Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?

Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?

Kdo pri zdravi pameti bi šel s katerokoli na MONu na pijačo, sploh od teh rednih, to je ja samomor.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kdo pri zdravi pameti bi šel s katerokoli na MONu na pijačo, sploh od teh rednih, to je ja samomor.[/quote]

Khm, khm… da jo povabiš na pijačo ne rabiš pameti. Rabiš jajca.
Pa saj ti jo ni treba takoj oženit no… tko da s samomorom malce počakaš. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Kdo pri zdravi pameti bi šel s katerokoli na MONu na pijačo, sploh od teh rednih, to je ja samomor.[/quote]

Pa saj ti jo ni treba takoj oženit no… tko da s samomorom malce počakaš. :-))[/quote]

Če želim zapravit nekaj ur svojega lajfa, to bolje naredim v oštariji ali ob igranju igric……… no lahko grem tudi v lokalni disko, tiste 15 letnice tam so na nivoju MONovk 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa saj ti jo ni treba takoj oženit no… tko da s samomorom malce počakaš. :-))[/quote]

Če želim zapravit nekaj ur svojega lajfa, to bolje naredim v oštariji ali ob igranju igric……… no lahko grem tudi v lokalni disko, tiste 15 letnice tam so na nivoju MONovk :)[/quote]

Tvoj lajf… tvoja pravila :-))

Recimo jaz ne bi pričakoval, da mi tukaj najprej seštrika nogavice, kapo in pulover, da bi se ji približal s povabilom na pijačo.
Čist tko off the record… osebno … vse se mi zdijo po pisanju cool ženske.
Tko da vi dedci zamujate priložnosti. :-))

Bodo prileteli drugi konkvistadorji in kolonializatorji… vam pa še vedno ostanejo video igrice. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Sem že šel večkrat, pa sem še vedno živ. 🙂

Kako pa boš določil kdo je bolj in kdo manj pameten ? 🙂

Lahko je. Vendar sta ponavadi oba nekje na istem nivoju.
Tista oseba, ki za drugo trdi, da je neumna, je prav tako neumna ali pa še bolj neumna od druge, če živi z neumno osebo in ni sposobna najti kaj bolj pametnega 🙂

A sem napisal da bi kdorkoli umrl? No ja, morda od dolgočasja, po drugi strani pa ne upam zatrdit da si ti pri zdravi pameti 🙂

Zelo tehtno in težko vprašanje. Lahko izberemo dve dokaj relevantni poti, prva je IQ test, kjer je verjetnost enakega IQja po opravljeni preiskavi partnerjev zelo majhna in da vsaj teoretično rešitev kdo je manj in kdo bolj (na papirju) druga pot je, pa subjektivna ocena, ker čeprav pristranska je edina važna, torej kako se počuti partner o partnerju. Obe imata prednosti in pomankljivosti, sta pa dober približek.

Jap, tale izgovor je zelo dober, češ da je neumen tisti ki živi z osebo za katero ve da je neumna ker ni sposoben najti kaj bolj pametnega. Nekoga imaš namreč rad kljub njegovi ne-umnosti ker je dober kot oseba, samo pač zabit kot noč……….. ti(nekdo) pa si lahko inteligenten itd………

To tvoje poudarjanje, da sta oba nekje na istem nivoju ne vzdrži, ker s tem predpostavljaš, da bi ob analizi, pokazalo pri vseh parih zelo sličen IQ ki bi nihal maksimalno kakšen odstotek ali dva…….

Kar pa ne verjamem.

Srčno upam, da jih konolizirajo tak fejst, da ne bodo mele časa bluzit po MONu…. samo še dobro da upanje umre zadnje

Raje do konc lajfa video igre, kot pa katerokoli izmed rednih MONovk 🙂

Imaš prav. Obstajajo tuid neuspešni poskusi samomora. 🙂
Pa res je tudi, da mogoče res nisem pri zdravi pameti.
Seveda je pa odvisno katera pamet določa moje zdravje. 🙂

Veš pa, da IQ test ni ravno relevanten za podajanje sposobnosti partnerja.
V odnosu se ne rešujejo le logični ali matematični problemi, ampak predvsem marsikaj drugega. 🙂
Zato lahko nekdo z nadpovprečnim IQ v odnosu deluje precej neumno.

Ne verjameš, ker si se preveč fokusiral le na IQ, ki pa nima neke poglavitne vloge.

To tvoje razmišljanje samo dokazuje, da je s samskimi moškimi na MON-u ornk nekaj narobe.

Če bi jaz bil samski, bi že kateri od samskih davnaj poslal ZS, če je za to, da greva na pijačo. OK, bi se videla v živo, kakšno rekla, če se ne bi prižgal kres kot za prvega maja pa zamenjala nicke na forumu pa gasa dalje preganjat dolgcajt.

Eni samski pa tenstate in gnetete da glava boli.
Ma tudi tolk vas zgleda ni v hlačah, da bi kateri poslali povabilo na pijačo.
Jao pacerji. :-))

K`maro – Femme like You

Vse kar zmorete “junaki”, je Mon-ke takve in onakve…[/quote]
Pa povabi potem kiro, če si tok želiš tega in te je tok v hlačah. Jst, če bom kiro povabil na kavo, bom tole, ki me že 2 tedna prepričuje, da se dobiva. Pa ni iz tega foruma, pa tud na netu je nisem spoznal.

Veš kako je to, dokler ne ”izumimo” bolj natančne meritve, je pač v uporabi najbolj natančno kar gre. Ni 100% relevantno, ampak definitivno bolj kot vse ostalo kar merimo na človeku in kar je priznano vseobče kot nek dokaj realen prikaz človeka.

Seveda lahko, zato pa sem povedal dve poti…… ti izbiraš subjektivno, ampak še vedno je glede na točko določeno za priemrejavo (v tem primeru je baza oseba sama) nekdo drug primerjan in če je slabši oz dosti slabši je pol pač neumen, ker ni absolutne meje.

Matkic, brez zamere, ampak zato, da zavrneš kakšno žensko, se ti mora najprej ponuditi, kajne?

Veš kako je to, dokler ne ”izumimo” bolj natančne meritve, je pač v uporabi najbolj natančno kar gre. Ni 100% relevantno, ampak definitivno bolj kot vse ostalo kar merimo na človeku in kar je priznano vseobče kot nek dokaj realen prikaz človeka.

Seveda lahko, zato pa sem povedal dve poti…… ti izbiraš subjektivno, ampak še vedno je glede na točko določeno za priemrejavo (v tem primeru je baza oseba sama) nekdo drug primerjan in če je slabši oz dosti slabši je pol pač neumen, ker ni absolutne meje.[/quote]
Bi se s tvojo razlago bolj strinjal, če bi za merilo izbral EQ.

Niti ne, no strogo slovnično tole kar si napisala morda res drži, da lahko zavrneš samo ponujeno, ampak lahko pa se grem korektno politiko in se popravim, samo za tebe, in napišem preventivno zavrnem, da prihranim čas, vsem.

Kolikor slisim in berem je na slovenskih portalih za spoznavanje bistveno vec moskih kot zensk. Predvidevam, da si vsaka dovolj motivirana utegne kaksnega najti. Koliko casa bo izbranec vztrajal je pa ze drugo vprasaje. :D[/quote]
Če pa je maloprej napisala “Vsak, ki svoje življenje daje na internet (na splošno od fb-ja in slik naprej) .
je zame bedak.”

Torej ne bo šla na noben slo portal.

Matkic, a si ti povsem prepričan, da nisi diplomiral na FDV? :))

Žal v tem kratkem času ki sem ga preživel v iskanju, nisem našel niti enega dokaza ki bi EQ teste postavil kot merodajne in ”državno” priznane……..

Torej, naprošam, da mi podaš nekakšne oprijemljive dokaze, ali lahko EQ test dobiš na papirju poštemplan po izpolnjevanju kot IQ teste, drugače je to vse saj veš kak, lari fari…… Nekako v rangu subjektivnosti.

Poglej Antilopo, kako se trudi za tvojo pozornost. Zgoraj ti pa napisala “da zavrneš kakšno žensko, se ti mora najprej ponuditi, kajne?”

Ponuja se ti, pa tečnari zraven, ker je ne šljiviš, haha

Žal v tem kratkem času ki sem ga preživel v iskanju, nisem našel niti enega dokaza ki bi EQ teste postavil kot merodajne in ”državno” priznane……..

Torej, naprošam, da mi podaš nekakšne oprijemljive dokaze, ali lahko EQ test dobiš na papirju poštemplan po izpolnjevanju kot IQ teste, drugače je to vse saj veš kak, lari fari…… Nekako v rangu subjektivnosti.[/quote]
Takšni testi se običajno skrivajo pod raznimi psihološkimi testiranji. Recimo pred službo, kjer si potem psiholog in delodajalec o tebi ustvari nek profil.
Na internetu je sicer kar nekaj takšnih testov, kjer si lahko preveriš svoj EQ, so pa seveda različni. Kot praviš, je v tem precej subjektivnosti, ker je odvisno od tega, kakšne lastnosti nekdo favorizira ali jih pri neki osebi išče, ker se pomembni za neko delovno mesto.
Prav tako, kot IQ testi, kjer je možno preverjati različne vrste logičnega razmišljanja.

Kakšna je tvoja EQ sposobnost, pa se najbolj pokaže v odnosih in ne vem, če bi ti visok EQ, ki bi ga pokazal morebitni partnerki, kaj koristil, da bi imel več šans. 🙂

Jaz jo, ker nisem še videl, da bi kdo odprl temo in pisal o tem, kar ti pišeš, da se dogaja. Ta drugo pa smo že prebrali. Drugače pa imaš prav, oboje je samohvala.[/quote]
Ocitno me spomin dosti bolje sluzi kot tebi. Tvoj problem..[/quote]
Ja potem ti pa ne bo težko povedat, kdo in o čem je odprl kakšno temo, kjer sej hvalil z banalnostmi, kot jim sam praviš. Jaz imam s tem res problem,imaš prav. :)) Mimogrede bi to lahko konkretno napisal že v prvem replayu, namesto, da si se pohvalil, kako dober spomin imaš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja poglej si ga ti no princa. Dva tedna da plazi za teboj, pa da si znuca kolena, ko te “prosi”, da se jo usmiliš. :)) No saj itak pravijo, da so sodobni moški…. totalno poženščeni. :-))

Jaz jih ne morem vabiti, ker sem v zvezi. No razen tega pa nočem hoditi samskim v zelje…

Če želim zapravit nekaj ur svojega lajfa, to bolje naredim v oštariji ali ob igranju igric……… no lahko grem tudi v lokalni disko, tiste 15 letnice tam so na nivoju MONovk :)[/quote]

Tvoj lajf… tvoja pravila :-))

Recimo jaz ne bi pričakoval, da mi tukaj najprej seštrika nogavice, kapo in pulover, da bi se ji približal s povabilom na pijačo.
Čist tko off the record… osebno … vse se mi zdijo po pisanju cool ženske.
Tko da vi dedci zamujate priložnosti. :-))

Bodo prileteli drugi konkvistadorji in kolonializatorji… vam pa še vedno ostanejo video igrice. :-))[/quote]

Watamaro to so zgodbice o lisjakih in kislem grozdju…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja poglej si ga ti no princa. Dva tedna da plazi za teboj, pa da si znuca kolena, ko te “prosi”, da se jo usmiliš. :)) No saj itak pravijo, da so sodobni moški…. totalno poženščeni. :-))

Jaz jih ne morem vabiti, ker sem v zvezi. No razen tega pa nočem hoditi samskim v zelje…[/quote]
Mja, vemo za take. Poštenjak, copatar, ki si ni sposoben dobit še kakšno za zraven, potem se pa tolaži kako je predan samo eni. Sej zato bi jih pa ti na forumu iskal, ker si v reali nisi sposoben zrihtat babe. Toliko o velikosti tvojih jajc 😀

Jaz jih ne morem vabiti, ker sem v zvezi. No razen tega pa nočem hoditi samskim v zelje…[/quote]
Mja, vemo za take. Poštenjak, copatar, ki si ni sposoben dobit še kakšno za zraven, potem se pa tolaži kako je predan samo eni. Sej zato bi jih pa ti na forumu iskal, ker si v reali nisi sposoben zrihtat babe. Toliko o velikosti tvojih jajc :D[/quote]

Če ti tko praviš, pa naj bo tko, kot si si sam naslikal v glavi “umetnik”. :-))

Na napačnega si se spravil kmetavzar. V manj kot sekundi te spravim na tla z zlomljenim nosom 🙂

Verjamem. Veliko jih tako misli. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close