Zakaj toliko tipov nosi ozke kavbojke? A so geji?
mjt, 19.01.2022 ob 11:36
rok-1, 19.01.2022 ob 10:18
Heh… medtem pa druga stran… drugačne (kot oprijete) moške hlače je zadnje čase tudi zelo težko kupiti. Kar je tudi bolj žalost…
približno isto kot ženske, ki ne moremo kupiti hlač, ki nimajo visokega pasu ali takih, ki niso strgane po hlačnicah, ali scufane na robovih – vse mi je mimo…
drugač pa tip mora met klasični model kabojk v stilu ala – kot ta dva na sliki
(https://www.24ur.com/ekskluziv/film_tv/foto-od-deklice-do-vroce-bejbe.html)
in je hot veliko bolj hot in ima veliko lepšo moško postavo v takih, kot pa z oprijetimi kavbojkami ali kakorkoli zavihanimi hlačnicami… vse to je mimo in meni kot ženski odbijajoče
ala tole: (https://www.ebay.com/itm/265225050845)
juj, ko to vidim si reče omb groza
“mjt”,
Včasih ženske ne ločite med tem kar je estetsko in kar je privlačno. Včasih ti naprimer nekaj kar je estetsko ni privlačno. Tip z lepo postavo, ritjo, lepimi nogami lahko zgleda estetsko v oprijetih hlačah, ampak tebe to ne bo privlačilo. To še ne pomeni da je groza. Naprimer nek moški ima nežne poteze in je bolj nežne lepote . In to pomeni, da je lep. Ampak tebe ne bo privlačil. Tebe bo privlačil nek bolj robat fant.
Naprimer meni je všeč isto kot tebi. Jaz imam rad bolj možate moške, odločne moške. Zato bi mi bilo privlačnejše, če bi imel tip hlače, kot ta dva na primeru, ki si ga izpostavila.Velikokrat me privlačijo bolj preprosti fantje ki niso lih nekaj u nulo poštimani, ampak da so oblečeni bolj preprosto. Pa raje vidim pri moškemu, če je majica ali pulover oprijet kot pa hlače.
A to telenovelo si gledala? Prejšna verzija Carneval de pasiones je bila boljša in zlobnica je bila tam bolj strašna. A na žalost jo niso v Sloveniji predvajali.
spodobnost v javnosti je vrlina, 19.01.2022 ob 11:38
spodobnost v javnosti je vrlina, 19.01.2022 ob 11:35
pošteno, 19.01.2022 ob 11:33
za spodobnost v javnosti je vrlina
Da, zagotovo.
Sicer pa – ženske prsi so vedno naravne velikosti tudi v javnosti, se jih ne da nažlajfat, da se povečajo – in ne kot en tak nažlajfan kotga ima tale tip v napol trdem stanju – očitno si ga je mencal prej za kandelabrom, predno je na izvoli postavil; tole ni naravno stanje. zato je primerjava z ženskimi prsmi v javnosti pod majico neprimerna.
spodobnost v javnosti je vrlina,
Kako, da ni naravno stanje?
Jaz poznam kar nekaj tipov, ki majo velke 20, 21, 22 centi in tudi v ohlapnem stanju zgledajo veliki.
In eni oblečejo take hlače, da se vidi in imajo zato večji uspeh pri puncah. To sem večkrat na lastne oči videl. Punce jih gledajo tja.
človeški samec naj bi imel najvišje razvite možgane, 19.01.2022 ob 10:55
Kokoši ???????, 19.01.2022 ob 10:51
CityBoy, 19.01.2022 ob 10:48
Mislim tko no, kaj vas vse mot, no. Joj, sigurno ste neki ruralni zahojenci, ki ste nekje obtičal, mislm no. Men so pa ful oprijete kavbojke top in samo take nosm, pa moji frendi tud. Take kavbojke nosmo samo tisti, ki smo s časom IN. Vemo kaj je sodobno in kako dobro zgledat, kaj nam je všeč in se ne ukvarjamo z mnenji zahojenih ruralcev, ki se nalivajo z domačo čobodro.
Veš CITYBOY oni smrdijo po hlevskem gnoju, posrani so od mrčesa in plešejo na govedarsko muzko. Od takih pač ne moreš pričakovat, da bojo imeli nek stil.
Let’s get real – a bi vidva oz. vidva gresta takole napravljena v javnost?

@pustite mlade trdi,da je to – kakor je napravljen tale tipson z onetom na ogled vsem, novi fashion – da to je puncam všeč… najbrž tud svojo hči spodbuja,da gola hodi okoli, ker to je nova moda in baje top všeč fantom… mladim… LOL
nisem še tako stara – čeprav res mladostnica tudi ne več… ampak oprostite… tole je mimo… kot pravim zgoraj – me zanima, če bi ta mlado svojo hči pustila oblečeno več s prosojno oblekico in gatkami – da se vsa njena intima vidi ven – in če bi ji rekla – tole je top hčerkica, super današnja moda
Kokoši, 19.01.2022 ob 12:11
“mjt”,
Včasih ženske ne ločite med tem kar je estetsko in kar je privlačno. Včasih ti naprimer nekaj kar je estetsko ni privlačno. Tip z lepo postavo, ritjo, lepimi nogami lahko zgleda estetsko v oprijetih hlačah, ampak tebe to ne bo privlačilo. To še ne pomeni da je groza. Naprimer nek moški ima nežne poteze in je bolj nežne lepote . In to pomeni, da je lep. Ampak tebe ne bo privlačil. Tebe bo privlačil nek bolj robat fant.
Naprimer meni je všeč isto kot tebi. Jaz imam rad bolj možate moške, odločne moške. Zato bi mi bilo privlačnejše, če bi imel tip hlače, kot ta dva na primeru, ki si ga izpostavila.Velikokrat me privlačijo bolj preprosti fantje ki niso lih nekaj u nulo poštimani, ampak da so oblečeni bolj preprosto. Pa raje vidim pri moškemu, če je majica ali pulover oprijet kot pa hlače.
A to telenovelo si gledala? Prejšna verzija Carneval de pasiones je bila boljša in zlobnica je bila tam bolj strašna. A na žalost jo niso v Sloveniji predvajali.
opa ne razumeš ti očitno mojega zapisa in popolno narobe tolmačiš…
mene sploh ne moti njegova postava, tak tip je lahko v samih spodnjicah in kopalkah čist hud… samo hudo grdo pa je,da nase navleče oprijete kavbojke – enako kot bi mi bilo hudo grdo, če bi nase navlekel krilo in modrc..
če si pa da gor na to isto postavo hlače, ki mu pašejo in naredijo njegovo moško postavo hudo, postavno, poudarijo prave stvari – potem pa je hot..
oprijete hlače z zavihanimi hlačnicami mi na moških niso hot, niti lepe, niti estetske, niti privlačne – neodvisno od njihove postave – ki je lahko čisto huda in manekenska.
mjt, 19.01.2022 ob 12:23
@pustite mlade trdi,da je to – kakor je napravljen tale tipson z onetom na ogled vsem, novi fashion – da to je puncam všeč… najbrž tud svojo hči spodbuja,da gola hodi okoli, ker to je nova moda in baje top všeč fantom… mladim… LOL
nisem še tako stara – čeprav res mladostnica tudi ne več… ampak oprostite… tole je mimo… kot pravim zgoraj – me zanima, če bi ta mlado svojo hči pustila oblečeno več s prosojno oblekico in gatkami – da se vsa njena intima vidi ven – in če bi ji rekla – tole je top hčerkica, super današnja moda
Pa saj tio mora bit ja jasno, da kaj takega lahko napiše samo latentni ali pa aktivni gej…
Ja, ni normalnom se strinjam. Si ne predstavljam, da bi hodila dekleta in ženske naokoli tako, da bi se jim videl javno na izvoli relief pubčnih dlak, kako imajo griček striman 🙂 🙂
Sicer ženski vidni “camel toe” in moramo izključiti – to je pač delo narave in seveda je tudi obsojajoče pri tistih, ki ga namerno izpostavijo v kakšnih pajkicah 🙂 – tale dodatno nadrman falus v pajkicah žal ni v naravnem stanju; je kar nekaj dodatne krvi noter bilo namerno poslano 🙂 Ker ga z namenom tudi razkazuje 🙂
Kokoši ???????, 19.01.2022 ob 12:22
spodobnost v javnosti je vrlina,
Kako, da ni naravno stanje?
Jaz poznam kar nekaj tipov, ki majo velke 20, 21, 22 centi in tudi v ohlapnem stanju zgledajo veliki.
In eni oblečejo take hlače, da se vidi in imajo zato večji uspeh pri puncah. To sem večkrat na lastne oči videl. Punce jih gledajo tja.
Samo komentar na tvoj prvi odstavek… jah, good for you, da jih poznaš, ne ? 🙂
jasno in razumljivo, 19.01.2022 ob 12:31
Pa saj tio mora bit ja jasno, da kaj takega lahko napiše samo latentni ali pa aktivni gej…
Ja, ni normalnom se strinjam. Si ne predstavljam, da bi hodila dekleta in ženske naokoli tako, da bi se jim videl javno na izvoli relief pubčnih dlak, kako imajo griček striman 🙂 🙂
Sicer ženski vidni “camel toe” in moramo izključiti – to je pač delo narave in seveda je tudi obsojajoče pri tistih, ki ga namerno izpostavijo v kakšnih pajkicah 🙂 – tale dodatno nadrman falus v pajkicah žal ni v naravnem stanju; je kar nekaj dodatne krvi noter bilo namerno poslano 🙂 Ker ga z namenom tudi razkazuje 🙂
JASNO IN RAZUMLJIVO,
Torej še nikoli nisi imela tipa z velikim? ? Jst jih dosti poznam z 20-22 cm velikimi, in takih ki imajo zelo velike tudi ko so v ohlapnem stanju.
mjt, 19.01.2022 ob 12:30
opa ne razumeš ti očitno mojega zapisa in popolno narobe tolmačiš…
mene sploh ne moti njegova postava, tak tip je lahko v samih spodnjicah in kopalkah čist hud… samo hudo grdo pa je,da nase navleče oprijete kavbojke – enako kot bi mi bilo hudo grdo, če bi nase navlekel krilo in modrc..
če si pa da gor na to isto postavo hlače, ki mu pašejo in naredijo njegovo moško postavo hudo, postavno, poudarijo prave stvari – potem pa je hot..
oprijete hlače z zavihanimi hlačnicami mi na moških niso hot, niti lepe, niti estetske, niti privlačne – neodvisno od njihove postave – ki je lahko čisto huda in manekenska.
“CJT”,
Ja ampak to je zgolj tvoje mnenje, ker pač oprijete stvari postave lepe ali grde poudarijo, neoprijete stvari pa postave lepe ali grde skrijejo❗
Sicer pa če si spregledala, napisal sem, da je meni isto všeč kot tebi.
Kot sem napisal, zdi se mi da se za večino žensk privlačnost in lepota nikoli ne izključujeta. Da je njihov okus zelo ozek. A pri tebi je vedno tako, da tisti tip, ki ti je lep ti je tudi privlačen? Mene pa ogromno tipov, ki se mi zdijo lepi, niti malo ne privlači.
Kokoši ???????, 19.01.2022 ob 12:36
JASNO IN RAZUMLJIVO,
Torej še nikoli nisi imela tipa z velikim? ? Jst jih dosti poznam z 20-22 cm velikimi, in takih ki imajo zelo velike tudi ko so v ohlapnem stanju.
Oja, sem imela – pa nikoli več, to je suffer….. Moja nožnica je dolga samo morda max 8 cm. Anus pa neskončen 🙂 🙂 :=) Ampak moj anus je pa samo za kakat, veš? Tukaj imava midva razliko.
Kokoši ???????, 19.01.2022 ob 11:17
ojoj,kolk pedrajsov je tuki gor, 19.01.2022 ob 11:06
takole nagravžno oblečeni, s temi pajkicami/hlačami so samo pedri. Nobena normalna punca ne reče, da so to dobro oblečeni tipi. Pedri pa lahko en drugega hvalite,kako je srčkan, ste pa vsi nagravžni v tem.
Jebi ga, resnica boli, očitno imate taka ogledala doma, kot kraljica iz Sneguljčice:):):)
Stara 22 , osebna trenerka iz Ljubljane. Da se razumemo pederčina, ki gor pljuvaš po “ruralnem” prebivalstvu.
Fuj .
“ojoj,kolk pedrajsov je tuki gor”,
A boli a? ?
Predstavljaš si ne kako uživam. SMRAD
Kaj a te brišejo❓
Sploh nisem uspel pogledati v tvojo temo, sem mislil pozneje pa so jo že zbrisali. ?
Vidiš SMRAD? Noben te ne hebe, noben te ne spoštuje in niti zaželjen nisi tu. ? Skrajni čas je, da spizdiš.
jasno in razumljivo, 19.01.2022 ob 12:51
Oja, sem imela – pa nikoli več, to je suffer….. Moja nožnica je dolga samo morda max 8 cm. Anus pa neskončen 🙂 🙂 :=) Ampak moj anus je pa samo za kakat, veš? Tukaj imava midva razliko.
JASNO IN RAZUMLJIVO,
Torej imaš ogromno rit.
Sicer pa zakaj misliš, da se samo z geji družim? Govoril sem o temu, da imajo ti 22 cm ki jih poznam veliko uspeha pri puncah, če oblečejo takšne hlače kjer se jasno vidi njihovo premoženje. In vidim, da punce jih gledajo tja. Im zagrabijo za vabo.
Kokoši ???????, 19.01.2022 ob 13:08
JASNO IN RAZUMLJIVO,
Torej imaš ogromno rit.
Sicer pa zakaj misliš, da se samo z geji družim? Govoril sem o temu, da imajo ti 22 cm ki jih poznam veliko uspeha pri puncah, če oblečejo takšne hlače kjer se jasno vidi njihovo premoženje. In vidim, da punce jih gledajo tja. Im zagrabijo za vabo.
Oh kako kratek je tvoj domet percepcije in predalčkanja na daljavo..
Imam zadnjico kot Kendall Jenner in ne kot Kim Kardashian, takole:

Kokoši ???????, 19.01.2022 ob 10:30
Lubica158, 19.01.2022 ob 10:19
Zakaj pa ženske oziroma punce zadnje čase množično nosijo tako široke hlače, da ne veš ali ima hlače ali dolgo krilo? Da o oversized puloverjih ne govorim. Popolnoma zakrijejo obliko, zakaj skrivajo svojo ženstvenost, a so lezbijke?
Tale unisex svet gre v obe smeri, ženske pa se spreminjajo v možače ali pa lutke brez karakterja.
Written by a woman
“LUBICA”,
Torej ti ni všeč, da so moški postali seks objekti, ženske pa odločne in bolj lovci kot so bile prej?
Ja pol je pa bolj, da gremo nazaj v preteklost tako kot je tebi všeč.
Moški naj bojo robati, taki ki ženske zaščitijo (ali pa pretepejo in posilijo), ženske pa seks objekti.
Torej postaviti fizično močnejše moške s totesteronom v vlogo lovcov, ženske pa v vlogo plena, objektov ki ugajajo.
Super LUBICA. Več posilstev pa to. V Ameriki ženske kar v jarkih ob cesti ležijo.
Ma tebe je pamet nategnila in pobegnila, mater, kakšen psihopatski komentar, ki nima veze z napisanim.
Vse trgovine prodajajo bolj ali manj vsaj malo telirane kavbojke. Če ne glih skinny, pa slim varianta. Če hočeš kavbojke, ki zgledajo vsaj malo moderno, so pač te. Potem pa imaš še one navadne grde nikakve za debeluhe, ki drugačnih ne morejo nosit. No, potem pa imaš še trgovine za čudake, kjer si babe kupujejo raztrgane pol metra široke kavbojke in 4 številke prevelike puloverje.
Forum je zaprt za komentiranje.