Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?
Skor ziher. Tko kot tega zadnga, k je igral Supermana :
http://ds8o4z29b6jwv.cloudfront.net/wp-content/uploads/2013/07/Henry-Cavill-workout1.jpg
Saj to ti ravno govorim, tehnično gledano vse pravilno, ampak v reali pa mi povej, koliko 80 letnih maratoncev poznaš, med svojimi starimi starši itd……….. koliko jih gre iz doma za upokojence laufat….. zato pa govorimo tu vedno v procentih in če ni 51% (oz večina) nima smisla da omenjaš. Jaz sem tudi bral o eni ženski ki je škatlo čikov na dan skadila pa jedla vsak dan v meku pa je dočakala 110 let……. ampak zato če bo nekdo napisal, da zaradi kajenja in nezdrave hrane umrejo ljudje prej, kot drugače, ne bom potegnil iz rokava tisto izjemo.
Preširok pojem za mene…. pač tako menim
Jaz osebno dvomim, ne poznam nobenega, ki NE hodi v fitnes redno in dela na moči rok, ki bi lahko prišel v fitnes in dvignil 20-30kg več kot je sam težki. No enegap oznam ki bi verjetno zmogel, ampak on je tudi hribolazec, kar odpira čisto novo dimenzijo mišic in moči, tisti ki samo laufajo so načeloma zlo šfoh v rokah….
Ne vem, jaz se pač s tem ne morem strinjat, nenazadnje v šolo nas vsaj delno silijo tudi starši, v šport bistveno redkeje, če sploh.
Jaz bi prej razdelil rekreativce na take kot sem jaz in take ko majo v sebi ful dosti ”športnega duha” v stilu da so zagnani skoz pazijo kaj in koliko jejo, (beljakovine itd) prilagajajo svoj lajf športu ne obratno.
Bolj po tej plati, kot zmetat vse v en koš…
Saj to ti ravno govorim, tehnično gledano vse pravilno, ampak v reali pa mi povej, koliko 80 letnih maratoncev poznaš, med svojimi starimi starši itd……….. koliko jih gre iz doma za upokojence laufat….. zato pa govorimo tu vedno v procentih in če ni 51% (oz večina) nima smisla da omenjaš. Jaz sem tudi bral o eni ženski ki je škatlo čikov na dan skadila pa jedla vsak dan v meku pa je dočakala 110 let……. ampak zato če bo nekdo napisal, da zaradi kajenja in nezdrave hrane umrejo ljudje prej, kot drugače, ne bom potegnil iz rokava tisto izjemo.
Preširok pojem za mene…. pač tako menim
Jaz osebno dvomim, ne poznam nobenega, ki NE hodi v fitnes redno in dela na moči rok, ki bi lahko prišel v fitnes in dvignil 20-30kg več kot je sam težki. No enegap oznam ki bi verjetno zmogel, ampak on je tudi hribolazec, kar odpira čisto novo dimenzijo mišic in moči, tisti ki samo laufajo so načeloma zlo šfoh v rokah….
Ne vem, jaz se pač s tem ne morem strinjat, nenazadnje v šolo nas vsaj delno silijo tudi starši, v šport bistveno redkeje, če sploh.
Jaz bi prej razdelil rekreativce na take kot sem jaz in take ko majo v sebi ful dosti ”športnega duha” v stilu da so zagnani skoz pazijo kaj in koliko jejo, (beljakovine itd) prilagajajo svoj lajf športu ne obratno.
Bolj po tej plati, kot zmetat vse v en koš…[/quote]
kakorkoli….te štekam v bistvu ka hočeš povedat, se strinjam….mam pač mal drugačne poglede na te zadeve….isto k vržem v isti koš vse tipe z določenimi lastnostmi recimo in se potem naprej ne grem poglablat zakaj in kako….
Še evdno mi nisi povedal, kolk solidnih 25-letnih komadov si napičil lani recimo?[/quote]
Joj, daj, prosim, čez dva dni (ali pa že čez dve uri, no) napiši, da te življenja drugih ne zanimajo, da se z njimi sploh ne ukvarjaš…. Full bo iskreno in resnično in kredibilno.
Še evdno mi nisi povedal, kolk solidnih 25-letnih komadov si napičil lani recimo?[/quote]
Joj, daj, prosim, čez dva dni (ali pa že čez dve uri, no) napiši, da te življenja drugih ne zanimajo, da se z njimi sploh ne ukvarjaš…. Full bo iskreno in resnično in kredibilno.[/quote]
Se vidi kak si glupa in dobesedno vletiš od nikoder nad take kot je Spider. To je blo direktno vprašanje, ne zato ker njega osebno zanima, ampak ker če daješ take nasvete, človek pričakuje da si sam božansko uspešen in zatorej nastane tako vprašanje.
Tipična Senza. Hodi na forum samo zato, da opominja uporabnike na pretekle izjave, ki so jih pisali izpred dveh, treh let in jih s tem poskušat “javno” osramotit, pred ostalimi anonimneži. Sej ostali niso prav nič drugačni, samo da gredo eni pri tem samo še korak dlje.
Ma so prav smešni. Saj pa se s časom že privadiš na te fore. V moji knjigi ste že od zdavnaj zabeleženi kot revčki, s sfukanim lajfom in pomanjkanjem čustvene bližine.
Joj, daj, prosim, čez dva dni (ali pa že čez dve uri, no) napiši, da te življenja drugih ne zanimajo, da se z njimi sploh ne ukvarjaš…. Full bo iskreno in resnično in kredibilno.[/quote]
Se vidi kak si glupa in dobesedno vletiš od nikoder nad take kot je Spider. To je blo direktno vprašanje, ne zato ker njega osebno zanima, ampak ker če daješ take nasvete, človek pričakuje da si sam božansko uspešen in zatorej nastane tako vprašanje.[/quote]
Ko bo Spider nehal objavljati teme o resnih zvezah, tradicionalistih ipd., mu bomo tudi verjeli, da je božansko uspešen v svoji samskosti. Do takrat … smo na javnem forumu, tako da vprašanja in odgovori letijo na vse strani.
Lahko ga pa še malo braniš, tako kot si Sadnega, ko se je zlagal, pa ni dokazal svojih trditev. Pa sem ga tudi čisto direktno vprašala.
Se vidi kak si glupa in dobesedno vletiš od nikoder nad take kot je Spider. To je blo direktno vprašanje, ne zato ker njega osebno zanima, ampak ker če daješ take nasvete, človek pričakuje da si sam božansko uspešen in zatorej nastane tako vprašanje.[/quote]
Ko bo Spider nehal objavljati teme o resnih zvezah, tradicionalistih ipd., mu bomo tudi verjeli, da je božansko uspešen v svoji samskosti. Do takrat … smo na javnem forumu, tako da vprašanja in odgovori letijo na vse strani.
Lahko ga pa še malo braniš, tako kot si Sadnega, ko se je zlagal, pa ni dokazal svojih trditev. Pa sem ga tudi čisto direktno vprašala.[/quote]
Jaz ne rabim branit Spiderja, je dovolj star pa pameten, da se zmore sam, sem prepričan. Glej, on, Dater Sadni, Domen in še kdo, smo tu vbistvu neka protiutež enoumju. Če mi zginemo, čvek propade, dobesedno, ptoem bodo tukaj še samo multipli nicki Ribice, Debele starunklje, dolgočasni On_ Marko, pa včasih boš še ti kaj napisala in Pandora ter antilopca, ki osvaja onega gumpca ko se brani zveze na bolj prefinjen zločin. pa mdoerator in Boom in slednji je zadnji potem, ki bo napisal kaj koristnega.
Aja, sem čist pozabo na filozofko.
In to je ta čvek, brez nas 4-5tih usahne kot vodnjak v sahari 🙂
Lahko ga pa še malo braniš, tako kot si Sadnega, ko se je zlagal, pa ni dokazal svojih trditev. Pa sem ga tudi čisto direktno vprašala.[/quote]
Jaz ne rabim branit Spiderja, je dovolj star pa pameten, da se zmore sam, sem prepričan. Glej, on, Dater Sadni, Domen in še kdo, smo tu vbistvu neka protiutež enoumju. Če mi zginemo, čvek propade, dobesedno, ptoem bodo tukaj še samo multipli nicki Ribice, Debele starunklje, dolgočasni On_ Marko, pa včasih boš še ti kaj napisala in Pandora ter antilopca, ki osvaja onega gumpca ko se brani zveze na bolj prefinjen zločin. pa mdoerator in Boom in slednji je zadnji potem, ki bo napisal kaj koristnega.
Aja, sem čist pozabo na filozofko.
In to je ta čvek, brez nas 4-5tih usahne kot vodnjak v sahari :)[/quote]
Kako se pa to dela:-)))) Samo vprašam:-))
Hihihi, kako sem besen in užaljen, ko me nekdo pošola. Moram jo hitro užalit nazaj. :))
Mam jaz konkreten predlog, da ne boste tko zastonj borili… pa da vas pomnijo generacije, ki prihajajo za nami.
Predlagam, da enega od spomenikov neznanemu junaku, ki jih je polna Slovenija preimenujemo v “Spomenik neznanemu Jebaču“.
Ma da se vam gremo vsaj 1. novembra poklonit in prižgati svečko za vaša junaška dejanja in požrtvovalnost na MON-u. :-))
Pomoje si pa ta junak lih ti. Ker si se sposoben zoperstaviti največjim jebaćem Mona, v bran patetičnim nepotešenim dolgočasnicam, ki bi jih vse po vrsti vabil na kavo, če ne bi bil v zvezi.[/quote]
Čak mal, ne more bit tko. :-))
Vi ste junaki-jebači, ki tale forum držite pokonci. Mi ostali brez lajfa bi pocrkali brez vas od dolgcajta. Saj ste sami to proglasili.
Valda da si zaslužite, da vas častimo, ker nas držite pri življenju. Namreč če sam kaj podvomimo v vaše božanske ideje ali dejanja ste takoj užaljeni kot bogovi in začnete pljuvat ogenj po folku… po potrebi pofukate tudi mame in babice, da dokažete svoj prav .-)).
Forum je zaprt za komentiranje.