Zakaj ženske tajijo moški pa se hvalijo
ženske tajijo (nekatere celo “lažejo” v manj) s kolikimi moškimi so seksale
Moški pa s s številom poseksanih žensk hvalijo – [sup]celo pretiravajo v številu[/sup]
in ženske imajo rade “izkušene” moške, moški pa “skoraj nedolžne” ženske
zelo večinsko povprečje pa je 1:1 (istočasno sta aktivna en moški z eno žensk (OK, je nekaj +/- primerkov) )
Kje je kavelj??
babe — kaj prikrivate??
Vsaka pametna ženska, ki je imela več ljubčkov, bo številko zmanjšala, ker ve, da bo na ta način prihranila komplekse moškemu. Samozavestni moški ne bo imel problemov z njeno preteklostjo, njemu lahko pove. Če je pa moški nesamozavestene ga bo pa to močno zmotilo. Sicer se bo delal lepega češ, da ga zato moti, ker to ni moralno. V resnici ga pa bo strah, da bo slabši kot vsi ostali.
v grobem rečeno to kar je povedal spider….
jaz osebno sicer nobene ženske nikdar nebi in nebom ozmerjal z kurbo razen če RES da VSAKEMU ki ji reče tak na hitro…. ampak zato ker bi mela ženska pri 30tih 10 spolnih partnerjev že nebi bla kurba za mene….
je pa res da če bi jih pa pri 30tih mela 50 bi pa razmislil o njenem slovesu 😛
ampak kot zgleda je pri večini moških ta številka dosti nižja oz ta meja….
[/quote]
Samozavesten moški, da bo zadovoljen z radodajko? Hahahahaha….[/quote
Radodajko? Kako lahko pljuvaš po lastnem spolu?
No pa vidimo, še ženske pljuvajo po ženskah, torej je res pametno, da ženska laže o številu.
Samozavesten moški, ki je recimo seksal s 15 ženskami, bo toliko samozavesten, da se ne bo zgražal, ko bo našel žensko, ki je seksala s 15 moškimi. Ti ji praviš radodajka.
Kaj pa rada da, to me zanima?
Am, ne, jaz se tega zagotovo ne bojim. Problem je samo, ker se ti takšna ženska zagnusi. Gnusi se ti dejstvo, da je v njenem piz*ovju bilo že najmanj 50 ku*cev in jo zaradi tega nekako ne vidiš več tok posebno, kot si jo videl še preden si se prikopal do te informacije ( sama ti itak ne bo povedala ). Še bolj beden filing pa je tudi zaradi tega, ker obenem tudi na samega sebe ne moreš bit več tok ponosen. Ponavadi se “trudiš” okoli tiste ženske, za katero si mnenja, da se je vredno trudit ( no ok, ni vsakič to pogoj ), ker je boljša od vseh vse ostalih, ki si jih do sedaj spoznal. Sigurno nisi ravno srečen, ko izveš, da je to največja lajdra, katero ime se sliši daleč naokoli.
Am, ne, jaz se tega zagotovo ne bojim. Problem je samo, ker se ti takšna ženska zagnusi. Gnusi se ti dejstvo, da je v njenem piz*ovju bilo že najmanj 50 ku*cev in jo zaradi tega nekako ne vidiš več tok posebno, kot si jo videl še preden si se prikopal do te informacije ( sama ti itak ne bo povedala ). Še bolj beden filing pa je tudi zaradi tega, ker obenem tudi na samega sebe ne moreš bit več tok ponosen. Ponavadi se “trudiš” okoli tiste ženske, za katero si mnenja, da se je vredno trudit ( no ok, ni vsakič to pogoj ), ker je boljša od vseh vse ostalih, ki si jih do sedaj spoznal. Sigurno nisi ravno srečen, ko izveš, da je to največja lajdra, katero ime se sliši daleč naokoli.[/quote]
Se strinjam. Ženska, ki ceni in spoštuje sebe in svoje telo, ne bo na razpolago vsakemu, ki bo pokazal interes.
Glede tega, da bi bilo moškega strah, da bi bil slabši, kot ostali…To lahko izjavi le ženska, ki se ne ceni, ampak se doživlja kot spolni objekt na katerem moški tekmujejo kateri bo boljši.
Takšne ženske pa za resne in samozavestne moške niso zanimive.
Sodeč po gornji debati… malo kdo to ve…[/quote]
V seksu lahko uživaš že z enim, ni treba, da jih imaš 20, tako da ti to ni dober argument. To pomeni, da je večina moških totalno nesposobnih v seksu, da jih je bilo treba za vsako ceno menjati.
Poet – s tistim gornjim stavkom si ravnokar negiral vse tvoje dosedanje zapise. Zdaj, ali sam ne veš, kaj bi rad, ali pa ne govoriš resnice.
Radodajka je ženska, ki pri izbiri partnerja za seks ne komplicira preveč, ampak da prvemu ali vsaj drugemu, ki pride mimo. :))
Forum je zaprt za komentiranje.