Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zakaj toliko tipov nosi ozke kavbojke? A so geji?

Zakaj toliko tipov nosi ozke kavbojke? A so geji?

Odgovor na objavo uporabnika
occv, 19.01.2022 ob 10:15

Zgrožena, 19.01.2022 ob 09:10

Sem punca sredi dvajsetih in ta stil super skinny kavbojk mi ni bil nikoli vseč na puncah, kaj šele tipih. Zdaj pa skoraj že vsak mlad tip ima ta stil. Takoj pomilsim, da je gej če to nosi. Res je grdo. Sploh v Lj, zanč sem se sprehala po čopovi, ni več normalnih moških zgleda

Kam gre ta svet. Unisex moda, moški niso več moški, so sam še pomehkuženi pussiji. Groza

res je, tud men je to uhhhgggg..

total mimo in grdo, neprivlacno, odbijajoce.

eni oprijete, drugi se se celo zavihane zraven v gležnjih… kaj se je zgodilo s tipi…

Ti kar ostani pri starih atih in pusti mlade fante pri miru. Važno je kako jih vidijo mlade punce in ne kako jih vidijo stare babe. Tvoji časi so že minili.

Lubica158, 19.01.2022 ob 10:19

Zakaj pa ženske oziroma punce zadnje čase množično nosijo tako široke hlače, da ne veš ali ima hlače ali dolgo krilo? Da o oversized puloverjih ne govorim. Popolnoma zakrijejo obliko, zakaj skrivajo svojo ženstvenost, a so lezbijke?

Tale unisex svet gre v obe smeri, ženske pa se spreminjajo v možače ali pa lutke brez karakterja.

Written by a woman

“LUBICA”,

Torej ti ni všeč, da so moški postali seks objekti, ženske pa odločne in bolj lovci kot so bile prej?

Ja pol je pa bolj, da gremo nazaj v preteklost tako kot je tebi všeč.

Moški naj bojo robati, taki ki ženske zaščitijo (ali pa pretepejo in posilijo), ženske pa seks objekti.

Torej postaviti fizično močnejše moške s totesteronom v vlogo lovcov, ženske pa v vlogo plena, objektov ki ugajajo.

Super LUBICA. Več posilstev pa to. V Ameriki ženske kar v jarkih ob cesti ležijo.

fitnes purmani vs. gej ženskice, 19.01.2022 ob 10:15

je grozljivo ja, 19.01.2022 ob 09:18

Res so vsi isti. Pa poleti se brijejo in imajo čist gladke noge. To je huda gay scena, ki vedno bolj dominira v vse pore našega življenja.

e974cd6937e563af57bf92382d121a90

Fast fashion za debile.

Ma neee – tukaj gre bolj za izkazovanje napurmanih nabildancev – saj ja vidiš, da ima strech kavbojke, da si ogleduje svoje napihnjene mišice. Zato imajo oprijete kavbojke nekateri taki.

Drugi so pa geji -poženščeni v oprijetih tajcah; nekaj takega:

Guys in tight pants. Sexy??? | BabyCenter

Tale revcek je pa zjutraj pozabil sleci pizamo ?

Mislim tko no, kaj vas vse mot, no. Joj, sigurno ste neki ruralni zahojenci, ki ste nekje obtičal, mislm no. Men so pa ful oprijete kavbojke top in samo take nosm, pa moji frendi tud. Take kavbojke nosmo samo tisti, ki smo s časom IN. Vemo kaj je sodobno in kako dobro zgledat, kaj nam je všeč in se ne ukvarjamo z mnenji zahojenih ruralcev, ki se nalivajo z domačo čobodro.

CityBoy, 19.01.2022 ob 10:48

Mislim tko no, kaj vas vse mot, no. Joj, sigurno ste neki ruralni zahojenci, ki ste nekje obtičal, mislm no. Men so pa ful oprijete kavbojke top in samo take nosm, pa moji frendi tud. Take kavbojke nosmo samo tisti, ki smo s časom IN. Vemo kaj je sodobno in kako dobro zgledat, kaj nam je všeč in se ne ukvarjamo z mnenji zahojenih ruralcev, ki se nalivajo z domačo čobodro.

Veš CITYBOY oni smrdijo po hlevskem gnoju, posrani so od mrčesa in plešejo na govedarsko muzko. Od takih pač ne moreš pričakovat, da bojo imeli nek stil.

Mislim, da je povsem jasno, da se tako oblačijo predvsem heteroseksualni fantje. In marsikatero punco sem že slišal reči za tazga, da ji je lepo oblečen.

Kokoši ???????, 19.01.2022 ob 10:51

Veš CITYBOY oni smrdijo po hlevskem gnoju, posrani so od mrčesa in plešejo na govedarsko muzko. Od takih pač ne moreš pričakovat, da bojo imeli nek stil.

Let’s get real – a bi vidva oz. vidva gresta takole napravljena v javnost?

https://imageserve.babycenter.com/10/000/321/l5z6Eo1et9Dm5DJYGGaIRdONObRNSF5d_lg.jpg

človeški samec naj bi imel najvišje razvite možgane, 19.01.2022 ob 10:55

Let’s get real – a bi vidva oz. vidva gresta takole napravljena v javnost?

https://imageserve.babycenter.com/10/000/321/l5z6Eo1et9Dm5DJYGGaIRdONObRNSF5d_lg.jpg

Eni lahko nosijo oprijete kavbojke, eni pa boljš, da ne. Jaz še v navadnih hlačah težko skrijem. Uni pogledi med noge so tudi neprijetni.

Noben od naju ni imel v mislih takšnih hlač.

Če te pa zanima, jaz sem večinoma v trenirki.

za unga Človeški samec…

takole  nagravžno oblečeni, s temi pajkicami/hlačami so samo pedri. Nobena normalna punca ne reče, da so to dobro oblečeni tipi. Pedri pa lahko en drugega hvalite,kako je srčkan, ste pa vsi nagravžni v tem.

Jebi ga, resnica boli, očitno imate taka ogledala doma, kot kraljica iz Sneguljčice:):):)

Stara 22 , osebna trenerka iz Ljubljane. Da se razumemo pederčina, ki gor pljuvaš po  “ruralnem” prebivalstvu.

Fuj .

problem je ker takšne hlače najprej dobiš v prodajalnah, sicer ne hodim pogosto in nimam izkušenj ampak ko sem bil nazadnje sem par ur iskal hlače ki niso bile ozke al pa niso bile zribane al luknjaste, skratka klasične kavbojke in nisem nikjer našel, na koncu sem moral kupit na internetu.

takole bom rekel, 19.01.2022 ob 11:03

Eni lahko nosijo oprijete kavbojke, eni pa boljš, da ne. Jaz še v navadnih hlačah težko skrijem. Uni pogledi med noge so tudi neprijetni.

“Takole bom rekel”,

Kako se a ženske počutijo ko jim v joške bulijo? Pa ene vseeno to poudarijo z obleko.

Si pač nesamozavesten.

A ne veš, da tisti ki gledajo te ne gledajo zato, da se zgražajo? Ampak zato ker občudujejo ali pa zavidajo! Nisi vedel?

Kokoši ???????, 19.01.2022 ob 11:04

Noben od naju ni imel v mislih takšnih hlač.

Če te pa zanima, jaz sem večinoma v trenirki.

Trenerkar. A si čefur?

ojoj,kolk pedrajsov je tuki gor, 19.01.2022 ob 11:06

takole  nagravžno oblečeni, s temi pajkicami/hlačami so samo pedri. Nobena normalna punca ne reče, da so to dobro oblečeni tipi. Pedri pa lahko en drugega hvalite,kako je srčkan, ste pa vsi nagravžni v tem.

Jebi ga, resnica boli, očitno imate taka ogledala doma, kot kraljica iz Sneguljčice:):):)

Stara 22 , osebna trenerka iz Ljubljane. Da se razumemo pederčina, ki gor pljuvaš po  “ruralnem” prebivalstvu.

Fuj .

Nobena 22 letna punca iz Ljubljane ne govori tako kot ti.

Kake nosi tip, ej ???

Svet gre res v maloro ??

“ojoj,kolk pedrajsov je tuki gor”, 

A boli a? ?

Predstavljaš si ne kako uživam. SMRAD

Excuses, excuses  🙂 Vedno se še lahko pogledaš v zadnji špegu v domovanju , tudi v crotch, predno stopiš ven , na cesto,  da si spodoben za v javnost 🙂

spodobnost v javnosti je vrlina, 19.01.2022 ob 11:23

Excuses, excuses  🙂 Vedno se še lahko pogledaš v zadnji špegu v domovanju , tudi v crotch, predno stopiš ven , na cesto,  da si spodoben za v javnost 🙂

za odgovor avtorja  takole bom rekel.

Kva hočš da ti rečem? Sm s Šiške, zgorne, na mal bolšm koncu kukr ti.

Ne mi ga srat, ok?

Ti rajš ne laž, jebi ga, je tut gdo, k zna slovensk govort ne sam kvakva.

A bi isto svetoval joškatim babnicam v oprijetih majicah?

za spodobnost v javnosti je vrlina

pošteno, 19.01.2022 ob 11:33

za spodobnost v javnosti je vrlina

Da, zagotovo.

rok-1, 19.01.2022 ob 10:18

Heh… medtem pa druga stran… drugačne (kot oprijete) moške hlače je zadnje čase tudi zelo težko kupiti. Kar je tudi bolj žalost…

približno isto kot ženske, ki ne moremo kupiti hlač, ki nimajo visokega pasu ali takih, ki niso strgane po hlačnicah, ali scufane na robovih – vse mi je mimo…

drugač pa tip mora met klasični model kabojk v stilu ala – kot ta dva na sliki

(https://www.24ur.com/ekskluziv/film_tv/foto-od-deklice-do-vroce-bejbe.html)

in je hot veliko bolj hot in ima veliko lepšo moško postavo v takih, kot pa z oprijetimi kavbojkami ali kakorkoli zavihanimi hlačnicami… vse to je mimo in  meni kot ženski odbijajoče

ala tole: (https://www.ebay.com/itm/265225050845)

juj, ko to vidim si reče omb groza

spodobnost v javnosti je vrlina, 19.01.2022 ob 11:35

Da, zagotovo.

Sicer pa – ženske prsi so vedno naravne velikosti tudi v javnosti, se jih ne da nažlajfat, da se povečajo – in ne kot en tak nažlajfan kotga ima tale tip  v napol trdem stanju – očitno si ga je mencal prej za kandelabrom,  predno je na izvoli postavil; tole ni naravno stanje. zato je primerjava z ženskimi prsmi v javnosti pod majico neprimerna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close