Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?
Bravo odkrila si toplo vodo, ja tudi 80-letnik(i) laufa(jo) maratone, ampak koliko 80 letnikov pa je v tej gruči maratoncev? 1, morda dva na par tisoč…….
Na fitnesu tudi srečaš 35-55 letnike, ampak so bistveno slabši od 20-35 letnikov kar se tiče moči in vsega ostalega, izjemoma se najdejo tudi boljši. Tako kot v vrhunskem športu pa najsi bo nogomet, košarka vaterpolo, ne najdeš ne 80 ne 50 letnikov, ampak 18, 20, 24, 28, mogoče še tja do 35 letnike, ti to pove vse, da starejši tega več ne zmorejo, na takem nivoju.
Bistveno je, da če si redni fitneser, torej govorim o nekem nivoju, ne rekreativno, težko potem furaš maratone ali polmaratone, zaradi konstrukcije telesa, mišične mase itd. Povej mi zakaj Usain Bolt ne zgleda kot The Rock…….. ker to ne gre skupaj, tisti ki laufajo so bolj sloki, in žilavi, kot nekdo ki ”kvihta” in dela na tem področju, že res da se prepleta oboje, ampak govorit da nekdo lahko benča (mimogrede 90kg je pičkin dim za benč)
Ne morš met čez rame ”meter pa pol” in bit maratonec (vrhunski) ker to ne gre skupaj.
Ta Lepolaska malo naklada. Ljudje, ki tako ekstremno zagovarjajo nujo po nekakšni zvezi in jim je vsaka misel na samskost tuja, v življenju ne dosegajo bistvenih rezultatov, sploh pa ne na takem področju, kot je šport. za biti fitneser ali pač maratonec je potrebno odrekanje. Živeti je treba malo špartansko. In človek, ki se zna odreči sladkarijam, se zna odreči tudi čemu drugemu. Pisanje lepolaske pa je pisanje neke razmažene očkove princeske. Taki ljudje niso nikoli maratonci, ali kakroli. Žal ali na srečo pač to tekaško srenjo malo poznam. V njej je veliko samskih dedcev, ločencev in podobno, skratka tipov, ki z lahkoto funkcionirajo brez babe.
Bistveno je, da če si redni fitneser, torej govorim o nekem nivoju, ne rekreativno, težko potem furaš maratone ali polmaratone, zaradi konstrukcije telesa, mišične mase itd. Povej mi zakaj Usain Bolt ne zgleda kot The Rock…….. ker to ne gre skupaj, tisti ki laufajo so bolj sloki, in žilavi, kot nekdo ki ”kvihta” in dela na tem področju, že res da se prepleta oboje, ampak govorit da nekdo lahko benča (mimogrede 90kg je pičkin dim za benč)
Ne morš met čez rame ”meter pa pol” in bit maratonec (vrhunski) ker to ne gre skupaj.[/quote]
– primer, da tudi 80-letniki laufajo maratone sm dala, ker je n.s. napisu, da je človk pri 50 že za v odpis in da ne more nč več…k invalid…in sm pač razložla, da ta starost spada men med “srednja leta” in da je ogromno ljudi srednjih letih, k dost več športajo kot mladi, na žalost…. pa se ne gre tle samo za fitnes al pa maraton….v splošnem gledano…drgač maš pa na maratonih res ogromno folka 40-60…res ogromnooo…
– ja, se strinjam, da je moč v splošnem z leti slabša, sj je logično…ampak sj se ne gre zato kdo je močnejši in boljši pri x letih…govorimo o tem, da če je človk star 50, ni nujno, da samo pir pije, se nažira, hodi v službo in gleda tv, ker je “star” in nč več ne zmore…moj fotr je igral fuzbal do 50. leta recimo, pač rekreativno potem, te futsal lige…. je pa res, da pač nisi več v vrhunski formi nekje po 30. letu, zato pač večina športnikov pri max 33-35 zaključi kariero…sj to je vsem jasno… gre se pač za neko zdravo vzrževanje kondicije…
– nihče ni reku, da gledamo nekoga, ki bilda in istočasno teče maratone-to ne gre skupi…govorimo o tem, da nekdo, ki primarno teče, bo absolutno mel del treninga tud v fitnesu in ja, tud z utežmi… ker to pač spada zraven, da se utrdi….vsi dolgoprogaši so kitasti in ne nabiti, ravn zarad vzdržljivosti…noben ne pričakuje, da bo dvignu 200 kg, kr to ni več za njihovo definicijo…dela se pa redno nekje 60-90 kg, določeni tud več, pa noben ni napihnjen…vsi so grinte kitaste…tko da posledično nima noben tolk čez rame, kr ne delajo na masi….
– aja, pa ti fitneserji, jst pač vržem vse pod rekreativce, tud tiste, k majo redne treninge, se držijo urnika prehrane, delajo v skladu s svojimi zmožnostmi, uporabljajo proteine in razne dodatke (kar je skor nuja)…skratka, dokler se mi nekdo ne začne ukvarjat s tem profesionalno, se prijavlat na neka tekmovanja, ni nobena izjema… tko da tud če govoriš o nekem “nivoju dela”, kot si omenu, je to še vedno rekreativno…
Okej, čisto iskreno – kdo od normalnih ljudi bi si želel biti z nekom, ki se boji? Nočem niti vedeti, kako izgleda odnos, ki se namesto z zaljubljenostjo začne s strahom.
Ti bereš začetek teme? Avtorica obtožuje moške, da so seronje, ekr ne ogovarjajo lepih žensk. zadnjič smo imeli temo o vsiljivih pristopih v diskoteki.
A lahko dec sploh kaj naredi tako, da ni seronja po vaše? če pristopa , vam ni prav, če ne pristopa, spet ni prav, ker nima jajc..
Ženske se, kljub površinski podobnosti, med seboj vendarle razlikujemo, zato ni moč pričakovati, da se avtorica ene teme strinja z avtorico druge. Kar je eni normalno ali celo samoumevno, je drugi lahko čisto adijo in ji na kraj pameti ne pade, da bi pristala na to (isto velja za moške, seveda). Ženska glava pač ni kot programska glava pralnega stroja, ki ob enaki nastavitvi vsakič znova izvrši isto funkcijo… Zato so reakcije, tudi v primerih, ko nekdo uporablja enak pristop, vsakič drugačne.
Ja potem ti pa ne bo težko povedat, kdo in o čem je odprl kakšno temo, kjer sej hvalil z banalnostmi, kot jim sam praviš. Jaz imam s tem res problem,imaš prav. :)) Mimogrede bi to lahko konkretno napisal že v prvem replayu, namesto, da si se pohvalil, kako dober spomin imaš.[/quote]
Ti moras pa res ziveti en high-end life, da prepoznas toliko hvaljenja. Jaz niti pri Sadnemu, ki mu hvaljenje stalno ocitate, to ne prepoznam. Saj, ce bi bili malo bolj zadovoljni s svojo postavo, in fitnesom na splosno, bi vas bore malo zmotilo, ce kdo napise, da je fit, koliko cesa zmore, ipd.[/quote]
Kaj jaz? Ti si rekel, da ga prepoznaš in da imaš dober spomin. Verjetno čakaš, da se povrne? :))
Kaj pa vem, če moški capljajo ravno za najbolj atraktivnimi ženskami … Tisti, ki si to lahko privoščijo, ja. Ponavadi večinoma ostanejo v okviru svojih možnosti in kvalitet, ki jih lahko ponudijo (za razliko od najstnikov, ki še niso prizemljeni in sanjarijo o ženskah, ki jih najverjetneje ne bodo nikoli niti povohali).
Ponavadi moški (sploh tisti, ki iščejo samo seks) najbolj capljajo za radodarnimi ženskami, pri tistih, kje je uspeh brez truda skoraj zagotovljen.
Glede Tajske: seveda, Matjažko, da tja hodijo moški, če pa je tam zaradi njihove revščine seks zagotovljen, poleg tega je Tajska medijsko izpostavljena zaradi seks turizma. Lahko verjameš, da bi moški isto pogosto hodili, če bi bile enake razmere in enak medijski pomp za Egipt, Etiopijo, Japonsko (pa so tam tudi Azijke), Libijo ali katerokoli drugo državo.
Nekateri ne ločite med atraktivnimi in radodarnimi ženskami. Jasno, da imajo slednje pozornost. No, saj oboje je tudi možno, čeprav je največkrat obratno sorazmerno 🙂 Atraktivni ženski se ni potrebno sukati okoli moških, saj ima verjetno vrh glave dovolj pozornosti.
Ja, poznamo to, mislim da mso temu v šoli rekli nekak ničelna argumentacija ali nekaj takega, ko nekdo postavi neko tezo, in ti njegovo tezo ovržeš na podlagi ene izjeme, kar je tehnično gledano pravilno in tudi korektno, ampak praktično pa skrajno kontra produktivno za debato, ki se sprevrže (kot že ničkolikokrat) na lovljenje vejice pike, ali ene izjeme ki potem kao ovrže celotno repliko.
Drugače pa maratoni so itak ena največjih izgub časa, ampak pustmo to, maraton, če odvzamemo to kot disciplino za tekmovanja je itak kreativno laufanje, kjer lahko tudi greš hitro hojo, pa ne boš kaznovan, torej je bolj ali manj itak nerelevanten.
Ni nujno da samo to dela, verjetnost pa je večja, in ko govorimo na splošno, se vzame večinsko zadevo…… sicer dandanes ne poznam kako je zadeva, ampak jaz sebe nimam za športnika, zato ker poleti par mesecev občasno igram košarko na igrišču in ker naredim letno 1000-1800km(lani recimo skoraj nič zaradi vremena) na kolesu in ker večino leta redno 3x tedensko telovadim doma po 15-30 minut (skleci, razgibalne vaje itd).
Valda da bo mel trening tudi, pa še to dvomim, moj prijatelj večino ”sezone” laufa, pa še nikol ni bil v fitnesu, no razen z šolo ene parkrat…… tak da še to vprašljivo, pa tip zmore v dokaj ”hudem” tempu prelaufat cca 20km………. svaka mu čast.
Sicer pa tak čist realno gledano, 60kg na benču je itak brezveze…. razen če je to res nenormalno dolga serija, ampak običajno, kolko poznam delajo tipi 10 dvigov po 3-6 ponovitev……. jaz ko nisem noben fitneser, daleč od definirane postave, sem šel s prijatlom v fitnes, pa sem naredo 80kg 3x po 10…….. je pa res, da je 60kg ”samo” cca 66% moje mase.
Jah, pol je treba pač določit, kdo je rekreativec in kdo ne, edino smiselno bi blo potem, da so rekreativci VSI ki s tem ne služijo denarja…………. Samo jaz pač sam sebe ne bi upal vržt v isti koš kot mojegap rijatla ki gre 4x tedensko v fitnes……. on ma six packa, jaz pa svoje nosim v vrečki, on se depilira skor vsepovsod, jaz pač ne, on bo zamudo na pijačo 1 uro, ker je v fitnesu, jaz bom spusto en dan sklece ker bom v gostilni raje rukno 3 pivičke.
Ne morš met čez rame ”meter pa pol” in bit maratonec (vrhunski) ker to ne gre skupaj.[/quote]
– primer, da tudi 80-letniki laufajo maratone sm dala, ker je n.s. napisu, da je človk pri 50 že za v odpis in da ne more nč več…k invalid…in sm pač razložla, da ta starost spada men med “srednja leta” in da je ogromno ljudi srednjih letih, k dost več športajo kot mladi, na žalost…. pa se ne gre tle samo za fitnes al pa maraton….v splošnem gledano…drgač maš pa na maratonih res ogromno folka 40-60…res ogromnooo…
– ja, se strinjam, da je moč v splošnem z leti slabša, sj je logično…ampak sj se ne gre zato kdo je močnejši in boljši pri x letih…govorimo o tem, da če je človk star 50, ni nujno, da samo pir pije, se nažira, hodi v službo in gleda tv, ker je “star” in nč več ne zmore…moj fotr je igral fuzbal do 50. leta recimo, pač rekreativno potem, te futsal lige…. je pa res, da pač nisi več v vrhunski formi nekje po 30. letu, zato pač večina športnikov pri max 33-35 zaključi kariero…sj to je vsem jasno… gre se pač za neko zdravo vzrževanje kondicije…
– nihče ni reku, da gledamo nekoga, ki bilda in istočasno teče maratone-to ne gre skupi…govorimo o tem, da nekdo, ki primarno teče, bo absolutno mel del treninga tud v fitnesu in ja, tud z utežmi… ker to pač spada zraven, da se utrdi….vsi dolgoprogaši so kitasti in ne nabiti, ravn zarad vzdržljivosti…noben ne pričakuje, da bo dvignu 200 kg, kr to ni več za njihovo definicijo…dela se pa redno nekje 60-90 kg, določeni tud več, pa noben ni napihnjen…vsi so grinte kitaste…tko da posledično nima noben tolk čez rame, kr ne delajo na masi….
– aja, pa ti fitneserji, jst pač vržem vse pod rekreativce, tud tiste, k majo redne treninge, se držijo urnika prehrane, delajo v skladu s svojimi zmožnostmi, uporabljajo proteine in razne dodatke (kar je skor nuja)…skratka, dokler se mi nekdo ne začne ukvarjat s tem profesionalno, se prijavlat na neka tekmovanja, ni nobena izjema… tko da tud če govoriš o nekem “nivoju dela”, kot si omenu, je to še vedno rekreativno…[/quote]
Problem je ker ti kar nekaj na pamet pišeš, jst pa poznam kot maratonce, kot tiste res živali, ki benčajo po 150+kg. Večina maratoncev sploh ne hodi na fitnes, ker niti ne rabijo tega. Bolj delajo vaje z lastno težo. Pa jst še v življenju nism vidu maratonca benčat 90+kg, pa hodim na fitnes že več kot 5 let, 3krat na tedn sm tm, ob različnih urah.
Ja saj jaz tudi, ne poznam ”maratoncev” al pol-maratoncev, al samo navdušencev nad daljšimi progami, ki bi dejansko fitnesirali, kaj šele benčali, morda kdo gre pozimi laufat na cardio v fitnes, kaj več pa skorajda dvomim.
Haha, točno, dobro da si me spomno, moški ki ma manj kot 75kg itak ni moški, ma smao pač luleka, po nesreči 😛 😛 😛 😛
Žgoljavci eni 😀
Na, poglej si kakšni zgledajo tisti, ki benčajo s 100kg : http://youtu.be/oCcspuf0fxo
Si že kdaj vidla maratonca s tako postavo ?
Sklep : Lepolaska je zelo slab troll, vi ste pa bebčki, ker ji vse verjamete.
Popravljen link : http://youtu.be/oCcspuf0fxo?t=1m45s
Zato ker kao “simpatične&luštne ženske” imate previsoke cilje. Včasih je bilo še normalno da je moški ogovoril žensko danes pa vse več ali manj gledate na to z viška in si s tem filate ego ali pa to vidite kot nadlegovanje če tip ni dovolj lep oz. po vaših standardih.
Vbistvu ste si same krive s tem feminizmom oz. nacifeminizmom…pač danes je očitno nekaj narobe da je moški MOŠKI in se tako obnaša…zato se večina moških sploh ne trudi več oz. vložijo minimalni trud ali pa grejo raje plačat. Jbga
Mislim, saj ne moreš verjeti kakšen strah pred “košarico”. :-))
Kot da je to konec vesolja.
Je pa res, da ne vpliva pozitivno na skrbno samopoliran ego v stratosferi… ker ga spusti za trenutek na morsko gladino. :-))
In ker ste vsi mim grede takšni športni navdušenci :-))
Šampiona ne naredi dejstvo, da vedno zmaguje…. ampak to, da zna prenesti poraz.
In kolk hudih si zapecal zadnje čase, ti, ki tako pompozno svetuješ mladcem?[/quote]
Oh, jaz jaz, naj jaz odgovorim:
MINUS ENO
Pa še ta je bila na Tajskem s kurcem
Forum je zaprt za komentiranje.