Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj se moški bojijo samozavestnih, uspešnih žensk?

Zakaj se moški bojijo samozavestnih, uspešnih žensk?

Ne razumem tega na tak nacin. Povdarjena samozavest me spomni na zgodbico iz prvega razreda o snezeni kepi ki se je skotalila po pobocju in postajala vse vecje in vecje vse dokler se ni zaletela v drevo 🙂

Replay. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ko sem bil se cisto majhen fantek (ja tudi to se je nekoc zgodilo) smo zenskam ki so delovale samozavestne rekli: ta je pa vazna 🙂 In varianta prevzetnost in pristranost v meni povzroci samo kineticen odboj. Sorry stara sola: skromnost je lepa cednost. Samozavest-nekdo misli da je nad mano, da nisva v isti ligi. Le kaj naj pocnem s tako osebo.
Vem mislila si da ti bom sel naproti da bom serivral opis ki si ga nekateri zelijo slisat. Ampak izjema je spet izjema 🙂

Kdor misli, da so samozavestni ljudje nad njim, naj se vpraša zakaj tako razmišlja.

Meni naproti? Jaz sem vse, kar si ti ne želiš. Torej od tebe ne morem prav dosti slišati. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tako je, ženska mora biti “mačkotina” in ne domina. :)))
Bolj ostre “mamice”, da dobijo po ritkici, se ve, kakšni fantki so to.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sam ne mislim da so 🙂 Nekdo drug si to domislja 🙂

Je tako hudo? Sam nimam problema s kritikam. Preprosto ljudje smo si zelo razlicni. Nekdo bo rekel: uaaaaaaaaa tista zenska, samostojna, emancipirana, drzna, drugacna, sijoca, lepa. Napolni prostor z energijo, svezino -moram k njej. Moski 111 pa: oh ja. Promotorka, egoizma in samovsecnosti, siormasno bitje ki vidi le samo sebe 🙂

“Samozavest pomeni občutek sposobnosti. Samozavestni smo, ko verjamemo vase, ko smo notranje naravnani tako, da imamo občutek zaupanja v lastne sposobnosti, kvalitete in presojo. Samozavest nam daje pogum, da se spoprimemo z življenjskimi izzivi. Samozavest nima nič opraviti z dogajanjem v zunanjem svetu. Resnična samozavest se ne gradi na podlagi tega, kaj počnemo, ampak na podlagi zaupanja v svoje notranje sposobnosti, da lahko naredimo vse, kar si želimo. Temelji na zaupanju vase ter na rezultate, ki jih bomo ali ne bomo dosegli. Samozavestni ljudje se lotijo izziva kljub morebitni možnosti, da doživijo zavrnitev ali poraz. Neuspehe in poraze vidijo kot priložnost za učenje. Samozavestnejši ljudje lažje sklepajo prijateljstva, so srečnejši v ljubezni, izpolnjujejo zastavljene cilje in bolj uživajo v življenju.”

[img]http://www.nezasvojen.si/wp-content/uploads/2010/10/Samospo%C5%A1tovanje_slika.png[/img]

A ti to mene kritiziraš? Na osnovi česa pa?

Razmisljam s svojo glavo-ne sprejemem dog zaradi njih samih.

Zelo jedernato. 🙂

Nisem te kritiziral. Saj pravim da ima vsak svoja prepricanja, sistem vrednotenja in moralna nacela. Kot bi dejala Bibita sem tista bela ovcka ki mu le par crnih lisi kvari sicer dobro povprecje 🙂

[img]http://outpost81.com/Snoopy_Ping_Pong_3.jpg[/img]

Ja ja eni ste beli, drugi smo pa črni. 🙂 Buuuu….

Hvala Goldi… črnih žogic je zmanjkalo. ;))))))))

Upam da bosti toleriarale-saj ni bilo prehudo 🙂 Vecina vam bo tako ali tako pokimala. Ampak ta moj jezik da vedno povem kar mislim. Ne to pri zenskah ni pametno dejanje 🙂 Zato je bolje da sem na distanci in tiho ter samo prebiram in se neznasko zabavam ko se izvajajo igrice moski-zenske.

Vsak ima svoja merila in lasten detektor všečnosti, kaj je za njega “taka in taka” ženska ali “tak in tak” moški, ki ima točno določene zaželjene lastnosti, ki se nam zdijo privlačne. Lahko nekdo nazven deluje recimo samozavestno, pa to sploh ni, ali obratno. Tu je toliko slepil, s katerim nam postreže in nas tudi zlahka za nos potegne lastna psihologija oz. sama narava. Nekoč sijoča in samozavestna ženska ali moški ti lahko po nekaj letih začne komot najedati, presedati – in to , kar ti je bilo prej privlačno, ti je sedaj odbojno in moteče, se ti lahko naenkrat zdi aroganten, svojeglav, avtoritaren…. Se razidejo/ločijo In spet se taki potem zelo pogosto vrtijo v istem krogu X ponavljajočih se partnerstev z določenim vzorcem, kjer se jim zdi, da se jim sreča v ljubezni vedno izmakne le za las, da pa naslednjič “bo tapravo” – in že so v lovu za novimi “samozavestnimi” osebki. :))

Ali pa pametnih argumentov. 🙂

Meni je všeč izražanje mnenj, ne maram prikimavanja, ker se običajno za tem nekaj skriva…ali kimajoči ni iskren, se boji izraziti svoje mnenje ali se mu enostavno ne da razmišljati ali dejansko nima svojega prepričanja oz. mnenja ali pa se zares strinja z našim konceptom:)). Skratka, dobrodošla različnost:).

Matjaži pa kaj ti ješ, da si tako pameten? 🙂

heheh … Japke, kaj pa drugega? Ampak domače! 😀
Mater, kako sem lepo to napisal, moraš vseeno priznati, a ne? 😀

Priznam. 🙂

Evo, lep primerek, kako si nekdo s filanjem ega krepi samozavest. Samo ali je to res tisto pravo?:)

Hvala, ne veš, koliko mi to pomeni. :)))

Ma Matjažek se heca. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close