Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj ste nekatere prodajalke tako mrke….in zdolgočasene

zakaj ste nekatere prodajalke tako mrke….in zdolgočasene

Tako je. Na silo ne moreš spremeniti ljudi.

Sem isto opazil. Kdor res razume tiste, ki delajo za minimalca ali kot prodajalke, ne bo pisal o tem, da imajo premalo dela in jim je treba naložiti še več. To je zame odsotnost empatije, ki je glavni razlog za probleme v današnji družbi.[/quote]

Sklepam, da je letelo name. Jst pa vidim še veliko fore pri ljudeh, ki jamrajo. O teh sem govorila in za te menim, da potrebujejo delo, ki bi zaposlilo um![/quote]

Ne blamiraj se se, prej si navijala za krampe, zdaj za umsko delo…..jejhata !

Potem pa se še potrudi in zamenjaj službo ter pojdi delat recimo v Hofer in se mi potem javi in povej, kako boš vsak dan nasmejana in ne boš jamrala…:)[/quote]

Kolk si smešen. Kot da je Hofer edini primer:))). Mene ne poznaš, torej spet pametuješ na pamet. Fajn, saj jst tut:).[/quote]
Koga od nas pa ti poznaš, pa neprestano pametuješ. Ali poznaš vse tiste ki jamrajo? Ali poznaš vse razloge zakaj jamrajo. Ne rabiš odgovarjat, ker mi je itak dovolj tvojega blebetanja, ki nima ne repa ne glave.
Kar se morda ti trudiš je kako najbolje prodati svojo koščeno rit, da bi imela polno piz.do in lahko pametovala o drugih ljudeh kako naj garajo in za to ne dobijo primernega plačila.

ne ločiš kulture od prisile..v ZDA se trgovke in receptorke smejijo ker so v to prisiljene, .in ja stvar kulture ter percepcije[/quote]
Branjevko na trznici nisce v nic ne sili. Panekje prevladujejo take z nasmeskom, drugje pa kisle kumare.

Jaz si ne želim milijonov in marsikdo ne. Saj se niti ne gre za to, ker je to spet neko pretiravanje.
Vedno lahko najdemo nek dober razlog in vedno lahko najdemo nek slab razlog za naše stanje.
Bistvo je v tem, da kot družba zaradi napačnih odločitev in zgrešenega sistema nazadujemo in padamo v neko depresijo.
In danes lahko ljudem nalepiš plakat, kjer piše da naj bodo srečni, ker imajo kje spati in niso lačni…Jutri jim boš moral nalepiti že to, da naj bodo srečni, ker lahko grejo po hrano na RK…Pojutrišnjem že to, da so lahko srečni, ker jim država nudi brezplačne šotore, da imajo kje spati…Štekaš ?

Čuden in popolnoma neumesten komentar. Kažejo se posledice druženja z napačnimi osebami. S kom si, takšen si…. Škoda Calypso[/quote]

Najbolje, da še pričneš trditi, da še nikdar nikogar nisi spravil v slabo voljo in žalost. Škoda, da se imaš za to, kar nisi.[/quote]
Ti pa raje molči, ker če nimaš kaj pametnega povedat, tu s strani ne rabiš podje.bavat..

ne ločiš kulture od prisile..v ZDA se trgovke in receptorke smejijo ker so v to prisiljene, .in ja stvar kulture ter percepcije[/quote]
Branjevko na trznici nisce v nic ne sili. Panekje prevladujejo take z nasmeskom, drugje pa kisle kumare.[/quote]
Kako veš, da je nihče v nič ne sili ?
Mogoče se čuti dolžna tam stati, da preživi.

Branjevko na trznici nisce v nic ne sili. Panekje prevladujejo take z nasmeskom, drugje pa kisle kumare.[/quote]
i je zmanjkalo primerjav z ZDA? In si se kot predsednik poslužil še branjevk? Pozabil si še na rudarje in smetarje… tudi z njimi se je bednik od predsednika družil…

Potem pa se še potrudi in zamenjaj službo ter pojdi delat recimo v Hofer in se mi potem javi in povej, kako boš vsak dan nasmejana in ne boš jamrala…:)[/quote]

Kolk si smešen. Kot da je Hofer edini primer:))). Mene ne poznaš, torej spet pametuješ na pamet. Fajn, saj jst tut:).[/quote]
Seveda ni edini primer. In ravno to je problem, ker ni edini primer. Ampak jih je vedno več.

Repliciram pa tvojim izjavam ne temu, kako ti živiš ali ne živiš.:)

Najbolje, da še pričneš trditi, da še nikdar nikogar nisi spravil v slabo voljo in žalost. Škoda, da se imaš za to, kar nisi.[/quote]
Ti pa raje molči, ker če nimaš kaj pametnega povedat, tu s strani ne rabiš podje.bavat..[/quote]

Gobcanja mi ne moreš preprečiti. Napisala sem natanko to, kar si mislim (pametna res nisem, torej me ne beri).

Naj vas vse spomnem, da NASMEH NIKOGAR NIC NE STANE! Marsikomu pa lahko polepsa dan. Dokler boste zagovarjali kisle kumare jih kar uzivajte. So drzave, kjer so ljudje ponosni na svojo prijaznost. Slovenija ocitno ni med njimi. So be it…

Ti pa raje molči, ker če nimaš kaj pametnega povedat, tu s strani ne rabiš podje.bavat..[/quote]

Gobcanja mi ne moreš preprečiti. Napisala sem natanko to, kar si mislim (pametna res nisem, torej me ne beri).[/quote]
Če repliciraše mene, bom bral. Če pa nisi pametna pa me ne repliciraj in te ne bom bral. Prav?

Ne razumeš kaj želim povedati. Ne gre se za zagovarjanje kislih kumaric, ker bi to bil čisti izraz neke zlobe.
Gre se za to, da je bedno gledati, kako se nekdo smeji na silo, ker to ukaže tvoj šef.
Zato nasmeh lahko veliko stane. Stane to, da se človek pretvarja in spreneveda. Da skriva resnične probleme in se zaradi tega, ker nima ravno neke izbire, v sebi počuti vedno bolj bednega in žalostnega.
Seveda pa to ni način za reševanje težav.

Gobcanja mi ne moreš preprečiti. Napisala sem natanko to, kar si mislim (pametna res nisem, torej me ne beri).[/quote]

To napiše nekdo ki je meni napisal naj ”vozim” ker me ni nič vprašala….. na javnem forumu 🙂

dvojna merila ftw!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če repliciraše mene, bom bral. Če pa nisi pametna pa me ne repliciraj in te ne bom bral. Prav?[/quote]

Tebi je očitno res namen, da se od tu umaknem – kaj boš imel od tega?

To napiše nekdo ki je meni napisal naj ”vozim” ker me ni nič vprašala….. na javnem forumu 🙂

dvojna merila ftw![/quote]

Seveda te nisem nič vprašala, oglašal si se v nečem, kjer me tvoje mnenje ni zanimalo; če so to zate dvojna merila pa naj bo.

Jaz si ne želim milijonov in marsikdo ne. Saj se niti ne gre za to, ker je to spet neko pretiravanje.
Vedno lahko najdemo nek dober razlog in vedno lahko najdemo nek slab razlog za naše stanje.
Bistvo je v tem, da kot družba zaradi napačnih odločitev in zgrešenega sistema nazadujemo in padamo v neko depresijo.
In danes lahko ljudem nalepiš plakat, kjer piše da naj bodo srečni, ker imajo kje spati in niso lačni…Jutri jim boš moral nalepiti že to, da naj bodo srečni, ker lahko grejo po hrano na RK…Pojutrišnjem že to, da so lahko srečni, ker jim država nudi brezplačne šotore, da imajo kje spati…Štekaš ?[/quote]

Dokler spiš na toplem in nisi moker, ter nisi lačen in žejen in da nisi bolan nimaš kaj za držat kisle čobe…..

nasmeh te ne stane nič kot je dejal Dater…. polepša pa lahko dan marsikomu!

Saj pravim, drugač pa ma vsaka prodajalka opcijo da odpoved vrže pred šefa in z nasmeškom odide….

Če ji je služba v tako ”nesrečo”

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

dvojna merila ftw![/quote]

Seveda te nisem nič vprašala, oglašal si se v nečem, kjer me tvoje mnenje ni zanimalo; če so to zate dvojna merila pa naj bo.[/quote]

mene tvoje mnenje nikjer ne zanima pa se vseeno oglašaš 🙂

Saj to ni res….

Seveda te nisem nič vprašala, oglašal si se v nečem, kjer me tvoje mnenje ni zanimalo; če so to zate dvojna merila pa naj bo.[/quote]

mene tvoje mnenje nikjer ne zanima pa se vseeno oglašaš :)[/quote]

Ne beri me.

Razlogov, zakaj je kdo nezadovoljen je lahko ogromno. mogoče niti ni razlog služba. Mogoče ima doma probleme…Mogoče se ne počuti dobro…Mogoče je nezadovoljena, ker ne najde pravega moškega. 🙂
Zato tvoja ideja, da bo več dela rešilo težave in jamranje, večinoma ne velja.
To še posebej ne velja za tiste ljudi, ki res delajo. Recimo ljudje v proizvodnji, pa trgovke…
Rešitev je pa za razne pisarniške fikuse, ki jamrajo zaradi dolgčasa.

In dokler še to imamo, se nimamo kaj pritoževati nad politiko in sistemom ter smo lahko hvaležni vladi, da nam to omogoča ?
Pa čeprav nam bodo makaroni, pa riž, ki jih bomo dobili na RK že lezli ven skozi ušesa. 🙂

In danes lahko ljudem nalepiš plakat, kjer piše da naj bodo srečni, ker imajo kje spati in niso lačni…Jutri jim boš moral nalepiti že to, da naj bodo srečni, ker lahko grejo po hrano na RK…Pojutrišnjem že to, da so lahko srečni, ker jim država nudi brezplačne šotore, da imajo kje spati…Štekaš ?[/quote]

Dokler spiš na toplem in nisi moker, ter nisi lačen in žejen in da nisi bolan nimaš kaj za držat kisle čobe…..

nasmeh te ne stane nič kot je dejal Dater…. polepša pa lahko dan marsikomu!

Saj pravim, drugač pa ma vsaka prodajalka opcijo da odpoved vrže pred šefa in z nasmeškom odide….

Če ji je služba v tako ”nesrečo”[/quote]
Čaki ali nisi ti tisti, ki je nezadovoljen s to državo in komaj čaka da gre v tujino???

Če repliciraše mene, bom bral. Če pa nisi pametna pa me ne repliciraj in te ne bom bral. Prav?[/quote]

Tebi je očitno res namen, da se od tu umaknem – kaj boš imel od tega?[/quote]
Spet ste se skregali. 🙂
Malo nasmeha, saj pa nič ne stane. 🙂

Čudno, kako hitro izginejo nasmeški 🙂
Pa tako nam bojda polepšajo dan, in bojda nič ne stanejo…

Saj se strinjam s tem. Zanima me le še ali se v teh državah tudi lahko pohvalijo s približno tako visokim deležem nesposobnih delodajalcev in managerjev kot se lahko pohvalimo pri nas.

Tebi je očitno res namen, da se od tu umaknem – kaj boš imel od tega?[/quote]
Spet ste se skregali. 🙂
Malo nasmeha, saj pa nič ne stane. :)[/quote]

Se ne kregam, povem tako kakor je, (čeprav s tem tvegam, da sem (za nekatere) kura in neumna ipd.). Resnica boli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close