Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?
Obratno bo bolj res:-))[/quote]
Priznam, da sem bil že oboje. Znan in neznan.
Ni razlike.
Verjetno si bil oboje tudi ti, saj me na nekoga malo spominjaš.
Morda si rahlo obrnil ploščo, ko si opazil, da ne gre kot si si zamislil.
Igra. Vse je igra. In življenje je teater. Sploh pa tule noter .
Sponzor pa je : Društvo bleferjev Slovenije.
Same legalne prijeme. :-))
Mojo N sem jaz spoznal preko njene sestre. Sestra je bila namreč v naši klapi in je hodila z enim od mojih frendov. Nekoč ob neki žurki je omenila, da ima sestro. Seveda jaz tega pred tem nisem vedel, mi je pa povedala, da jo sigurno poznam, ker sva hodila v isto OŠ, pa le dva bloka narazen smo stanovali. Bila pa je ta moja N eno popolno nasprotje mene. Ona bi bila sam doma, pa knjige brala… jaz pa sam do se me z ketne spustili. .-))
No pa sva šla s frendico po njo k njej domov, da jo povabiva na našo žurko. Torej spoznal sem jo na vhodnih vratih njihovega stanovanja, v pižami, celo skuštrano in zalepljeno, ker je zaspala ob branju. Ugotovil sem, da jo nikoli v življenju prej nisem videl (vsaj da bi se spomnil ne)
No da ne tupim… se je oblekla, smo šli na žurko, sem jo vprašal če bi bila kaj moja, če bi jaz bil njen… pa je zalaufalo. Čez čas me je dala na čevelj. No pa čez čas (kakšni dve leti) še enkrat…na čevelj mislim, v tretje (zopet po nekaj letih) sem jo pa dokončno prepričal. :-))
(ampak sem se tudi jaz že fajn umiril)
Skratka… skoraj kot v Hollywood-u.
Mojo N sem jaz spoznal preko njene sestre. Sestra je bila namreč v naši klapi in je hodila z enim od mojih frendov. Nekoč ob neki žurki je omenila, da ima sestro. Seveda jaz tega pred tem nisem vedel, mi je pa povedala, da jo sigurno poznam, ker sva hodila v isto OŠ, pa le dva bloka narazen smo stanovali. Bila pa je ta moja N eno popolno nasprotje mene. Ona bi bila sam doma, pa knjige brala… jaz pa sam do se me z ketne spustili. .-))
No pa sva šla s frendico po njo k njej domov, da jo povabiva na našo žurko. Torej spoznal sem jo na vhodnih vratih njihovega stanovanja, v pižami, celo skuštrano in zalepljeno, ker je zaspala ob branju. Ugotovil sem, da jo nikoli v življenju prej nisem videl (vsaj da bi se spomnil ne)
No da ne tupim… se je oblekla, smo šli na žurko, sem jo vprašal če bi bila kaj moja, če bi jaz bil njen… pa je zalaufalo. Čez čas me je dala na čevelj. No pa čez čas (kakšni dve leti) še enkrat…na čevelj mislim, v tretje (zopet po nekaj letih) sem jo pa dokončno prepričal. :-))
Skratka… skoraj kot v Hollywood-u.[/quote]
A je to mogoče odlomek iz : ” 175 odtenkov sivkodrlajsaste ” ?
Skratka… skoraj kot v Hollywood-u.[/quote]
Luštna zgodba. Očitno se je deklina prepričala, da si rahlo prismuknjen, ker si se ji vedno vračal. :)))
Kaj češ, takšno mi je pač življenje… prismuknjeno. :-))
Točno! Tvoja naloga je pa, da mu kuhaš, pospravljaš, pomivaš, gate pereš in likaš. Amen![/quote]
Epska! +100 točk….. samo kaj ko dandanes to tudi več ženskam ne pade na kraj pameti, pol pa se sprašujejo zakaj jo noben noče…. ne bi upecala, in ne bi delale, pa še seksat se jim kdaj pa kdaj ne ljubi, za kaj točno pol so, ostalo dobimo ob prijateljih in ob pivcu 🙂
Točno! Tvoja naloga je pa, da mu kuhaš, pospravljaš, pomivaš, gate pereš in likaš. Amen![/quote]
Epska! +100 točk….. samo kaj ko dandanes to tudi več ženskam ne pade na kraj pameti, pol pa se sprašujejo zakaj jo noben noče…. ne bi upecala, in ne bi delale, pa še seksat se jim kdaj pa kdaj ne ljubi, za kaj točno pol so, ostalo dobimo ob prijateljih in ob pivcu :)[/quote]
Za prijateljice. 🙂
Epska! +100 točk….. samo kaj ko dandanes to tudi več ženskam ne pade na kraj pameti, pol pa se sprašujejo zakaj jo noben noče…. ne bi upecala, in ne bi delale, pa še seksat se jim kdaj pa kdaj ne ljubi, za kaj točno pol so, ostalo dobimo ob prijateljih in ob pivcu :)[/quote]
O to pa ne bo držalo nekatere smo še celo takšne da poprimemo še za kakšno moško delo,ki še moški sami včasih ne znajo narediti.
O to pa ne bo držalo nekatere smo še celo takšne da poprimemo še za kakšno moško delo,ki še moški sami včasih ne znajo narediti.[/quote]
Super, izjeme potrjujejo pravilo 🙂
O to pa ne bo držalo nekatere smo še celo takšne da poprimemo še za kakšno moško delo,ki še moški sami včasih ne znajo narediti.[/quote]
Super, izjeme potrjujejo pravilo :)[/quote]
ja svašta no matkič… ne bi pač jst pristopla do tipa, ja… to pa ne pomeni, da me noben noče…kar si pa nadaljeval, se pa tko ne splača komentirat….
ula- itak…. ne vem od kje jim podatek, da ne znamo nč samostojno narest….
Super, izjeme potrjujejo pravilo :)[/quote]
ja svašta no matkič… ne bi pač jst pristopla do tipa, ja… to pa ne pomeni, da me noben noče…kar si pa nadaljeval, se pa tko ne splača komentirat….
ula- itak…. ne vem od kje jim podatek, da ne znamo nč samostojno narest….[/quote]
Ne saj znate, recimo se zmejkapirat, oblečt samostojno(upam) naret zajtrk, pospravit za sabo (spet upam) itd itd itd…………
Svaka čast…. samo smešno je potem ko vidim žensko ki se matra do onemoglosti ko proba dat sveder v makito pa nardit luknjo v steno, ko ne ve kaj je vijak M8 kaj pa M10, ko ne ve kako se spravi vodni kamen iz bojlerja, itd itd itd
Če pač šteješ pod samostojnost tisto prvo, potem obvladate, če tisto iz drugih sklopov, potem no, ja, bolj ne kot ja 😉 No saj, žarnice pa znate zamenjat, tja ste že prišle…… mogoče kera zna celo zvezat elektriko v enostavni štekar(pa še nisem take vido), samo če pa je več kot to, se pa že zakomplicira……….. No baje znate tudi odmašit pomivalno korito, samo to je itak v vaši domeni, drugače pa kako že, pride Mr. Muscolo! 😛 😛 😛
No Goldfishkova bo vletela vsak čas in povedala, da ona pač to vse plača, ker je samostojna odločna ženska in pač tega ne rabi ker služi trilijone ojrov, a še zdaj ni zbrala da bi mi častla ogled Ljubljane vsaj 😛
ula- itak…. ne vem od kje jim podatek, da ne znamo nč samostojno narest….[/quote]
Ne saj znate, recimo se zmejkapirat, oblečt samostojno(upam) naret zajtrk, pospravit za sabo (spet upam) itd itd itd…………
Svaka čast…. samo smešno je potem ko vidim žensko ki se matra do onemoglosti ko proba dat sveder v makito pa nardit luknjo v steno, ko ne ve kaj je vijak M8 kaj pa M10, ko ne ve kako se spravi vodni kamen iz bojlerja, itd itd itd
Če pač šteješ pod samostojnost tisto prvo, potem obvladate, če tisto iz drugih sklopov, potem no, ja, bolj ne kot ja 😉 No saj, žarnice pa znate zamenjat, tja ste že prišle…… mogoče kera zna celo zvezat elektriko v enostavni štekar(pa še nisem take vido), samo če pa je več kot to, se pa že zakomplicira……….. No baje znate tudi odmašit pomivalno korito, samo to je itak v vaši domeni, drugače pa kako že, pride Mr. Muscolo! 😛 😛 :P[/quote]
heh….priznam, da še elektrike nism poskusla zvezat…evo, bom mela to v mislih…. drgač pa recimo kašno steno pokitat, prebelit, odtok spucat, lukno zvrtat v steno, operirat s šraufrco…mislim….big deal res…. žarnco zna menjat že vsak froc…. jst sm se spravla že res x stvari narest…. sicer pa nism tle zato, da pišem ka vse sm že pač probala, ampak me bol zanima od kje ti logika, da babe nč ne znamo…mislim resno ej…. tričetrt tipov je ful bol štorastih od žensk glede takih zadev….aja… pa kompa si tud zaenkrat še ne znam sama popravt no, če mi nevemkaj zašteka…. ok, pa avta pošraufat no…to tud pelem k mehaniku…. ampak olje pa znam pregledat in dolit recimo…pa gumo menjat…
Kolk si ti beden Matkic. Ne, pri meni stvari niso tolk v okvari kot očitno pri vas, v razširjeni družini. Pomivalno korito nisem nikoli zamašila, ker ne bašem notri ostankov zelenjave in podobno. Zdaj prav razmišljam, kdaj je nazadnje prišel kak majster za plačilo. Pišeš na pamet.
V Ljubljano lahko prideš jutri, ker bom cel dan v prestolnici. Od 7h do 20h. Samo povej, kje se boš zgubil.
filozofka, ti že obvladaš že toliko stvari, da deca sploh ne rabiš.
Verjetno obvladaš tudi poležavanje na kavču, menjavanje TV proramov, znaš spiti pivo in si se zmožna poscati mimo WC školjke. :-)))
Torej zakaj bi ti sploh rabila dedca?
Ne vem s kakimi ”moškimi” se ti družiš ampak neki moški brez narekovajev (to pomeni da ma še kaj več kot lulčka) bo znal več od velike večine žensk…….. lahko pa sprobava, pa zrihtam da greva en komad zdrejat, če veš kaj je to 😛
Je pa res, da večina ljudi dandanes nima pojma o pojmu, za kar so delno krive šole, delno pa sami, ampak to da ti in še kera ve malo več kot nič, ne pomeni da je to pozitivno objektivno gledano še vedno zelo malo, relativno pa glede na 80% nesposobne populacije, pa morda res dobro 😉
Ne morem na vlak, če nam elektrificirajo železnico veš, za obrobne vasi pa to iz kohezijskih sredstev 😛
Bus pa je propado v teh krajih!
filozofka, ti že obvladaš že toliko stvari, da deca sploh ne rabiš.
Verjetno obvladaš tudi poležavanje na kavču, menjavanje TV proramov, znaš spiti pivo in si se zmožna poscati mimo WC školjke. :-)))
Torej zakaj bi ti sploh rabila dedca?[/quote]
Ker še ne zna špricnit ven sperme 😛
Ne vem zakaj bi morala znati popraviti tv, ki je v današnjih časih potrošna roba in ko je fuč, si ga lahko nekam vtakneš, pa ne boš nič popravil. Ljudje 70+ so zakladnica znanja (v kolikor niso fasali alcheimerjeve) in so v svojih najboljših delovnih časih obvladali 5 tisoč stvari. Danes se funkcionalnost meri povsem drugače oz. nisi big boos, če greš v gmajno podret drevo ali doma sam poštemaš celo bajto ali whatever. Časi gredo naprej, tudi ni več služb, ki bi se končale ob 14h. Pa kje ti žviš…aja točno, sosed od matjazkota.
Forum je zaprt za komentiranje.