Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ste ženske tako tečne?

Zakaj ste ženske tako tečne?

EnTip, le kdo bi te razumel.
Calypso, če bi prebral, nisem tečna, ker imam ljubčeka, ženske smo takrat tečne (jaz zdaj nisem), kadar nimamo moškega, ki nas bi spolno zadovoljil. Sem že napisala zgoraj. Zanič seks, tečna ženska. Tako to je. Če si urediš tako, da imaš ok seks, potem ni tečnarjenja. Tako, da tipi zamislite se, če je vaša tečna, je z vajinim seksom nezadovoljna. Premalo kvalitete.

Ženske kar žarijo od sreče, če imajo pravega moškega! 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Točno tako matajžek, tečne smo le ob nepravem moškem.

Zakaj pa vztrajaš z “nepravim” ? 🙂
Da lahko nekomu tečnariš…? 🙂

Ne vem, jaz ne vztrajam ob takem. Ene pa kar dolgo očitno :).

Ah včasih paše, če si malo tečen, ker to pomeni, da ti ni vseeno:).

nevem zakaj ste sploh tečni jaz nikoli,sem poročena jaz mam svoj lajf on svoj, tako pač zmenjena
prosto pa prešerno, če me slučajno kaj nakuri, si rečem jebi se in naprej pozitivna,,nasmejana..delam na tem, da me ne vržejo s mojega tira,,,trpi želodec,,,brezveze,,,
glede sexsa, nikoli ga ne primankuje….za to pač poskrbiš odvisno kolg ga rabiš,,po pravici jaz ga rabim..pa če ga slučajno ni kakšen dan nisem zato tečna, črnogleda..

lep dan..

Pa ti si za oženit. 🙂

Pa ti si za oženit. :)[/quote]
To je recept, kako dobiti in imeti žensko, ki ni tečna…Enostavno postaneš ljubimec. 🙂

Če je ženska tečna, ji manjka seksa, če je pa moški tečen, pa piva. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zakaj ste ženske tako tečne?

Kaj pa vem….možno, da sem se že takšna rodila :))

Točno tako, vsaj za ženske to velja :). Ne vem kako je s pivom.
Moški, veliko kvalitetnega seksa pa vaša ženska ne bo sitna :)))))))))))))))))))

Točno tako, vsaj za ženske to velja :). Ne vem kako je s pivom.
Moški, veliko kvalitetnega seksa pa vaša ženska ne bo sitna :)))))))))))))))))))[/quote]

Takšno mišljenje je primitivno in plitko. Saj nismo fokusirani samo na paritvene plese in naše razpoloženje ne more biti odvisno le od tega kolikorat se kresneš.

Kaj pa če smo ljudje bolj primitivni, kot mislimo, da smo? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A da smo?:))) Res je, da to spada pod osnovne fiziološke potrebe, ampak ali je isto če si žejen, lačen, nepotešen?:)

Isto je. V vsakem primeru ti nekaj manjka. Torej…

A da smo?:))) Res je, da to spada pod osnovne fiziološke potrebe, ampak ali je isto če si žejen, lačen, nepotešen?:)[/quote]
V vsakem primeru si nepotešen, posledično tečen. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A da smo?:))) Res je, da to spada pod osnovne fiziološke potrebe, ampak ali je isto če si žejen, lačen, nepotešen?:)[/quote]
V vsakem primeru si nepotešen, posledično tečen. :))[/quote]

:))))
Po tej logiki bi bila skoz tečna, ker nimam nkol dost:)). A to je to:)).

A saj si venomer tečna …

Ti pa predvidljiv:)).

To pa zato… da lažje slediš 🙂

Joj hvala, se vidi da ti nisi nkol tečen:).

Sam ne ti men zdaj s pivom …

Pol nisi žejen, kar je dobro:). Kje pa nisi potešen?:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close