Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?
Dajem v nič? zakaj spet potvarjaš moje besede, a sem slučajno napisal (in če sem te prosim da mi spet citiraš) da ste ničvredne???
Še celo napisal sem, da to, da ”ve” (ženske) o tem nimate pojma (če nimate/jo) to niti ni slabo, ampak je to itak sramota predvsem za vsakega ”moškega” ki je nesposoben. Ampak ker ti, kot marsikatera druga prebere vsake besede prvo kot napad na vas same, in ne pogleda kaj sem dejansko napisal, se začne bunit.
Da ti osvežim spomin:
Iz tega je jasno razvidno da je bistveno večje zaničevanje ”moškega” ki ne zna nič, kot ženske, torej zdaj samo želim videt še repliko, kje vas dajem v nič.
tut ok…vsak po svoje…me ne moti, če ti delujem glupa (vsakmu pač ne morš ugajat – logika)…ne da se mi iskat tvojih izjav, kak smo VSE babe glupe…sicer pa nisi tega sam 1x napisu, ampak v redu… vidm, da napreduješ, zdej jih je celo že 10% znosnih (upam, da ne misliš sam unih starejših pevk in igralk in da poznaš tud dejansko kašno k je fajna, v živo )[/quote]
Danes mu je ena posala SMS, zato so % narasli. Kmalu bodo pa spet nula. :))[/quote]
Ne projeciraj svojih izkušenj na druge 🙂
Dajem v nič? zakaj spet potvarjaš moje besede, a sem slučajno napisal (in če sem te prosim da mi spet citiraš) da ste ničvredne???
Še celo napisal sem, da to, da ”ve” (ženske) o tem nimate pojma (če nimate/jo) to niti ni slabo, ampak je to itak sramota predvsem za vsakega ”moškega” ki je nesposoben. Ampak ker ti, kot marsikatera druga prebere vsake besede prvo kot napad na vas same, in ne pogleda kaj sem dejansko napisal, se začne bunit.
Da ti osvežim spomin:
Iz tega je jasno razvidno da je bistveno večje zaničevanje ”moškega” ki ne zna nič, kot ženske, torej zdaj samo želim videt še repliko, kje vas dajem v nič.[/quote]
vse je res, sam to glede moških si napisu kasneje…. sicer ti pa ni treba dejansko napisat določene besede, se da med vrsticim razbrat tvoj pogled na določene zadeve….lej, mogoč se motim in te pač narobe razumem…ampak si kr lepo nastrojen proti ženskam…kolk sm te uspela brat…
Poglej, jaz pač smatram, da več kot znaš več veljaš (pa ne nujno vedno v €) to da si mi očitala, nekakšno stopnjevanje višje, je le logična posledica, če zadostiš osnovam, se povpraša za dalje, če je pa tam sposobna, recimo nekaj časa nazaj, sem bil v delavnici, nekega mojstra, kjer sem se pač med vrsticami pohvalil da nekaj znam nardit na določenem stroju (CNC če veš kaj je to, če ne pa googlaj, ne bo nič narobe, če boš zvedla) no in kaj je sledilo? Točno taka nadgradnja kot sem jaz vprašal glede ”zidave” in ostalega gospodično zgoraj, tako me je on vprašal naprej, pa ni bilo bistvo, da bi on dokazal da jaz nimam pojma in me zaničeval, ampak dam i je pokazal in povedal (ali če želiš opomnil) da še marsikaj ne vem, in zdaj bom to do naslednjega tedna to naštudiral in bom na stroju popravil in pokazal da znam, pa ne njemu, ampak sebi, jaz bom vesel ker znam, ker je zadeva koristna, čeprav doma nimam CNC stroja, ampak je to spet en spekter več, kjer bom lahko gradil naprej.
Če pa vsako stvar vzameš kot ti, češ da nikoli ni dovolj in da je vse to le zato, da prej al slej pride nekdo do tega, da znaš manj pa to vzameš kot podjebavanje ali kot negativno, potem pač pride takšna replika kot je tvoja, nanjo pa mi ne moremo vplivat.
Tako kot so/ste smešne ženske ko se moški pohecamo, da ženske ne znate niti žarnice zamenjat same, praktično nobeden tega ne misli resno, ampak je to bolj nekakšna primerjava, da znate manj, kar pa ni mišljeno negativno oziroma v smislu ničvrednosti ampak pač samo ”moški” način heca in neke razlage…. če pa to vzameš dobesedno pa lahko vzameš kot žalitev, samo se meni zdi, da kdorkoli(katerakoli) skoči na tako ”žogico” pove več o sebi kot o čemerkoli drugem.
tut ok…vsak po svoje…me ne moti, če ti delujem glupa (vsakmu pač ne morš ugajat – logika)…ne da se mi iskat tvojih izjav, kak smo VSE babe glupe…sicer pa nisi tega sam 1x napisu, ampak v redu… vidm, da napreduješ, zdej jih je celo že 10% znosnih (upam, da ne misliš sam unih starejših pevk in igralk in da poznaš tud dejansko kašno k je fajna, v živo )[/quote]
Sej sm še vedno istega mišljenja. Znosna baba pa itak ne rabi bit pametna…
ja ok…zdej si obrnu spet v svojo korist..in ti ne pišeš spisov ane… poglej zgornji post… in kar razglagaš zgori, ma vezo s tvojo željo “znat”, ker ti bo službeno koristl…in ne morš povezat s temo, k smo jo žvečl… sj nema veze…pač morš met prav ane, v vsakmu primeru..kakorkol obrneš…mej… če bom še kej pisala, boš spet obrnu tko, da ti pa nisi nč slabga mislu in da pač sm tupa k strela in narobe kapiram… over&out
Sej sm še vedno istega mišljenja. Znosna baba pa itak ne rabi bit pametna…[/quote]
ja lej, super… če ne rab met nč v glavi pa sploh…pol so tvoji procenti lohk še dost višji ane..
ja ok…zdej si obrnu spet v svojo korist..in ti ne pišeš spisov ane… poglej zgornji post… in kar razglagaš zgori, ma vezo s tvojo željo “znat”, ker ti bo službeno koristl…in ne morš povezat s temo, k smo jo žvečl… sj nema veze…pač morš met prav ane, v vsakmu primeru..kakorkol obrneš…mej… če bom še kej pisala, boš spet obrnu tko, da ti pa nisi nč slabga mislu in da pač sm tupa k strela in narobe kapiram… over&out[/quote]
Kdaj sem spet napisal, da jaz ne pišem spisov???? Zakaj ti spreminjaš moje besede v neki čist drugačen pomen
Jaz sem napisal:
Kje si ti spet prebrala nekaj kar trdiš, meni res ni jasno.
To kako tupa si ali nisi pa veš sama, mene niti ne zanima, oziroma, če bi želel lahko razberem to iz tvoje zmožnosti branja, je pa res, da opažam, da to sploh ni tako preprosto opravilo kot sem menil, preden sem zalutal na MON. No morda pa samo probaš provocirat, srčno upam da je to potvarjanje mojih zapisov v nek drug pomen namenjeno izključno večim klikov na MONu.
ja ok…zdej si obrnu spet v svojo korist..in ti ne pišeš spisov ane… poglej zgornji post… in kar razglagaš zgori, ma vezo s tvojo željo “znat”, ker ti bo službeno koristl…in ne morš povezat s temo, k smo jo žvečl… sj nema veze…pač morš met prav ane, v vsakmu primeru..kakorkol obrneš…mej… če bom še kej pisala, boš spet obrnu tko, da ti pa nisi nč slabga mislu in da pač sm tupa k strela in narobe kapiram… over&out[/quote]
Kdaj sem spet napisal, da jaz ne pišem spisov???? Zakaj ti spreminjaš moje besede v neki čist drugačen pomen
Jaz sem napisal:
Kje si ti spet prebrala nekaj kar trdiš, meni res ni jasno.
To kako tupa si ali nisi pa veš sama, mene niti ne zanima, oziroma, če bi želel lahko razberem to iz tvoje zmožnosti branja, je pa res, da opažam, da to sploh ni tako preprosto opravilo kot sem menil, preden sem zalutal na MON. No morda pa samo probaš provocirat, srčno upam da je to potvarjanje mojih zapisov v nek drug pomen namenjeno izključno večim klikov na MONu.[/quote]
absolutno si ti največji logik na planetu in jst iz tvoje zmožnosti pisanja in branja ne morm razbrat druzga k nek presežek razumevanja vsega, kar te obdaja… vključno s tem portalom-sami pametni odgovori s tvoje strani, ne glede na temo, v katero se vključiš… če napišem, da se mi zdiš kje adijo, te vrjetno ne štekam in sm sama zabita, kar posledično itak razbereš iz mojga argumenta… tko da ja, spet maš prav…ka čmo 😀 čudi me sam dejstvo, da še vztrajaš tle gor…čemu, če si obdan večinoma z idioti…aja, razsvetlit nas hočeš, da ne tavamo v temi…. samo srce te je…poleg pameti seveda…
seveda nisi, k pr teb kej tazga sploh ni možno…po tvoji samooceni si nekje absolutn vrh inteligence, tko da mislim, da tud nikol ne boš nabasu na tako…
razn če pogledamo bol realno… pač izven tvojga zornega kota…pol pa mislim, da je niti ni tko težko najt… (ampak zdej k sm tole napisala, bom spet najslabša, kr ti pač ne prenašaš resnice najbolš ane…)
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/5e/76/e5/5e76e54b5b9bb975a79034cdfe571211.jpg[/img]
Tips & Tricks:
“EGO” is the only requirement to destroy any relationship
so be the bigger person skip the ‘E’ and let it ‘GO’.
Vidiš, spet kr nekaj, namesto, da bi mi citirala kje sem napisal, da jaz nikoli ne pišem spisov? v cca. 2 urah si 3x potvorila nekaj kar sem napisal, v nekaj kar meniš da sem napisal, in si na podlagi tega delala svoje zaključke in ”dognanja” bodisi o meni bodisi o mojem načinu pisanja in/ali razmišljanja.
Torej ponavljam se še drugič, kje sem napisal, da jaz nikoli ne pišem spisov? Prosim za citat.
Hvala, vnaprej.
To pa verjamem, ker se verjetno družiš z ne preveč pametnimi ženskami.[/quote]
Žalostna ironija je, da on to misli resno. 🙂
Torej narcisizmu v takšni ekstremni obliki, se bo odzvalo malo žensk. Normalna ženska ne more živeti s partnerjem, ki misli, da je ona neumna, ali pa v najboljšem primeru manj pametna. Je kaj potrebno dodati k besedi otročje? 😀
Torej nekdo, ki ima izraženo tako visoko stopnjo samovšečnosti, lahko dobi le partnerja, ki ima zelo skrhano samozavest in samospoštovanje, ker le takšen ga bo pripravljena prenašati iz dneva v dan. Takšne prizadene vsaka malenkost (so izjemno občutljivi le za LASTEN potrebe in počutje) in zato niso sposobni prenesti nobene kritike. Njihov partner mora biti ogledalo njihovih projekcijskih želja (hvaliti ga morajo, poveličevati njihovo “izjemnost”…). Ker takšni ljudje niso sposobni resničnega čustvenega stika ne s partnerjem in ne z drugimi ljudmi (saj so vsi ostali drugega ranga), se najpogosteje zatekajo v:
– promiskuiteto oz. bežno spolnost s karseda številčnimi partnerji (npr. DX aka Dater)
– spolni cinizem (nasproten spol je zanič, vsi so mamini sinčki, ni dobrih moških ali žensk…)
To pa verjamem, ker se verjetno družiš z ne preveč pametnimi ženskami.[/quote]
Žalostna ironija je, da on to misli resno. 🙂
Torej narcisizmu v takšni ekstremni obliki, se bo odzvalo malo žensk. Normalna ženska ne more živeti s partnerjem, ki misli, da je ona neumna, ali pa v najboljšem primeru manj pametna. Je kaj potrebno dodati k besedi otročje? 😀
Torej nekdo, ki ima izraženo tako visoko stopnjo samovšečnosti, lahko dobi le partnerja, ki ima zelo skrhano samozavest in samospoštovanje, ker le takšen ga bo pripravljena prenašati iz dneva v dan. Takšne prizadene vsaka malenkost (so izjemno občutljivi le za LASTEN potrebe in počutje) in zato niso sposobni prenesti nobene kritike. Njihov partner mora biti ogledalo njihovih projekcijskih želja (hvaliti ga morajo, poveličevati njihovo “izjemnost”…). Ker takšni ljudje niso sposobni resničnega čustvenega stika ne s partnerjem in ne z drugimi ljudmi (saj so vsi ostali drugega ranga), se najpogosteje zatekajo v:
– promiskuiteto oz. bežno spolnost s karseda številčnimi partnerji (npr. DX aka Dater)
– spolni cinizem (nasproten spol je zanič, vsi so mamini sinčki, ni dobrih moških ali žensk…)[/quote]
:)))))
seveda nisi, k pr teb kej tazga sploh ni možno…po tvoji samooceni si nekje absolutn vrh inteligence, tko da mislim, da tud nikol ne boš nabasu na tako…
razn če pogledamo bol realno… pač izven tvojga zornega kota…pol pa mislim, da je niti ni tko težko najt… (ampak zdej k sm tole napisala, bom spet najslabša, kr ti pač ne prenašaš resnice najbolš ane…)[/quote]
Kaj se pa ti tok sekiraš zame ? Kot da sem kdaj kje napisal, da si iščem pametno, lol
Še en fact : Prej si bom jst poiskal babo, kot ti deca. Razlog – Nisem tok zahteven. Ti bi pametnega, čednega, s šihtom, izobraženga, mldga, športnika, blah, blah, blah,…Medtem, ko jaz redno fu*am, ti čakaš kdaj te bo kdo povabil na kavo :))))
razn če pogledamo bol realno… pač izven tvojga zornega kota…pol pa mislim, da je niti ni tko težko najt… (ampak zdej k sm tole napisala, bom spet najslabša, kr ti pač ne prenašaš resnice najbolš ane…)[/quote]
Kaj se pa ti tok sekiraš zame ? Kot da sem kdaj kje napisal, da si iščem pametno, lol
Še en fact : Prej si bom jst poiskal babo, kot ti deca. Razlog – Nisem tok zahteven. Ti bi pametnega, čednega, s šihtom, izobraženga, mldga, športnika, blah, blah, blah,…Medtem, ko jaz redno fu*am, ti čakaš kdaj te bo kdo povabil na kavo :))))[/quote]
Če je 14, potem verjamem, da imaš priložnost glede na obnašanje. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.