Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?

Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?

filozofka, ti že obvladaš že toliko stvari, da deca sploh ne rabiš.
Verjetno obvladaš tudi poležavanje na kavču, menjavanje TV proramov, znaš spiti pivo in si se zmožna poscati mimo WC školjke. :-)))

Torej zakaj bi ti sploh rabila dedca?[/quote]

haha….sj tipa nimaš z namenom, da vse zna in ti ni treba nikol nikogar plačat za kašno zadevo…. isto k si ženske ne dobiš sam zato, da boš mel redn sex in skuhano kosilo pa oprane cote….

pač butast se mi pa zdi, da nekdo daje v nič vse ženske kot neka najbolj nesposobna bitja na planetu… vsaka zadeva se da naštudirat, če se zraun spraviš…pač trmast morš bit dost pa ti absolutno rata 🙂

Ja saj vem, da poskuša sistem delat nefunkcionalne enodimenzične stručkote….. to forsirajo deloma zato da ste kao najboljši na svojem področju (no to je lahko samo eden koliko pa je ljudi) pa deloma zato da lahko zelo pametne nesposobna pička drago preplača neko stvar, ki bi jo lahko sama znala pa se ji ne ljubi ker misli da je požrla vso pamet Sveta.
Sicer pa ne vem kje si ti karkoli od tega povlekla, kajti nič od tega ne znam no, ne cele bajte poštimat v nulo, no drevo bom že podrl, če bo treba, pa kako ni več služb ki bi se končale ob 14:00 če sem pa sam delal v njej 6 let nazaj pa še danes vem da to delovno mesto obstaja in dokler bo ta panoga bo tudi to delovno mesto. Ne govori na pamet.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Verjetno obvladaš tudi poležavanje na kavču, menjavanje TV proramov, znaš spiti pivo in si se zmožna poscati mimo WC školjke. :-)))

Ker še ne zna špricnit ven sperme :P[/quote]

😀

No saj če bo dovolj trmasta ji mogoče tudi spermo rata ven špricnit 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja saj vem, da poskuša sistem delat nefunkcionalne enodimenzične stručkote….. to forsirajo deloma zato da ste kao najboljši na svojem področju (no to je lahko samo eden koliko pa je ljudi) pa deloma zato da lahko zelo pametne nesposobna pička drago preplača neko stvar, ki bi jo lahko sama znala pa se ji ne ljubi ker misli da je požrla vso pamet Sveta.
Sicer pa ne vem kje si ti karkoli od tega povlekla, kajti nič od tega ne znam no, ne cele bajte poštimat v nulo, no drevo bom že podrl, če bo treba, pa kako ni več služb ki bi se končale ob 14:00 če sem pa sam delal v njej 6 let nazaj pa še danes vem da to delovno mesto obstaja in dokler bo ta panoga bo tudi to delovno mesto. Ne govori na pamet.[/quote]

S tabo se je težko pogovarjati, ker še nisi bil dlje od svojega nosa. Ne da se mi naštevati, kaj, kako, zakaj. Vprašaj svojo mamo, ki je baje učiteljica. Mogoče ima kak spekter več.

haha….sj tipa nimaš z namenom, da vse zna in ti ni treba nikol nikogar plačat za kašno zadevo…. isto k si ženske ne dobiš sam zato, da boš mel redn sex in skuhano kosilo pa oprane cote….

pač butast se mi pa zdi, da nekdo daje v nič vse ženske kot neka najbolj nesposobna bitja na planetu… vsaka zadeva se da naštudirat, če se zraun spraviš…pač trmast morš bit dost pa ti absolutno rata :)[/quote]

Respect!
Želim ti, da končno kakšnemu dobremu tipu padeš v oko, da pristopi do tebe… no naprej se bosta pa že sama zmenila kako in kaj. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Sicer pa ne vem kje si ti karkoli od tega povlekla, kajti nič od tega ne znam no, ne cele bajte poštimat v nulo, no drevo bom že podrl, če bo treba, pa kako ni več služb ki bi se končale ob 14:00 če sem pa sam delal v njej 6 let nazaj pa še danes vem da to delovno mesto obstaja in dokler bo ta panoga bo tudi to delovno mesto. Ne govori na pamet.[/quote]

S tabo se je težko pogovarjati, ker še nisi bil dlje od svojega nosa. Ne da se mi naštevati, kaj, kako, zakaj. Vprašaj svojo mamo, ki je baje učiteljica. Mogoče ima kak spekter več.[/quote]

Valda, ti vseepski spekter uma Einsteina Tesle in Edisona zmešanega v sebi, da ne omenjam da je Hawking za tebe en neumen nesposobnež…. samo da ne boš razpočla ko si vso pamet Sveta požrla zaradi svojega ”uspeha” pa še danes te ni med top 10 najbogatejših…..

Saj je dovolj za vse, a veš, samo pobrati moraš:))).
Nisva na vsaj podobnem nivoju in nisem vsak dan razpoložena za učenje odraslih.

Ma daj ne nabijaj no, 10+ let že skačeš po MONu tam ene 5x tolko časa kot jaz… pa še po 10 letih se delaš da si nekaj več a dnevno če ne pa ziher tedensko prihajaš po nove doze MONa… ampak saj tukaj gor si lahko karkoli želiš, tisti en teden fašenka si pa lahko tudi uspešna poslovna ženska, jaz častim karto v karnevalski dvorani na Ptuju, za Oliver Dragojevića, ali bi raje Severino?

Je pa res da nisva ne podobnem nivoju, maš prav ja, ti tak visoko ne sežeš 😉

10 let si je en zmislu in ste vsi hopnili po tem.

Matkic, karneval gre pod tvojim oknom. Glede mene pa tolele…res mi je vseeno, kakšno mnenje imaš. Če si ljubosumen, je to tvoj problem. Če nisi in je tvoje govoričenje le sad kmetavzarije, potem mi je tudi vseeno. Razumeš? Mene ne moreš spoznati.

Zdaj pa uživaj naprej v ničnosti.

Še kr odpisuješ, prav vleče te, saj bo no… saj verjetno maš prav, verjetno si prva registrirana pod nekim X nickom ob začetku MONa, si častna uporabnica, vsaj nekaj

Sem komunikativna in prijazna, čeprav do tebe redkobesedna, ker me ne vleče, da bi poučevala osnovne življenjske nauke. In ti še kar nabijaš, da sem dinozaverska uporabnica. Očitno se sam vidiš v tem, ker si me zamenjal z neko osebo iz preteklosti.

Spet? Napišeš naj uživam v ničnosti pa prideš po novo dozo…….. saj vem da rabiš MON, to da pa si dinozaver pa si sama rekla…….. stara vem da si, samo nisem vedo da si tak stara!

Zeh. Zdaj sem pa res ratala zaspana.

Saj, če cel dan doma ležiš te to utrudi, kot Črnogorce.

Aja?:)) Ej, ne bi vedela. Dons sem naredila toliko, da bi ti težko narisala in itak ne bi razumel. Še vedno ne razumeš.

Valda, tolko dreka ki si ga posrala ni moč spravit na en A4 papir v merilu 1:1…. probaj merilo 1:1000000000000000000000

Še kaj napiši, zbruhaj se, da ti bo lažje.

Cisti firbec. Si zaposlena na MON-u? Obcutek imam da je tu 2-3 komadov ki so tu po sluzbeni dolznosti.

Stražim ja in puško imam na rami:))).

Vse jasno …

Sem vedela, da boš razumel. Na monu res najdeš dream team.

Joj kako si neprijazna. Tip bi ti častil karto v karnevalski dvorani na Ptuju, za Oliver Dragojevića, ali Severino Ti pa takole z njim…. 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Joj kako si neprijazna. Tip bi ti častil karto v karnevalski dvorani na Ptuju, za Oliver Dragojevića, ali Severino Ti pa takole z njim…. :P[/quote]

Lahko se vidva zmenita, ker je tako radodarno prijazen:))).

Ne razumem…. zakaj že ne bi pristopila do nekoga, če bi ti bil res všeč?
Keeeer?
Mu tolkrat nažmrkneš, da sam pride vprašat, če ti uč nagaja? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close