Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj ste resnobneži in resnobnice tako besni na…

zakaj ste resnobneži in resnobnice tako besni na…

Tip druge sprašuje (ne samo to, dotičnemu vprašanju posveti kar celo temo!), zakaj so taki-pa-taki, istočasno jim pa laja v fris, da jih nima kaj brigati, zakaj je on tak-pa-tak… Ajajaj… :)[/quote]

Sem jaz mogoče včeraj cel dan sral Sadnemu, Domnu in Matkiču, kakšni so?

Če dokazov nimate, pa si jih izmislite.

In vi boste nekomu o odnosih, normali..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tip druge sprašuje (ne samo to, dotičnemu vprašanju posveti kar celo temo!), zakaj so taki-pa-taki, istočasno jim pa laja v fris, da jih nima kaj brigati, zakaj je on tak-pa-tak… Ajajaj… :)[/quote]

In vi boste nekomu o odnosih, normali..[/quote]

Tudi te tri vrstice ne spremenijo dejstva, da počneš isto, kar drugim očitaš.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

In vi boste nekomu o odnosih, normali..[/quote]

Tudi te tri vrstice ne spremenijo dejstva, da počneš isto, kar drugim očitaš.[/quote]
Si že obiskala plastičnega kirurga ? 🙂

Ne morem in nočem. Iščite si svoje emocionalne kriplje, ki rabijo mamico, drugje.[/quote]

Vzrok, zakaj , se skriva pa v tebi;

Spider
Kaj serete glupe babe..

31.10.14 21:21
..da sovražim ženske.

Fotra sem praktično vrgel iz bajte, ko je mati nekoč dala do znanja, da ga ima dovolj. Foter enkrat pijan prikolovrati domov. Začne nekaj tulit. Sem mu samo rekel: ajde, bejži, pakiraj, tam so vrata. Nekaj je vreščal, da me bo na gobec. Sem rekel, no daj me, te razbijem ko kanto.

Ni mu ostalo drugega, kot da pakira k svoji materi. Jaz sem bil takrat 23-letni mulc.

Danes imava normalne odnose in me spoštuje.

Materi še zdaj finančno pomagam, ker pač rabi, čeprav ne živiva več skupaj. Od fotra sem finančno vedno dobil zelo malo, čeprav je dec poln keša.

Kdo od vas se je kakorkoli postavil lastnemu tiranskemu staršu po robu?

So it goes.

– Kurt Vonnegut –

historia magistra vitae est…..prečekiraj zgodovino od leta 1946 dalje, ko se je vJugoslaviji pojavil koloradski hrošč…..od njega ni bilo neke koristi, še več, samo škodo je delal….no zdaj si dobil svoj odgovor…ni ravno neke koristi od vas…..zato pač take kalibre težko družba prebavlja…če jih že mora živeti…

X6 oz flashgordon, ali kaj si že, kakšna pa je korist od tebe, ločenec?

Mnenje oz marinec, ti pa raje tudi daj mir. Tvoja zgodba, zakaj najedaš vsem tu gor, je dobro znana.

HAHAHAAHAH A to je x6? A to oni ločeni pijanec, ki mu bodo kmalu jetra popustla pa da se ga rešimo 😀

Faaaak, marinca pa poznam ja, ubošček 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

je tableta spustila in si se znova podal na pot paranoje? lej, ti trdiš, da ni neke koristi od tebe in tebi podobnim, jaz sem ti le pritrdil….spider, ne rabiš mene spraševati kakšna je korist od mene , če ti tega zase ne veš, ni na meni ,da ti odpiram oči, premakni malo svojo leno rit in boš spregledal….ali pa ostal slep…tvoja odločitev

Jaz zase vem, kakšna je korist od mene. tega, česar me obtožuješ, nikakor nisem trdil…

nič te ne obtožujem, bolj ali manj vsak živi po svojih prepričanjih , ali je prav ali narobe ni moja stvar o tem razsojat…kar pa ne pomeni, da nima človek pravice povedati svojega mnenja o tem…ampak ti, matkič in še kdo pa prav posiljujete ljudi s tem, svoje vedenje in življenje postavljate na piedestal ostale, ki ne živijo po vašem prepričanju in si vam še celo upa nasprotovati pa začnete žaliti, podjebavati in tako naprej….če od drugih zahtevaš, da ne vtikajo v tvoje življenje potem se enako pričakuje od tebe…

Evo, sem vedel, da si ti, tole je patetika X6 v vsej svoji veličini..

X6, dovolj problemov imaš sam s sabo…Postavil sem preprosto vprašanje, če nimaš odgovora, se ni treba sprenevedati, ker nisi v ničemer boljši od mene, kvečemu veliko slabši…

..kot nekateri trudi postavljate na piedestal nekakšne družinske vrednote..

..ki jih niste sposobni udejanjiti..

si ti res obseden al kaj ? skoz nekaj bluziš….lepo sem ti povedal pa ne moreš sprejeti…če mečeš v druge blato moraš pač sprejeti, da se ga nekaj tudi nate prime…ni tu nobene patetike, zgolj dejstva

..kot nekateri trudi postavljate na piedestal nekakšne družinske vrednote..

..ki jih niste sposobni udejanjiti..[/quote]
ampak se vsaj trudimo, ti pa po liniji najmanjšega odpora,…

Jaz tudi lahko napišem, da se trudim izdelati jedrski reaktor..

Ni to frustrirajoče, kar naprej se truditi v nečem, kar ti ne gre?

A tale čvek je postal zbirališče usmiljenja vrednih patetičnih osebkov, ki sovražijo ženske? Ste kot horda obupancev, ki je zaljubljena drug v drugega.

Z roko drsim po 6packih, feels good man. Lahko bi downhill treniru na njih.

http://www.moski.si/sodoben-moski/partnerski-odnos/5-tipov-moskih-zenske-ne-prenesejo/

http://www.moski.si/sodoben-moski/partnerski-odnos/5-tipov-moskih-zenske-ne-prenesejo/%5B/quote%5D
Pod nobeno točko ne pašem. Ups a ne 🙂

Btw, a Justin Bieber je tud bodybuilder, če ma 6packe ? 😀

EB paše pod točke: 1. (Najverjetneje še vedno živijo pri starših in jedo zgolj tisto hrano, ki jo pripravi njihova mama. Taki moški si bodo ustvarili zvezo z žensko samo, če bo ta všeč njegovi mami. ), 2. (Čeprav bi mislili nasprotno, so to moški, ki niso po ženskem okusu. Čeprav se veliko žensk ne more upreti pogledu na napete mišice in perfektno oblikovano telo, je obsedenost s fitnesom, nenehno gledanje v ogledalo ter pretirana skrb za mišice v dlje trajajoči zvezi moteča.), 4. (Tule opis na linku ni čisto ok, pozabili so napisat, da so tudi moški, ki non stop visijo na monu in se prepirajo z odraslimi).

Za nekoga, ki strastno in vztrajno zagovarja “živeti, kot sam hočeš” imaš neverjetno veliko za
komandirati druge in njim govoriti kako naj živijo, kaj naj pišejo, česa naj ne pišejo…
A nisi ravno ti za “vsak naj dela, kar hoče” varianto?
Zakaj ti grejo pol na jetra tisti, ki delajo kar hočejo?
Aja, lahko delajo kar hočejo, samo če so tebi všeč?
Jaka anarhija, ja.

To je meni popolnoma logično. Če moram sam biti všeč njenemu očetu bo tudi ona morala biti všeč moji mamici. Saj stalno hočejo enakost pa to :))

Am, ne vem kolikokrat ti moram še napisat :

1. sam si kupujem hrano
2. kuham si tudi sam

Postavo imam pa tako, da bi mi ga že na prvem zmenku povlekla 😀

Večni študentek, če ti mamica da denar in greš potem kupit v trgovino hrano za njen denar, si še vedno mamin sinček. Aja, praške si skuhaš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close