Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj ste nekatere prodajalke tako mrke….in zdolgočasene

zakaj ste nekatere prodajalke tako mrke….in zdolgočasene

Sklepam, da je letelo name. Jst pa vidim še veliko fore pri ljudeh, ki jamrajo. O teh sem govorila in za te menim, da potrebujejo delo, ki bi zaposlilo um![/quote]

Ne blamiraj se se, prej si navijala za krampe, zdaj za umsko delo…..jejhata ![/quote]

Saj “kramp” ti zaposli misli, s tem ko imaš z rokami preveč dela:).

Kolk si smešen. Kot da je Hofer edini primer:))). Mene ne poznaš, torej spet pametuješ na pamet. Fajn, saj jst tut:).[/quote]
Koga od nas pa ti poznaš, pa neprestano pametuješ. Ali poznaš vse tiste ki jamrajo? Ali poznaš vse razloge zakaj jamrajo. Ne rabiš odgovarjat, ker mi je itak dovolj tvojega blebetanja, ki nima ne repa ne glave.
Kar se morda ti trudiš je kako najbolje prodati svojo koščeno rit, da bi imela polno piz.do in lahko pametovala o drugih ljudeh kako naj garajo in za to ne dobijo primernega plačila.[/quote]

Kdo se oglaša, a ne:). Ne vem zakaj me tako natančno bereš, če ti dvigujem pritisk in se razburjaš zaradi mene. Pusti me pri miru.

Tebi je očitno res namen, da se od tu umaknem – kaj boš imel od tega?[/quote]
Spet ste se skregali. 🙂
Malo nasmeha, saj pa nič ne stane. :)[/quote]

Upam, da si ni kdo pokvaril dneva zaradi nepomembnega forumskega čvekanja. Drgač naj se obrne name, mu dam polno mera krohota:).

Eh, ko sem bom zaradi debate na forumu sekiral, bo pa res že kriza z mano. 🙂
Pa saj vidim, da se nekateri radi obračajo nate. 🙂

Eh, ko sem bom zaradi debate na forumu sekiral, bo pa res že kriza z mano. 🙂
Pa saj vidim, da se nekateri radi obračajo nate. :)[/quote]

A je to slabo?:) Ja, marsikdo se obrača name in obratno. Ne vem kaj si s tem želel povedat. A spet brskaš tam kjer ne bi smel?:))))

Dokler spiš na toplem in nisi moker, ter nisi lačen in žejen in da nisi bolan nimaš kaj za držat kisle čobe…..

nasmeh te ne stane nič kot je dejal Dater…. polepša pa lahko dan marsikomu!

Saj pravim, drugač pa ma vsaka prodajalka opcijo da odpoved vrže pred šefa in z nasmeškom odide….

Če ji je služba v tako ”nesrečo”[/quote]
Čaki ali nisi ti tisti, ki je nezadovoljen s to državo in komaj čaka da gre v tujino???[/quote]

maš prav…. da sem nezadovoljen z državo…. pa še vedno sem 99% časa nasmejan in dobre volje…. zanimivo ne?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Koga od nas pa ti poznaš, pa neprestano pametuješ. Ali poznaš vse tiste ki jamrajo? Ali poznaš vse razloge zakaj jamrajo. Ne rabiš odgovarjat, ker mi je itak dovolj tvojega blebetanja, ki nima ne repa ne glave.
Kar se morda ti trudiš je kako najbolje prodati svojo koščeno rit, da bi imela polno piz.do in lahko pametovala o drugih ljudeh kako naj garajo in za to ne dobijo primernega plačila.[/quote]

Kdo se oglaša, a ne:). Ne vem zakaj me tako natančno bereš, če ti dvigujem pritisk in se razburjaš zaradi mene. Pusti me pri miru.[/quote]
Ne vem od kod ti ideja, da se razburjam in da mi dviguješ pritisk? Prazna predpostavka? Si želiš da se ljudje zaradi tebe razburjajo in jim dviguješ pritisk? No pri meni tega ne boš našla… 🙂
Lahko pa vzameš kramp v roke in si zaposliš misli

Kdo se oglaša, a ne:). Ne vem zakaj me tako natančno bereš, če ti dvigujem pritisk in se razburjaš zaradi mene. Pusti me pri miru.[/quote]
Ne vem od kod ti ideja, da se razburjam in da mi dviguješ pritisk? Prazna predpostavka? Si želiš da se ljudje zaradi tebe razburjajo in jim dviguješ pritisk? No pri meni tega ne boš našla… 🙂
Lahko pa vzameš kramp v roke in si zaposliš misli[/quote]

Še vedno se zaletavaš vame, a hkrati piskaš, da si neobčutljiv:))). Na, tu imaš mojo roko in se zaletavaj naprej:).
Oh kolk sm dons prijazna:).

Saj je že znano, da sit lačnega ne razume..[/quote]Ali pa mu zaradi lastnega pohlepa dolj visi za druge oziroma jih sploh ne vidi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lahko pa vzameš kramp v roke in si zaposliš misli[/quote]

Še vedno se zaletavaš vame, a hkrati piskaš, da si neobčutljiv:))). Na, tu imaš mojo roko in se zaletavaj naprej:).
Oh kolk sm dons prijazna:).[/quote]

Samo dons? :)))

Goldfiška, konkretno fizično delo ali utrujajoče monotono delo za trakom ni enako “posedanju za pisarniško mizo”, kjer si sam narekuješ tempo dela. Moraš poskusiti s kakšnim delom, kjer se tudi malo spotiš, bi ti koristilo, lahko bi šla malo na grede štihat, da boš imela domače povrtnine, 😀 boš hitro zamenjala mnenje. 😉

Nimajo vse takšne mentalitete, kakor ti. Ti težiš k izboljšavam, večina pa k jamranju, negodovanju.[/quote]

Ker so leni, vse izhaja iz tega. Tolk bi jim dala za delat, da bi nehal razmišljat. Banda![/quote]

GF, glavno da si ti “delavna” in “pridna”, tako da ti ostaja na pretek časa ob vsej tej tvoji izredni zmogljivosti in sposobnosti tudi za forumsko branje in pisanje na MON ob vseh možnih urah. Kakšna delavnost! ;))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Oooo matjazko (pa kdo si da pomanjševalnico za nick haha).

Še od včeraj si jezen name, zato razumem tvoj gnev:). Saj bo bolje, zdaj bo vikend in boš mami preštihal še preostali del vrta:)).

Ne, ne zaslužimo si tega. Zaslužimo si boljše odnose na vseh nivojih, še posebej od tistih, ki se imajo za nekaj več. Zaslužimo si boljše vrednote in več človečnosti, ne pa robotiziranja družbe.[/quote]

Robi, rešitve![/quote]
Kramp v roke tistim, ki ga tako radi ponujajo, da utišajo druge. In nikoli več ga ne bodo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa si kdaj delala kaj podobnega, kot delajo ti ljudje, ali samo sovražiš jamranje in se sploh ne vprašaš, če je upravičeno?

Zgleda, kot da (nam) je nezadovoljstvo že neka navada, ne pa neko upravičeno počutje nad stanjem. 🙂

Pa si kdaj delala kaj podobnega, kot delajo ti ljudje, ali samo sovražiš jamranje in se sploh ne vprašaš, če je upravičeno?[/quote]

Dej Marko:). Ne maram neupravičenega jamranja oz. tudi, če je upravičeno in traja predolgo, postane neupravičeno:).

Pa si kdaj delala kaj podobnega, kot delajo ti ljudje, ali samo sovražiš jamranje in se sploh ne vprašaš, če je upravičeno?[/quote]

Dej Marko:). Ne maram neupravičenega jamranja oz. tudi, če je upravičeno in traja predolgo, postane neupravičeno:).[/quote]

Kolika časa traja sprejemljiva/upravičena doba jamranja?

Dej Marko:). Ne maram neupravičenega jamranja oz. tudi, če je upravičeno in traja predolgo, postane neupravičeno:).[/quote]

Kolika časa traja sprejemljiva/upravičena doba jamranja?[/quote]

Odivsno od težavnosti problematike:)). Mislm kera vprašanja….:).

Pa kaj že tebi IT ni jasno? Prekleto dober razlog imaš da pišeš takšne nerealne bedarije.

hvala…..res me razumeš

Odivsno od težavnosti problematike:)). Mislm kera vprašanja….:).[/quote]

Kaj pa je narobe z vprašanjem? Zagotovo ne priteravam, če rečem da ob vsej tvoji bistroumnosti in izkušenosti, ki ju tu vsakodnevno prodajaš premoreš bolj natančen odgovor od tega, ki si ga dala.
Vseeno mislim, da gledaš preveč ozko – nismo vsi ljudje enaki, n3kdo bo x oviro rešil mimogrede z levo roko, kdo drug bo za to isto x oviro rabil pol leta.
ps: ne jamraj nad mojimi vprašanji ! 😀

In ti si tista, ki odloča o sami težavnosti problematike ? 🙂

Verjamem. Saj to so ponavadi tisti, ki še krampa od blizu niso videli. 🙂

Verjamem. Saj to so ponavadi tisti, ki še krampa od blizu niso videli. :)[/quote]
Verjetno nazadnje v Sneguljčici in sedem palčkov na slikanici. 🙂

Kaj pa je narobe z vprašanjem? Zagotovo ne priteravam, če rečem da ob vsej tvoji bistroumnosti in izkušenosti, ki ju tu vsakodnevno prodajaš premoreš bolj natančen odgovor od tega, ki si ga dala.
Vseeno mislim, da gledaš preveč ozko – nismo vsi ljudje enaki, n3kdo bo x oviro rešil mimogrede z levo roko, kdo drug bo za to isto x oviro rabil pol leta.
ps: ne jamraj nad mojimi vprašanji ! :D[/quote]

Ravno zato ne morem vsega posploševati, kar hočeš od mene. Govorila sem le o enem tipu ljudi, očitno so se nekateri prepoznali in so skočili v luft.

3. No free smiles at McDonald’s. They took them off the menu. Inflation.

[img]http://farm2.staticflickr.com/1246/729294441_2d84fa6e49_z.jpg[/img]

Vir: net

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close