Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj ste resnobneži in resnobnice tako besni na…

zakaj ste resnobneži in resnobnice tako besni na…

Ta link pa prav opisuje EB:
“Lep, močan moški, ki obožuje šport. Čeprav bi mislili nasprotno, so to moški, ki niso po ženskem okusu. Čeprav se veliko žensk ne more upreti pogledu na napete mišice in perfektno oblikovano telo, je obsedenost s fitnesom, nenehno gledanje v ogledalo ter pretirana skrb za mišice v dlje trajajoči zvezi moteča.”

Točno tak je EB. Samo kaj, ko pišejo, da točno takih ženske ne marajo.

Ne vem zakaj taka nastrojenost proti mamici? Saj boš enkrat našla tako, ki ji boš všeč. Pesimizem ni zdrav.

Ne vem zakaj taka nastrojenost proti mamici? Saj boš enkrat našla tako, ki ji boš všeč. Pesimizem ni zdrav.[/quote]

He, he, brez skrbi, mene ne zanimajo fantki. Samo moški. Odrasli moški.

V kontejner se stlači, šunka nesamozavestna 😉

Ne vem zakaj taka nastrojenost proti mamici? Saj boš enkrat našla tako, ki ji boš všeč. Pesimizem ni zdrav.[/quote]

Koliko let pa že študiraš? Mamica ti dovoli, da si tako dolgo študentek?

Get a life Ronka 😉

He, he, brez skrbi, mene ne zanimajo fantki. Samo moški. Odrasli moški.[/quote]

Zakaj potem neprestano mamico omenjaš? Kdo ti je kriv, če te par mamic ne mara? Don’t give up!

EB, koliko let pa že ti visiš tu gor, da poznaš Ronko? S tem, ko omenjaš Ronko, se izdajaš, da si že vrsto vrsto let tu gor.

Saj nas je veliko takih tu. Vsak ima svoj izgovor :))

Uf, vedno stojim pred ogledalom in se gledam kako sem lep.

haha, pa mamica navija udazadi v špeglu ane.

Nečesa ne zastopim – EB in Matkič že vsa leta odkar sta tu gor vedno stara nekje 25 let
2010 – 25 let
2011 – 25 let

2014 – še kar naprej 25 let.

Bi prej verjel, da sta že oba pošteno blizu 30, morda čez.

Sem brskal po bolj zanimivih temah (teme stare 3 ali več let so bile mnogo boljše in ni bilo toliko gneva med sodelujočimi) in razbral da je EB bil pred tem sadni, torej je že kakšnih 5 let med vami.

haha, reč adminu za loge, če si upaš.

Nečesa ne zastopim – EB in Matkič že vsa leta odkar sta tu gor vedno stara nekje 25 let
2010 – 25 let
2011 – 25 let

2014 – še kar naprej 25 let.

Bi prej verjel, da sta že oba pošteno blizu 30, morda čez.

Sem brskal po bolj zanimivih temah (teme stare 3 ali več let so bile mnogo boljše in ni bilo toliko gneva med sodelujočimi) in razbral da je EB bil pred tem sadni, torej je že kakšnih 5 let med vami.[/quote

Najbolj patetični pa ste taki slakerjii brez lajfa, ki “raziskujete”, kaj kdo piše in se pol pametne delate..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Najbolj patetični pa ste taki slakerjii brez lajfa, ki “raziskujete”, kaj kdo piše in se pol pametne delate..

Ko bi vsaj raziskali. Tako se pa delajo pametne napamet :))

Janko, daj še razišči za Spider oz. mariborčana, boš našel še na stotine jokajočih tem, ker ga je zapustila virtualna punca.

Ja. In?

Še vedno se lahko smejim vam budalam, ki vam je edini hobi v lajfu stalkanje forumašev..

Zdaj pa hitro, 10-ič napiši, kje je kakšen tip za zvezo, ki pa noče otrok…

Haha, daj naredi vsaj pravilno domačo nalogo in poglej kdaj je bil prvi dan ko sem jaz pisal na katerikoli forum na MONu………

Sam iz sebe se norčuješ, ona debela starunklja je vsaj znala stalkat 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Hočeš reči, da je virtualno jokal za virtualno punco? Ta je pa dobra.
Bohve kaj bo naslednje? Virtualna služba in virtualen denar?

Kids these days! lol

Ej retardun, leta ste mi vi sami določili. Za vas sem že od prvega dne 25 letni študent 😉

daj stari, idi na britof svojo parcelo sikat..

Ja seveda in to mesece in mesece je cmeral, ker ga je zapustla punca, ki je sploh ni nikoli videl. Zdaj pa se tu gor gre nekega frajerja za katerim menda vse ženske letajo. Le kdo mu bo verjel. Je pač usmiljenja vreden, kaj češ.

Spomnim se one tvoje prve teme.

Sploh nisi pisal, kolk si star. So te kr določili: 25.

Pa sej to je klasika. Izmislijo si nekaj, pol se pa pametne delajo.

debili brez lajfa…

Samo Matkič vsaj v službo hodi. Sadni pa že leta in leta tu gor visi in še kar trdi, da je študent.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close