Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ste ženske tako tečne?

Zakaj ste ženske tako tečne?

Mogoče oddane?

Oz. takih ne delajo več!?

🙂

Tako se govori … res si “pravi tip” :)))

Oh ja, ponavadi je tako, da ona nohte lakira, jaz pa delam na vrtu, ona si seveda ne more nohtkov umazat.

Najprej ji neseš jagode, potem pa stokaš, ker jih je pojedla in jih ni sama nabrala? Zakaj si ji jih potem sploh nesel? :))
Namesto jagod, ji podari rokavice za vrt. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jst sm hodu s tako, ki si ni bala nohtkov umazat, pa še košarko je igrala z mano, ko sem jo povabil vn. Tako da obstajajo tudi takšne, je pa res, da boš v mestu težko naletel na njo. Torej, tako kot ti je že nekdo zgoraj napisal, okoli napačnih se vrtiš.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Se kar strinjam, da je večina žensk takih kot opisuješ. Tudi jaz se čudim tem obsedenkam z zunanjim izgledom in fovšijo, ki jo zganjajo, če je druga lepša ali lepše oblečena. Me veseli, da obstajajo tudi taki moški, ki jih motijo take putke.

Eno je urejena ženska, drugo pa ženska, ki je obsedena z zunanjim izgledom, samovšečna.[/quote]

Jaz pa nobene take ne poznam …. se sprašujem, le kje živiš ti antilopca oz. v kakšnih krogih se giblješ, da “vse to vidiš in seveda občutiš” 🙂 ali pa kje živim jaz, če pišeš, da je večina takšnih.

Oooo, ne morem verjet.. jaz tudi nisem marala morja skupaj z njegovo družino.. Ležati na brisački skupaj z njegovimi… In sem mu to končno povedala. No… letos grem v Dolomite. Verjetno je iz napisanega razvidno, da ne z njim 🙁

Imaš opravka z razvajenimi in finimi ženskami, ki so preveč podlegle družbenemu vplivu. To so ženske brez hrbtenice, saj ženska meni, da mora biti vse v skladu z modernimi trendi, da se bo čutila vredna in dovolj primerna, da ustreza zahtevam družbe.
Tečna pa je zato, ker s temi prepričanji dela proti sebi in poskuša na tak način dvigniti svojo samozavest, ki pa je le neka maska.

Hkrati pa lepo odsevajo tvoje splošno mnenje o ženskah, ki pravi, da so nesposobne za delo.

..normalna, razgledana, preprosta, čeprav imam nalakirane in urejene nohte. In samska. Grem tudi delat na vrt, če je potrebno, sej obstajajo rokavice. Pa nič ne pomaga. Glih tako me je skenslal. In kaj mi to pomaga? Predobra sem bila do njega, vem. Dobrota je sirota. Pač.

Te je skenslal za mlajšo, lepšo ?

Se kar strinjam, da je večina žensk takih kot opisuješ. Tudi jaz se čudim tem obsedenkam z zunanjim izgledom in fovšijo, ki jo zganjajo, če je druga lepša ali lepše oblečena. Me veseli, da obstajajo tudi taki moški, ki jih motijo take putke.

Eno je urejena ženska, drugo pa ženska, ki je obsedena z zunanjim izgledom, samovšečna.[/quote]

Če se druge ženske konstantno ukvarjajo s tem, katera je lepša, ali boljše oblečena – pa kaj potem? To je predvsem izkazovanje njihove plitkosti, površinskosti, nič drugega…me pa žalosti resnica, da vas tiste, ki niste takšnega kova to vedenja frustrira, spravlja ob pamet (morda ste tudi same take pa si ne upate biti??).

Uff Calypso, s tem stavkom si pa zdej najmanj 80 % forumašic obrukala, haha.

ps : všeč mi je tvoje razmišljanje so far, čestitke !

ps : všeč mi je tvoje razmišljanje so far, čestitke ![/quote]

Njenega stavka nisem razumela. Če te nekaj frustrira, a po drugi strani si sam takšen in hkrati si ne upaš biti?:) Dejte mi razložit, da bom “obrukana”, ker nočem pasti v tistih 20%:)).

Jaz pa nobene take ne poznam …. se sprašujem, le kje živiš ti antilopca oz. v kakšnih krogih se giblješ, da “vse to vidiš in seveda občutiš” 🙂 ali pa kje živim jaz, če pišeš, da je večina takšnih.[/quote]

Bibita – Mogoče sem jaz bolj iskrena od tebe in povem, kar vidim oziroma ne olepšujem stavkov tu na forumu, da bi bila komu všeč.

Njenega stavka nisem razumela. Če te nekaj frustrira, a po drugi strani si sam takšen in hkrati si ne upaš biti?:) Dejte mi razložit, da bom “obrukana”, ker nočem pasti v tistih 20%:)).[/quote]

Goldfish, ne obremenjuj se s to navedbo. Sadni je pod vplivom tistih spotov, ki jih Calypso gor daje in kjer je nekaj vzdihovanja. :)))))) Vse ostalo, kar napiše, niti ni tako važno.

Ježeš, koliko jokanja iz moških ust! Hitro po robčke. Buci buc

Jaz pa nobene take ne poznam …. se sprašujem, le kje živiš ti antilopca oz. v kakšnih krogih se giblješ, da “vse to vidiš in seveda občutiš” 🙂 ali pa kje živim jaz, če pišeš, da je večina takšnih.[/quote]

Bibita – Mogoče sem jaz bolj iskrena od tebe in povem, kar vidim oziroma ne olepšujem stavkov tu na forumu, da bi bila komu všeč.[/quote]

Kar tolaži se 🙂 Saj veš, kako pravijo: boljše slaba tolažba kot nič. 🙂

Njenega stavka nisem razumela. Če te nekaj frustrira, a po drugi strani si sam takšen in hkrati si ne upaš biti?:) Dejte mi razložit, da bom “obrukana”, ker nočem pasti v tistih 20%:)).[/quote]

Kako nisi razumela? 😀 Daj vklopi tistih par sivih celic, ki ti še niso dale odpoved :))

Preberi celo temo 😉

Kar večinsko pritrjuješ stereotipom? :)) Imaš vse sorte žensk, tako kot vse sorte moških.
Je pa dobro gojišče za klišeje po spolih samskost, ki je vir razočaranja nad nasprotnim spolom. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kako nisi razumela? 😀 Daj vklopi tistih par sivih celic, ki ti še niso dale odpoved :))

Preberi celo temo ;)[/quote]
Mislim, da je ribica želela pokazat na tvoj paradoksalen zapis da “si sam takšen a si hkrati ne upaš bit”. Če si ne upaš bit, potem nisi takšen, ampak si drugačen. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bibita – Mogoče sem jaz bolj iskrena od tebe in povem, kar vidim oziroma ne olepšujem stavkov tu na forumu, da bi bila komu všeč.[/quote]

Kar tolaži se 🙂 Saj veš, kako pravijo: boljše slaba tolažba kot nič. :)[/quote]

Bibitka pa obseda moške s svojim zunanjim izgledom brez trohice samovšečnosti. :)))
Seveda imaš takšne tudi, ampak mene moti, ko nekdo reče – “vse/večina ženske so takšne in takšne”, ali pa za moške isto – “moški so barabe, varalice…” To je radikalizem v ozadju, ki pomeni plodna tla za gojenje vseh vrst predsodkov, tukaj pač na podlagi spolov, potem je to lahko na podlagi nacij, na podlagi….

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tečne smo, če nas moški seksualno ne zadovolji :). Pri pravem ljubimcu smo pa nasmejane, zadovoljne.

Kar tolaži se 🙂 Saj veš, kako pravijo: boljše slaba tolažba kot nič. :)[/quote]

Ti pa kar dajaj lažne in hinavske smajlije na koncu stavkov.

no jaz poznam eno tako, ni likala, ni kuhala, ni pospravljala, še seksala ni doma….zato pa je zdaj bivša….

Preberi celo temo ;)[/quote]
Mislim, da je ribica želela pokazat na tvoj paradoksalen zapis da “si sam takšen a si hkrati ne upaš bit”. Če si ne upaš bit, potem nisi takšen, ampak si drugačen. ;)[/quote]

Hvala Marko:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close