Zakoni o tuširanju ponoči v bloku
Hvala bogu, da stanujem v svoji hiši in lahko počnem kar me je volja. Opažam, da ste blokarji vedno bolj zmešani, vse vas moti. Me pa čudi, da vsakič drugače govorite. Ko je govora o tem, ali je bolje imeti hišo ali stanovanje v bloku, vsi blokarji udrihate po nas, ki imamo hiše, drugače pa ves čas samo jamrate in se pritožujete čez sosede. Sprijaznite se že, da življenje v skupnosti pač zahteva prilagajanje in to je to.
Ja, sem videla, kako neotesano in nesramno sta se Robi in Lubiana spravila nate. Kaj hočeš. Podla, hudobna človeka, ki itak najbolj trpita že zato, ker morata biti 24 ur na dan z žleht človekom.
Dobro se imej Redna in lep vikend ti želim.
[/quote]
Redna, tudi z moje strani vsa podpora! Ne vidim nobene takšne nestrpnosti kot jo nesorazmerno udrihata nasprotnika. Če zmoreš, ignoriraj, če ti je pretežko, pa toledrekalo od foruma ni vredno mrcvarjenja kot ga kasiraš. Lep vikend tudi od mene
Vode ne potegnete na wcju? Pa resno niste normalni no. Kako sploh pride do tega. Mislim to je le neka avtomatika. Še v življenju se mi ni zgodilo da nebi vode potegnila. Vi pa povohate če smrdi preden se odločite ali bi scanje pustili stat al je treba potegnit vodo? Sam ste res svinje no. Sedaj sem vsaj dobila odgovor na to ali tiste krave ki puščajo svinarijo v šihtu in na javnih wcjih isto doma delajo.
BTW če ima kdo v familji drisko, menstruacijo ipd. tudi ne sme vode potegnit po deseti? 🙂 To more bit fletno zjutrej. Sploh ne rabiš kofeta :).
Da meni sosed reče da ne smem vode potegnit al pa se tuširat se mu začnem resno smejat v obraz. Mislim dejte si neko pomoč za psiho omislit, ker to pač ni normalno. Da bi sosedom govorili kdaj naj gredo na wc in kdaj naj se umivajo…pa nekateri še spregovorit menda ne smejo. Resno kolk norcev se sprehaja med nami.
Fuj no, ste ogabni. Vode ne potegneš, če ne smrdi po urinu?? Daj reci, da se zajebavaš. Veš kolk ogabno je, ko pride druga oseba za tabo in notri rumena scalnca. Kakšen gravž in pujs moraš biti, da tako puščaš. In še v lastnem domu. Upam, da sama živiš.
A ko serješ in ni hudega vonja, tudi kar pustiš?
[/quote]
Ponoci hodim samo ja na wc in ne potegnem vsakic vode, je čisto odvisno. Pač sem noseča in grem ponoči na minus 2 kapljice.
Zgražaj se kolikor hočeš, je pa moja izbira ali potegnem vodo ali ne in ne od sosedov.
Čez dan odvajam hči od plenic in gre zelooo pogosto na wc. Velikokrat skombiniram, da grem za njo še sama in potem potegnem vodo. In govora je vedno o lulanju, nikoli o veliki potrebi.
Še enkrat ponoči je odvisno od situacije, podnevi potegnem vedno, le da skombiniram še z otrokom, da gre prvo on potem pa še sama.
Ampak nekateri tako radi obračate besede drugih…..
(Ko nisem noseča pa itak ne hodim ponoči na wc, ker ni potrebe in ne povzročam hrupa.)
Danes sem bila, kar sem se vlegla že 2 x na wc-ju, ravno razmišljam ali grem tretjič ura pa ni še niti 11.
Redna, tudi z moje strani vsa podpora! Ne vidim nobene takšne nestrpnosti kot jo nesorazmerno udrihata nasprotnika. Če zmoreš, ignoriraj, če ti je pretežko, pa toledrekalo od foruma ni vredno mrcvarjenja kot ga kasiraš. Lep vikend tudi od mene
[/quote]
Dodajam kar pod ta post. Se strinjam, da so ljudje precej nizkotne narave, ce se spravljajo na druge. Ne jemlji si k srcu Evool oz Redna. Tudi teror tvojega oceta in macehe ni primeren. Namesto podpore in uvidevnosti ob obremenitvi z boleznijo,ki si je nihce ne zeli dobis se negativo in slabo voljo. Niso vsi ljudje, ki so proklamirani kot zdravi tudi dobri. In obratno. Tako je. Cim manj negative okoli tebe ti iz srca zelim. Lp
Ko tole berem, sem prav vesel, da živim na svojem. Ok. Sem živel doma pri starših. Isto je bila stena, na kateri je namontirana pipa, takoj ob spalnici, kjer sta starša spala. Nikoli nista komplicirala, problem je samo bil, če je voda predolgo tekla, takrat sem dobil obiske na vrata, če mislim celo Dravo stočiti. 😛 Na srečo moja starša nikolinista bila zategnjena. Isto jaz nisem. Če greva z ženo srat in scat na wc sredi noči, se voda obvezno spusti, ker ta smrad ni za vohat. Zdaj se pogovarjava sredi noči po tihem, ker nočeva zbuditi otroka, gledava pa tv tudi dokaj naglas,da vse lepo slišiva, isto se tudi na glas smejiva, ampak dokaj potihem, da ga ne zbdiva. Jaz se dostikrat grem tuširat tudi ob 1h zjutraj, pa kaj … ko je zima, sem tudi po 20 minut pod tušem. Jaz, ko spim spim, če se že zaradi hrupa zbudim, tako vem,da bom nazaj zaspal? Če pa me že moja dva ne zbudita, pa me na primer kakšen avto, ker poleti imamo čez celo noč okna odprta, ali pa ptiči, kakšen pes ipd.
Meni se prav smiliš kjer živiš. Tvoj oče je en … saj ne vem … če bi on bil moj oče, bi imela smrtne borbe glede teh njegovih pravil!
Ampak eno vprašanje me ob vseh teh postih, ki si jih napisala, ne da miru, da te ne bi vprašal. Zakaj se mu v nekaterih primerih ne upreš? Recimo pri takih stvareh, da če moraš na wc sredi noči, pač moraš, da če smrkaš, se pač moreš smrkniti, če kašljaš, moreš kašljati, in ne vem kaj še vse.
Iz hiše te nima pravice natirati, ker imaš tam stalno prebivališče. Pa tudi če te, če si brezposelna, mu niti sodišče ne bi ugodilo, da bi te vrgel ven preko sodišča. Pri nas so socialci tako zaščiteni, da tudi, če najemnine ne plačujejo, jih najemniki ne morejo vreči iz hiše. To je grozen zakon za najemodajalce, ampak odličen za nepoštene, v nekaterih primerih pa super zakon, kot recimo v tvojem primeru. Le upri se mu. Zakonsko si zaščitena.
Ponoci hodim samo ja na wc in ne potegnem vsakic vode, je čisto odvisno. Pač sem noseča in grem ponoči na minus 2 kapljice.
Zgražaj se kolikor hočeš, je pa moja izbira ali potegnem vodo ali ne in ne od sosedov.
Čez dan odvajam hči od plenic in gre zelooo pogosto na wc. Velikokrat skombiniram, da grem za njo še sama in potem potegnem vodo. In govora je vedno o lulanju, nikoli o veliki potrebi.
Še enkrat ponoči je odvisno od situacije, podnevi potegnem vedno, le da skombiniram še z otrokom, da gre prvo on potem pa še sama.
Ampak nekateri tako radi obračate besede drugih…..
(Ko nisem noseča pa itak ne hodim ponoči na wc, ker ni potrebe in ne povzročam hrupa.)
Danes sem bila, kar sem se vlegla že 2 x na wc-ju, ravno razmišljam ali grem tretjič ura pa ni še niti 11.
[/quote]
In boš vzgojila še eno generacijo umazancev brez osnovnih higienskih navad. Lahko bi se kar v štalo preselili.
Res je fuj kar je napisala zgornja. Poznam še eno, ki je to počela – tudi sredi dneva – ker je šparala vodo. Za bruhat.
[/quote]
OMG, ja, vodo šparat medtem ko ne znajo otroci pipe zapret med umivanjem zob in ful prišpara. Odrasla ženska, ki si zobe umije samo zvečer in tako uči tudi otroke, obup. Nočem vedet, da si morda roke umijejo le dvakrat na teden.
Tudi pri nas po vsakem lulanju -posebej otrok ne splahujemo. Zdi se mi kriminalno, ker gre ob vsakem splahovanju 5l pitne vode. Kar nekaj ljudi v Afriki bi resilo pred smrtjo eno taksno splahovanje. Smo tri zenskega spola in gremo v povprecju na dan tudi po 10x na wc. Moz pol manj. A vseeno. Izracunajte si koliko litrov pitne vode gre. Meni se to zdi smrtni greh. Objestno. Sebicno. Zato se tega ne gremo. Po lulanju punc potegnemo vodo enkrat na 3ure. Vonj ni intenziven in skoljka je poklopljena. Vest mi ne narekuje splahovanja s pitno vodo 4x na uro.
In boš vzgojila še eno generacijo umazancev brez osnovnih higienskih navad. Lahko bi se kar v štalo preselili.
[/quote]
Tudi meni ni jasno, da v 21. stoletju v Evropi, pa čeprav morda v najbolj zakotnem rovtu zgornje Vukojebine živijp taki paconi. Čudno, da še dreka ne puščajo v školjki, dokler se ne nabere do vrha, da se bo šele potem splačalo potegniti vodo. Saj pokrov itak vse pokrije. In taka nesnaga se še razmnožuje.
Tudi meni ni jasno, da v 21. stoletju v Evropi, pa čeprav morda v najbolj zakotnem rovtu zgornje Vukojebine živijp taki paconi. Čudno, da še dreka ne puščajo v školjki, dokler se ne nabere do vrha, da se bo šele potem splačalo potegniti vodo. Saj pokrov itak vse pokrije. In taka nesnaga se še razmnožuje.
[/quote]
Kar kozlaj še naprej. Pa ne pozabi vode potegnit za sabo.
If it’s yellow, let it mellow, if its brown, flush it down.
Seriously!
Nič ne vem, sem pa živela celo življenje do študija v hiši na samem in sem bila navajena na tišino. Zdaj sem v najemu v bloku in tudi večino dni, če nočem prekinjenega spanca, moram spati s čepki v ušesih.. ali sosedje nad mano ropotajo, da me zbudi, kdaj se cimra pozno vrneta domov in ropotata v sosednji sobi(sama grem zgodaj spat ker moram zgodaj vstat za v službo), ali zvoki skozi okno..
Moras prevesti. Ti primitivci z nizko okoljsko zavestjo in poudarjenim egocentrizmom ljudi na visji stopnji evolucije imenujejo nesnaga. Ker ne gledajo samo nase ampak tudi na svet/planet kot celoto. To so primitivci, ki bi se z motikco lotili drugih, da bi razresili njihov problem. Srednjeveski ostanki komunikacije IN razmisljanja, sodb ipd. Niso to intelektualci kaj sele ljudje z visjo stopnjo zavesti. Ocitno se tudi neprimerno prehranjujejo in premalo pijejo (skladno z osvescenostjo in sodobnimi spoznanji) in je njihov urin obarvan in obremenjen z vonjem. Ce dovolj pijes in se primerno prehranjujes ter nisi seveda bolan ipd. potem je urin prozorne barve in brez vonja. Kot bi govoril zidovom. Mislim, da preboja ni moc doseci, ker so ze dosegli svoj mentalni maksimum. Ceprav goreci in strastni v svojih sodbah. Uboga drhal :).
Forum je zaprt za komentiranje.