zakaj ste resnobneži in resnobnice tako besni na…
Ta link pa prav opisuje EB:
“Lep, močan moški, ki obožuje šport. Čeprav bi mislili nasprotno, so to moški, ki niso po ženskem okusu. Čeprav se veliko žensk ne more upreti pogledu na napete mišice in perfektno oblikovano telo, je obsedenost s fitnesom, nenehno gledanje v ogledalo ter pretirana skrb za mišice v dlje trajajoči zvezi moteča.”
Točno tak je EB. Samo kaj, ko pišejo, da točno takih ženske ne marajo.
Nečesa ne zastopim – EB in Matkič že vsa leta odkar sta tu gor vedno stara nekje 25 let
2010 – 25 let
2011 – 25 let
…
2014 – še kar naprej 25 let.
Bi prej verjel, da sta že oba pošteno blizu 30, morda čez.
Sem brskal po bolj zanimivih temah (teme stare 3 ali več let so bile mnogo boljše in ni bilo toliko gneva med sodelujočimi) in razbral da je EB bil pred tem sadni, torej je že kakšnih 5 let med vami.
Nečesa ne zastopim – EB in Matkič že vsa leta odkar sta tu gor vedno stara nekje 25 let
2010 – 25 let
2011 – 25 let
…
2014 – še kar naprej 25 let.
Bi prej verjel, da sta že oba pošteno blizu 30, morda čez.
Sem brskal po bolj zanimivih temah (teme stare 3 ali več let so bile mnogo boljše in ni bilo toliko gneva med sodelujočimi) in razbral da je EB bil pred tem sadni, torej je že kakšnih 5 let med vami.[/quote
Najbolj patetični pa ste taki slakerjii brez lajfa, ki “raziskujete”, kaj kdo piše in se pol pametne delate..
Haha, daj naredi vsaj pravilno domačo nalogo in poglej kdaj je bil prvi dan ko sem jaz pisal na katerikoli forum na MONu………
Sam iz sebe se norčuješ, ona debela starunklja je vsaj znala stalkat 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.