Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zapečkarsti samski moški

Zapečkarsti samski moški

Meni osebno je doma super. Doma imam vse. Vsak dan kuham, 1x do 2x na teden si spečem kruh, jem kot lord. Po jedi spijem kavico, potem telovadim in grem pod tuš.

Dan gre hitro naokoli, služba gospodinjstvo, telovadba, počitek. Da bi sam hodil nekam na izlete mi pa ni, ker sem videl že preveč. Grem kdaj pa kdaj kam, ni mi pa da bi brezciljno taval naokoli.

Zdrava okusna hrana, telovadba, glasba mi je dovolj.

Kakor komu paše.

Odgovor na objavo uporabnika
Plavi, 14.08.2023 ob 15:33

kaj383, 14.08.2023 ob 14:12

Łukasz Pedalski245, 14.08.2023 ob 13:56

Razlog je predvsem ekonomski. Ženska lažje pride do denarja za take stvari, bo veliko lažje našla nekoga, ki jih bo sponzoriral nek izlet, kot pa ženska moškemu. Marsikdo bi hodil več naokoli, če bi imel več denarja. Saj gre s kolesom, ampak samo od svojega doma pa tam nekje do kakih 15 km daleč. Drugače tudi tisti samski, ki imajo vsaj nekaj, so na stvareh, ki vas ženske ne zanimajo, recimo igranje nogometa, video in namizne igre, koncerti bolj moško orientirane glasbe (npr. metal), dirkanje, lovljenje nebesnih in vremenskih pojavov, itd.

Torej hočeš rečt da samskim ženskam tipi plačujejo da hodijo same po potovanjih in športajo? 🙂

In potem jim zmanjka zase? Al kaj točno hočeš povedat? 🙂

Človek vsak dan kaj novega izve res. Kje pa to ti meceni? Mislim resno, kakšen kontakt? Ker jaz bi takoj zagrabla da mi en plačuje pa ga ni sploh tam 🙂

Dobro jutro, očitno nisi dovolj atraktivna!

Ti pa ne ravno pri brihtnih očitno 🙂

Kateri dedc plačuje ženskam da SAME potujejo? Kar tako, za dober dan? Ne govorimo o sponzorjih (kateri na potovanje s SABO vzamejo le to za protiusluge). In ne govorimo o prostituciji. Kar je btw za moške bolj plačano kot ženska prostitucija. Tako da ne vem zakaj se ne lotite, menda je itak simpl, hiter zaslužek in potem boste lahko sami potovali in športali :). Aja ne gre….niste atraktivni ženskam 🙂

Torej razlago še enkrat prosim….kako točno je ženskam (ki so menda luzerke z luzerskimi službami) in ki se ne ukvarjajo s prostitucijo, lažje financirati svoj samostojni šport in potovanja kot moškim (ki niso luzerji z luzerskimi službami in jih menda ženske itak samo zaradi denarja hočejo)?

Nola549, 14.08.2023 ob 14:00

Kake bedarije,Lukas. Samske ženske si kar lepo vse same financiramo.

15 km s kolesom? Več ne? Hja, potem je kriza,  kondicija pa to?

Če teh 15 km prevoziš da goniš na polno, po možnosti da so še klanci, se kar hitro utrudiš tudi če imaš kondicijo. Sploh pa postane dolgočasno če ni dovolj intenzivno in traja preveč časa. Dnevi so kratki. Nasploh moški imamo raje krajše in bolj intenzivne dejavnosti, recimo nogomet (in ostale športe z žogo), fitness, plavanje (če je blizu morje ali voda).

In ja, je precej več primerov, da moški časti potovanje in razne aktivnosti kot pa obratno. Pa tudi ni nujno da ji časti ravno to, če ji financira kaj drugega, ji pač uspe prišparat za te dejavnosti. Je pa res da moški radi kupujemo tehniko, od računalnikov in avtov, potem pa zmanjka za potovanja.

Pa še za avtorico, seveda so tam tisti, ki bi šli naokoli samo v večih, če bi hodili sami, te tudi ne potrebujejo.

Łukasz Pedalski245

Pa pust jo babo, saj vidiš, da nima blage veze, o čem sploh piše.

nezapečkarska, 13.08.2023 ob 21:08

Kaj je s temi samskimi moškimi? Vsi nekaj zapečkarski. Sem se opogumila in si naredila en profil na zmenkarskem portalu. Očitne f.fehtarje itak ignoriram. Teh je največ.

Potem pa ostali. Malce povprašam kaj počnejo v življenju, v prostem času, kake hobije imajo, če gredo radi na izlete, če potujejo, če kaj športajo… pač kako preživljajo prosti čas.

Pa je en sam jamer: ja, bi kolesaril, če bi imel s kom, bi šel na izlet, na potovanje, če bi imel s kom, bi šel smučat, pa sem samski…  pa kaj je z dedci? Vse nesamostojno.

Jaz sem tudi samska pa grem smučat, potovat, na izlete, na kolo… pač grem sama. Saj sem pa ja odrasla?

Pa itak tudi, ko potujem, izletnikujem, opažam podobno: dosti solo popotnic, ampak solo popotnikov pa nekak ni.

Folk je orng zblaznel. Fukarijo se vseprek, drgač pa ne deelaj nič. Živijo od tega ka jim ateki in mmce pripravjo.

Spoznala enga, ki dela od 7-15 in ne dela po tem čau nč, neb to o malo pošrafal, ker se mu ne ljb, je reekeu zalužim 1700 evrov, več ne rabm. Spi v soboto in nedelo do 12 in je o to, hiša od umrlih starcev, druga ne rb je eku.

Tudi jaz bi rada vedela kje so ti moški,  ki plačujejo samskim ženskam potovanja, športanje?

Bi prav prišel kak tak.

Reveži, ki zagonijo denar za avte,  mi niso zanimivi.

Če zmore samo 15 km s kolesom v hrib, je pa vprašanje,  če je sploh v kondiciji za seks. Verjetno je tudi hitro konec.

Če nimate drugega v življenju za delat kot samo, da greste od doma – ste pa zame dolgočasni.  Tako pač razmišljam. Vsi so sedaj na morju, ja in? Jaz pa doma pospravljam hišo, vrt, berem, lenarim, kuham ali spečem domačo hrano z vrta, poslušam glasbo, grem na sprehod, telovadim, skrbim zase – nega, maska, prej uživat v posteljo in gledam kaj kar mi je všeč  … skratka uživam v najboljšem možnem udobju.

Pri moškem, ki ima v profilu napisano, da samo športa in hodi okoli na dogodke, zabave, stalno druženje s prijatelji, da niti ne zmore biti sam … takšen takoj odpade. Človek mora znati biti tudi sam, zadovoljen, tam, kjer je … Menim,da je najprej treba poskrbeti za dom in okolico, potem pa dopust – saj je 2 x letno dovolj, pa še kakšna 2 krajša izleta.

Nola916

Jaz kolesarim samo po hrbovju in sem tudi šel ture po 40 km. Vse kar je že 10 km +  po hribovju je dobra kondicija. Ti samo provociraš.

Jahman, 14.08.2023 ob 18:49

Nola916

Jaz kolesarim samo po hrbovju in sem tudi šel ture po 40 km. Vse kar je že 10 km +  po hribovju je dobra kondicija. Ti samo provociraš.

10 km ok kondicija? Hja, odvisno kak hrib je. Če je to Kum iz Trbovelj, potem je ok kondicija. Če je pa to kak poležen hrib pa to ni omembe vredna kondicija :).

Če kot ženska zmorem 2000+ višinskih metrov, na turo. Potem kot moški res ne moreš reči, da je ok kondicija, če narediš 10km v hrib :). Če šteješ kolesarjenje kot hobi. Če nisi kolesar, potem je druga. Pišem za kolesarje.

Tudi kako Mangrtsko sedlo iz Kranjske Gore je že kar spodobna tura :). Samo je malce več kot 10km.

Mislim podobne hribe, tam okoli 500-1000 m. Kolesarim, samo nisem profesionalec.

Jahman, 14.08.2023 ob 19:15

Mislim podobne hribe, tam okoli 500-1000 m. Kolesarim, samo nisem profesionalec.

No, Kum, kdor ga zvozi brez počitka, samo kapo dol :). Četudi tako počasi kot jaz :). Uršlja gora pa, kdor zvozi brez počitka ali pa recimo z dvema počitkoma zadnjih 4 km… samo globok priklon. Jaz rabim počitek vsake par metrov :).

Logično, da to velja samo za kolesarje. Nekdo je lahko super veslač, kajakaš… ampak, če ni kolesar, je logično, da ne bo zbrcal do vrha Kuma pa še ne pomeni, da je v slabi kondiciji.

Pa tudi logično je, da eni so dobri po hribih, drugi pa raje daljše ture, ampak ne tako po hribih.

40 km po hribih, je čisto drugače kot 40 km po asfaltu pa samo malce gor in dol oz pretežno po ravnem.

Ampak še enkrat: to velja za kolesarje. Recimo kak gornik z lahkoto gre iz doline na Triglav pa nazaj v enem dnevu, ampak kolo mu pač ne sede. Je pa vseeno v fajn kondiciji.

Kolesarke, saj lahko prikolesarite do mojega zapečka.  Kje vam je kreativnost?  Pa malico za dva ne pozabite, če že nimate za Samsung S23.

Samski50+, pa veš, da sem pred kratkim kupila nov Samsung, za 140€, upam, da bo par let mir. Tako, da ne rabim k tebi kolesarit, ker imam svojega Samsunga.

stari dej ne seri no. ti povem mene je ena pustila, ker nisem hotu z njo kolesart, pa pravim, zakaj bi, ona kolesar tam 50 km vsak dan, meni se to ne ljub. šla je.

bozomon, 13.08.2023 ob 21:13

evo btdt je vdja spotaknu… jst sm darčija dol zatolku… popaj je mene porinu… desi praska…  borba stari ker bo do tebe prvi pršu…

AHahahahaha dobra bozo

nola103, 14.08.2023 ob 19:36

Samski50+, pa veš, da sem pred kratkim kupila nov Samsung, za 140€, upam, da bo par let mir. Tako, da ne rabim k tebi kolesarit, ker imam svojega Samsunga.

Ti si zame prenuemna.  Najbrž je pedaliranje edno česar si sposobna.

Tisto revščino od telefona pa kar obdrži.  Zame je dovolj dobra le takšna, ki mi lahko pripelje Samsung S23.  Vse kar jaz lahko nodim je kanta vode za zalivanje rož.

Ha, ha, eh ja, moj samsung mu nudi vse kar rabim od telefona. Več ne rabim. Res pa ne rabim telefona za mon pa igrice. Tako, da moj telefon je super. Nudi vse, kar rabim. kaj je pa s23 pa nimam pojma? Verjetno podobna šara kot moj telefon s6, ki mi je pred kratkim dušo spustil?

Intelekti mona. Dedci pravijo nimajo denarja za potovanja sami. Imajo pa denar da ženskam, kar tam enim plačujejo da gredo one same na potovanje. Še sreča da se nimate s kom razmnoževati res, ker tako glupi geni res ni treba da se trosijo naokoli. Že dovolj butastih na tem planetu.

mon inceli, 14.08.2023 ob 20:47

Intelekti mona. Dedci pravijo nimajo denarja za potovanja sami. Imajo pa denar da ženskam, kar tam enim plačujejo da gredo one same na potovanje. Še sreča da se nimate s kom razmnoževati res, ker tako glupi geni res ni treba da se trosijo naokoli. Že dovolj butastih na tem planetu.

Saj nas lahko ti, ki si ultrasposobna, sponzoriraš.  Za začetek bi jaz en Samsung S23.

Če pa je vse kar si sposobna to, da znaš za lastno rit poskrbeti, pa še naprej soliraj.  Tako ni nobene koristi od tebe.

Jaz pa ne prenesem teh oholih in prepotentni kolesarjev po možnosti v pajkicah. Itak kolesarijo v moški družbi. Sploh pa kolesarji dolgih tur slabše seksajo in ko to spoznajo je že prepozno. Ponavadi rade kolesarijo frigidnice žal.

Nekaj je na tem, 14.08.2023 ob 21:12

Jaz pa ne prenesem teh oholih in prepotentni kolesarjev po možnosti v pajkicah. Itak kolesarijo v moški družbi. Sploh pa kolesarji dolgih tur slabše seksajo in ko to spoznajo je že prepozno. Ponavadi rade kolesarijo frigidnice žal.

Pred leti me je en tip pecal. Ves zapit, tako, da ni imel šans. To je itak jasno, da tisti, ki ga pijejo, da so impotentni. Ampak on je tudi pisal o koleasrjih kot ti. Sam pa okrogel, zapit, brez kondicije. In logično,d a tudi impotenten.Alkohol pa to.

nola717, 14.08.2023 ob 21:15

Pred leti me je en tip pecal. Ves zapit, tako, da ni imel šans. To je itak jasno, da tisti, ki ga pijejo, da so impotentni. Ampak on je tudi pisal o koleasrjih kot ti. Sam pa okrogel, zapit, brez kondicije. In logično,d a tudi impotenten.Alkohol pa to.

nekam užaljeno mi deluješ. ?Jah lej sem pač sprobala kolesarja, seks zanič, pa še marsikatera pravi tako.

O komaj sedaj sem videla kdo mi je repliciral

Nola strastna kolesarka

Ti nimaš pojma kaj je seks!

Naj uganem, ti nisi ženska, ampak si moški, ki ga rad cuka pa bier bauch pa to :). Vsaj malce se potrudi, da bo res videt kot ,da si ženska. Tole, kar si napisal, je pa več kot očitno, da si moški :).

Ti se kar tolaži, sem kar lepo ona in ti si se pošteno osmešila v komentarjih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close