Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ženske tajijo moški pa se hvalijo

Zakaj ženske tajijo moški pa se hvalijo

Za orgazem črnke ni nihče spraševal v tistih obtičalih časih.Tudi ti bi takrat samo noge narazen in kvišku držala ter čakala na “blagoslov” gospodarja. Gospodarju bi bilo tvoje mednožje edini luksuz na deset minut v življenju, polnem sranja in gnjavaže od jutra do mraka,da priskrbi dovolj denarja oderuhu, ki mu je posodil za uborno hiško. Po vsem tistem, kar bi ti morala delat takrat za preživetje, desca sploh porajtala ne bi, ko bi se za par minut zguncal na tebi. Ne misli ti, da so tvoje prednice imele tvoja pričakovanja glede seksa v familiji.

Za orgazem črnke ni nihče spraševal v tistih obtičalih časih.Tudi ti bi takrat samo noge narazen in kvišku držala ter čakala na “blagoslov” gospodarja. Gospodarju bi bilo tvoje mednožje edini luksuz na deset minut v življenju, polnem sranja in gnjavaže od jutra do mraka,da priskrbi dovolj denarja oderuhu, ki mu je posodil za uborno hiško. Po vsem tistem, kar bi ti morala delat takrat za preživetje, desca sploh porajtala ne bi, ko bi se za par minut zguncal na tebi. Ne misli ti, da so tvoje prednice imele tvoja pričakovanja glede seksa v familiji.[/quote]

Kaj-pa-vem … vem pa, kakšna pričakovanja imajo moje vrstnice :/

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Za orgazem črnke ni nihče spraševal v tistih obtičalih časih.Tudi ti bi takrat samo noge narazen in kvišku držala ter čakala na “blagoslov” gospodarja. Gospodarju bi bilo tvoje mednožje edini luksuz na deset minut v življenju, polnem sranja in gnjavaže od jutra do mraka,da priskrbi dovolj denarja oderuhu, ki mu je posodil za uborno hiško. Po vsem tistem, kar bi ti morala delat takrat za preživetje, desca sploh porajtala ne bi, ko bi se za par minut zguncal na tebi. Ne misli ti, da so tvoje prednice imele tvoja pričakovanja glede seksa v familiji.[/quote]

Kaj-pa-vem … vem pa, kakšna pričakovanja imajo moje vrstnice :/[/quote]
enostavna: hranilca njihovih prejšnjih gonjen z desci

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Njihova pričakovanja bodo pač ostale fantazije, ki jih bodo ročno uporabile v intimnih trenutkih. Življenje je v glavnem precej svi nja. Pa ga ne ustvarjajo samo moški takega…

Zgleda, da nima nekega pozitivnega mnenja o tebi ali pa na splošno o ženskah.
S tem te hoče ponižati in doseči, da bi ustrezala njegovi sliki, ki jo ima o ženskah.[/quote]

pomoje bolj na splosno o zenskah…zanjga je itak vse teorija zarote, folk nima vrednot, varajo se vsi,skos neki negativni prizvoki,ampak ne,jaz sem pa sanjska in idealna… pol se pa ti ubadi pa razum kaj se dogaja v njegovi glavi,sicer semi sanja sam ne pase v to debato,bi sla offtopic 🙂 vazno da je on vec kot zadovoljen in obratno tudi jaz!

Njihova pričakovanja bodo pač ostale fantazije, ki jih bodo ročno uporabile v intimnih trenutkih. Življenje je v glavnem precej svi nja. Pa ga ne ustvarjajo samo moški takega…[/quote]

Oh, tega ne smem več komentirati… Veš, ne marajo vsi mojega zlobnega humorja in … kaj si bodo potem mislili o meni ???

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zgleda, da nima nekega pozitivnega mnenja o tebi ali pa na splošno o ženskah.
S tem te hoče ponižati in doseči, da bi ustrezala njegovi sliki, ki jo ima o ženskah.[/quote]

pomoje bolj na splosno o zenskah…zanjga je itak vse teorija zarote, folk nima vrednot, varajo se vsi,skos neki negativni prizvoki,ampak ne,jaz sem pa sanjska in idealna… pol se pa ti ubadi pa razum kaj se dogaja v njegovi glavi,sicer semi sanja sam ne pase v to debato,bi sla offtopic 🙂 vazno da je on vec kot zadovoljen in obratno tudi jaz![/quote]

Ja, imaš prav. Nemogoči smo. Zdaj pa še kaj povej o svojih vrednotah, ki se tako razlikujejo od naših.

Res je. Sovražijo lepe, privlačne in zapeljive ženske iz dna duše, ker so jim nedosegljive in ob njih se zavedo lastne nesposobnosti. Zaradi nesposobnosti samostojnega življenja gredo v zvezo s prvo, ki jih sploh hoče. Potem pridno škilijo okoli in opazujejo lepe mlade punce, zraven pa moralistično pridigajo čistost in da je njihovo življenje pravilno. V resnici svoje življenje po reglcih sovražijo iz dna duše, ker jim ne prinaša nobenega zadovoljstva. Zato so fauš vsem, ki znajo uživati ali so pač samo nezainteresirani za družinsko življenje , ter jim solijo pamet, da so: neresni, neodgovorni…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

A ti ne zagovarjaš svojega življenja Spider? Si kaj drugačen od ostalih, kar se tega tiče?
Verjamem, da obstajajo tudi taki, vendar so ti tudi med samskimi. Ne upajo si it v zvezo, ker ne dovolijo, da jih bo partner “zajebaval”, zato se pač sprijaznijo s samskostjo in se nekako prilagodijo, saj je strah pred ponovno bolečino prevelik.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vsak si naj postavi kriterije po sebi v skladu s svojimi vrednotami, pa bo najbolj pravično.
Če sta oba partnerja zadovoljna, je čisto vseeno, kar drugi mislijo ali govorijo o nekom.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Evo, Matjažko je v dveh stavkih vse lepo povedal.

Evo, Matjažko je v dveh stavkih vse lepo povedal.[/quote]

Odlično samo kaj ko neumna družba narekuje na tonam brhkih deklet kaj je prav in kaj ne one pa glupe kot so ponotranjijo te ”zakone” ali ”tradicijo” in potem misleč da so prijele boga za jajca z nekimi načeli (ki so mimogrede copy paste neke nazadnjaške miselnosti) drkajo v glavo nas 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ti veš Matkič, da si k tej glupi družbi prispeval najmanj 10 kriterijev samo v tej temi? Je bilo samo v hecu a ne? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne model jaz sem na monu samo resen….

trololol….

a se nisi še nič naučil ? 🙂

kriteriji so moji za mene…. ti dani v tej temi pa so tukaj za to ker ženske pišejo glupoze in potem jim dam kontro…. take ženske kot sem napisal v kriterijih pa itak skorajda ni oz. so neizmerno redke…

Oz. bom povedal tak za tisto babo ki bi pa sama od sebe presenetla mene pa prpelala dobro mrho zraven v postlo pa bi tudi jaz spremeno sebe če bi želala…. samo takih praktično ni 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Antlopa si ti taprava lepotica?[/quote]

Mislim tisto naravno žensko, ki je všeč večjemu številu moških (da ne bo nesporazuma). Lepotica nisem, sem pa nekaterim moškim vizualno simpatična.[/quote]Kako pa to veš? 🙂
A po zgoraj opisani definiciji? 😉

Mislim tisto naravno žensko, ki je všeč večjemu številu moških (da ne bo nesporazuma). Lepotica nisem, sem pa nekaterim moškim vizualno simpatična.[/quote]Kako pa to veš? 🙂
A po zgoraj opisani definiciji? ;)[/quote]

V resnici upa da je taprava lepotica ampak pač ni mogla tak samovšečno in optimistično izpadet in je pač zmutila z varno uporabo besede

”nekaterim”

To lepo izniči številsko obravnavo (če bi recimo rekla enemu ali petim) ampak še vedno dopusti možnost da definira z svojo podzavestjo besed ”nekaterim” v številko ki presega ali vsaj dosega tisto iz zapisa prej in označuje beseda ”večjemu”

preprosto obožujem take zvite zapise, seveda se bo delala kot da ni tak mislila ampak ok, jaz že vem kak je :)… meni je všeč ko ženska tak zaplete da je vse to možno haha…

Mogoče jo moški večkrat preganjajo….:)

Kako pa to veš? 🙂

V resnici upa da je taprava lepotica ampak pač ni mogla tak samovšečno in optimistično izpadet in je pač zmutila z varno uporabo besede

”nekaterim”

To lepo izniči številsko obravnavo (če bi recimo rekla enemu ali petim) ampak še vedno dopusti možnost da definira z svojo podzavestjo besed ”nekaterim” v številko ki presega ali vsaj dosega tisto iz zapisa prej in označuje beseda ”večjemu”

preprosto obožujem take zvite zapise, seveda se bo delala kot da ni tak mislila ampak ok, jaz že vem kak je :)… meni je všeč ko ženska tak zaplete da je vse to možno haha…[/quote]

Matkic, ta je bila pa svetovna. :)))) Se mi je kar zdelo, da je dobro, da komu drugemu prepustim, da odgovori. Res je, napisala sem dokaj zvito. :))

”nekaterim”

preprosto obožujem take zvite zapise, seveda se bo delala kot da ni tak mislila ampak ok, jaz že vem kak je :)… meni je všeč ko ženska tak zaplete da je vse to možno haha…[/quote]

Matkic, ta je bila pa svetovna. :)))) Se mi je kar zdelo, da je dobro, da komu drugemu prepustim, da odgovori. Res je, napisala sem dokaj zvito. :))[/quote]

+ točke za tole antilopa… PLUS točke 😉

moram počasi dol pisat da vidim al je prva Calypso al jo šišaš 😛

ker tale tu je res zmagovalna 😉

Zdaj če bi sedela skup za mizo v gostilni ko bi to rekla bi iz tvojega obraza prečital dol vse ko bi obrazložil tole kar sem razložo zgoraj…

ko odprto knjigo bi prebral vsako na tak način haha… ker redkokera zmore skrit tole potem 😛

A mi boš povedala če si se nasmehnila? saj lahko na ZSju pa nebo noben vedo razen mene 😛

Ja, mi je smešno. Je pa res, da včasih tudi nehote kaj takega napišem, da nekatere predrami.

Ja, mi je smešno. Je pa res, da včasih tudi nehote kaj takega napišem, da nekatere predrami.[/quote]

Ma nevem če je blo to nehote ampak ok ti verjamem ker do zdaj nisem dobo občutka da bi si kaj izmišljevala 🙂

To je v podzavesti žensk se mi zdi da četudi glava pravi da ne smete rečt tak samovšečno ampak vam želja po tem da ste lepe in všečne nasprotnemu spolo pripelje do tega… ampak ok tu se morda motim… to je samo moja teorija… Ker ženska ki sama za sebe reče da ni ”taprava” na takšen ali drugačen način potem itak oddaja energijo ”neprave” in je tako samo še slabša za videt v mojih očeh 😛

Ja, mi je smešno. Je pa res, da včasih tudi nehote kaj takega napišem, da nekatere predrami.[/quote]…da bi šli lepotici napisat zs?….. :)))))

Madonca enim nikakor ne potegne, a ne Atilopa? 😀

Ja, mi je smešno. Je pa res, da včasih tudi nehote kaj takega napišem, da nekatere predrami.[/quote]…da bi šli lepotici napisat zs?….. :)))))

Madonca enim nikakor ne potegne, a ne Atilopa? :D[/quote]

Tale On je z vsemi žavbami namazan. :)))

…da bi šli lepotici napisat zs?….. :)))))

Madonca enim nikakor ne potegne, a ne Atilopa? :D[/quote]

Tale On je z vsemi žavbami namazan. :)))[/quote]

Niti ne, ker kot zgleda te tip hoče za sebe in sploh ni srečen v svojem razmerju…. zakaj drugega bi se vtikal v pogovore samskih…. tipično za vezane prilizovalce…

sploh mi ni za napisat več nič o tem ko se taki kot je On štulijo zraven z kvazi pametnimi… jo joj… idi rajši popedenat svojo babo ne pa se slinit po internetu pazi da je nebo za tvojim hrbtom Spider…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close