Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj ste resnobneži in resnobnice tako besni na…

zakaj ste resnobneži in resnobnice tako besni na…

Tako je, usmiljenja sem vreden.

In kaj zdaj? je tvoj lajf boljši, zdaj ko si to napisala? Si zdaj kaj manj stara debela grda baba, ki tukaj dnevno odpira teme, katerih namen je iskanje dedcev?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja seveda in to mesece in mesece je cmeral, ker ga je zapustla punca, ki je sploh ni nikoli videl. Zdaj pa se tu gor gre nekega frajerja za katerim menda vse ženske letajo. Le kdo mu bo verjel. Je pač usmiljenja vreden, kaj češ.[/quote]

Najbrž imaš virtualne dokaze, ki podpirajo vse tole :))

Ja seveda in to mesece in mesece je cmeral, ker ga je zapustla punca, ki je sploh ni nikoli videl. Zdaj pa se tu gor gre nekega frajerja za katerim menda vse ženske letajo. Le kdo mu bo verjel. Je pač usmiljenja vreden, kaj češ.[/quote]

Najbrž imaš virtualne dokaze, ki podpirajo vse tole :))[/quote]

Seveda nima, ker si pač zmišljuje 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja, dokazi so na MONu, samo če odtipkaš enega od teh, se odpre na stotine strani, kar so ti pisali. Brskaj pod mariborčan in sadni.

Samo Matkič vsaj v službo hodi. Sadni pa že leta in leta tu gor visi in še kar trdi, da je študent.[/quote]
Samo Sadni je tak, Matkić tak, Spider pa tak. Jaz kar nekaj bluzim o ljudeh, ki jih ne poznam in sem ful boljša od njih (mensezdi).

:)))

Pa ne pozabit na spidrovega pitona. Ko je nehal jokat za svojo virtualno punco o kateri je pisal tu gor cele romane. Je pa začel iskati kondom za svojega pitona. Bojda nimajo nikjer dovolj velikega kondoma. Zato mu je ena svetovala, da ga da šivat v Induplat.

Ja, tudi jaz sem večni študent. Že leta tu gor, vsak dan pisarim tule, seveda pa še vedno študiram. Danes, 8 let nazaj tudi. V glavnem študent sem.

Odpri novo temo, z naslovom :”Kdo so ti ljudje, ful me firbec matra, kdo no, ubila se bom, če mi ne poveste”

Ma odgovor je enostaven. Vsak z lahkoto ugotovi, da smo tu gor večni študenti oz. luzerji, ki se samo v špegu gledamo, mamica pa nas futra, zato nas pa ženske ne marajo. Kaj češ. Leta in leta na faksu ter v fitnesu pustijo posledice.

Takih dokazov ti jaz v enem dnevu 3 virtualne kile naštepam :))

Takih dokazov ti jaz v enem dnevu 3 virtualne kile naštepam :))[/quote]

Hja, tile največji frajerji so pa rabili več let. Vidiš razvoj: jokica,ker ga je zapustila virtualka, potem pa zagrenjen frajer, ki sanja o poročenih milfah.

pozabla si virtualni napisat

Pri meni je vsaj razvoj..vidva pa sta še kar na isti točki…enemu ne vstane več, ena pa grda debela, skoz samska..

Razvoj je šel pri tebi naprej? A zdaj ne jokaš več za virtualnimi bejbami? Kondom pa si baje v Induplatu po naročilu dobil? Ja, res si se razvil. Pravi dedec si postal.

Nočem biti pravi dedec.

Ampak še vedno rabite moje poste, moje provokacije, še posebaj ve stare gospodinje, ki so vam moji posti edini stik s svetom..

Sebe poglej! Tvoj edini hobi je, d ame špioniraš, tukaj, še na starševskem si me, ko sem pisal tja…In potem boš ti nekomu govorila, da je beden?

A na starševskem čveku tudi visiš? Med starši? A ti tale čvek ni dovolj?

SEM včasih pisal. Imaš probleme z razumevanjem?

Glej, ne sprenevedaj se, zalezuješ me povsod. To je tebi hrana.

Pa ti s eobesiš, da jaz res neham sem pisat…Ti bi me po moje začela oponašati in obujati moj duh, kot je oni tip v Psihu svojo mamo oponašal..

Vi revčki ne morete brez mene. verjetno se še doma o meni pogovarjate. Moji posti so edina zanimiva stvar v vašem bednem lajfu…

Naj že nekdo to razvalino odpelje v Polje. Pička je totalka neuravnovešena.

Veš kaj je najbolj zanimivo pajkec? Da jaz sploh nisem bila na starševskem čveku, ker me ne zanimajo starševske debate. Po mojem si malce paranojičen. Sem pa bila na Mladi. Mogoče si me tam našel. No sem še občasno tam gor.

Baba mi teži vedno in povsod. zalezovala me je na starševskem, če sem kaj napisal.

Tu s epojavlja pod raznimi identitetami, enkrat je najstnica, pol je ronka, starunklja, potem je samski športnik, potem je bila celo zdravnica že…

In potem bo ona nam kdo ni normalen?

He, he pajkec, tebe daje paranoja. Za razliko od tebe ne visim in nisem visela na starševskem čveku. Tako, da malce si pobrkal. Verjetno sem zamudila par epizod tvojega jokcanja, a ne? Kaka škoda res, da te nisem brala tudi tam. Saj te pa mogoče berem na Mladi? A tam tudi visiš, daj povej. Da ne zamudim kake jokajoče izpovedi o tvojem virtualnem dekletu.

Ne samo na SČ, tudi na Ljubezenskem forumu visi in tečnari tale pajki oz. sadni ali kaj je že.

Hm, kaj ni že dovolj časa minilo, da spremeniš vzdevek ?

Pa dobro, sej ti ni treba z 2 različnima nickoma pisati v razmaku 2 minut.

Starunklja, tebi se od mene že blede….priporočam psihiatra.

Aha, ok, si že. Just checking 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close