Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ženske tajijo moški pa se hvalijo

Zakaj ženske tajijo moški pa se hvalijo

Sodeč po gornji debati… malo kdo to ve…[/quote]

V seksu lahko uživaš že z enim, ni treba, da jih imaš 20, tako da ti to ni dober argument. To pomeni, da je večina moških totalno nesposobnih v seksu, da jih je bilo treba za vsako ceno menjati.

Poet – s tistim gornjim stavkom si ravnokar negiral vse tvoje dosedanje zapise. Zdaj, ali sam ne veš, kaj bi rad, ali pa ne govoriš resnice.

Radodajka je ženska, ki pri izbiri partnerja za seks ne komplicira preveč, ampak da prvemu ali vsaj drugemu, ki pride mimo. :))[/quote]

Ja, ampak jaz te sprašuejm kaj mu da?
Pri seksu je ponavadi tako, da on njej nekaj da. Saj veš, da ona ima luknjo, on ji da nekaj notri, da jo zapolni. Torej kaj ona njemu da?

Ali pa to pomeni da oni ŽELIJO da jih menjaš ker jim ni skoz za v eno in isto lukno za tiščat….

Moški si želijo biti prva ljubezen ženske, ženske pa si želijo biti zadnja ljubezen moškega…. tako pač to je…

Tu se načeloma strinjam le da moramo izvzeti ”revice” ki se pojmujejo pod nimfomanke ki bi skoz seksale in jih daje nagon ki je močnejši od njenega mišljenja in zavesti… tem je treba opravičit.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

V seksu lahko uživaš že z enim, ni treba, da jih imaš 20, tako da ti to ni dober argument. To pomeni, da je večina moških totalno nesposobnih v seksu, da jih je bilo treba za vsako ceno menjati.

Poet – s tistim gornjim stavkom si ravnokar negiral vse tvoje dosedanje zapise. Zdaj, ali sam ne veš, kaj bi rad, ali pa ne govoriš resnice.

Radodajka je ženska, ki pri izbiri partnerja za seks ne komplicira preveč, ampak da prvemu ali vsaj drugemu, ki pride mimo. :))[/quote]

Pri seksu je ponavadi tako, da on njej nekaj da. Saj veš, da ona ima luknjo, on ji da nekaj notri, da jo zapolni. Torej kaj ona njemu da?[/quote]

Luknjico 🙂

Pri seksu je ponavadi tako, da on njej nekaj da. Saj veš, da ona ima luknjo, on ji da nekaj notri, da jo zapolni. Torej kaj ona njemu da?[/quote]

Luknjico :)[/quote]

lahko tudi 2 ali celo 3 !!!!

Lahko pa ona njemu DA DOVOLJENJE da ji da 🙂

opcij je nešteto!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jaz pa nisem vedela, da sem radodajka, ker rada seksam? Moškim bolj jemljem kot kaj dajem. Jemljem užitke od njega.

Prav tak…. saj pravim jaz to absolutno podpiram…. samo po drugi strani pa svarim (čeprav jaz osebno nebi bil tak) da se ne čudit ko boš komu povedala realno število in bo odišo…

Verjemi pa da če moškemu pride do izliva da njega boli K če mu ti več jemlješ glavno da je njemu dano to kar je hoto 🙂

Meni je važno, da jaz doživim orgazem. Se pa vedno potrudim tudi zanj.

Skoraj vse ste povedali, zdaj še le čakam na definicijo k.urbe, kateri od junakov jo bo napisal? 😀

to je pa itak že znano: tista, ki vsem drugim “da” razen dotičnemu.

Take ženske ne obstajajo. Razen prostitutk. Nisem še slišal za nobeno žensko, ki da vsakemu.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Luknjico :)[/quote]

lahko tudi 2 ali celo 3 !!!!

Lahko pa ona njemu DA DOVOLJENJE da ji da 🙂

opcij je nešteto![/quote]

edino sprejemljivo je 3… 🙂

Take ženske ne obstajajo. Razen prostitutk. Nisem še slišal za nobeno žensko, ki da vsakemu.[/quote]

Kak te ne kje sem že bral članek o ženski ki je mela ali še ima probleme z konstantno željo po seksu in vzburjenostjo in navlaženostjo? Ko hoče seksat skoz in bi si vzela tudi kogarkoli bi bil zraven samo da mu lahko stoji?

Je pa res tako da dajo vsakemu seveda ni…. ampak že to če jo položiš po parih minutah/urah truda (torej brez večjega truda) je vbistvu to to…

če grem jaz v soboto ven ob 21:00 in si domov ob 00:45 (recimo) pripeljem žensko ki jo potem položim je to vbistvo to o čemer govorimo 🙂

saj ne da se pritožujem 😛

Saj v tem je štos… “radodajk”, kot jih nekateri imenujejo, se nihče ne brani. O njih imajo kaj za povedat samo zakompleksane ženske, ki so jim fouš tipov in sexa.

Ženske, ki so promiskuietne, za moje pojme niso primerne za družinsko življenje in za materinstvo.
Če si moški tega ne želi, torej zveze, so primerne (seksualne) partnerke.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

k.urba je tista, ki da vsakemu
tista,ki pa samo “meni” ne da le pa pr.as.ica

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

k.urba je tista, ki da vsakemu
tista,ki pa samo “meni” ne da le pa pr.as.ica[/quote]
Torej sem živel v zmoti!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

radodajka:
pred emancipacijo so ženske med seksom “trpele” … in so moškemu “dale” seksat ☺
kot nekakšen znak pokorščune, uslužnosti … da se je ni “imelo” za hotno, k.urbo, … ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

To ni radodajka. To je samo odgovor odkod zmotna misel da “ženska da”.. ženska da toliko kot moški, pri sexu oz od sexa imata oba nekaj… In to da ženska da, mi je tako mimo kot pivo brez pene 🙂

To ni radodajka. To je samo odgovor odkod zmotna misel da “ženska da”.. ženska da toliko kot moški, pri sexu oz od sexa imata oba nekaj… In to da ženska da, mi je tako mimo kot pivo brez pene :)[/quote]
naroči dva pera …. tačas, ko enega piješ pa drugega glej ☺

Kaj se napihujete, copatarji in bodoči copatarji. Kot da vas bo katera vprašala, kolk jih sme imeti pred vami. Ne boste verjeli, ma poznam dost teličkov, ki se jim za hrbtom vsi smejijo, kako skurbano babo imajo doma, oni so pa prepričani, da imajo čistokrvni biser hahaha…Pol drugi telički si ubodejo tam neke device Marije, tečne, frigidne, zafrustrirane, vedno jih boli hvala…S takimi seveda niso zadovoljni, na netu drkajo na ženske, ki si jih res želijo imeti…

Je tako? tako je..

To ni radodajka. To je samo odgovor odkod zmotna misel da “ženska da”.. ženska da toliko kot moški, pri sexu oz od sexa imata oba nekaj… In to da ženska da, mi je tako mimo kot pivo brez pene :)[/quote]
naroči dva pera …. tačas, ko enega piješ pa drugega glej ☺[/quote]

raje gledam kelnarco… ti boš tud pir? al dva?

glava ( ne hvala 🙂

Jaz z partnerico ne razglabljam o bivših in tudi ne koliko partneric sem imel.Pa tudi njeno število me ne zanima, ker tisto je bila preteklost. Izkušnje so mi podale, da to prinaša v razmerje samo križ in težave.

Končno po dolgem času en pameten komentar. Sploh se ne rabiš pogovarjat o tem, če te pa gre kaj spraševat, pa samo spremeniš temo in je. V primeru, če je vstrajna in še vedno želi imet neke odgovore, jo pa skenslaš. Kaj boš pa počel s tako žensko, ki ti kar naprej teži in se sekira o tvoji preteklosti, to je bolanija.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ja a niso vedno rekli pri ženski moraš število pomnožiti z 2, pri moških pa zdeliti? 🙂

Ja druagče pa le zakaj? Ker ženske so k… če imajo kakega več, tipi so pa mački..

Gledano pod črto pa noben ne ceni tega, da ima nekdo preveč take “zgodovine”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close