Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?
OK… PMS…. te razumem. :-))
Aja, kje sem pa te žalil ali obsojal, če ugotavljam podrobnosti vedenja nekoga skozi njegovo pisanje?
promiskuitéta -e ž (ẹ) knjiž.
spolni odnosi z osebami drugega
spola brez omejitev, prepovedi:
promiskuiteta se širi / živeti v
promiskuiteti
Psihološko se pač razlaga kot nesposobnost čustvene povezanosti, čustvene globine, površinskosti odnosov z drugimi ljudmi, nestalnost razmerij…
Tudi narcisizem je v sklopu tega, ker narcisizem zahteva, da tak človek obeša dogodke na veliki zvon, da se pohvali pred drugimi – torej išče potrditev okolice, najpogosteje pa seveda naleti na neodobravanje, ker ljudje ne marajo domišljavosti. Saj si ti polno takšnih anekdot napisal, tudi banalne stvari, kaj sta jedla pred kinom z neko X punco, potem si prilepil spet sliko neke Y punce, potem si pisal, da ti je Tajka dala jabolko in podobno. :)[/quote]
Teoretiki se v praksi pogosto ne izkazete, ker teorijo enostavno preslabo obvladate. Hudic je v podrobnostih. Ne eno sem ti ze zgoraj ukazal.
Nekateri v vsaki drugacnosti od svoje/”prave” zvelicave poti vidite patologijo.
Spolna zdrznosti do poroke ueber alles, trdi One, ostalim gre le za seks. In kako vztrajno to ponavlja. Vmesne poti ni. Z ljudmi, ki vztrajajo v vezi brez poroke, je prav tako marsikar narobe. Se ena nestrpnost s povelicevanjem sebe.
Ti tukaj trdis, da ljudje, ki nam vsaj v nekem zivljenskem obdobju) vec pomeni uzivanje z vec spolnimi partnerji, kot trajna vezava na enega, nismo sposobni “čustvene povezanosti, čustvene globine”. Teoreticna skrajnost, ki je popolnoma skregana s zivljensko prakso.
Izbrani forumski resnezi imate vsakega, ki ne prisega na “resno zvezo”, za nezrelega razvajenega maminega sincka. Spet povelicevanje sebe in, kaj drugega kot, zalitev vsega ostalega.
Tekmovanje v povelicevanju in samohvali z banalnostmi kot je menjava zarnic, avtomobilskih gum, ipd je pogovor zrelih moz, a ne? Zgodba, da si v 24. urah obceval s tremi, pa je “narcisisticno obesanje dogodka na veliki zvon”, pravis. Prepoznas domisljavost?
Forumski puristi obsojate vse kar ni v skladu z vasim ozkoglednim prepricanjem. Vse kar presega vas vsakdan obsodite kot hvalo. Se najbolj pa vas motijo teme kjer ste najbolj bosi. Spolnost je le ena on njih. Predvsem ti in One nista nic drugega kot KSENOFOBA. In, ker smo tukaj sila razlicni ljudje, prav vasa xenofobija onemogoci kulturno debato.[/quote]
Bravo!
Fantje, prehitro vam pritisk naraste, če vam kdo požgečka ego. :-))
Ti raje žgečkaj svojo babo, zato jo verjetno maš. te ni sram, tako resen, pa s ezvečer tu z nami kregaš..[/quote]
Jaz se sploh ne kregam z vami. Kako vi to doživljate, je pa vaša stvar. :-))
Zanimivo je, kako so me ti modeli v sosednji temi napadli, ko sem obelodanil, da so oni vsi po vrsti svoje našli na netu. Njim je edina asociacija na pisanje na forumu “iskanje babe”. Če bi oni bili samski, bi to, ono..Kot da to koga zanima. Kaj če bi nehali nezainteresirano okolico obremenjevati s svojimi skritimi fetiši?
tolk strani ste nabili, pa še vedno niste prišli do bistva.
dobrih žensk se moški bojijo, zato jih ne ogovarjajo. recept za dobit KATEREGA KOLI moškega je zelo simpl – punca se mora naredit malo neumno (ne preveč), malo nemočno (spet ne preveč), in začet flirtat, potem pa kao izgubit zanimanje. po lastnih izkušnjah recept še NIKOLI ni zatajil 🙂
eh, spajderček 🙂 sem spedenala že marsikoga, od seksi 30-letnikov s postavami “iz revije”, preko 20-letnih ljubimcev (ki so bli, btw, čisto preveč otročji), do 50-letnikov.
trik je v tem, da moškega nategneš, da misli, da je v bistvu on žensko “ulovil”. jasno ga je treba nekaj časa pustit na trnih, da se malo muči in je posledično napol obseden. 🙂 v resnici pa ženska izbere 🙂 samo da vam ne potegne, da je to res 🙂 trenutno sem pa s tistim, ki mi najbolj paše. čez kako leto pa – kdo ve…
sem kar prepričana, da je bolj kvaliteten od tebe, recimo, ki si kao v “najboljših letih” 🙂
vzdržljiv je bolj kot ti, ki ne poznaš drugega kot pumpanje, ima ful seksi rjavo-zelene učke, lahko gre z mano na tek na smučeh, ne da bi umrl 😀 za seks velja isto. pere in kuha si sam (in to odlično), včasih pa še zame. zasluži pa tudi fajn, da mi ga ni treba vzdrževat.
niti enega razloga ni, da bi si namesto njega izbrala 30-letnega nesposobnega gumpca, ki ima za pokazat edino napumpane mišice, njegov življenjski dosežek je pa, da “je diplomiral in ima službo” (bedno, brez dvoma, ker za kaj več ni sposoben) 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.