Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zakaj toliko tipov nosi ozke kavbojke? A so geji?

Zakaj toliko tipov nosi ozke kavbojke? A so geji?

Odgovor na objavo uporabnika
mjt, 19.01.2022 ob 14:16

OMG, 19.01.2022 ob 13:32

človeški samec naj bi imel najvišje razvite možgane, 19.01.2022 ob 10:55

Kokoši ???????, 19.01.2022 ob 10:51

CityBoy, 19.01.2022 ob 10:48

Mislim tko no, kaj vas vse mot, no. Joj, sigurno ste neki ruralni zahojenci, ki ste nekje obtičal, mislm no. Men so pa ful oprijete kavbojke top in samo take nosm, pa moji frendi tud. Take kavbojke nosmo samo tisti, ki smo s časom IN. Vemo kaj je sodobno in kako dobro zgledat, kaj nam je všeč in se ne ukvarjamo z mnenji zahojenih ruralcev, ki se nalivajo z domačo čobodro.

Veš CITYBOY oni smrdijo po hlevskem gnoju, posrani so od mrčesa in plešejo na govedarsko muzko. Od takih pač ne moreš pričakovat, da bojo imeli nek stil.

Let’s get real – a bi vidva oz. vidva gresta takole napravljena v javnost?

https://imageserve.babycenter.com/10/000/321/l5z6Eo1et9Dm5DJYGGaIRdONObRNSF5d_lg.jpg

Saj se lulek vidi…hehehe….

ane in city boy pravi, da je to stil po novem …

Tole je ” na izvoli” za geje….  Tako med seboj komunicirajo, si dajejo signale, da so “in ” in  free “za  akcijo”…

LUBICA CMOK, 19.01.2022 ob 14:17

Kokoši ???????, 19.01.2022 ob 10:30

Lubica158, 19.01.2022 ob 10:19

Zakaj pa ženske oziroma punce zadnje čase množično nosijo tako široke hlače, da ne veš ali ima hlače ali dolgo krilo? Da o oversized puloverjih ne govorim. Popolnoma zakrijejo obliko, zakaj skrivajo svojo ženstvenost, a so lezbijke?

Tale unisex svet gre v obe smeri, ženske pa se spreminjajo v možače ali pa lutke brez karakterja.

Written by a woman

“LUBICA”,

Torej ti ni všeč, da so moški postali seks objekti, ženske pa odločne in bolj lovci kot so bile prej?

Ja pol je pa bolj, da gremo nazaj v preteklost tako kot je tebi všeč.

Moški naj bojo robati, taki ki ženske zaščitijo (ali pa pretepejo in posilijo), ženske pa seks objekti.

Torej postaviti fizično močnejše moške s totesteronom v vlogo lovcov, ženske pa v vlogo plena, objektov ki ugajajo.

Super LUBICA. Več posilstev pa to. V Ameriki ženske kar v jarkih ob cesti ležijo.

Ma tebe je pamet nategnila in pobegnila, mater, kakšen psihopatski komentar, ki nima veze z napisanim.

Tole je modi pod krinko. Štepsl za klike.

dvigovanje rejtinga je očitno nujno, 19.01.2022 ob 15:30

Tole je modi pod krinko. Štepsl za klike.

Mišljen “kokoši”….

Lahko stare babe pljuvate, ampak kolikor jaz vidim, tiste ful seksi 20-letnice, tiste, ki jih vsi gledajo, hodijo s samimi pobi v oprijetih kavbojkah in belih supergah. Čist nobena nima poleg sebe nekega butla v kavbojkah iz 80-ih.

CityBoy, 19.01.2022 ob 13:28

ojoj,kolk pedrajsov je tuki gor, 19.01.2022 ob 11:06

takole  nagravžno oblečeni, s temi pajkicami/hlačami so samo pedri. Nobena normalna punca ne reče, da so to dobro oblečeni tipi. Pedri pa lahko en drugega hvalite,kako je srčkan, ste pa vsi nagravžni v tem.

Jebi ga, resnica boli, očitno imate taka ogledala doma, kot kraljica iz Sneguljčice:):):)

Stara 22 , osebna trenerka iz Ljubljane. Da se razumemo pederčina, ki gor pljuvaš po  “ruralnem” prebivalstvu.

Fuj .

Srčica, da si ne boš kej nardila no. Ruralci kot si ti sploh ne razumejo kaj je IN. Eni imamo stil, ruralci zahojeni pač ne.

“CityBoy”,

Bravo❗Ampak kmetavzarji so kot američani, zarukani, neuglajeni in kmetavzarski. Nimajo stila.

Evropa (sploh jug je dostikrat bolj moden) pa pač zna biti dekadenca in drznost.

Ampak nažalost ima kulturno največji vpliv na nas in Evropo amerika, kjer so moški kmetavzarji v razvlečenih kavbojkah in majicah ženske pa objekti. Nič čudnega da se tam tako kolje in posiljuje ženske. Ene naše si to očitno tudi želijo.

Kokoši ???????, 19.01.2022 ob 21:26

“CityBoy”,

Bravo❗Ampak kmetavzarji so kot američani, zarukani, neuglajeni in kmetavzarski. Nimajo stila.

Evropa (sploh jug je dostikrat bolj moden) pa pač zna biti dekadenca in drznost.

Ampak nažalost ima kulturno največji vpliv na nas in Evropo amerika, kjer so moški kmetavzarji v razvlečenih kavbojkah in majicah ženske pa objekti. Nič čudnega da se tam tako kolje in posiljuje ženske. Ene naše si to očitno tudi želijo.

piše očitno slovenski kekec, ki je videl ZDA samo s prstom po zemljevidu očitno Pa lp od nekoga, ki je prepotoval po dolgem in počez v lastni režiji  47 ameriških držav  v 2oih letih od skupnih 50 zveznih….

vatikanske ječe, 19.01.2022 ob 14:34

Široke kavbojke morajo nositi debeli dedci, da si jih zapnejo pod lampom. Za dedca, ki ima 100 kil pri 160 cm je res bolje, da nosi hlamundrače.

Podobno kot babe grdih postav nosijo oversized puloverje in tiste nagravžne široke kavbojke, da so videti še širše.

“VATIKANSKE JEČE”,

Bravo, si zadel bistvo.

Sicer pa se vidi, da te komentarje, tudi tiste, ki naj bi jih napisale ženske, piše nek zafustriran moški kmetavzar, ki ga nobena punca več ne šlivi.

Ker punce raje pogledajo moderne, seksi oblečene fante, da pogledajo če majo lepo ritko, pa če se vidi kok so kaj obdarjeni.

In jasno, da potem revež zmerja mlade fante s pedri. ???

Če se hočete oblačiti kot dediji se kar dajte. Jaz se ne bom. Babice pa naj obožujejo svoje dedije in naj ne kritizirajo mladih.

Zgrožena, 19.01.2022 ob 09:10

Sem punca sredi dvajsetih in ta stil super skinny kavbojk mi ni bil nikoli vseč na puncah, kaj šele tipih. Zdaj pa skoraj že vsak mlad tip ima ta stil. Takoj pomilsim, da je gej če to nosi. Res je grdo. Sploh v Lj, zanč sem se sprehala po čopovi, ni več normalnih moških zgleda

Kam gre ta svet. Unisex moda, moški niso več moški, so sam še pomehkuženi pussiji. Groza

Moj ima 65 kil in mu pašejo v nulo. Ko vidim pa te mišičnjake, zgledajo kot robin hood v pajkicah, pa ni kul. Absolutno pa ne maram prekratkih hlač, še posebej ne na moških.

bruhh, 19.01.2022 ob 09:43

Zadnjič sem videla, da prodajajo takšne moške spodnjice, bruuh

Mesh-Modal-Sexy-Gay-Underwear-Men-Thong-Men-Jockstrap-Jock-Strap-Mens-Thongs-And-G-Strings-jpg-Q90-j

Vroče ?

Le katera ga ne bi hotela

Kokoši ???????, 19.01.2022 ob 22:01

“VATIKANSKE JEČE”,

Bravo, si zadel bistvo.

Sicer pa se vidi, da te komentarje, tudi tiste, ki naj bi jih napisale ženske, piše nek zafustriran moški kmetavzar, ki ga nobena punca več ne šlivi.

Ker punce raje pogledajo moderne, seksi oblečene fante, da pogledajo če majo lepo ritko, pa če se vidi kok so kaj obdarjeni.

In jasno, da potem revež zmerja mlade fante s pedri. ???

Sam bi rekel isto. Vidi se, da se je nekdo prav sppravil izlivati svoj gnev.

Frustracije, frustracije pa mu grejo na živce mladi, ki so sproščeni in si upajo uživati v svojem izgledu. Pa še ženski spol pritegnejo. Kaj hujšega.

ker si bil tam s prstom po zemljevidu, 19.01.2022 ob 21:47

piše očitno slovenski kekec, ki je videl ZDA samo s prstom po zemljevidu očitno Pa lp od nekoga, ki je prepotoval po dolgem in počez v lastni režiji  47 ameriških držav  v 2oih letih od skupnih 50 zveznih….

“ker si bil tam s prstom po zemljevidu”, 

ja itak, si nekdo, ki je prepotoval 47 ameriških zveznih držav, pa še 22 letna osebna trenerka iz Ljubljane si, pa zaposlena v kulturi, ki rada gleda romantične komedije od Mitje Okorna, pa odbojko treniraš pri seksi čefurju in imaš boljšo rit, joške in postavo od Dolgolaskice.

Vse to si ti in še več. ?

V resnici pa si samo en kup nesreče, en beden zmazek z očali, ki imajo 5 centimetrske leče in in buljiš cel dan v ekran medtem ko žreš poceni hrano. In vse to so le tvoje sanje. ?

vatikanske ječe, 19.01.2022 ob 21:03

Lahko stare babe pljuvate, ampak kolikor jaz vidim, tiste ful seksi 20-letnice, tiste, ki jih vsi gledajo, hodijo s samimi pobi v oprijetih kavbojkah in belih supergah. Čist nobena nima poleg sebe nekega butla v kavbojkah iz 80-ih.

e pa  – bele supergice – čafurac stil… tako za ženske kot moške – mlade ali stare.  Pa sem jubiteljica mode, oujeah. Samo bele superge, takole, kot se nosijo sedaj sredi zime, zarolane kavbojke, pa gležnje ven pri teh tvojih opevanih tamladih frajlahin frejđonotih- ne hvala, čafursko preveč , in za zdravje in sklepe nič kaj prijetno.

Kokoši ???????, 20.01.2022 ob 14:04

“ker si bil tam s prstom po zemljevidu”, 

ja itak, si nekdo, ki je prepotoval 47 ameriških zveznih držav, pa še 22 letna osebna trenerka iz Ljubljane si, pa zaposlena v kulturi, ki rada gleda romantične komedije od Mitje Okorna, pa odbojko treniraš pri seksi čefurju in imaš boljšo rit, joške in postavo od Dolgolaskice.

Vse to si ti in še več. ?

V resnici pa si samo en kup nesreče, en beden zmazek z očali, ki imajo 5 centimetrske leče in in buljiš cel dan v ekran medtem ko žreš poceni hrano. In vse to so le tvoje sanje. ?

napačne IPje slediš modek, stalkaš napačno, a veš. Malinouc, da se ne boš udriskal sicer. Kakšen pepelnike neki,  pri svojih skoraj 50ih še nobene dioptrije, postava peščene ure, verjetno te s kolesom nažgem u hrib, da se ti bo jezik po tleh vlekel 200m za menoj.

Ja 47 držav – samo še tri so mi ostale. Upam,da kmalu.Ti pa drimaj še naprej, šrimfi.

So k psi v najlon vrečki, s kapico no glavi…

Kaj mi še pride na misel, da bi jih s flaksarco mal po gležnjih,ko k mi je na vikendu po trti zaneslo, pa sm kkšno mal olupil….???

MOJE SPOROČILO VSEM, KI BERETE TO TEMO.

Butasti in ovce ste, če mislite, da je v to temo pisalo 100 različnih oseb.

Večina sporočil je mojih in manipulatorskega dvospolnika, ki smeti ta forum pod tisočemi vzdevki in je tudi odprl to temo.

Ista nesrečna budala brez lastnega živlenja, ki napada Darwina in mene.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close