zakaj ste resnobneži in resnobnice tako besni na…
Ja seveda in to mesece in mesece je cmeral, ker ga je zapustla punca, ki je sploh ni nikoli videl. Zdaj pa se tu gor gre nekega frajerja za katerim menda vse ženske letajo. Le kdo mu bo verjel. Je pač usmiljenja vreden, kaj češ.[/quote]
Najbrž imaš virtualne dokaze, ki podpirajo vse tole :))[/quote]
Seveda nima, ker si pač zmišljuje 🙂
Nočem biti pravi dedec.
Ampak še vedno rabite moje poste, moje provokacije, še posebaj ve stare gospodinje, ki so vam moji posti edini stik s svetom..
Sebe poglej! Tvoj edini hobi je, d ame špioniraš, tukaj, še na starševskem si me, ko sem pisal tja…In potem boš ti nekomu govorila, da je beden?
SEM včasih pisal. Imaš probleme z razumevanjem?
Glej, ne sprenevedaj se, zalezuješ me povsod. To je tebi hrana.
Pa ti s eobesiš, da jaz res neham sem pisat…Ti bi me po moje začela oponašati in obujati moj duh, kot je oni tip v Psihu svojo mamo oponašal..
Vi revčki ne morete brez mene. verjetno se še doma o meni pogovarjate. Moji posti so edina zanimiva stvar v vašem bednem lajfu…
Baba mi teži vedno in povsod. zalezovala me je na starševskem, če sem kaj napisal.
Tu s epojavlja pod raznimi identitetami, enkrat je najstnica, pol je ronka, starunklja, potem je samski športnik, potem je bila celo zdravnica že…
In potem bo ona nam kdo ni normalen?
He, he pajkec, tebe daje paranoja. Za razliko od tebe ne visim in nisem visela na starševskem čveku. Tako, da malce si pobrkal. Verjetno sem zamudila par epizod tvojega jokcanja, a ne? Kaka škoda res, da te nisem brala tudi tam. Saj te pa mogoče berem na Mladi? A tam tudi visiš, daj povej. Da ne zamudim kake jokajoče izpovedi o tvojem virtualnem dekletu.
Forum je zaprt za komentiranje.