zakaj ste resnobneži in resnobnice tako besni na…
Tip druge sprašuje (ne samo to, dotičnemu vprašanju posveti kar celo temo!), zakaj so taki-pa-taki, istočasno jim pa laja v fris, da jih nima kaj brigati, zakaj je on tak-pa-tak… Ajajaj… :)[/quote]
Sem jaz mogoče včeraj cel dan sral Sadnemu, Domnu in Matkiču, kakšni so?
Če dokazov nimate, pa si jih izmislite.
In vi boste nekomu o odnosih, normali..
Tip druge sprašuje (ne samo to, dotičnemu vprašanju posveti kar celo temo!), zakaj so taki-pa-taki, istočasno jim pa laja v fris, da jih nima kaj brigati, zakaj je on tak-pa-tak… Ajajaj… :)[/quote]
Sem jaz mogoče včeraj cel dan sral Sadnemu, Domnu in Matkiču, kakšni so?
Če dokazov nimate, pa si jih izmislite.
In vi boste nekomu o odnosih, normali..[/quote]
Tudi te tri vrstice ne spremenijo dejstva, da počneš isto, kar drugim očitaš.
Ne morem in nočem. Iščite si svoje emocionalne kriplje, ki rabijo mamico, drugje.[/quote]
Vzrok, zakaj , se skriva pa v tebi;
Spider
Kaj serete glupe babe..
31.10.14 21:21
..da sovražim ženske.
Fotra sem praktično vrgel iz bajte, ko je mati nekoč dala do znanja, da ga ima dovolj. Foter enkrat pijan prikolovrati domov. Začne nekaj tulit. Sem mu samo rekel: ajde, bejži, pakiraj, tam so vrata. Nekaj je vreščal, da me bo na gobec. Sem rekel, no daj me, te razbijem ko kanto.
Ni mu ostalo drugega, kot da pakira k svoji materi. Jaz sem bil takrat 23-letni mulc.
Danes imava normalne odnose in me spoštuje.
Materi še zdaj finančno pomagam, ker pač rabi, čeprav ne živiva več skupaj. Od fotra sem finančno vedno dobil zelo malo, čeprav je dec poln keša.
Kdo od vas se je kakorkoli postavil lastnemu tiranskemu staršu po robu?
historia magistra vitae est…..prečekiraj zgodovino od leta 1946 dalje, ko se je vJugoslaviji pojavil koloradski hrošč…..od njega ni bilo neke koristi, še več, samo škodo je delal….no zdaj si dobil svoj odgovor…ni ravno neke koristi od vas…..zato pač take kalibre težko družba prebavlja…če jih že mora živeti…
HAHAHAAHAH A to je x6? A to oni ločeni pijanec, ki mu bodo kmalu jetra popustla pa da se ga rešimo 😀
Faaaak, marinca pa poznam ja, ubošček 🙂
je tableta spustila in si se znova podal na pot paranoje? lej, ti trdiš, da ni neke koristi od tebe in tebi podobnim, jaz sem ti le pritrdil….spider, ne rabiš mene spraševati kakšna je korist od mene , če ti tega zase ne veš, ni na meni ,da ti odpiram oči, premakni malo svojo leno rit in boš spregledal….ali pa ostal slep…tvoja odločitev
nič te ne obtožujem, bolj ali manj vsak živi po svojih prepričanjih , ali je prav ali narobe ni moja stvar o tem razsojat…kar pa ne pomeni, da nima človek pravice povedati svojega mnenja o tem…ampak ti, matkič in še kdo pa prav posiljujete ljudi s tem, svoje vedenje in življenje postavljate na piedestal ostale, ki ne živijo po vašem prepričanju in si vam še celo upa nasprotovati pa začnete žaliti, podjebavati in tako naprej….če od drugih zahtevaš, da ne vtikajo v tvoje življenje potem se enako pričakuje od tebe…
http://www.moski.si/sodoben-moski/partnerski-odnos/5-tipov-moskih-zenske-ne-prenesejo/%5B/quote%5D
Pod nobeno točko ne pašem. Ups a ne 🙂
EB paše pod točke: 1. (Najverjetneje še vedno živijo pri starših in jedo zgolj tisto hrano, ki jo pripravi njihova mama. Taki moški si bodo ustvarili zvezo z žensko samo, če bo ta všeč njegovi mami. ), 2. (Čeprav bi mislili nasprotno, so to moški, ki niso po ženskem okusu. Čeprav se veliko žensk ne more upreti pogledu na napete mišice in perfektno oblikovano telo, je obsedenost s fitnesom, nenehno gledanje v ogledalo ter pretirana skrb za mišice v dlje trajajoči zvezi moteča.), 4. (Tule opis na linku ni čisto ok, pozabili so napisat, da so tudi moški, ki non stop visijo na monu in se prepirajo z odraslimi).
Za nekoga, ki strastno in vztrajno zagovarja “živeti, kot sam hočeš” imaš neverjetno veliko za
komandirati druge in njim govoriti kako naj živijo, kaj naj pišejo, česa naj ne pišejo…
A nisi ravno ti za “vsak naj dela, kar hoče” varianto?
Zakaj ti grejo pol na jetra tisti, ki delajo kar hočejo?
Aja, lahko delajo kar hočejo, samo če so tebi všeč?
Jaka anarhija, ja.
Forum je zaprt za komentiranje.