoče pa koga drugega prepričaš.

Odgovor na objavo uporabnika
nola717, 14.08.2023 ob 21:44

Z aviona se vidi, da si moški :). Pa se lahko na trepalnice mečeš, ampak me ne prepričaš, da si ženska. Ampak lej, mogoče pa koga drugega prepričaš.

Osramotila si se. Pa, se lahko ti na trepalnice mečeš, da sem moški hahahaha. Uboga revica pojdi kolesarit.

Zakaj bi pa mogla jaz koga v kaj prepričevat, ti si užaljeno replicirala moj komentar. Iščeš kolesarja, ker si sama frigidna in ne enemu ne drugemu seks nič ne pomeni. Pa ne rabiš bit zaradi tega užaljena.

S kolesaarjenjem ni nič narobe, ni pa fajn pretiravat v katerokoli smer. Mnenje 30 letnega moškega, ki se vsak dan fizično rekreira pa tanka laške. lp.

Glede na to, da se imaš za žensko, te nekam preveč zanima seksualno  življenje žensk. Hm. Ampak lej, mogoče ti je pa uspelo koga tu gor prepričat, da si ženska. No, ,ženska, ki pozna seksualne značilnosti žensk.

Drugače pa: o frigidnicah pišejo samo moški, ki že sto let niso seksali :). No, pa seveda, ti :).

Če želiš, da te bo kdo res imel za žensko, moraš krepko spremeniti stil pisanja. Tale tvoj stil je več kot jasen: moški, ki že sto let ni seksal, ker ima težave s potenco.

nola717, 14.08.2023 ob 21:52

Glede na to, da se imaš za žensko, te nekam preveč zanima seksualno  življenje žensk. Hm. Ampak lej, mogoče ti je pa uspelo koga tu gor prepričat, da si ženska. No, ,ženska, ki pozna seksualne značilnosti žensk.

Drugače pa: o frigidnicah pišejo samo moški, ki že sto let niso seksali :). No, pa seveda, ti :).

Če želiš, da te bo kdo res imel za žensko, moraš krepko spremeniti stil pisanja. Tale tvoj stil je več kot jasen: moški, ki že sto let ni seksal, ker ima težave s potenco.

Res si usekana, sicer pa na kolesih ste večinoma take.

Ha,, ha o frigidnicah pišejo le mehke cure.

Za onega, ki predava o frigidnicah: tista, ki je zate frigidna, je pri drugem moškemu še kako poskočna in zagreta za seks. Samo zanič loverji jamrate o frigidnicah.

Ženska je tako kot instrument. Če znaš igrat nanj, bo ven prišla čudovita glasba. Tako, da ni frigidnih žensk, ste samo zanič loverji, ki ne znate seksat. Nauči se seksat pa ne boš več naletel na frigidnice.

Take ženske, ki stalno nekaj letajo okrog in nimajo miru so za moške praktično nezanimive zato pa so samske.

Nekaj je na tem, 14.08.2023 ob 21:27

nola717, 14.08.2023 ob 21:15

Nekaj je na tem, 14.08.2023 ob 21:12

Jaz pa ne prenesem teh oholih in prepotentni kolesarjev po možnosti v pajkicah. Itak kolesarijo v moški družbi. Sploh pa kolesarji dolgih tur slabše seksajo in ko to spoznajo je že prepozno. Ponavadi rade kolesarijo frigidnice žal.

Pred leti me je en tip pecal. Ves zapit, tako, da ni imel šans. To je itak jasno, da tisti, ki ga pijejo, da so impotentni. Ampak on je tudi pisal o koleasrjih kot ti. Sam pa okrogel, zapit, brez kondicije. In logično,d a tudi impotenten.Alkohol pa to.

nekam užaljeno mi deluješ. ?Jah lej sem pač sprobala kolesarja, seks zanič, pa še marsikatera pravi tako.

Imaš samskih norcev nad 30 plus veliko. Večina nima žensk.Raje po 4 do 5h na kolesu sedijo in to še po službi nekateri. Tak ne bo veliko sexu pa tudi glede impotence je res. Kdor veliko kolesari ima lahko na dolgi rok s tem probleme.

Ej avtorica, ti pa tudi samo jamraš. Hočejo ti povedat, da bi radi šli s tabo na izlet, na kolo, v hribe, pa namesto da bi jih peljala in bi se fajn imeli, pa jamraš, da sami ne grejo. A ni vseeno, kaj sami delajo, če bi našla skupaj neko aktivnost, kjer bi se imela oba fajn?

Pač ne vem, včasih rabiš sočloveka, da te navduši za kaj, zakaj je to tako grozno?

Pa magari si 10 teh kontaktiraj, pa z vsakim na drugo aktivnost, če sumiš, da so lenuhi. Potem pač najmanj lenega izberi za kaj več.

Nola549, 14.08.2023 ob 09:12

Se strinjam z Realno.
Osebno se mu ne da ukvarjat s takimi moškimi, ki razlagajo kaj vse bi počeli,  če bi imeli žensko…zdaj kavčarji… potem bi pa kar naenkrat postali kolesarji,  gorniki, popotniki…

Jaz vse to počnem,  ker mi je fajn. Pač sama. Ne rabim, sa ne kdo animira. Tudi jaz ne želim biti animatorka.

Bolje samska, sama kot ŠD ubadati s takimi tipi.

ja pa plastiko si tudi sama vtikaš ke med noge. vedno sem se spraševal kakšne da ne rečem luzerke so ženske, ki so samske, to da je ženska samska je velika sramota. da si pr vseh milijonih decih ne more enga najdit.

BTDT nepr., 13.08.2023 ob 21:16

nezapečkarska, 13.08.2023 ob 21:08

Kaj je s temi samskimi moškimi? Vsi nekaj zapečkarski. Sem se opogumila in si naredila en profil na zmenkarskem portalu. Očitne f.fehtarje itak ignoriram. Teh je največ.

Potem pa ostali. Malce povprašam kaj počnejo v življenju, v prostem času, kake hobije imajo, če gredo radi na izlete, če potujejo, če kaj športajo… pač kako preživljajo prosti čas.

Pa je en sam jamer: ja, bi kolesaril, če bi imel s kom, bi šel na izlet, na potovanje, če bi imel s kom, bi šel smučat, pa sem samski…  pa kaj je z dedci? Vse nesamostojno.

Jaz sem tudi samska pa grem smučat, potovat, na izlete, na kolo… pač grem sama. Saj sem pa ja odrasla?

Pa itak tudi, ko potujem, izletnikujem, opažam podobno: dosti solo popotnic, ampak solo popotnikov pa nekak ni.

Smučat grem tudi sam, na Šmarno grem tudi sam, na bicikelj skoraj vedno sam…

Če je pa družba in ta je v večini primerov, potem pa še toliko bolje. 😉

Jamrovčki pač jamrajo, se jim ne da, jim je vse težko… Skratka, lenobo futrajo.

najbrž si ena blokovka in nimaš nobenga dela. če bi bila v hiši in imela kaj premoženja, njive gozdove, ne bi trapala naokoli , saj če imaš hišo je doma toliko dela, da ni časa za candrat se naokoli. normalna ženska pri tvojih letih ima svojo hišo z možem, premoženje in kakega otroka. otrok ni nuja, sam tko pravim.vglavnem, bila bi vezana in polno zaposlena, tak pa si suha veja, samska, brezciljno tavaš tam po svetu, brez poslanstva, kmalu boš stara in te noben več ne bo povohal. da te ne bomo pol gledali na a kanalu pa pop tv, kar si brez vsega in da bodo zate zbirali kake prispevke. ni denarja, da sem na tvojem mestu pa četudi imaš pi…med nogami. take babe k ti noben ne mara razen luzerjev.

To so same srečne samske…sama sreča jih je. Istočasno pa nesrečne, ker so popolnoma nezanimive, neatraktivne za moške, ki so njim zanimivi. Ja nekatere  ženske rade same sebi lažejo, potem pa še drugim o svoji srečnosti, zadovoljstvu, glumijo svojo srečo in perfektnost svojega življenja…fantazirajo o moškemu, ki izpolnjuje vse postavljene kriterije, kaj vse mora nudit…medtem, ko same nudijo morda 10-20% tega kar  pričakujejo od moškega. Poznamo take zblojenke, stare od 30 naprej…ko se zaletijo in zaletavajo v zid. Potem pa si najdejo kakšnega luzerja, ki jim je na svoj način zavrtel in ustavil pamet…

Da dol padeš od smeha. Možakarji bi naredili vse, samo, da bi jih katera povohala. Samo tile monovski bebcki so se zadeve narobe lotili. Eni se delajo, da so ženske,  drugi o suhih vejah…vsem je pa skupno, da imajo prazno glavo in gnilo srce. Verjetno se jim redno dogajajo frigidnice. Ha ha

Od kje vam to, da kolesarji ne znamo seksati oz. imamo impotenco. Pri meni je ravno obratno, imam zelo visok libido, višjega od povprečnega moškega. Kolesarim zato, ker še nikoli v življenju nisem seksal in mi kolesarjenje pomaga, da od trpljenja ne znorim, ker si preveč močno želim enkrat v življenju imeti spolni odnos. Če bi imel partnerko, bi na njeno željo še isti dan lahko nehal s kolesarjenjem in bi energijo preusmeril kam drugam.

Kolesar885, 15.08.2023 ob 08:07

Od kje vam to, da kolesarji ne znamo seksati oz. imamo impotenco. Pri meni je ravno obratno, imam zelo visok libido, višjega od povprečnega moškega. Kolesarim zato, ker še nikoli v življenju nisem seksal in mi kolesarjenje pomaga, da od trpljenja ne znorim, ker si preveč močno želim enkrat v življenju imeti spolni odnos. Če bi imel partnerko, bi na njeno željo še isti dan lahko nehal s kolesarjenjem in bi energijo preusmeril kam drugam.

Se strinjam sem sem tekač. Noro potrebne energije. Tok nas je moških z visokim libidom ženske pa raje same ali pa izbirajo nabildance s puhlo glavo. Dela se škoda.

Nola916, 14.08.2023 ob 18:15

Tudi jaz bi rada vedela kje so ti moški,  ki plačujejo samskim ženskam potovanja, športanje?

Bi prav prišel kak tak.

Reveži, ki zagonijo denar za avte,  mi niso zanimivi.

Če zmore samo 15 km s kolesom v hrib, je pa vprašanje,  če je sploh v kondiciji za seks. Verjetno je tudi hitro konec.

Verjetno nisi dovolj lepa za take moške, zato jih ne najdeš.

Če denar zagoniš za avte, vsaj imaš neko premoženje, ki ga še vedno lahko prodaš, če rabiš nujno denar, denar za potovanja je izgubljen za vedno.

Łukasz Pedalski245, 15.08.2023 ob 14:16

Verjetno nisi dovolj lepa za take moške, zato jih ne najdeš.

Če denar zagoniš za avte, vsaj imaš neko premoženje, ki ga še vedno lahko prodaš, če rabiš nujno denar, denar za potovanja je izgubljen za vedno.

Tipično razmišljanje luzerja. Bi dal denar za materialne stvari, ne pa za izkušnje/spomine/uživanje. Kaj naj si normalna ženska s takim počne? Avto občuduje z njim? Življenje je za živeti, ne za zbirati stvari.

luzer165, 15.08.2023 ob 14:28

Tipično razmišljanje luzerja. Bi dal denar za materialne stvari, ne pa za izkušnje/spomine/uživanje. Kaj naj si normalna ženska s takim počne? Avto občuduje z njim? Življenje je za živeti, ne za zbirati stvari.

med vajinim razmišljanjem ni nobene razlike.

Ali je uživanje v čipsu in pivu še možno, če vzameš žensko pod streho?

Večjega zapeckarja od Tomaža Goreca še nisem srečala na temu svetu.

Je, samo pojdi na Madžarsko, tam ni radikalnega feminizma kot v SLO pa razni osmomarčevski “inštituti”.

Sam fprašam, 15.08.2023 ob 14:31

Ali je uživanje v čipsu in pivu še možno, če vzameš žensko pod streho?

No, potem lahko uživaš v listu solatke, surovem korenčku in lahki vodi… svet gre dalje, moda, modernizacija pa to 😀

Avto je prevozno sredstvo. Žal pa je vsak dan manj vreden. Potovanja, hobiji, športanje…to je pa vložek vase. Za zdravje, počutje,  izobraževanje…

O pa še kako lahko uživaš z avtomobilom, če je tisti ta pravi. Res pa da če nimaš izpita je to bolj težko 🙂

To da je avto vedno manj vreden v teh časih niti ne velja toliko. Seveda moraš vedet kaj kupiti, da vrednost ne pada toliko. In seveda če stvar uporabljaš, vrednost pada, ampak tudi od tega imaš nekaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close