Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj si želite imeti otroke?

Zakaj si želite imeti otroke?

Glede super očetov preberi Margotine zapise.
Tule gor tisti, ki pišejo o krasotah imeti otroke, visijo tule gor non stop. Kdaj imajo čas za otroke? Ali so tule gor sami stari in imajo vsi že otroke na faksu? Ne verjamem. Ali so zanič starši ali pa otrok sploh nimajo. Vseeno pa pametujejo o otrocih.
Eh, ja, res ne vem kje živiš. Vsaka samska brez otrok nad 30 je na tapeti kdaj bo imela otroke. Teženje od sorodnikov, teženje v službi od sodelavcev, teženje od sosedov. Da ne govorimo, če ženska na netu omeni, da ne bo imela otrok. Pljuvanje na polno. Ali pa se najde recimo moderator foruma, ki seveda takoj vse, ki nimajo otrok označi za razvajene, psihično motene in tako naprej. Standardna procedura. Ja, žaljivke, zmerjanje z jalovko, zmerjanje z egoistoko, z razvajenko in tako naprej.

Skela, posebej zate en link, kjer se obtožuje ljudi, ki nimajo otrok:
http://med.over.net/forum5/read.php?27,7284404

in zakaj “tiste druge” motijo ti? Koliko jih je med njimi, ki take šibkosti niso prepoznali v sebi?[/quote]

Ker ne privoščijo drugim veselja. Ker se zgražajo nad vsem, kar osrečuje druge. To so nesrečni ljudje, konstantno nezadovoljni.[/quote]

Za katere zdaj to velja? Prve ali druge? Morda pa le kar za oboje?

http://med.over.net/forum5/read.php?27,7284404%5B/quote%5D
Meni se zdi, da se bolj norčujejo iz tistih, ki jih imajo. Verjetno pa je nerazumevanje kar obojestransko.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Torej deluješ kot reklama za McDonalds?

Marko, ne dojameš a ne? link je odprla oseba, ki sprašuje kakšen je smisel življenja tistih, ki nimajo otrok. Ni čudno, da je dobila odgovore kot jih je dobila. Bistvo pa je v temi, ki jo je odprla. Prepričanost, da ni smisla življenja, če nimaš otrok.

Starši sigurno nimajo časa viseti non stop tule gor. Razen, če so podn od staršev.[/quote]

In kje so otroci čez dan? Si že slišal za vrtce, šole, fakse?
In kje so otroci zvečer? Bojda spijo, a ne.
Spet en nov buhtelj…[/quote]
Ne pametuj butara… s svojo naduto arogantno ritjo… ker z glavo itak ne moreš

http://med.over.net/forum5/read.php?27,7284404%5B/quote%5D

No, jaz tam vidim tudi kar veliko žaljenja in obtoževanja tistih, ki otroke imajo.
Jaz vidim eno ogromno zagrenjenost v tej odločitvi….če ne bi bilo slabega občutka in
bi bili res sprijaznjeni s svojo odločitvijo (ki je zaradi mene komot čisto pravilna in je ne obsojam)
potem ne bi tako občutlijvo reagirali na vsako vprašanje o otrocih….saj to ni vedno “napad”, pa
“žaljenje”…lahko gre za normalno radovednost…
Torej najprej prepričaj sebe, da imaš prav iz pravih razlogov, potem bodo tudi vprašanja in pripombe
(ker to večinoma so, res preračunanih žaljivk je komaj kaj) neškodljivo zdrsnila mimo…

In kje so otroci čez dan? Si že slišal za vrtce, šole, fakse?
In kje so otroci zvečer? Bojda spijo, a ne.
Spet en nov buhtelj…[/quote]
Ne pametuj butara… s svojo naduto arogantno ritjo… ker z glavo itak ne moreš[/quote]

Ne moreš, da ne bi. Kažeš svoj pravi obraz. Ja, to si ti.

Skela, ti res ni jasno, da je bila ta tema na linku odprta z namenom napada na ljudi brez otrok? Samo potem se avtorici ni ravno obneslo. Je, pa to standardno, da razno razni ljudje težijo nam, da smo grozni, ker nimamo otrok. Poglej kaj robi piše v tej temi.

Ne, to mi pa res ni jasno.
Če gre nekdo popolnoma nepristranski brat od začetka do konca, je 80% zapisov (ali celo več) takih,
ki napadajo odločitev za imeti otroke.
Kje ti vidiš ravno obratno?

Skela, počasi še enkrat: temo je avotorica odprla, ker je hotela napadat ljudi, ki ne želijo otrok. Razumeš? No, njej podli nivo pa so začutili drugi in ji vrnili milo za drago. V samoobrambi so ji vrnili, kar je iskala. Sicer je verjetno upala,da si ji bodo ostali starši pridružili in pljuvali po nestarših pa se je malce zmotila.

Veš kolikokrat sem bila jaz v reali že tarča takih podlosti? Težijo na polno, vse tercialke sploh. In verjemi, da vsaka tema odprta na ta račun prav vabi, da se vrne tistim, ki nam težijo.

Torej deluješ kot reklama za McDonalds?[/quote]
Kakor komu. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Še tebi, ravno tako počasi…..kako pa to “veš” ?
Jaz iz napisanega tega ne vidim….kaj je pa kdo “hotel”, se pa lahko dajemo do nezavesti…
Pa vidim, da je objektivnost že šla pa pa…in se ne bova več dolgo pregovarjal(a)i….
Podlosti? Tercialke? Težijo?
Te bom kar pustila v tvojem paralelnem vesolju…uživaj…

Ja, to je njeno prepričanje, očitno si ne predstavlja svojega življenja brez otrok. Malo je že pozabila, da jih ni imela od nekdaj. :)) To še ne pomeni, da morajo vsi tako živet.

Ne pametuj butara… s svojo naduto arogantno ritjo… ker z glavo itak ne moreš[/quote]

Ne moreš, da ne bi. Kažeš svoj pravi obraz. Ja, to si ti.[/quote]
Kakšen obraz kažem tebi..mi je popolnoma vseeno. Si le nekdo v navideznem svetu. Kar daješ to dobiš, zato se ne pritožuj

Ne moreš, da ne bi. Kažeš svoj pravi obraz. Ja, to si ti.[/quote]
Kakšen obraz kažem tebi..mi je popolnoma vseeno. Si le nekdo v navideznem svetu. Kar daješ to dobiš, zato se ne pritožuj[/quote]

Oh joj…ti veš čas brundaš. Zdaj pa šc šc.

Jaz iz napisanega tega ne vidim….kaj je pa kdo “hotel”, se pa lahko dajemo do nezavesti…
Pa vidim, da je objektivnost že šla pa pa…in se ne bova več dolgo pregovarjal(a)i….
Te bom kar pustila v tvojem paralelnem vesolju…uživaj…[/quote]

Daj enkrat svoje plašnice dol in zaživi v realnosti. Mogoče boš videla, da ni svet tako rožnat kot ga ti vidiš.

Hehe, plašnice imajo običajno tisti, ki ga vidijo zlobnega ves čas. :))

Hehe, plašnice imajo običajno tisti, ki ga vidijo zlobnega ves čas. :))[/quote]

Kaj si želel s tem povedat? Mogoče ti samo pozornosti manjka pa me malo citiraš?

Te bom kar pustila v tvojem paralelnem vesolju…uživaj…[/quote]

Daj enkrat svoje plašnice dol in zaživi v realnosti. Mogoče boš videla, da ni svet tako rožnat kot ga ti vidiš.[/quote]

Svet niti najmanj ni rožnat.
Je pa v glavnem lep. Stvar je v dojemanju, v odsotnosti strahu in predsodkov…
Če ga pa hočeš videti črnega, ti nihče ne brani….to je tvoja “realnost” in do nje imaš vso pravico.
Prav posebno zabaven in srečen obstoj pa to ni.

Skela, snemi rožnata očala.

Hehe, plašnice imajo običajno tisti, ki ga vidijo zlobnega ves čas. :))[/quote]

Kaj si želel s tem povedat? Mogoče ti samo pozornosti manjka pa me malo citiraš?[/quote]

Da nam je iskreno žal, da imaš ti slabe izkušnje.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margot, ti pa še posebej snemi rožnata očalca.

Sem jih že…zdaj si ti na vrsti, da snameš črna…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close