zakaj ste nekatere prodajalke tako mrke….in zdolgočasene
Nimajo vse takšne mentalitete, kakor ti. Ti težiš k izboljšavam, večina pa k jamranju, negodovanju.[/quote]
Ker so leni, vse izhaja iz tega. Tolk bi jim dala za delat, da bi nehal razmišljat. Banda![/quote]Ma ja…. pridni so pa jih nihče ne pohvali zato jamrajo, da bi jih vsaj nekdo opazil, ti pa takole arogantno 🙂
Ker so leni, vse izhaja iz tega. Tolk bi jim dala za delat, da bi nehal razmišljat. Banda![/quote]
Hm – kakšno delo pa je to, da ni potrebno zraven razmišljat? :)))[/quote]
Veš kako je…čim daš ljudem maneverski prostor za kokodakanje, bodo jamrali. V kolikor jih fizično obremeniš, zaposliš, ne bodo imeli več časa za dihat, kaj šele razmišljat o tem, kako jim je hudo:). Takšnim kalibrom pomaga le kramp v roke in gremo:).
Veš kako je…čim daš ljudem maneverski prostor za kokodakanje, bodo jamrali. V kolikor jih fizično obremeniš, zaposliš, ne bodo imeli več časa za dihat, kaj šele razmišljat o tem, kako jim je hudo:). Takšnim kalibrom pomaga le kramp v roke in gremo:).[/quote]
bi še dodal, da ti ne bi škodilo če bi se držala tega kar si napisala al kako?
Veš kako je…čim daš ljudem maneverski prostor za kokodakanje, bodo jamrali. V kolikor jih fizično obremeniš, zaposliš, ne bodo imeli več časa za dihat, kaj šele razmišljat o tem, kako jim je hudo:). Takšnim kalibrom pomaga le kramp v roke in gremo:).[/quote]
Kolikokrat si že dobila kramp v roke? :)))
Zato pa bodo reveži v državah tretjega sveta vedno revni. Ker so s svojo revščino zadovoljni, se smejijo in niti nimajo nobenega upanja o boljši prihodnosti kakorkoli.[/quote]
Eni so eni niso. Zivljenje, ki sem ga na kratko opisal, ni brez travm, ki si jih vecina revnih Slovencev niti predstavljati ne more. Gre za pravi boj za prezivetje. Receptorka 5* hotela pride iztraumirana v sluzbo pa se vedno z nasmeskom komunicira z gosti. To je cisto stvar kulture druzbe. Saj lahko primerjamo trgovke v Evropi in ZDA. Spet se vidijo iste razlike.
In ti delaš pri zidarjih ? Koplješ jarke…?
Da veš kako to gre in si zato tako zadovoljna ?
Zato pa bodo reveži v državah tretjega sveta vedno revni. Ker so s svojo revščino zadovoljni, se smejijo in niti nimajo nobenega upanja o boljši prihodnosti kakorkoli.[/quote]
Eni so eni niso. Zivljenje, ki sem ga na kratko opisal, ni brez travm, ki si jih vecina revnih Slovencev niti predstavljati ne more. Gre za pravi boj za prezivetje. Receptorka 5* hotela pride iztraumirana v sluzbo pa se vedno z nasmeskom komunicira z gosti. To je cisto stvar kulture druzbe. Saj lahko primerjamo trgovke v Evropi in ZDA. Spet se vidijo iste razlike.[/quote]
nikoli mi ni bilo jasno zakaj bi morali sranje iz ZDA konzumirati pri nas? in potem ta receptorka pride oborožena z polavtomatsko puški in z nasmeško ustreli CEO , par kolegov in nekaj mimoidočih…vse z nasmeškom na obrazu
Da veš kako to gre in si zato tako zadovoljna ?[/quote]
eh ne no, ona polaga kabel za mobilno telefonija, hi-tech firma pa to))
Kolikokrat si že dobila kramp v roke? :)))[/quote]
Kaj ima to veze z mano?:)) Se ti zdi, da lahko povežeš vzporednice?:))
Da veš kako to gre in si zato tako zadovoljna ?[/quote]
Ne razumeš. Fizično delo osvobaja, kramp je bil prispodoba dela, garanja, izogibanja nedelu:). Vidim pa, da je pri ljudeh še veliko fore in da nekateri “neupravičeno” jamrajo, torej naj poskusijo še kaj drugega, a ne:).
Kaj ima to veze z mano?:)) Se ti zdi, da lahko povežeš vzporednice?:))[/quote]
Pišeš ful spraksirano, izkušeno, kakor da bi ti bil ponujen kramp že n krat :)[/quote]
:))) Glej, bog mojih rokic ni ustvaril za fizično utrudljivo delo:)))). Upam, da se zdaj ne bo usul plaz zgražanje, ker sem sarkastično direktna:))).
Glede na odzive bi rekel, da si Slovenija cisto zasluzi, da za trgovskimi, obcinskimi, itd pulti stojijo kisle kumarce. Tako kot politika, gre za obraz druzbe. Pa saj se vecina na vlaku nic kaj drugace ne obnasa.
Jaz bi dal Sloniji naziv Dezela kislih kumar. Hahaha.
Lahko mas milijon place pa bos globoko nezadovoljen, ker si preprican, da si zasluzis vec. Pa si “upravicen”, do “kislega” odnosa do “strank”? Lahko pa zasluzil premalo za lastno prezivetje, pa se bos se vedno nasmehnil ne le strankam, tudi vsakemu na cesti. Cisto stvar kulture.
Pišeš ful spraksirano, izkušeno, kakor da bi ti bil ponujen kramp že n krat :)[/quote]
:))) Glej, bog mojih rokic ni ustvaril za fizično utrudljivo delo:)))). Upam, da se zdaj ne bo usul plaz zgražanje, ker sem sarkastično direktna:))).[/quote]
A vsem ostalim, katerim namenjaš kramp, pa je bog ustvaril roke za fizično utrudljiva dela????
:))) Glej, bog mojih rokic ni ustvaril za fizično utrudljivo delo:)))). Upam, da se zdaj ne bo usul plaz zgražanje, ker sem sarkastično direktna:))).[/quote]
A vsem ostalim, katerim namenjaš kramp, pa je bog ustvaril roke za fizično utrudljiva dela????[/quote]
Tako ja…tebi bi prav privoščila malo švicanja, da ne boš več tako visoko pameten:).
Forum je zaprt za komentiranje.