Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?

Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?

Joj kako si neprijazna. Tip bi ti častil karto v karnevalski dvorani na Ptuju, za Oliver Dragojevića, ali Severino Ti pa takole z njim…. :P[/quote]

Lahko se vidva zmenita, ker je tako radodarno prijazen:))).[/quote]
Kaj pa vem…. do kdaj boš jutri v LJ? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ja svašta no matkič… ne bi pač jst pristopla do tipa, ja… to pa ne pomeni, da me noben noče…kar si pa nadaljeval, se pa tko ne splača komentirat….

ula- itak…. ne vem od kje jim podatek, da ne znamo nč samostojno narest….[/quote]

Ne saj znate, recimo se zmejkapirat, oblečt samostojno(upam) naret zajtrk, pospravit za sabo (spet upam) itd itd itd…………

Svaka čast…. samo smešno je potem ko vidim žensko ki se matra do onemoglosti ko proba dat sveder v makito pa nardit luknjo v steno, ko ne ve kaj je vijak M8 kaj pa M10, ko ne ve kako se spravi vodni kamen iz bojlerja, itd itd itd

Če pač šteješ pod samostojnost tisto prvo, potem obvladate, če tisto iz drugih sklopov, potem no, ja, bolj ne kot ja 😉 No saj, žarnice pa znate zamenjat, tja ste že prišle…… mogoče kera zna celo zvezat elektriko v enostavni štekar(pa še nisem take vido), samo če pa je več kot to, se pa že zakomplicira……….. No baje znate tudi odmašit pomivalno korito, samo to je itak v vaši domeni, drugače pa kako že, pride Mr. Muscolo! 😛 😛 :P[/quote]

Oh ne znamo pleskat,sestavljat omare skratka pohištvo (temu še moški dosti krat niste kos:)),polagati ploščice,zidati,skratka ogromno stvari samo problem je ker moški mislite,da smo dobre samo za kuho pa za posteljo za ostalo pa smo nesposobne.

Tisti ki temu niso kos, niso moški, ampak osebe z moškim spolnim organom, tako da jih ne nazivaj napačno prosim.

Poglej, če si ti izjema, to ne pomeni da so ženske takšne, večina jih nima pojma, kar ni nič narobe, večja sramota je, da moški nimajo pojma po večini, pa ”stare” generacije še nekak gre, mladi, torej moej generacija so pa katastrofa, moj brat, ne zna uporabljat ničesar, in to dela naš učni sistem in način življanja, degenirarene enodimenzionalne ”genije” pa še to so geniji samo pod narekovaji, ker ne poznam nobenega ki bi dobo Nobelovo nagrado, ali pa bi se od njih učil kaj v današnjih učbenikih v šoli ali da bi kdo bil svetovno poznan zaradi posebnih dosežkov na področju znanosti.

Kar pa se tega tiče, če znaš vse to, potem vsaka ti čast, je pa tudi res, da večino od tega bi jaz uvrstil pod osnove(odvisno kako dobro znaš zidat itd) tam potem da pa se lahko pohvališ da veš nekaj, pa bi pričakoval da če te postavim pred frezalni stroj da boš rešla komad al pa da mi kaj zdrejaš če treba, pa pogreziš itd.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Se strinjam.
Mlajši tega ne znajo, ker jim običajno niti ni treba ali pa se staršem smilijo, če morajo kaj delat.

Bolje, da imaš to samo v mislih, da ne bo kakšnih problemov. 🙂

Ja sej. Ker nimate nič v glavi, se pa z ročnimi “spretnostmi” ponašate…

Bolje, da imaš to samo v mislih, da ne bo kakšnih problemov. :)[/quote]

hehe…se men tud zdi to dost boljša opcija ja… 🙂

Tisti ki temu niso kos, niso moški, ampak osebe z moškim spolnim organom, tako da jih ne nazivaj napačno prosim.

Poglej, če si ti izjema, to ne pomeni da so ženske takšne, večina jih nima pojma, kar ni nič narobe, večja sramota je, da moški nimajo pojma po večini, pa ”stare” generacije še nekak gre, mladi, torej moej generacija so pa katastrofa, moj brat, ne zna uporabljat ničesar, in to dela naš učni sistem in način življanja, degenirarene enodimenzionalne ”genije” pa še to so geniji samo pod narekovaji, ker ne poznam nobenega ki bi dobo Nobelovo nagrado, ali pa bi se od njih učil kaj v današnjih učbenikih v šoli ali da bi kdo bil svetovno poznan zaradi posebnih dosežkov na področju znanosti.

Kar pa se tega tiče, če znaš vse to, potem vsaka ti čast, je pa tudi res, da večino od tega bi jaz uvrstil pod osnove(odvisno kako dobro znaš zidat itd) tam potem da pa se lahko pohvališ da veš nekaj, pa bi pričakoval da če te postavim pred frezalni stroj da boš rešla komad al pa da mi kaj zdrejaš če treba, pa pogreziš itd.[/quote]

pa dobr no…ka ga teb štroma ej…zakaj bi mogla ženska sploh znat zidat? pa s frezalnim strojem operirat? kje ti pa pride to prav?! mislim…ti si res mal mim s temi izjavami…. pač da zna malenkosti in da ne kliče koga za vsak šit…. eh…

Mi lahko pokažeš kje sem napisal tole? Citiraj prosim kje sem napisal karkoli ki nedoumno pove, da bi ženska morala znat zidat.

Malenkosti so pa relativen pojem, tak čist nekdo ki si da nick izpeljanko iz filozofije bi to skorajda moral razumet in vedet.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tvoja ženska bo morala vse znati, kar dela tvoja mati, torej tudi zidanje:). Tko je to, če ima moški dve levi roki in pričakovanja le od drugih.

Mi lahko pokažeš kje sem napisal tole? Citiraj prosim kje sem napisal karkoli ki nedoumno pove, da bi ženska morala znat zidat.

Malenkosti so pa relativen pojem, tak čist nekdo ki si da nick izpeljanko iz filozofije bi to skorajda moral razumet in vedet.[/quote]

ma dej, pišeš skoz v smislu, kao da smo najbolj nesposobne na svetu…da se znamo edino same oblečt, namazat pa za jest narest….in če ti potem kira kontrira da neki pa le zna, vedno najdeš nek argument v stilu ” ja ok, mogoč res to znaš, sam zihr čist osnovno, če ti dam pa neki bl kompliciranga za narest, bo pa tema” ja bo ja, pa ka zdej…. ula ti napiše da ni problem zidat al pa omaro sestavt…me prov preseneča, da ji nisi odpisu, da ka zdej, nej ti pokaže kak se omara nardi, če jo daš ti v delavnco z lesom pa vsa orodja zraun, da se greš stavt, da je ne bo znala sama narest…. pač vedno stopnjuješ zadeve…. hotle smo sam povedat, da neke osnove znamo in je to čist dovolj…. in da ti ni treba vsake zadeve tolk secirat po lestvici od 1-5 recimo…. ja ok, znaš lukno narest v steno, to bi jst štel pod točko 1…. uf, kje je šele točka 5, da znaš uporablat vsa orodja, kar jih premore ves moški svet…. kapiraš svojo poanto? ni smiselna…. in lepo, da priznaš, da večina te mlajše generacije ni ravno uporabne, ampak ravn zarad dejstva, da jim ni treba bit…. sj redkokdo dandanes še sam zida hišo in napeljuje vodovod, elektriko, polaga ploščice, laminat, beli, kita…blabla…večina pač kupi stanovanje, zato tega ne rabjo znat…če jim kej crkne, pa rufnejo serviserja…hvala bogu…če bi vsi se obvladal, bi tak folk bil ob službo…pa ni jih mal…

Da malce razbijemo vročo debato, se ohladimo, morda celo nasmejimo….

Priznani mednarodni strokovnjak na področju medosebnih odnosov dr. Dick Offenschlitz danes odgovarja na pismo bralca s problemom, ki verjetno tare marsikaterega moškega. Navkljub temu se zavoljo “politične korektnosti, “strpnosti med spoloma”, “spoštovanja do žensk” ter podobnih neumnosti o problemu ne govori dovolj. Tudi tokrat bo doktor prvi, ki bo o tem sprožil javno razpravo. Ekskluzivno samo za naš forum.

Pozdrav, doktor Dick!

Moje ime je Mitja in imam težavo, za katero upam, da mi boste lahko ustrezno svetovali. Problem je ta, da se je nedolgo nazaj na fitnes vpisala nova punca, ki je dokaj simpatična. No, saj ima lep obraz in je nasmejana, ampak kaj, ko jo je malo preveč skupaj. Ste moški tako kot jaz in verjetno razumete, da je stvar pač moteča.

Zdaj pa k stvari – ženska je fitnes očitno vzela zares. Za razliko od nekaterih drugih trenira redno in zavzeto ter je tako iz tedna v teden boljša. Če bo šlo tako naprej, bo do poletja prava mačka in takrat se je sploh ne bi branil, o tem sem prepričan. Vprašanje je, kdaj vskočiti? Če bom preveč čakal, da mi postane dovolj všeč, jo lahko vmes prej opazi še kdo drug ter mi jo spelje. Če grem v akcijo že zdaj in jo pritisnem, tvegam, da se bo njen napredek ustavil in jaz potem ostanem z žensko, ki me ne privlači. V tem primeru bi bilo seveda bolje, če bi počakal in si potem čez čas z lahkoto premislil ter ne bi z njo imel nič.

Jasno je, da ji ne morem direktno reči, naj najprej shujša, potem bomo pa videli kako in kaj. Verjetno bi mi zelo zamerila in s tem bi si že vnaprej zapravil vse možnosti pri njej – sploh takrat, ko bo (upajmo) postala dobra mrha in bo imela izbire na pretek. Kako naj torej zadevo čim bolj diplomatsko izvedem, da ne bom na koncu jaz po krivici označen za prasca ter da moja žena ne bo izvedela za to?
Hvala in lp,
Mitja

Doktor odgovarja:
Lep pozdrav, Mitja, in hvala za pismo.

Stvar sploh ni tako zapletena, kot izgleda na prvi pogled. Vse je samo v pristopu. Tako kot imamo v nogometu različne lige – od Bundeslige in Serie A do kmečkih lig Horjul in Zgornja Kungota – lahko tudi ženske (tako kot nogometne klube) razdelimo po kvaliteti. Od kvalitete nasprotnika pa je potem odvisno, kakšno strategijo bomo izbrali. V kmečkih ligah prevlada surova igra začinjena z umazanimi prijemi, medtem ko v višjih ligah prevlada tehnično znanje, groba igra pa je s strani sodnikov strogo sankcionirana.

V vašem primeru ocenjujem, da spada ženska v tako imenovano kategorijo Pogrej in pojej, med ljudmi znano tudi kot Nategni in pobegni. V takšnih primerih se najbolje obnese partizanska taktika. Na hitro vskočiš, opraviš svoje ter se pobereš, še preden kdorkoli kaj opazi. Glede na to, da vam je ženska po malem očitno že všeč, z zgodnjim naskokom, ko še nimate konkurence, ne morete dosti zgrešiti.

Če se kasneje po drugi strani izkaže, da se je njen fitnes napredek ustavil, pa vas ravno hiter umik reši, nakar uberete t.i. gobarsko taktiko (glumite gljivu kot da se ni nič zgodilo in vse zanikate), s čimer se izognete potencialnim zbadljivim opazkam sosedov. Če pa se razvije v žensko kot se šika, pa imate že od prej pripravljen teren ter s tem prednost pred ostalimi konkvistadorji in kolonizatorji.

Poročajte o uspehu in srečno!

– dr. Offenschlitz

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Pred tabo se pa tud noben ne sme pohvalt. Takoj izpadeš samovšečen, aroganten,…

Po drugi strani pa podpiraš nesramno obnašanje Ribe, Lepolaske ipd kmetavzark.

dobra! 🙂

Pred tabo se pa tud noben ne sme pohvalt. Takoj izpadeš samovšečen, aroganten,…

Po drugi strani pa podpiraš nesramno obnašanje Ribe, Lepolaske ipd kmetavzark.[/quote]

ej ne bo držal veš… komot se pohvališ, pa niti slučajno ne izpadeš samovšečn in arogantn…narobe si tolmačiš…če se pohvališ na prav način, bo tud ostalim všeč…če se pa hvališ na načiš, k je do vseh ostalih žaljiv, sam si pa prva liga, je pa to res samovšečnost in aroganca…pa sj vrjetn ločiš…

podpiram obnašanje vsakga, s komer se v danem trenutku strinjam… tko da…tle gor sm se z večino že kdaj strinjala in istočasno z isto večino se tud nism…tko da…je čist dvorezn meč tole…

Kao. Raje priznaj, da si bolj naklonjena ženskemu spolu. Spolna diskriminacija, pa te fore.

niti pod razno…ne vem iz kje si to razbral… pač povem svoje stališče…spolno diskriminacijo izvajaš ti, ne jst….

Če tebi pa fiški napišem, da sta glupi, to še ne pomeni, da izvajam spolno diskriminacijo. Sej ženske znate bit tud fajn, ene 10 % če vas je takih, ostale pa živa katastrofa….

Malenkosti so pa relativen pojem, tak čist nekdo ki si da nick izpeljanko iz filozofije bi to skorajda moral razumet in vedet.[/quote]

ma dej, pišeš skoz v smislu, kao da smo najbolj nesposobne na svetu…da se znamo edino same oblečt, namazat pa za jest narest….in če ti potem kira kontrira da neki pa le zna, vedno najdeš nek argument v stilu ” ja ok, mogoč res to znaš, sam zihr čist osnovno, če ti dam pa neki bl kompliciranga za narest, bo pa tema” ja bo ja, pa ka zdej…. ula ti napiše da ni problem zidat al pa omaro sestavt…me prov preseneča, da ji nisi odpisu, da ka zdej, nej ti pokaže kak se omara nardi, če jo daš ti v delavnco z lesom pa vsa orodja zraun, da se greš stavt, da je ne bo znala sama narest…. pač vedno stopnjuješ zadeve…. hotle smo sam povedat, da neke osnove znamo in je to čist dovolj…. in da ti ni treba vsake zadeve tolk secirat po lestvici od 1-5 recimo…. ja ok, znaš lukno narest v steno, to bi jst štel pod točko 1…. uf, kje je šele točka 5, da znaš uporablat vsa orodja, kar jih premore ves moški svet…. kapiraš svojo poanto? ni smiselna…. in lepo, da priznaš, da večina te mlajše generacije ni ravno uporabne, ampak ravn zarad dejstva, da jim ni treba bit…. sj redkokdo dandanes še sam zida hišo in napeljuje vodovod, elektriko, polaga ploščice, laminat, beli, kita…blabla…večina pač kupi stanovanje, zato tega ne rabjo znat…če jim kej crkne, pa rufnejo serviserja…hvala bogu…če bi vsi se obvladal, bi tak folk bil ob službo…pa ni jih mal…[/quote]

Cel spis filozofiranja in blužnje, nisi pa mi odgovorila na čisto konkretno vprašanje ki sem ga zastavil… Ali je potrebno vprašanje ponovit? Če ja, te to dela dokaj(milo rečeno) nesposobno razumevanja preprostega vprašanja, tak čist mimogrede.

In ne spet še enega spisa na zelo preprosto vprašanje…

tut ok…vsak po svoje…me ne moti, če ti delujem glupa (vsakmu pač ne morš ugajat – logika)…ne da se mi iskat tvojih izjav, kak smo VSE babe glupe…sicer pa nisi tega sam 1x napisu, ampak v redu… vidm, da napreduješ, zdej jih je celo že 10% znosnih (upam, da ne misliš sam unih starejših pevk in igralk in da poznaš tud dejansko kašno k je fajna, v živo )

To za njih pomeni spolna diskriminacija, ker se 95% žensk ima za center Sveta, če ne že kar Vesolja…

ma dej, pišeš skoz v smislu, kao da smo najbolj nesposobne na svetu…da se znamo edino same oblečt, namazat pa za jest narest….in če ti potem kira kontrira da neki pa le zna, vedno najdeš nek argument v stilu ” ja ok, mogoč res to znaš, sam zihr čist osnovno, če ti dam pa neki bl kompliciranga za narest, bo pa tema” ja bo ja, pa ka zdej…. ula ti napiše da ni problem zidat al pa omaro sestavt…me prov preseneča, da ji nisi odpisu, da ka zdej, nej ti pokaže kak se omara nardi, če jo daš ti v delavnco z lesom pa vsa orodja zraun, da se greš stavt, da je ne bo znala sama narest…. pač vedno stopnjuješ zadeve…. hotle smo sam povedat, da neke osnove znamo in je to čist dovolj…. in da ti ni treba vsake zadeve tolk secirat po lestvici od 1-5 recimo…. ja ok, znaš lukno narest v steno, to bi jst štel pod točko 1…. uf, kje je šele točka 5, da znaš uporablat vsa orodja, kar jih premore ves moški svet…. kapiraš svojo poanto? ni smiselna…. in lepo, da priznaš, da večina te mlajše generacije ni ravno uporabne, ampak ravn zarad dejstva, da jim ni treba bit…. sj redkokdo dandanes še sam zida hišo in napeljuje vodovod, elektriko, polaga ploščice, laminat, beli, kita…blabla…večina pač kupi stanovanje, zato tega ne rabjo znat…če jim kej crkne, pa rufnejo serviserja…hvala bogu…če bi vsi se obvladal, bi tak folk bil ob službo…pa ni jih mal…[/quote]

Cel spis filozofiranja in blužnje, nisi pa mi odgovorila na čisto konkretno vprašanje ki sem ga zastavil… Ali je potrebno vprašanje ponovit? Če ja, te to dela dokaj(milo rečeno) nesposobno razumevanja preprostega vprašanja, tak čist mimogrede.

ja seveda, zato pa tak nick 🙂 odgovor- ne, nisi reku da mormo to znat…ampak med vrsticim daješ v nič posledično vse, ki določenih zadev ne znajo….kar je skor isto, k da napišeš, da morš to znat

In ne spet še enega spisa na zelo preprosto vprašanje…[/quote]

Saj pa vidiš Sadni, napišeš nekaj, se ena najde, ki pač nekaj zna in ona to potem replicira v smislu da če ona zna potem so ženske ”sposobne”, to je še en dokaz da ženske in logična debata ne gre dobro skupaj, ker se v večino argumentov vržejo čisto preveč čustveno in jih ponotranjijo na sebe.

tut ok…vsak po svoje…me ne moti, če ti delujem glupa (vsakmu pač ne morš ugajat – logika)…ne da se mi iskat tvojih izjav, kak smo VSE babe glupe…sicer pa nisi tega sam 1x napisu, ampak v redu… vidm, da napreduješ, zdej jih je celo že 10% znosnih (upam, da ne misliš sam unih starejših pevk in igralk in da poznaš tud dejansko kašno k je fajna, v živo )[/quote]
Danes mu je ena posala SMS, zato so % narasli. Kmalu bodo pa spet nula. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

sam da si ti logičn… to je za pozdravt…ka bi dala, da bi mela tvoje možgane…mam pa sam luft v glavi… nč ne morš, život je borba 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close