Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ste ženske tako tečne?

Zakaj ste ženske tako tečne?

Če je nihče ne opazi kako kuha, lika, pospravlja, kako ima poleg vsega še lepe nohte, lepe noge, dober okus za cotice, šminko…, kako jo skrbi za 1.000 in eno stvar okoli doma, če jo (vsaj) zvečer nihče ne poboža, objame, ji pove kaj lepega, jo pohvali…… potem so vse tečne!
Kar pomeni edino, da si spregledal nebroj stvari in te s tem tečnanjem te je opozarja, da ukreni nekaj! In če si še vse to dal v nemar, če si jo še obsojal zaradi tega je popolnoma logično, da si “spet samski”…… in edino prav je tako, naj traja dokler ne dojameš kaj je bil namen lekcije 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

a me ti na sladoled vabiš? a se ti je zdaj do konca sfuzlalo? cccc..zdaj si me pa razočaral sadni, sem milsil da sva sovražnika ti pa takole….[/quote]
Ne ženi si k srcu… ni te razočaral… mislil je nekoga drugega 🙂

a me ti na sladoled vabiš? a se ti je zdaj do konca sfuzlalo? cccc..zdaj si me pa razočaral sadni, sem milsil da sva sovražnika ti pa takole….[/quote]
Ne ženi si k srcu… ni te razočaral… mislil je nekoga drugega :)[/quote]
ne vew m kaj je danes, dans ima šnops en tak čuden učinek name, grem malo dol lečt preden začnem spet drva žagat…varstvo pri delu pa to…

ne vem, to boš moral ti povedat, saj si jo ti odnesel?[/quote]
A dej? A to je tista, k je rekla: raje se nabodem na kaktusssss kot nazaj k temu X6…
Ne nima problemov z orgazmi, bila pa je čist zafrustrirana.. 🙂

ne vem, to boš moral ti povedat, saj si jo ti odnesel?[/quote]
A dej? A to je tista, k je rekla: raje se nabodem na kaktusssss kot nazaj k temu X6…
Ne nima problemov z orgazmi, bila pa je čist zafrustrirana.. :)[/quote]
ne vem no, ti si imel tako ki je govorila, moja je bila še iz 70 let….je imela sam usta odprta…

Verjetno ji ni prišlo, ker ji je pomotoma pokazal spričevalo iz osnovne šole…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ne ženi si k srcu… ni te razočaral… mislil je nekoga drugega :)[/quote]
ne vew m kaj je danes, dans ima šnops en tak čuden učinek name, grem malo dol lečt preden začnem spet drva žagat…varstvo pri delu pa to…[/quote]

@enTip
, saj X6 je vedel, da to leti name, samo Sadnega rad draži 🙂

@X6 vidiš šnopc in vročina ne gresta skupaj 🙂

saj pravim, bila je tako zelo izobražena, da je še žabo hotla podkovati….pa je na začetku govorila da je sploh ne moti moja osnovna šola….

ne vew m kaj je danes, dans ima šnops en tak čuden učinek name, grem malo dol lečt preden začnem spet drva žagat…varstvo pri delu pa to…[/quote]

@enTip

@X6 vidiš šnopc in vročina ne gresta skupaj :)[/quote]
a ti si sadnega na sladoled vabila? kakega pa je pojdel? sadnega?))
saj ni sam šnops, tud mal čaja je not

Zakaj se trudiš, če nisi dovolj smešen ? Tega ne bom nikoli razumel. Ful si mi čudak, kot takšen :/

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

verjemi sadni, po pol lirtra šnopsa ter dveh zvitkih domačice je meni vse smešno…vključno s tabo:)

@enTip

@X6 vidiš šnopc in vročina ne gresta skupaj :)[/quote]
a ti si sadnega na sladoled vabila? kakega pa je pojdel? sadnega?))
saj ni sam šnops, tud mal čaja je not[/quote]

Ja, jaz sem tista; še nisva šla, tako da ne vem, kakšnega bo 🙂

Bi moral zamenjati, velik čaja, pa malo šnopca.:) Pa upam, da je bil čaj vsaj hladen, saj veš zdaj, ko ni več tako mrzlo :))))))))

poleti se pije tople čaj bibita, na sploh poleti ni pametno uživati zelo ohlajenih pijač, sladoleda itd…no razen topli sadni sladoled..ampak sadni je skoz topel)) tud pozimi:)

Če je nihče ne opazi kako kuha, lika, pospravlja, kako ima poleg vsega še lepe nohte, lepe noge, dober okus za cotice, šminko…, kako jo skrbi za 1.000 in eno stvar okoli doma, če jo (vsaj) zvečer nihče ne poboža, objame, ji pove kaj lepega, jo pohvali…… potem so vse tečne!
Kar pomeni edino, da si spregledal nebroj stvari in te s tem tečnanjem te je opozarja, da ukreni nekaj! In če si še vse to dal v nemar, če si jo še obsojal zaradi tega je popolnoma logično, da si “spet samski”…… in edino prav je tako, naj traja dokler ne dojameš kaj je bil namen lekcije ;)[/quote]
Včasih pa tudi ONA potrebuje, išče preveč pozornosti (da se počuti dovolj varno, ljubljeno) in mora prav tako spoznati, zakaj zanjo nobeden ni pravi. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj drugače ti je pa čist všeč, kot drugačen. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Eh..To zato, ker ljubimcu ni treba peglat, pa kuhat…:)

Eh..To zato, ker ljubimcu ni treba peglat, pa kuhat…:)[/quote]
Ko a ljubimec postane kao partner pa ni več tako zlat… in je spet tečna .. začaran krog

Ko a ljubimec postane kao partner pa ni več tako zlat… in je spet tečna .. začaran krog[/quote]
Saj, to je to. 🙂

Zato je pa bolje imet ljubimca kot moža. Ljubček pošlješ domov ali pa greš samo k njemu na obisk in to je to. Nič peglanja, nič kuhanja. Tisto naj sam počne :).

Zato je pa bolje imet ljubimca kot moža. Ljubček pošlješ domov ali pa greš samo k njemu na obisk in to je to. Nič peglanja, nič kuhanja. Tisto naj sam počne :).[/quote]
Sram me je da sem moški.. ker eni prenašajo takšne žene. Pa kje je moški ponos, kje je moška roka…???

Jaz nisem nikomur žena, jaz nikomur ne kuham, ne likam. Ljubček pride in gre. ALi pa jaz k njemu pridem in grem.
Ne čistim mu, ne perem mu, ne kuham mu.
Nisem žena. Zato nisem tečna, ker mi nič ne manjka in nimam preveč dela.

Potem ti je vse oproščeno… samo nedaj da izvem drugače.. Slovenija bo premajhna zate 🙂

Toda to ni noben odgovor na vprašanje iz teme. Vsaj to nam povej, če si zaradi ljubčeka tečna in si nam to prišla med vrsticami povedat ? :))

Potem mi je vse oproščeno, zakaj že? Sem kaj drugače napisala?

Ne bereš komentarjev, pišeš kar v tri dni, men pa se ne ljubi vsega pisat in ti skupaj zbirat.
Midva bova zaključila s tem postom 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close