Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?

Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?

Haha, vsakič, ko nekdo omeni seks, je Matjažko prvi, ki se začne zgražat 😀

seveda nisi, k pr teb kej tazga sploh ni možno…po tvoji samooceni si nekje absolutn vrh inteligence, tko da mislim, da tud nikol ne boš nabasu na tako…

razn če pogledamo bol realno… pač izven tvojga zornega kota…pol pa mislim, da je niti ni tko težko najt… (ampak zdej k sm tole napisala, bom spet najslabša, kr ti pač ne prenašaš resnice najbolš ane…)[/quote]
Kaj se pa ti tok sekiraš zame ? Kot da sem kdaj kje napisal, da si iščem pametno, lol

Še en fact : Prej si bom jst poiskal babo, kot ti deca. Razlog – Nisem tok zahteven. Ti bi pametnega, čednega, s šihtom, izobraženga, mldga, športnika, blah, blah, blah,…Medtem, ko jaz redno fu*am, ti čakaš kdaj te bo kdo povabil na kavo :))))[/quote]

ne vem kje si tele zahteve ujagu…namreč jst jih nism nikol spisala…. čist tko za info….

No, ja, tu so si bil kar od vseh po vrsti pošolan, ne samo od Matjažka….

Da se ti niso kokice zaletele?…. cccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No, ja, tu so si bil kar od vseh po vrsti pošolan, ne samo od Matjažka….

Da se ti niso kokice zaletele?…. cccccc[/quote]

Nekako tole so On_ Matjazko in ostali tukaj

[img]http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aRP6BNq_700b.jpg[/img]

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To pa verjamem, ker se verjetno družiš z ne preveč pametnimi ženskami.[/quote]

Žalostna ironija je, da on to misli resno. 🙂
Torej narcisizmu v takšni ekstremni obliki, se bo odzvalo malo žensk. Normalna ženska ne more živeti s partnerjem, ki misli, da je ona neumna, ali pa v najboljšem primeru manj pametna. Je kaj potrebno dodati k besedi otročje? 😀

Torej nekdo, ki ima izraženo tako visoko stopnjo samovšečnosti, lahko dobi le partnerja, ki ima zelo skrhano samozavest in samospoštovanje, ker le takšen ga bo pripravljena prenašati iz dneva v dan. Takšne prizadene vsaka malenkost (so izjemno občutljivi le za LASTEN potrebe in počutje) in zato niso sposobni prenesti nobene kritike. Njihov partner mora biti ogledalo njihovih projekcijskih želja (hvaliti ga morajo, poveličevati njihovo “izjemnost”…). Ker takšni ljudje niso sposobni resničnega čustvenega stika ne s partnerjem in ne z drugimi ljudmi (saj so vsi ostali drugega ranga), se najpogosteje zatekajo v:

– promiskuiteto oz. bežno spolnost s karseda številčnimi partnerji (npr. DX aka Dater)
– spolni cinizem (nasproten spol je zanič, vsi so mamini sinčki, ni dobrih moških ali žensk…)[/quote]
Matjazko, po moje si ti se najvecji narcis med nami. Samozavestnost tvojega psihoanaliziranja namrec dalec presega rezultate le tega. 😀
Kakorkoli ze, saj vem, da me rad zalis. Pa ce se v tak celofan zavijas. 😀

Ti je kdo ze povedal, da skopo nauceno teorijo v praksi se slabse apliciras? FYI, narcisi so izredno selektivni pri izbiri partnerjev, kar ni kompatibilno s tvojo “bežno spolnost s karseda številčnimi partnerji”.
Pa tega, da ni nic cudnega, ce en in isti clovek gre skozi taksne in drugacne faze v svojem zivljenju, se tudi se nisi naucil. 😀

Sicer pa je vsak poskus kulturne debate s podezeljskimi korenjaki brez sirine, ki sprejemate le svoj nacin zivljenja, vse drugo pa obsojate, cista zguba casa. S tem glorificiranjem resnosti, resnih zvez, itd ste ze bogu tecni.

Druzbo.pa mu dela On. Sex? Sex? Pravi bav bav. Junfer do poroke, ce ne ti gre samo seks po glavi. 😀

Druzbo.pa mu dela On. Sex? Sex? Pravi bav bav. Junfer do poroke, ce ne ti gre samo seks po glavi. :D[/quote]

To so večni drkamoži en oženjen drug pa pač ne, razlika je samo to, kdo ga nadira, mama ali žena in kdo pere cote

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Oh, koliko užaljenosti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Razen tista, ki je res neumna ali največkrat naivna, ker jo preslepi zunanji blišč in maska narsica. Na takšen način moški dobi potrditev, da so ženske res neumne. Seveda pa po drugi strani moški ne more shajati s takšno žensko, ker jo obsoja in je z njo nezadovoljen.

Kaj se zgodi potem, pa si lahko vsak odpre forum Mejna osebnostna motnja, kjer ženske “veselo” delijo svoje izkušnje s takšnimi tipi.

Žalostna ironija je, da on to misli resno. 🙂
Torej narcisizmu v takšni ekstremni obliki, se bo odzvalo malo žensk. Normalna ženska ne more živeti s partnerjem, ki misli, da je ona neumna, ali pa v najboljšem primeru manj pametna. Je kaj potrebno dodati k besedi otročje? 😀

Torej nekdo, ki ima izraženo tako visoko stopnjo samovšečnosti, lahko dobi le partnerja, ki ima zelo skrhano samozavest in samospoštovanje, ker le takšen ga bo pripravljena prenašati iz dneva v dan. Takšne prizadene vsaka malenkost (so izjemno občutljivi le za LASTEN potrebe in počutje) in zato niso sposobni prenesti nobene kritike. Njihov partner mora biti ogledalo njihovih projekcijskih želja (hvaliti ga morajo, poveličevati njihovo “izjemnost”…). Ker takšni ljudje niso sposobni resničnega čustvenega stika ne s partnerjem in ne z drugimi ljudmi (saj so vsi ostali drugega ranga), se najpogosteje zatekajo v:

– promiskuiteto oz. bežno spolnost s karseda številčnimi partnerji (npr. DX aka Dater)
– spolni cinizem (nasproten spol je zanič, vsi so mamini sinčki, ni dobrih moških ali žensk…)[/quote]
Matjazko, po moje si ti se najvecji narcis med nami. Samozavestnost tvojega psihoanaliziranja namrec dalec presega rezultate le tega. 😀

Ti je kdo ze povedal, da skopo nauceno teorijo v praksi se slabse apliciras? FYI, narcisi so izredno selektivni pri izbiri partnerjev, kar ni kompatibilno s tvojo “bežno spolnost s karseda številčnimi partnerji”.
Pa tega, da ni nic cudnega, ce en in isti clovek gre skozi taksne in drugacne faze v svojem zivljenju, se tudi se nisi naucil. 😀

Sicer pa je vsak poskus kulturne debate s podezeljskimi korenjaki brez sirine, ki sprejemate le svoj nacin zivljenja, vse drugo pa obsojate, cista zguba casa. S tem glorificiranjem resnosti, resnih zvez, itd ste ze bogu tecni.[/quote]

Aja, kje sem pa te žalil ali obsojal, če ugotavljam podrobnosti vedenja nekoga skozi njegovo pisanje?

promiskuitéta -e ž (ẹ) knjiž.
spolni odnosi z osebami drugega
spola brez omejitev, prepovedi:
promiskuiteta se širi / živeti v
promiskuiteti

Psihološko se pač razlaga kot nesposobnost čustvene povezanosti, čustvene globine, površinskosti odnosov z drugimi ljudmi, nestalnost razmerij…

Tudi narcisizem je v sklopu tega, ker narcisizem zahteva, da tak človek obeša dogodke na veliki zvon, da se pohvali pred drugimi – torej išče potrditev okolice, najpogosteje pa seveda naleti na neodobravanje, ker ljudje ne marajo domišljavosti. Saj si ti polno takšnih anekdot napisal, tudi banalne stvari, kaj sta jedla pred kinom z neko X punco, potem si prilepil spet sliko neke Y punce, potem si pisal, da ti je Tajka dala jabolko in podobno. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Razen tista, ki je res neumna ali največkrat naivna, ker jo preslepi zunanji blišč in maska narsica. Na takšen način moški dobi potrditev, da so ženske res neumne. Seveda pa po drugi strani moški ne more shajati s takšno žensko, ker jo obsoja in je z njo nezadovoljen.

Kaj se zgodi potem, pa si lahko vsak odpre forum Mejna osebnostna motnja, kjer ženske “veselo” delijo svoje izkušnje s takšnimi tipi.[/quote]

Sicer se načelno s tem strinjam ampak vprašanje je, kdo pa je bolj neumen, verjetnost da sta oba partnerja v ”vseh” zvezah enako ”pametna” (sposobna, inteligentna) je praktično nična, torej po eni strani se ”vsi” delamo/jo budale in govorimo da ne mislimo da je naš partner bolj neumen od nas, hkrati pa se vsak dokaj inteligenten človek zaveda, da to da bi bili vsi enako dobri v vseh zvezah, ni izvedljivo niti realno.

In ne, reči da je partner pametnejši od nas, je isto kot reči da smo sami bolj neumni ali manj pametni od njega, gre se za igro besed, ki lahko tolaži le neumne, kajti pametni vemo da med temi zvezami ni razlike ampak so samo ”usmiljenje” do neumnega ali samotolažba.

Vsak dan iste štorije. Kako si otročji, nezrel, pa razlage o narcistični motnji, haha. Valda da nič ne seksate, sej ste sami butlji na kupu 🙂

Sicer pa je vsak poskus kulturne debate s podezeljskimi korenjaki brez sirine, ki sprejemate le svoj nacin zivljenja, vse drugo pa obsojate, cista zguba casa. S tem glorificiranjem resnosti, resnih zvez, itd ste ze bogu tecni.[/quote]

Aja, kje sem pa te žalil ali obsojal, če ugotavljam podrobnosti vedenja nekoga skozi njegovo pisanje?

promiskuitéta -e ž (ẹ) knjiž.
spolni odnosi z osebami drugega
spola brez omejitev, prepovedi:
promiskuiteta se širi / živeti v
promiskuiteti

Psihološko se pač razlaga kot nesposobnost čustvene povezanosti, čustvene globine, površinskosti odnosov z drugimi ljudmi, nestalnost razmerij…

Tudi narcisizem je v sklopu tega, ker narcisizem zahteva, da tak človek obeša dogodke na veliki zvon, da se pohvali pred drugimi – torej išče potrditev okolice, najpogosteje pa seveda naleti na neodobravanje, ker ljudje ne marajo domišljavosti. Saj si ti polno takšnih anekdot napisal, tudi banalne stvari, kaj sta jedla pred kinom z neko X punco, potem si prilepil spet sliko neke Y punce, potem si pisal, da ti je Tajka dala jabolko in podobno. :)[/quote]
Teoretiki se v praksi pogosto ne izkazete, ker teorijo enostavno preslabo obvladate. Hudic je v podrobnostih. Ne eno sem ti ze zgoraj ukazal.

Nekateri v vsaki drugacnosti od svoje/”prave” zvelicave poti vidite patologijo.
Spolna zdrznosti do poroke ueber alles, trdi One, ostalim gre le za seks. In kako vztrajno to ponavlja. Vmesne poti ni. Z ljudmi, ki vztrajajo v vezi brez poroke, je prav tako marsikar narobe. Se ena nestrpnost s povelicevanjem sebe.
Ti tukaj trdis, da ljudje, ki nam vsaj v nekem zivljenskem obdobju) vec pomeni uzivanje z vec spolnimi partnerji, kot trajna vezava na enega, nismo sposobni “čustvene povezanosti, čustvene globine”. Teoreticna skrajnost, ki je popolnoma skregana s zivljensko prakso.
Izbrani forumski resnezi imate vsakega, ki ne prisega na “resno zvezo”, za nezrelega razvajenega maminega sincka. Spet povelicevanje sebe in, kaj drugega kot, zalitev vsega ostalega.
Tekmovanje v povelicevanju in samohvali z banalnostmi kot je menjava zarnic, avtomobilskih gum, ipd je pogovor zrelih moz, a ne? Zgodba, da si v 24. urah obceval s tremi, pa je “narcisisticno obesanje dogodka na veliki zvon”, pravis. Prepoznas domisljavost?

Forumski puristi obsojate vse kar ni v skladu z vasim ozkoglednim prepricanjem. Vse kar presega vas vsakdan obsodite kot hvalo. Se najbolj pa vas motijo teme kjer ste najbolj bosi. Spolnost je le ena on njih. Predvsem ti in One nista nic drugega kot KSENOFOBA. In, ker smo tukaj sila razlicni ljudje, prav vasa xenofobija onemogoci kulturno debato.

Jaz jo, ker nisem še videl, da bi kdo odprl temo in pisal o tem, kar ti pišeš, da se dogaja. Ta drugo pa smo že prebrali. Drugače pa imaš prav, oboje je samohvala.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz jo, ker nisem še videl, da bi kdo odprl temo in pisal o tem, kar ti pišeš, da se dogaja. Ta drugo pa smo že prebrali. Drugače pa imaš prav, oboje je samohvala.[/quote]
Ocitno me spomin dosti bolje sluzi kot tebi. Tvoj problem.

Sicer pa je dozivljanje hvale cisto stvar posameznika. Kaj pa je razlika med “danes sem s tremi obceval” in “danes se mi je nasmehnila simpatija”? Prav vse se lahko interpretira kod hvalo. Od “znam zamenjati zarnico”, “sam sem si zgradil hiso”, “postala sem mamica”. Karkoli. Z odzivom na “hvalo” pa vsak pove dosti vec o sebi kot tistemu, ki se baje hvali”. Ko vidis kako drugace se odzove na “iscem informacije za na Irsko” in “je bil ze kdo na Tahitiju. Iscem informacije”.

Forumski zupniki se vsakodnevno “hvalite” s svojo “resnostjo”, “zrelostjo”, ipd. A vam res moram narisati, kako pateticno so vasi ocitki hvale drugih, ki so jim pomembne cisto druge reci? Kdo je sedaj prepotenten narcis, ki se napihuje in povelicuje? Vsi mi zivimo svoje zivljenje v skladu s svojimi prepricanji. Polovica clovestva zivi v resni zvezi. Jebeni dosezek. Vi se pa leta durite kaksni asi ste zaradi tega. Res jebeni dosezki.

Pa saj ni nikoli povsem isto. Gre se za to, da smo ljudje različno sposobni ali usposobljeni za različna področja dela ali znanja.
Eden obvlada eno stvar bolje, drugi pa nekaj drugega in če se partnerja spoštujeta in nobeden ne želi biti pametnejši, lahko dobro shajata in si pomagata ter dopolnjujeta.
Do te ugotovitve, da bi moral eden biti budalo, kot praviš, pridejo samo tisti, ki se imajo za splošno pametne in najpametnejše ali pa vsaj pametnejše od vseh žensk. 🙂

Jaz jo, ker nisem še videl, da bi kdo odprl temo in pisal o tem, kar ti pišeš, da se dogaja. Ta drugo pa smo že prebrali. Drugače pa imaš prav, oboje je samohvala.[/quote]

Sicer pa je dozivljanje hvale cisto stvar posameznika. Kaj pa je razlika med “danes sem s tremi obceval” in “danes se mi je nasmehnila simpatija”? Prav vse se lahko interpretira kod hvalo. Od “znam zamenjati zarnico”, “sam sem si zgradil hiso”, “postala sem mamica”. Karkoli. Z odzivom na “hvalo” pa vsak pove dosti vec o sebi kot tistemu, ki se baje hvali”. Ko vidis kako drugace se odzove na “iscem informacije za na Irsko” in “je bil ze kdo na Tahitiju. Iscem informacije”.

Forumski zupniki se vsakodnevno “hvalite” s svojo “resnostjo”, “zrelostjo”, ipd. A vam res moram narisati, kako pateticno so vasi ocitki hvale drugih, ki so jim pomembne cisto druge reci? Kdo je sedaj prepotenten narcis, ki se napihuje in povelicuje? Vsi mi zivimo svoje zivljenje v skladu s svojimi prepricanji. Polovica clovestva zivi v resni zvezi. Jebeni dosezek. Vi se pa leta durite kaksni asi ste zaradi tega. Res jebeni dosezki.[/quote]

No pa saj zadeva je dokaj prozorna in zelo očitna, ne rabiš biti ne
forumski psiholog in ne najpametnejši na forumu 🙂
Dovolj je samo pogledati, kdo največ piše O SEBI , ponavljanje
besedice “JAZ” je zelo tipično.
Nezmožnost empatije (in zanikanje, da je sploh potrebna), nezmožnost
videti preko svojih (ozkih) okvirov, vidno nezanimanje za vse, kar se ne
tiče neposredno njih….pa še se najde zelo vidnih in zelo razločnih
pokazateljev, vidijo se iz aviona.
(pišem na splošno, ne omenjam imen, torej ni potrebe za še en teden
užaljenosti)

Forumski zupniki se vsakodnevno “hvalite” s svojo “resnostjo”, “zrelostjo”, ipd. A vam res moram narisati, kako pateticno so vasi ocitki hvale drugih, ki so jim pomembne cisto druge reci? Kdo je sedaj prepotenten narcis, ki se napihuje in povelicuje? Vsi mi zivimo svoje zivljenje v skladu s svojimi prepricanji. Polovica clovestva zivi v resni zvezi. Jebeni dosezek. Vi se pa leta durite kaksni asi ste zaradi tega. Res jebeni dosezki.[/quote]

užaljenosti)[/quote]
Tako kot se s kaksnim prijateljem pogovarjamo predvsem o skupnem hobiju, z drugim o sluzbi/poslu, s tretjim…, tudi sodelujemo na tem ali onem forumu z razlicnimi nameni. Drugace povedano, to, da nekdo tu pise predvsem o XY, se ne nujno pomeni, da je njegovo zivljenje le/predvsem XY.

Vseeno pa iz izkusenj vem, da ljudje, ki bi le druge analizirali, o sebi obicajno niti nimajo prav dosti za povedati. Leta sem delal z vrhunskimi ph.d. psihologi, ki so brez drame povedali marsikaj relevantnega iz svojih zivljenj. Tukaj pa nekateri leta pisejo brez da bi izdali eno malenkost iz lastnih zivljenj. Ze vedo zakaj…

užaljenosti)[/quote]
Tako kot se s kaksnim prijateljem pogovarjamo predvsem o skupnem hobiju, z drugim o sluzbi/poslu, s tretjim…, tudi sodelujemo na tem ali onem forumu z razlicnimi nameni. Drugace povedano, to, da nekdo tu pise predvsem o XY, se ne nujno pomeni, da je njegovo zivljenje le/predvsem XY.

Vseeno pa iz izkusenj vem, da ljudje, ki bi le druge analizirali, o sebi obicajno niti nimajo prav dosti za povedati. Leta sem delal z vrhunskimi ph.d. psihologi, ki so brez drame povedali marsikaj relevantnega iz svojih zivljenj. Tukaj pa nekateri leta pisejo brez da bi izdali eno malenkost iz lastnih zivljenj. Ze vedo zakaj…[/quote]

No tud za to razumet, ne rabiš biti vrhunski ph.d …. večinoma se o sebi
ne razkriva podatkov zaradi trolov….ki prežijo samo na to (tisti štosi o
sledenju na excel tablicah so samo na pol izmišljeni) in živijo za to, da
delajo zgago in iščejo resnične ali namišljene šibke točke posameznikov in
se trudijo na vse nagnusne načine ciljati točno v njih…
Vsak, ki svoje življenje daje na internet (na splošno od fb-ja in slik naprej) .
je zame bedak.

Haha in potem sem jst poniževalen. Za Skelo je 99,9 % folka debilnih. Tistih 0,1 % (vključno z mano), ki ne uporabljamo FBja, nas je izredno malo.

Btw, kako si mislijo te babe poiskat deca ? Pa če vzamemo Skelo za primer. Je brezposelna (piše zjutraj ,popoldne, zvečer ), ne hodi nikamor žurat, torej je večino časa doma, je brez prijateljev (še dodaten dokaz-nima fbja). Sama tudi ne bi šla v akcijo, ker se to za žensko ne spodobi itd

Kolikor slisim in berem je na slovenskih portalih za spoznavanje bistveno vec moskih kot zensk. Predvidevam, da si vsaka dovolj motivirana utegne kaksnega najti. Koliko casa bo izbranec vztrajal je pa ze drugo vprasaje. 😀

Jaz tudi ne uporabljam FB-ja, ker nikogar ne briga kako živim.

To tvoje razmišljanje samo dokazuje, da je s samskimi moškimi na MON-u ornk nekaj narobe.

Če bi jaz bil samski, bi že kateri od samskih davnaj poslal ZS, če je za to, da greva na pijačo. OK, bi se videla v živo, kakšno rekla, če se ne bi prižgal kres kot za prvega maja pa zamenjala nicke na forumu pa gasa dalje preganjat dolgcajt.

Eni samski pa tenstate in gnetete da glava boli.
Ma tudi tolk vas zgleda ni v hlačah, da bi kateri poslali povabilo na pijačo.
Jao pacerji. :-))

K`maro – Femme like You

Vse kar zmorete “junaki”, je Mon-ke takve in onakve…

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Pa saj ni nikoli povsem isto. Gre se za to, da smo ljudje različno sposobni ali usposobljeni za različna področja dela ali znanja.
Eden obvlada eno stvar bolje, drugi pa nekaj drugega in če se partnerja spoštujeta in nobeden ne želi biti pametnejši, lahko dobro shajata in si pomagata ter dopolnjujeta.
Do te ugotovitve, da bi moral eden biti budalo, kot praviš, pridejo samo tisti, ki se imajo za splošno pametne in najpametnejše ali pa vsaj pametnejše od vseh žensk. :)[/quote]

Ne da bi MORAL biti eden budalo… eden preprosto je, gledano relativno………. to je ja jasno. če dva nista ENAKO pametna, pomeni, da je eden bolj drugi manj pameten, oziroma, če je ”središče” relativnega pogleda bolj pameten je manj pameten pač neumen, ker je pod povprečjem 🙂

Torej ti trdiš, da ne more biti neumne osebe v zvezi? Jah, če tako trdiš, se pač motiš, tako absolutno gledano (po IQju) kot relativno gledano (iz stališča IQja partnerja ali/in njegovih sposobnosti)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close