Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj ste resnobneži in resnobnice tako besni na…

zakaj ste resnobneži in resnobnice tako besni na…

…neresneže, avanturiste, Sadne, Daterje, asocialneže, bilderje, mamine sinčke, samske karieriste, samske pijance, samske umetnike..

Iz vas se prav čuti nek bes na te ljudi, ki ne živijo po vašem prepričanju. Jeza je pa po vašem znak frustracij in nezadovoljstva s samim sabo.

Kaj vas briga, če nekdo raje visi za šanjkom, kot da bi se trudil okoli bab. Kaj vas briga, če nekdo raje bilda. kaj vas briga, če nekdo raje kariero dela.

V resnici ste fauš vsem, ki upajo živeti drugače, kot po šabloni, za katero verjamete, da je edina pravilna. Udejanjiti pa te šablone itak niste sposobni, tukaj pišete recepte, ki jih sami niste sposobni izvajati. ker jaz ne poznam nobenega resno vezanega tipa, ki bi imel čas tu gor kaj dost viset. V prostem času hočejo ženske od copatarjev v šoping, na izlet, k tašči..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Bi kaj napisal, pa sem preveč divji:-))))))))))))))))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Točno tako Spider, lepše bi bilo zelo težko povedat.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja, pač največje zgube, največji čustveni invalidi ponavadi najbolj vsiljujejo svoja prepričanja. Samo sdsovce poglej.

Ti, mulo, Spider, kdo je zdaj besen? Še enkrat preberi, kaj in kako si napisal. En sam bes. Pa kaj potem. Bodi besen, samo ne prelagaj odgovornosti za svoj bes na druge. Meni je eno figo mar. Če hočeš imet okoli sebe ljudi, ki se bodo samo strinjali s tabo, da boš ti lahko navzven manj besen, jih boš našel. Ampak enkrat bo treba pogledat, kaj se skriva za tem tvojim besom.

Ne krivi drugih za svoj lastni bes in jezo.

tissa = debela starunklja = ronka = Ne česa ne razumem = troll ????

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa kaj še. Sanjaj. Res pa ne spadam v tvoj rajon. Če iščeš somišljenike, ki ti bodo kimali, me ne bo med njimi. Nisem pa tvoja sovražnica.

Pa kaj še. Sanjaj. Res pa ne spadam v tvoj rajon. Če iščeš somišljenike, ki ti bodo kimali, me ne bo med njimi. Nisem pa tvoja sovražnica.[/quote]

Kimavce rabijo ženske ki ne prenesejo drugačnega pogleda na Svet, jaz potrebujem raznolikost in logiko, to pa ženskam mnogokrat primankuje ker so preveč čustvene, sploh slednjega (logike)

Ti si mi enkrat napisal, da sem pristaš anarhije, ko sem omenil, da ima vsak pravico živeti, kakor hoče.

Pa kaj še. Sanjaj. Res pa ne spadam v tvoj rajon. Če iščeš somišljenike, ki ti bodo kimali, me ne bo med njimi. Nisem pa tvoja sovražnica.[/quote]

Kimavce rabijo ženske ki ne prenesejo drugačnega pogleda na Svet, jaz potrebujem raznolikost in logiko, to pa ženskam mnogokrat primankuje ker so preveč čustvene, sploh slednjega (logike)[/quote]

Kimavce rabiš ti pa Spider pa še nekaj takih, da se lahko med seboj moško podpirate in se ne čutite ogrožene od vseh, ki drugače mislijo, čutijo, živijo. Kar je čisto ok. Dokler ne krivite drugih, da zaradi njih nečesa ne zmorete. Recimo ljubiti ženske. 🙂

Tudi meni je figo mar, kakšnih dedcev si ti želiš, česa si želiš v življenju in česa ne in ni nobene potrebe, da nas o tem vsakodnevno obveščaš…

Kimavce rabijo ženske ki ne prenesejo drugačnega pogleda na Svet, jaz potrebujem raznolikost in logiko, to pa ženskam mnogokrat primankuje ker so preveč čustvene, sploh slednjega (logike)[/quote]
Potrebuješ raznolikost zato, da potem lahko začneš žaliti in s tem potrdiš, kar si a ne?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spider:
zakaj ste resnobneži in resnobnice tako besni na…

….ker ste emocijalno nezrele osebe……poškodovane v vzgoji odraščanja.

Napako pa delajo in lahko bi vedele, da se lahko takšni stari kresi spremenite samo sami, oziramo vam bo čas prinesel nove poglede.

Naveza Marko – On – Robi- tissa – Goldfish- starunklja je dobila nazaj porcije za svoja fina pod.jebavanja in zdaj vreščijo o “nesramnosti”..

Pa kaj če smo. Kaj to tebe briga?

Tudi meni je figo mar, kakšnih dedcev si ti želiš, česa si želiš v življenju in česa ne in ni nobene potrebe, da nas o tem vsakodnevno obveščaš…[/quote]

Bučko, izgleda, da smo si ženske zelo podobne med sabo. 🙂 Več kot pol leta nisem pisala sem, pa se ti zdi, da pišem vsak dan.

Seveda ste si podobne, uporabne samo za eno stvar..

Hehe. To je pa res zlobno od nas, ker nismo bili nesramni, ko si ti to pričakoval. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Uporabnost nekega orodja, je odvisna tudi od tistega, ki orodje uporablja. 🙂

Hehe. To je pa res zlobno od nas, ker nismo bili nesramni, ko si ti to pričakoval. :))[/quote]
Verjetno je to tisti edini način, na katerega so za njih ženske uporabne.

S tem seveda dokazuješ, da se na žensko ne moreš čustveno navezat, kar pa je osnova.

osnova za življenje je samo voda in hrana pa zrak………..

Ne morem in nočem. Iščite si svoje emocionalne kriplje, ki rabijo mamico, drugje.

Pa kaj če smo. Kaj to tebe briga?[/quote]

“Bog” čas vam bo pomagal.

Spider pravi:
Pa kaj če smo. Kaj to tebe briga?

Nikogar to ne briga! Preberi malo vprašanje iz osnovne teme avtorja Spider.
Si ti postavil vprašanje?
Si dobil odgovor?

Preveri klikerje!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close