Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj si želite imeti otroke?

Zakaj si želite imeti otroke?

O madonca, kje si pa to slišala? A se to dogaja pri nas? :DDD
To je pa res novica, sploh pri nas, kjer razpade vsaka druga zveza. In kjer otroci povečini živijo v sestavljenih družinah.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

ti že veš – – – aja ne, pri tebi vsaka prva 🙂

Spet si sfalil, ampak ti še kar poskušaj.:))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

naslednjič za osemenitev raje nastavi kakemu z off-shore-om v albaniji, bo več izkupčka 🙂

Jaz sem se že dolgo nazaj odločila, da ne bom imela otrok, razlogov za to odločitev pa tule gor nimam namena pisat. Se pa partner s to odločitvijo strinja že od začetka.

Hja, saj to, da jim ga vzamejo, ni edini način. Eni ga dajo prostovoljno. S tem ne mislim, da z lahkim srcem, upam si trditi, da vsaj večina ne, ampak izven registriranih postopkov prisilnega odvzema.

Mene pravzaprav nič ne napadajo. Marsikomu se zdi čudno, pa včasih je kdo malo zaskrbljen, ampak da bi me zmerjali, pa ne, no. Pa to povem med “svojimi” ljudmi, res blizkimi prijatelji/cami, in pred svojo in njegovo (tudi širšo) družino. Mogoče bi bilo kaj drugače, če bi se z verniki družila, ampak ne bom drezala vanje, dokler me pri miru pustijo. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ne ne, jaz sem ostal pri življenjski vrsti, ti si pa preskočil na mene osebno. Kar prepričaj se sam. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A zdaj bi se pa vsi morali zgledovati po teh? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Takega ima pa itak vsaka, ki se malo pohvali z njim a ne? :))

ojej, zdaj ti bo pa Robi pritisnil štempelj na katerem bo pisalo egoistka in sovaržanica otrok.

in zakaj “tiste druge” motijo ti? Koliko jih je med njimi, ki take šibkosti niso prepoznali v sebi?

Kaj vse človek ne prebere.
Ene ženske so dejansko prepričane, da so vsi očetje predani svojim otrokom. Bla bla bla. Moj oče me je od nekdaj sovražil, poniževal. Od čisto čisto prvih dni naprej.
Nisem edina, ki ima takega fotra. Ne pozabimo na očete-pedofile, na očete, ki zaplodijo otroka in grejo. Na očete, ki pretepajo svoje otroke. Ogromno je tega. Moj oče recimo pojma nima kaj počnem, kam sem hodila v šolo. Nič. Samo sovraži me in ponižuje. Jaz se pa držim stran od njega. Potem pa berem o tem kako so očetje blaženi do svojih otrok. Ja, eni so. AMpak ogromno jih pa čuti vse kaj drugega. Odprite si oči tiste ženske, ki vam to še ni jasno.

Pa bluzenje glede financ. Tudi jaz sem bila rojena očetu, ki ni želel otrok. Kakšne socialne razmere pa smo imeli pa raje ne povem. Katastrofa. Od začetka. In ne, ni fajn, ko vsi sošolci gredo na športni dan, izlet, ti pa nimaš. Ja, izločen si, če si reven otrok. Pa ne sanjat o tem, da si kaki skladi.

in zakaj “tiste druge” motijo ti? Koliko jih je med njimi, ki take šibkosti niso prepoznali v sebi?[/quote]

Ker ne privoščijo drugim veselja. Ker se zgražajo nad vsem, kar osrečuje druge. To so nesrečni ljudje, konstantno nezadovoljni.

Mene pa zanima zakaj GF, Marko in vama podobni nimate otrok, če toliko pisarite tule kako je to super?
Namesto na MON, hitro otroke delat. Aja, nimata s kom. Ja pa skupaj naredita to.

Take in podobne (zgoraj že opisane) izkušnje so komot razlog, zakaj se ti upira ustvariti družino.
Ne more biti pa razlog, da v zadevo poskušaš prepričati še ostale.
Ker izkušnje so lahko zelo različne, ne? Lahko ti zagotovim, da res obstajajo tudi dobri očetje, celo taki,
ki ob neprimerni materi sami skrbijo za več otrok in to delajo zelo dobro. Taki, ki bi za otroke naredili
čisto vse, ki so nežni, pozorni, potrpežljivi, vzpodbudni…
Je treba pač imeti oči odprte (in pamet vklopljeno), ko izbiraš partnerja in bodočega očeta svojih
otrok….saj nekateri znaki (alkohol, vzkipljivost, zapravljivost, neodgovornost) se že prej pokažejo,
ravno tako kot potrpežljivost, ljubezen, zmožnost preseganja lastnih želja…

Kdo ti je pa to povedal? :))

Nikogar ne prepričujem, da naj ima ali da naj ne ima otrok. Samo na bruhanje mi gre, ko eni pisarijo kako so vsi očetje oh in sploh super. Bla bla bla.
Na bruhanje mi gre, ko se ljudje hvalijo kako super je imeti otroke pa jih vidiš, da visijo na netu non stop. Zakaj imajo pa otroke, če jim je net ljubši kot otroci?
Predvsem pa mi gre na bruhanje ob ljudhe, ki na polno težijo, če ženska nima otrok. Da ne govorim kake vse žaljivke mora požreti ženska, če oznani, da ne bo imela otrok. Tercialke so seveda najhujše.
Saj ni važno kakšen starš si, samo, da si starš pa si že večvreden od vseh ostalih nestaršev. Tudi, če otroku nimaš za jesti dati in samo čakaš, da država da. Ubogi otroci.

Naj te še naprej firbec matra in naj ti zraste veeeelika rit.

Kdo ti je pa to povedal? :))[/quote]

Starši sigurno nimajo časa viseti non stop tule gor. Razen, če so podn od staršev.

Naj te še naprej firbec matra in naj ti zraste veeeelika rit.[/quote]

Vprašanje je bilo retorično. Ni bilo mišljeno, da odgovoriš. Samo komentar na tvoje brezvezeno pisarjenje v tej temi.

Kdo ti je pa to povedal? :))[/quote]

Starši sigurno nimajo časa viseti non stop tule gor. Razen, če so podn od staršev.[/quote]

In kje so otroci čez dan? Si že slišal za vrtce, šole, fakse?
In kje so otroci zvečer? Bojda spijo, a ne.
Spet en nov buhtelj…

GF, vprašanje je bilo retorično. Zakaj se tako usajaš?

Verjetno res živimo v paralelnih vesoljih.
Nihče v mojem vesolju ne trdi, kako so vsi očetje super.
Nihče v mojem vesolju, ki ima majhne otroke, ne visi na netu non stop.
Nikoli v življenju nisem srečala nikogar, ki bi komu težil, ker nima otrok, Niti enkrat.
Celo žaljivke? Kakšne pa? Jaz še nobene nisem slišala, sploh si ne predstavljam, kaj lahko rečeš…
Če bi bilo v mojem vesolju tako črno, kot ti slikaš, bi se šla sterilizirat še danes….

Vračam žogico. To ni usajanje, če sem bila izzvana. Kaj se pa tolk razburjaš? Retorika ni zate, ti rečem.

Povedala je pa pravilno. :))

Verjetno res živimo v paralelnih vesoljih.
Nihče v mojem vesolju ne trdi, kako so vsi očetje super.
Nihče v mojem vesolju, ki ima majhne otroke, ne visi na netu non stop.
Nikoli v življenju nisem srečala nikogar, ki bi komu težil, ker nima otrok, Niti enkrat.
Celo žaljivke? Kakšne pa? Jaz še nobene nisem slišala, sploh si ne predstavljam, kaj lahko rečeš…
Če bi bilo v mojem vesolju tako črno, kot ti slikaš, bi se šla sterilizirat še danes….[/quote]
Razlika med nami je predvsem ta, da eni večinoma poudarjamo pozitivne izkušnje (pri tem pa se zavedamo, da obstajajo tudi negativne), drugi pa poznajo le negativne in pozitivnih ne razumejo oziroma vanje ne verjamejo najbolj. In tu se potem vedno zalomi. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close