Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj si želite imeti otroke?

Zakaj si želite imeti otroke?

Ne štekam….a niso ravno ženske tiste, ki moške vedno s pištolo prisilijo v to, da se sprijaznijo
z otroci?
Po tej logiki bi morale biti potem take najbolj oblegane….

Ne štekam….a niso ravno ženske tiste, ki moške vedno s pištolo prisilijo v to, da se sprijaznijo
z otroci?
Po tej logiki bi morale biti potem take najbolj oblegane….[/quote]

Haha, tole ti pa delno(!) lahko potrdim, saj se je že večkrat zgodilo, da je kak tip glede tega, da ne bom imela otrok, komentiral nekaj v smislu “ko bi le moja tako razmišljala”…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

z otroci?
Po tej logiki bi morale biti potem take najbolj oblegane….[/quote]

Haha, tole ti pa delno(!) lahko potrdim, saj se je že večkrat zgodilo, da je kak tip glede tega, da ne bom imela otrok, komentiral nekaj v smislu “ko bi le moja tako razmišljala”…[/quote]

Se pravi da se morata dva prava najti pa vse štima.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Haha, tole ti pa delno(!) lahko potrdim, saj se je že večkrat zgodilo, da je kak tip glede tega, da ne bom imela otrok, komentiral nekaj v smislu “ko bi le moja tako razmišljala”…[/quote]

Se pravi da se morata dva prava najti pa vse štima.[/quote]

Ja. Jaz si ne predstavljam, da bi mi partner na vsake toliko težil, kdaj si bom že premislila… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close