Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?
sadni, nimam pojma, kakšne izkušnje imaš ti, ampak moj skoraj-50-letnik z lahkoto dvigne 90 kil (mene s 55 kilami še bolj z lahkoto), in to brez raznih substanc, ker pač trenira. počne pa marsikaj, je aktiven pri več društvih, lovcih, reševalcih, in še na področju svojega poklica.
ima prav zagotovo precej bolj pestro življenje kot ti, ki poznaš samo fitnes, forum in se ga napiješ 1x/mesec (pa še to, če imaš srečo)
sadni, ti res nimaš pojma 🙂 ko sem v najstniškij letih še trenirala, so že mlada dekleta v srednji šoli imele po 60 kg benča (vključno z mano):) pozimi izven sezone smo se pa podile po pokljuki na vzdržljivostnih treningih 🙂
pri fantih se pod 100kg benča in rednih odlaufanih 20km sploh nismo pogovarjali 🙂 večina nas še navadnih vitaminov ni jemala :)))))) hahah
Gre se za kombinacijo obojega. Benčat 90kg, potem pa še maratone laufat. Ta stvar sploh ni izvedljiva, razen, če se ga špikaš.[/quote]
seveda maratonci ne delajo tolk na moči kot recimo šprinterji, to je jasno, ne pomeni pa, da ne delajo…vsi atleti delajo z utežmi….zaka se ti zdi kombinacija obojga nemogoča, če je to klasika? res te ne zastopim….al ti misliš to v enmu dnevu al kaj? tist mal bol švoh sicer…. sj če hodiš v fitnes tko veš prbližn kak folk tja zahaja…. no odvisn ka delaš…na masi al pač definicijo, hujšanje, kondicijske…
sadni je ena zaplankana kmečka duša, ki nikoli še ni slišala za ljudi ala marck goran lorencin… 🙂 nakvihtan v nulo in z lahkoto odlaufa še maraton. ampak neki kvazi hobi nedeljski fitneserji ala sadni tega ne morejo razumet, ker jim v resnici ni jasno, kako človeško telo deluje in se v fitnesu napihujejo samo zato, da lahko pecajo naivne 17-letnice, v resnici so pa opravilno nesposobni 🙂 jim daš za razsekat kubik drv, potem pa rabijo 14 dni bolniške 😀 HAHAHA
tud če kvihtaš po klasičnem principu, maš načeloma en dan “cardio dan”, drug dan noge, hrbet…skratka tut greš po urniku…. ne kvihtaš skoz sam na benču al pač skoz sam metuljčka.. razn če ma nek svoj urnik in pač vsak dan isto dela, sam ne vem, kak bi se lohk pol človk enakomerno nabildu…nema veze…. heh, pri drvah ne vem če, kr delajo večinoma na moči, tko da so uporabni za kej dvignt, prestavt…. uni neke hitrosti nimajo, tko da jih prej nese pri borilnih veščinah recimo…. pri laufanju pa dolge proge “no go” za večino, ker niti ne delajo pretirano v tej smeri…na body pump-u ti dobesedno crknejo…k bi človk mislu, da halo, bojo raztural, sj je pa ja sam aerobika, stepper pa utež…. neumno to golo bildanje, če se zraun še drgač ne rekreiraš….z mojga stališča pač…
jp, podpišem….po raznih proteinih te po neredni vadbi res zlo grdo zalije…tko da… kar pa zadeva to golo pumpanje, si pa večina teh mladih premal prebere o regeneraciji mišic in nasploh o tkivih samih pa sklepih itd. in tko pretiravajo, da te glava boli, jooooj da ne omenjam unih, k se spravjo kvihtat brez ogrevanja, s prve, lej, sami frajerji, srednja šola večinoma… pol se bojo pa čudl zaka čez par let roke ne bojo mogl dvignt… vizuala rocks! 😀 take babe k padajo na to…ne bom pisala “imena”, ker bo žaljiv… 🙂
Tebe itak cel svet ves čas napada. Imaš dovolj visok obrambni zid, topove v pripravljenosti in municijo na broju? :))
Ocitno me spomin dosti bolje sluzi kot tebi. Tvoj problem..[/quote]
Ja potem ti pa ne bo težko povedat, kdo in o čem je odprl kakšno temo, kjer sej hvalil z banalnostmi, kot jim sam praviš. Jaz imam s tem res problem,imaš prav. :)) Mimogrede bi to lahko konkretno napisal že v prvem replayu, namesto, da si se pohvalil, kako dober spomin imaš.[/quote]
Ti moras pa res ziveti en high-end life, da prepoznas toliko hvaljenja. Jaz niti pri Sadnemu, ki mu hvaljenje stalno ocitate, to ne prepoznam. Saj, ce bi bili malo bolj zadovoljni s svojo postavo, in fitnesom na splosno, bi vas bore malo zmotilo, ce kdo napise, da je fit, koliko cesa zmore, ipd.
Forum je zaprt za komentiranje.